Vajinal orgazm olamıyorum. Klitorisi uyarmadan gelmiyor çok sinir bozucu zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum bir Türlü çok istiyorum seks sırasında orgazm olmayı ama yok olmuyor. Her kadında var mı bu sorun yoksa bende mi sorun var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu bir sorun değil aslında, alışkanlığının değişmesi gerek, yani klitoral orgazma kendini alistirdigin için sadece klitorisin uyarılması seni tatmin ediyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım zaten vajinal orgazm yoktur.
vajina üremek için bir iç organdır. iç organlarda zevk almayı ya da gıdıklanma gibi duyuları hissedecek sinir ağı olmaz. iç organlar yanma ağrı dolululuk hislerini algılar. zevk gıdıklanma gibi hisleri algılamaz. öyle olsa siz yürüyemezdiniz. çünkü kendi kendien sürtereku uyarır sürekli her adımda orgazm olurdunuz.
düşünsenize bağırsağınızda gıdalar gezeken gıdıkladığını. deli olurdunuz
zevk dıştan alınır. zevk almayı sağlayan tüm sinir ağı vücut dışındadır
merkeziniz klitoristir. vajinal ilişkide de iç dudaklar penisi sararak bağlı olduğu klitorise iletir zevki klitoristen aırsınız ama kısıtlı olarak. kadını ilişki değil sevişme mutlu eder
https://www.youtube.com/embed/gsdf1ZWYw8chttps://www.youtube.com/embed/_JBQiDHntWM12 Yorumla
Soran+1 yılCidden yokmu yani vajinal orgazm. Sevdindim teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
yok arkadaşım yok. hurafelere efanelere o yalancı filmlere inanmayın
zaten o filmler sizi mahvediyor.
o filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren filmler. sanki gir çık kadını mutlu ediyor gibi tanıtılıyor
smzde müslüman ülkeyiz. kuranda allah erkeklere emir vermiş. ilişkiden önce kadınınızı sevişeerek hazırlayın diyor
+1 yılHer seferinde orgazm olur mu kız. O bazen zevk doruğa ulaştığında olur
012 Yorumla
Soran+1 yılAma bende olmuyor 3 yıllık evliyim bir kere olamadım ya inanki. Çok sinirleniyorum olamayınca yine
- +1 yıl
yanlış anlamada yetersiz ilişki yüzünden olmasın yani nasıl desem eşin veya partnerin seni orgazm etmesi lazım zaten sen kendin biraz zor olur yani açık konuşmak istenyrum ama yeteri kadr sevişme yok sanırım
Soran+1 yılEvet yok gibi eşim ön sevişme yapmadan hemen dalıyor fazla yapmıo yani hemen girmek istiyor.
- +1 yıl
Eee sen nasıl orgazm Olcan o zmn olmaman normal kız... òn sevisme olmadan çok zor işin tabiki yani onunla yapmaktan kendin mastürbasyon yaparak orgaz olman daha yüksek oran düşün artık. siz on sevilmeye daha çok ağırlık vermeniz gerekir balıklama dalmak sadece ona zevk verir sana vermezki yani kızma ama kilitorisi hiç olmazsa 20 dakika etmesi lazım açık konuştuğum için özür dilerim senin bunu yaşaman için o şart
Soran+1 yılEvet ama yapmıyor işte sonrada benim gözüm dışarı kayıyor ister istemez
- +1 yıl
Aman yapma gözünü seveyim adam bilmiyorsa sen iste ondan canım ne bileyim şunu yalamani istiyorum de erkek yok demez heralde ben 2 saat yalarım:)) adam yok dermi gözün kaymasın disari misari oni sen yonlendr o sadece kendini düşünüyor şu an sen zevk almissin almamissin onun için önemli değil ki sen iste ne bileyim fanteziler yapalım de herseyi dene olur bak
- +1 yıl
Kiz sana burada anlatıyorum kimliğimde açık valla inşallah tanıdık birileri girip yorumlarimi okumaz :)) çakma hesap da değil he benim valla
Soran+1 yılYoruldum artık istemekten oral yap diye yalvarmaktan. İstesem şimdi eski sevgilim ile yaparım yazıo zaten bir kere daha diye ama ben yüz vermiyorum.
