Cinsel Yaşam Mastürbasyon ve p*rno bırakamiyorum, ne tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Bundan nasıl kurtulucam ben ya keşke hiç başlamasaybaşlamasaydim:( p*rno ve mastürbasyon sorunsalı:*(((*( Mastürbasyon ve p*rno bırakamiyorum, ne tavsiye edersiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl p*rno hiç izlemedim ama mastürbasyon yapmaya çok alışttım bazen günde 2-3 defa bile yapıyorum sanırım evlenene kadar devam 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaparken kimi düşünüyorsun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen hoşlandığım birini bazen de kendime odaklanıyorum sadece Yorumla
Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek güvenebileceğin şey iraden. Kendimi durduramıyorsan yapacak bir şey yok 1 3 Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Kendini* Yorumla Soran +1 yıl O hazza alıştığım için beyin hep o olmazsa yaşamazsin gibi hissettiriyor Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Yaşamakla bir ilgisi yok sadece bedenin istiyor bunu ve beynin alacağın zevke odaklanıyor. Tümüyle bırakmak zorunda değilsin ama bu kadar rahatsız ediyorsa azaltmayı deneyebilirsin günden güne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Melda hanım bunu izlemeni tavsiye ederim. Gerçekten işe yarıyor. Umarım sen de faidelenirsin. https://youtube.com/shorts/mw9S-6BN2Mw?feature=share 1 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evlenene kadar devam et bence. Ama çok abartmadan yap, ara sıra tut kendini birden yap ki keyifli olsun. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Onlar seni bırakmaz zorlama herkeste o mevzu var az ya da çok ortahalli zevk ihtiyaç denklemini tuttur yeter 0 0 Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Senin gibiyim yorgun hissediyorum sonra 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Birakican1 mi? Yorumla Mehmetby123 +1 yıl İstiyorum ama olmuyo Yorumla Soran +1 yıl En çok Kaç gün dayandin? Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Burdan konusmasak Yorumla
SeÇoSek Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Zevk aldığın şeyi neden bırakmak istiyorsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayat enerjimi emdigini hissediyorum Yorumla SeÇoSek +1 yıl Saçmalama bence ☺️ onun zevkini alıyorsun yapmadan duramazsin artık Yorumla Soran +1 yıl 4 gün oldu yapmayali yavaştan zoralmaya başladı Yorumla SeÇoSek +1 yıl Zorlar duramazsin Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Evlenene kadar devam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birakmiycan mi Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Yoo. Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. niye bırakmak istiyorsun ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba ben hekimim önceikle bunu kurtulunulacak bir şey olarak görme olur mu. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Muhtemelen yaşın küçükVe boş vaktin çok fazla 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evlenene kadar devam :') 0 0 Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Rahat ol. Uzman destek al yazabilirsin Bans da 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Güvenilir Arkadaş edin 😂 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başka ilgi alanları buk 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorun değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
p*rno hiç izlemedim ama mastürbasyon yapmaya çok alışttım bazen günde 2-3 defa bile yapıyorum sanırım evlenene kadar devam
Yaparken kimi düşünüyorsun peki?
Bazen hoşlandığım birini bazen de kendime odaklanıyorum sadece
Tek güvenebileceğin şey iraden. Kendimi durduramıyorsan yapacak bir şey yok
Kendini*
O hazza alıştığım için beyin hep o olmazsa yaşamazsin gibi hissettiriyor
Yaşamakla bir ilgisi yok sadece bedenin istiyor bunu ve beynin alacağın zevke odaklanıyor. Tümüyle bırakmak zorunda değilsin ama bu kadar rahatsız ediyorsa azaltmayı deneyebilirsin günden güne
Melda hanım bunu izlemeni tavsiye ederim. Gerçekten işe yarıyor. Umarım sen de faidelenirsin.
https://youtube.com/shorts/mw9S-6BN2Mw?feature=shareEvlenene kadar devam et bence. Ama çok abartmadan yap, ara sıra tut kendini birden yap ki keyifli olsun.
Onlar seni bırakmaz zorlama herkeste o mevzu var az ya da çok
ortahalli zevk ihtiyaç denklemini tuttur yeter
Senin gibiyim yorgun hissediyorum sonra
Birakican1 mi?
İstiyorum ama olmuyo
En çok Kaç gün dayandin?
Burdan konusmasak
Zevk aldığın şeyi neden bırakmak istiyorsun
Hayat enerjimi emdigini hissediyorum
Saçmalama bence ☺️ onun zevkini alıyorsun yapmadan duramazsin artık
4 gün oldu yapmayali yavaştan zoralmaya başladı
Zorlar duramazsin
Evlenene kadar devam.
Birakmiycan mi
Yoo.
niye bırakmak istiyorsun ki
Merhaba ben hekimim önceikle bunu kurtulunulacak bir şey olarak görme olur mu.
Muhtemelen yaşın küçük
Ve boş vaktin çok fazla
evlenene kadar devam :')
Bi partnerler imkan çerçevesinde yaşa
Onlardan kurtulman için evlenmen lazım
Rahat ol. Uzman destek al yazabilirsin Bans da
Güvenilir Arkadaş edin 😂
Belli dönemler öyle sonra geçer
Sanal seks yapalim daha zevkli
Seks yaparak ✌🏼Aynı ilde olsam yapardık
Başka ilgi alanları buk
Bende sen gibiyim