Benden kanama gelmedi diyorum esneksindir diyor?

Esnek zar %20 %30 dur en çok zar türü anuler hymen ile yarımay türüdür yarımay ile anuler hymen kardeş türü olan bir zar türüdür tek farkı yüksek kenarlı olması yarımay türü kızlık zarı anuler hymen diye tanı verirler onun sebebi de kenarların farklı olması aslında ikiside halka şeklinde zardır anuler hymen ince yarimay ise kalın zardır tek farkları bu islanmayla bozulmazlar anuler hymen az bir kanama olurken yüksek kenarlı zar sahibi olanlar eğer ilişkide islanmasa hazır olmasa aşırı yoğun kanama ve hastanelik olabilirler benim zar türü yarımay zar türü en çok kanayan ve yoğun kanama yani yüksek kenarlı bir zar türüne sahibim kalın zar derler ama halka kismim normal 2 cm eğer aşağı olsaydı ameliyat ile aldirilan zar türü tanım olarak anuler hymen yazıyordu ama yarımay türüne sahibim kenarları yüksek halka kısmı anuler hymen gibi açıklık var aynı bu şekilde yazıyordu raporda ona rağmen kanama olmadı benden olmadıysa hiçbir kadında zorlama olmadan kanama gelmez zorlamasa olsa aşırı kanama olucak zar turundeyim düşünün doktorlar kanaman olacağını söylemesine rağmen gelmedi neden islanmadan izin vermiyorum ilişkiye sebebi kısacası hiçbir zar kanamaz kanama diye bir şey yok...
Güncellemeler
+1 yıl
Nefret ediyorum takik erkeklerden...
Benden kanama gelmedi diyorum esneksindir diyor?