- +1 yıl
valla ne diyim dikkatli olmanız isterim. Bu devirde oral yapmayan erkek de şaşırtıcı he bence oral. herseyden daha zevkli
Soran+1 yılYakalanmaktan korkuyorum yoksa şimdi gel desem gelir takıntılı bana zaten en çok zevk aldığım kadınsın diyor yine başıma sarar diye korkuyorum çünkü onunla ayrılıp evlenmek kolay olmadı eşimden ayırmaya çalıştı beni felan saplantılı takınıt idi
- +1 yıl
Saplantiliysa uzak dur bak şimdi beni dinle yanlış da anlama basın ağrır boş ver 5 dakikalık zevk için dunyani karartmaya gerek var mı şu an ki problemi çözmeye bakalım bence eşinle bu oral işini konuş Bi ne dicek
Soran+1 yılKonuşsam ne yazar yapmıo adam paşa keyfi isterse 3 dk yapar bırakır yalvarmaktan bıktım artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
bence fazla kafaya bişeyler takıyorsun önce beynin boşalsın sonrası gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini cok mu sıkıyorsun peki stres mi yapıyorsun onceden cok mu mastürbasyon yapiyordun
07 Yorumla
Soran+1 yılYok sıkmıyorum stres de yapmıyorum ama. mastürbasyon çok yapardım evet.
Cevap sahibi+1 yılEvli misin vajinan dar mi peki
Soran+1 yılEvliyim yani ne çok dar ne çok geniş. Eşimde sorun yok o boşalıyor geniş olsa zevk alamaz boşalamazdı heralde
Cevap sahibi+1 yılBosalabilir icine girip ciktikca ilk gunden beri mi boylesiniz peki sonradan mi oldu
Soran+1 yılİlk günden beri böyle bende sorun sanırım masta alıştm bekarkene
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılOrgazm oluyor musun peki
Vajinal orgazm yok demişler nasıl yok yaa ben eşimle sevişirken Böyle sular fışkırıyo üzerime yerlere her seks sonrasında parkeleri temizliyoruz
016 Yorumla- +1 yıl
Penisin uzundur vajina. İçinde temas edilmesi gereken bir nokta var
- +1 yıl
O zaman eşinin vajina çatısı küçüktür
- +1 yıl
Eşin çok şanslı canım istedi
- +1 yıl
Evet çok farklıyız biz yaaa Mesela böyle seksi bayan gördük çarşıda diyelim Bana işaret eder Sonraa O benim arzuladığı bi arkadaşım var Basen ondan konuşur onunla şöyle yapsam böyle yapsam der
Sonra telefondan böyle Çekici seksi kızları gösterir Nasıl sever bunu sen varya der çok harikayız biz - +1 yıl
Rahatsınız yani
- +1 yıl
Grup yapın madem
- +1 yıl
Belim ve kasıklarım ağrıyor
- +1 yıl
Üşüttüm galiba göbek açık gezmekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan görüştüğüm kişi dede aynı problem vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sonra
Cevap sahibi+1 yılSorun devam ediyordu
Masta alistigindandir
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı bu durumda peki
Soran+1 yılDenicem teşekkür ederim
Soran+1 yılEvlenmeden önceki sevgilimin penisi eşiminkinden büyüktü eşiminki biraz ince kısa ondn olabilir mi
Soran+1 yılOnunla seks yapmadık sadece yüzeysel Bide oral. Kalındı onunki oral çok zorlanıyordum yaparken agzıma girmiyordu
+1 yılHayırlısı buymuş dostum
00 Yorumlabizde sorun var. yarım yamalak iş yapıyoruz
00 Yorumlabir çok kadında var maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadinda yok, tek sende de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek uzun sure bosalmamali
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKac dk suruyor girmesi
Soran+1 yıl10 15 felan
Cevap sahibi+1 yılHizli sokmali ve cok iyi yalamali arada parmaklamali
Olmama sansin yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman orgazm olunmuyor
00 Yorumla
+1 yılTaktiği bilmiyorsunuz
00 Yorumla