Esnek zar %20 %30 dur en çok zar türü anuler hymen ile yarımay türüdür yarımay ile anuler hymen kardeş türü olan bir zar türüdür tek farkı yüksek kenarlı olması yarımay türü kızlık zarı anuler hymen diye tanı verirler onun sebebi de kenarların farklı olması aslında ikiside halka şeklinde zardır anuler hymen ince yarimay ise kalın zardır tek farkları bu islanmayla bozulmazlar anuler hymen az bir kanama olurken yüksek kenarlı zar sahibi olanlar eğer ilişkide islanmasa hazır olmasa aşırı yoğun kanama ve hastanelik olabilirler benim zar türü yarımay zar türü en çok kanayan ve yoğun kanama yani yüksek kenarlı bir zar türüne sahibim kalın zar derler ama halka kismim normal 2 cm eğer aşağı olsaydı ameliyat ile aldirilan zar türü tanım olarak anuler hymen yazıyordu ama yarımay türüne sahibim kenarları yüksek halka kısmı anuler hymen gibi açıklık var aynı bu şekilde yazıyordu raporda ona rağmen kanama olmadı benden olmadıysa hiçbir kadında zorlama olmadan kanama gelmez zorlamasa olsa aşırı kanama olucak zar turundeyim düşünün doktorlar kanaman olacağını söylemesine rağmen gelmedi neden islanmadan izin vermiyorum ilişkiye sebebi kısacası hiçbir zar kanamaz kanama diye bir şey yok...
Güncellemeler
+1 yıl
Nefret ediyorum takik erkeklerden...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya küçüktür penisi ya da esnektir normal bi kadın vardı kadının o kadar esnekki düşün evli hamile kalıyo doğumda yırtılıyor
Esnek değilim diyorum erkek arkadaşımın penisi kalın ve buyuk
Yarım ay 'a bozulmaz kan gelmez diyorlardı. Bu yanlış bir bilgi mi yani?
Hayır doğru bilgi benim kızlık zarım yarımay ilk iliskilerde gelmiyor erkek arkadaşımla 10 kez ilişki yaşadık kanama gelmedi ama tabi güvenme derim yinede sonradan kanayabilir esnek değil çünkü doğumda yirtilsin
Olabilir illaki gelecek diye bir kural yok.
Anlamıyorlar insanlar iste
Cahillerle konuşmaya çalışma anlamaz kimse.
Anlamıyorlar zaten bunu söyleyen kadınlar bile var erkekleri geçtim
Kadınlar çok mu kültürlü kendisini tanimadan evlenen binlerce kadın var.
Onlarda mal doğru ilişki yaşamışlar kanaması oldu diye 😄kan var sanıyorlar onlarada yazik
Bilmiyorsan araştır yani dimi ilim var bilim var. Cahilligin bahanesi olamaz. Herşeyden çok çok değil az az bil. Seni kültürlü yapar yani.
