Eşimle güzel bır cinsel hayatımız var
Ben orgazm olduğunu anlamiyorum
Orgazm olurken vajinasinda ritmik kasılma olmayan var mı
Ben orgazm olduğunu anlamiyorum
Orgazm olurken vajinasinda ritmik kasılma olmayan var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında orgazm olmak için cinsel ilişkiye bile gerek yoktur. Cinsel uyaranların beyni sürekli ve yoğun bir şekilde uyarması sonucu vücudun bu uyaranlara verdiği eş zamanlı bir yanıttır orgazm.
Burada unutulmaması gereken nokta; "En büyük ve en önemli cinsel organımızın beynimizin olduğu" dur. Bizin düşüncelerimizle ve beynimizle orgazm olabiliriz.
Vajina, vulva, klitoris ve G noktası gibi genital organlar orgazmı kolaylaştıran yardımcı organlarımızdır.
Anorgazmi; kadının hiç orgazm olamaması, çok geç orgazm olması veya yeterli uyarıya rağmen orgazma ulaşmanın çok güç olması olarak tarif edilebilinir.
Orgazm Bozuklukları Nasıl Sınıflandırılır?
Rasgele (random) anorgazmi: Dönem dönem orgazmın yaşanamaması, dönem dönem yaşanmaması durumudur.
Klitoral (clitoral) anorgazmi: Hiç bir şekilde orgazmın olmaması durumudur. Kişi elle masturbasyon yaptığında bile orgazm yaşayamamaktadır. Anorgazminin boyutunun ileri düzeyde olduğunu gösterir.
Koital (coital) anorgazmi: Cinsel birleşmede penisin vajina içindeyken orgazm olmaması durumudur. Ancak mastürbasyon gibi yöntemler ile kişi orgazm olabilmektedir.
"Klitoral orgazmi" tabiri ise ancak klitorisin uyarılması sonucu orgazm oluşumunu tanımlar.
Anorgazmi, orgazm olamama, orgazm problemiÖncelikle "her ilişkide orgazm yaşanacak" diye de bir kural yoktur. Zaman zaman orgazm olmaması son derece normal bir durumdur.
Ayrıca orgazm olma eş faktörüne de bağlı olduğu için her partnerle ayrı düzeylerde cinsel haz ve orgazm olma durumunun da yaşanması doğaldır.
Orgazm olmamaya, cinsel isteksizlik ve disparonia (ilişkide ağrı) durumlarının da eşlik etmesi önemlidir.
Genellikle psikolojik faktörler nedeniyle orgazm engellenmektedir. Anorgazmi psikolojik faktörlerini özetlemek gerekirse;
Eğer kişi partneri ile orgazm yaşayamıyor ise bu o kişiye karşı olan ilgi kaybından dolayı olabilir. Bu tür kişiler genelde başka bir partner veya mastürbasyon ile orgazma ulaşabilirler.
fazla zevk almıyorsun eşin tam işini yapamıyor bu da sen de soru işaretleri yaratıyor eşine söylemelisin bence bunu, yalamalı , daha iyi yapmalı
Cevap
4Cevap
eşiyin cinsel ilişki ve seks deyimi kötü sanırım :S
Çok şükür öyle
Öğret ozaman ona yalasin
orgazm sonrasında dalganın içeri gidip gelmesini istemez. ordan anlarsın
Vajinada yok diyelim bedenindedemi kasilma titreme olmuyor.
Hayır maalesef
İlginç:-) :-)
eşininmi orgazm olduğunu anlamıyorsun
Hayır kendim
zevk alıyorsan orgazm oluyosundur. için tuhaf oluyor kaşınır gibi yaklaşık 30 saniye sürüyor ve rahatlıyosun. bu duyguyu hiç yaşamadın mı
Çok zevk alıyorum
Rahat biraksam kendimi apartman inler de
Evde çocuk var
Olmuyor
Ama anlık bır şey değil
anladım sen eşinin gidip gelmesinden haz alıyosun ama kendini sıktığın için o patlamayı yaşayamıyosun. sadece haz almakla olmaz orgazm olup o anlık duyguyuda yaşa derim. sıkma kendini ilişki sırasında
Ah bir anlasam sorun nerde
bence bir uzmana danış derim. peki hiç orgazm duygusunu yaşamadın mı. ilişki sadece haz almak değil zevk gelmiyorsa problem derim. eşin orgazm olduğundaki şekle seninde bürünmen gerek. bence kasıyor olabilirsin kendini. rahat bırakmaya çalış ne hissediyorsan onu yaşa ilişkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar