Cinsel Yaşam Sevgilim beni boşalt diyor kan oturdu diyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Acile gidicem artık diyor. Gerçek mi bu Güncellemeler+1 yıl 10 saatir seni bekliyorum. Kan gelcek artık ben gidiyorum acile diyor Güncellemeler+1 yıl Hala kasıklarım ağrıyor diyor. Yalan yanii demi Sevgilim beni boşalt diyor kan oturdu diyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Oss surruktan teyyare. Öyle bir şey yok. Seni kekliyor. 0 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adam gibi adam, hedefe giden yolda her şeyi deniyor. Bırak gitsin mk, gidip ne diyecek...Dkdkdkdkddkdkrk 2 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yalan söylüyor öyle bir durum söz konusu değildir kimsede 0 0 Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Böyle aç biri benim bu andan itibaren eski sevgilim olurdu herhalde 💁🏻♀️ 0 4 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Yalan zaten böyle bişey yokk mdmdmdm Yorumla yilznesz +1 yıl @Furkaniv411 ondan işte aç dedim shshsh Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Ama işini biliyo çocuk kız hemen kanmış mdkdkkd Yorumla yilznesz +1 yıl @Furkaniv411 saff Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru değil ama bir gencin kalbi kirilacagina...🤣😉 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yalanın kırmızısı :)))))) 0 0 Yorumla
_WantToPlayGame Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Bu nasıl yalan amg 😅 0 1 Yorumla İsabella__ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Yalan ama her erkek bunu söyler ya kdkdkdk 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yalan 0 3 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Seni niye bekliyor 😂 Alsın eline sabun tövbe tövbe Yorumla Soran +1 yıl Hep boşalabiliyormuş ama by sefer beni istediği için boşalamamış (öyle diyor) Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Ucuz numarakar bunlar. Tahrik olup bir şey olmazaa ağrı sızı oluyorda. Yok öyle acile gideyim kan toplandı filan Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. He gerçek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Oss surruktan teyyare. Öyle bir şey yok. Seni kekliyor.
Adam gibi adam, hedefe giden yolda her şeyi deniyor. Bırak gitsin mk, gidip ne diyecek...
Dkdkdkdkddkdkrk
Yalan söylüyor öyle bir durum söz konusu değildir kimsede
Böyle aç biri benim bu andan itibaren eski sevgilim olurdu herhalde 💁🏻♀️
Yalan zaten böyle bişey yokk mdmdmdm
@Furkaniv411 ondan işte aç dedim shshsh
Ama işini biliyo çocuk kız hemen kanmış mdkdkkd
@Furkaniv411 saff
Doğru değil ama bir gencin kalbi kirilacagina...🤣😉
Yalanda olsa yardım et
Bir şey olmaz. İnanmış gibi yap
yalanın kırmızısı :))))))
Bu nasıl yalan amg 😅
😂😂😂
Tabii mi yok öyle bir şey.
Yalan ama her erkek bunu söyler ya kdkdkdk
Yalan öyle birşeyin olması imkansız
Yalan. Yalan konuşan birisiyle beraber olma.
Kan oturmaz başka bişey oturmuştur ona.
Tabii ki gerçek. Ölebilir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl bır durum bu yaa
Yalan söylüyor. Öyle bir şey yok
Yalan
Seni niye bekliyor 😂 Alsın eline sabun tövbe tövbe
Hep boşalabiliyormuş ama by sefer beni istediği için boşalamamış (öyle diyor)
Ucuz numarakar bunlar. Tahrik olup bir şey olmazaa ağrı sızı oluyorda. Yok öyle acile gideyim kan toplandı filan
Yalandan kim ölmuş.
He gerçek
kesin öyledir kesin
İnandın mi