Kesinlikle
Öyle işte
gelir simdi bekaret yok zar diyen angutlar
Geldi zaten üste yorumlara baksana
boş ver ya belki daha once mastürbasyon yaparken bozmussubdur
Bakire cikmazdim ozaman :)
sevismeden bilemezsin
Seks yaptım diyorum zaten 😄nasıl bilemiycem
kanamadi mi
Kanamadi
daha once bozulmus hada esnektir cok
Hayır bozulmadı diyorum esnek filanda değilim doktora gittim bakiresin dedi %90 kanar dedi
demeki sen yalan soyluyorsun
Söylemiyorum aptalmisin doktora gititm bakiresin dedi ilişki yaşadım olmadı diyorum sana kanama filan niye soyleyim malmisin kızlık kanaması diye bir şey yok sok bunu kafana
babanda oyle diyordu anca kendinizi kandirun
Ya malmisin kimseyi kandirmiyorum aptalmisin azıcık araştır doktorlar ne diyor %80 doğru ilişki yaşanırsa kanamaz diyor normal olan kanamamasi zaten tıp inanmiyorsun saçma sapan halkın dediğine inanıyorsun o gerdek gecesinde olan çarşaflı kan gerçek kan değil bilgin olsun kan gelmeme korkusundan regl gününe denk getiriyorlar
tamam
Hayret bir şey sanki yalan borcum var arastirin ya
tamam kandir kendinj
Bak harlen kandır kendini diyor malmisin muayene nasil bakire cikabiliyorum soylermisin demeki yok kanama diye bir şey 😄asıl var diyenler kandırıyor sizi hehehehdhjeheheheh inanan onlara bak dava açarım sana iftira atıyor bana duye
acmazsan kopksin
Kortunmu şimdi dava açıcam diyince eeee inanmayan sendin aptal
cok korktum su an bacaklarim titriyor
Ondan gizli kullanıcı oldun degilmi id adresini aldım kimis yalancı bakalım dava açıcam sana :) mahkemede görüşüruz cahil bey
kullanici adim zaten diger yorumda var
Evet var :) burdan gizledin ama kaçak seni
tamam ck kokrtum lutfen sikayet etme ne yaparim ben
Daha önce senin gibi iftira atan vardı bana ne oldu :) ceza yedi neyse mahkemede görüşüruz bilmediğin konular için tartışma olur mu?
gorusmek uzere istersne instani ver orada bulusurux
Doğru demiş
Bütün zarlar esnektir zaten bazıları sadece aşırı esnek olur
Onlarda da kan gelmeyebilir
Evet ama anlamıyorlar ki benim en çok kanayan türden ama gelmedi
Küçükmüş şeyi
Hayır değil uzun ve kalin
Icine mi girmedi
Hayır girdi gözümle gordum
nasıl gördün ya... :) filme mi aldın.. takipleşelim i
Basbayaga gördüm ve hissettim insan anlamazmi girip çıktığını hayret bir şey kanama diye bir şey yok
ilk sexinmiydi. daha önce ibri ile yapmadın mı
Evet ilkimdi olmadı başka biriyle mastürbasyon bile yapmadım daha önce
daha sonra da yaparsın. canın acımadı mı yani? kız yoksa sen bakire dğeil misin :)
Aptal aptal konuşma ilkim diyorum ne alaka iftira atıyorsun bana
oğlanla olan diyalog deneyi için
Aptalmisin ya git araştır doktorlar ne diyor Banu çiftçi videosunu izle bak ne diyor yeterince ıslanma olursa ilişki doğru girilirse %50 %60 gelmiyor diyor zaten onu dinledikten sonra ilişkiye girdim ve haklı çıktı doktor :)
sen oğlanı aptal yerine koymuşsun.
Zar yok ki gerçekte
İnsanlar anlamıyor üsteki yoruma bak
Sen insanları boş ver doktor bile açıklıyor
Evet anlasalar
Uğraşma boş ver herşeyi vajinaya bağlayan kafadan ne beklersin ki zaten
Demi ya deliler
Evet takma onları
Her şey düzgün ve yolunda
merak ettim doktorlar ne diyor vajina zari hakkinda
Bi doktor anlatıyordu atarım link
at bi usta ya valla merak ettim
https://youtu.be/W_6Ttvtdzlw
anladim izlemicem ona buna verenler yok der bitmistir
Sen bilirsin
@akılsızçaylakk kan gelmeside bakire olduğunu göstermez hahhahahhahahahha ilk ilişkisinde kanamayip eşinde kanayan Cok
aynen
@akılsızçaylakk hahhahhahahha burada kullanıcı adin yazıyor tatlım dava açmaya gidiyorum kimis yalancı iftira atmak kolaydi degilmi
gule gule kos git
@akılsızçaylakk id adresini aldım görüşürüz by
banada soylesene bulamiyorum
@akılsızçaylakk mahkemede görürsün id adresini kazanacağım için :)
tamam