Hem mastürbasyon yaparken ıslanıyoruz kokuyoruz Hem her gün beyaz akıntı geliyor kokuyoruz Hem de ayda bir regl oluyoruz kokuyoruz. Kısacası sürekli vajinadan birşeyler geliyor. Dolayısıyla leş gibi bir koku oluyor. Her gün duş alsam dahi yine koku geliyor. Nasıl engelleyebiliriz bu durumu? Kadınların işi zor valla..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İdrar rengin saydam olana dek su ic. Vucudunun suya ihtiyaci var. Baharatli ve agir kokan besinler tukettmejten kacin. Kiyafetlerin havalanmadiginicinde oluyor olabilir bu koku. Son zamanlardaysa bu kokunun artma sebebi hormonal anlamda yogun oldugun zamanlardan geciyor olabilirsin. Yumurtlama gibi.
Ya bu akinti nasil bir seymis boyle yaa cesme gibi siril siril surekli akiyor mu anlamadim ben bu isi... Ama evet siz kizlarin bu durumu kotu ya her turlu akinti sivi renk cikiyor orada, siz nasil anliyorsunuz neyin ne oldugunu valla iki tane olsa gene iyi 5 6 tane falan varmis herhalde - kafa karsitirici..
Bi video izlemistim gecenlerde YT da bu akinti icin onlem falan sanirim ama koku icin de konustular mi hatirlayamadim..
Hergun geliyor akinti maalesef
nasil geliyor damla olarak mi yoksa cis gibi cok cok mu nasil basa cikiyorsunuz ki bununla...
Günlük ped kullaniyoruz.365 günün her allahın günü pedle dolaşıyoruz. Sakızımsı bir yapı. Bazen direk sıvı olarak geliyor.
Oo cidden mi yaa her gun ped.. Yani gene pamuksu yumusak bir sey diye biliyom hani aci gibi pek fazla rahatsiz vermez gibi sanki ama yinede onu surekli tak cikar alma maddi acidan vs evet yorar insani ama bu her kiz icin aynisi mi gecerli yoksa bazilarinda boyle sen gibi mi cok fazla oluyor? Bide bu koku nasil bi koku, cok asiri demissin de.
Sakizimsi yani yapisik gibi dimi, o zaman o biraz bizim zevk suya (mezi) benziyor gibi. Iliski de bunun onemi oluyor iste kayganlastirici yerine giriyor diye biliyom ama sizdeki bu akinti o akinti mi oluyor onu bilmiyom sen daha iyi bilirsin tabi. Neticede siz kizlarda bir cok akinti var farkli farkli o mu baska akinti mi onu benden daha iyi anlarsin...
Eğer akıntı fazla oluyorsa ped kullanılır genellikle. Benimki aşırı fazla olduğu için ped kullanmazsam günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştirmem gerekir. Kişiden kişiye değişiyor. Ama kötü koku her kızda mevcut.
Kotuymus yaa. Disarda ne yapiyorsun peki hani ped olsa bile onu degistirmen gerekicek olursa hani hemen sip diye wc de bulamazsin her zaman istedigin gibi oyle islak islak onunla mecbur dolasiyon mu. Bu akinti demek kotu bir kokuya sahip mi oluyor. O zaman iliski sirasinda da kotu koku mu oluyor sonucta ayni akinti degil mi, normalde kotu kokuyorsa iliski sirasinda da gelecektir ve kokacaktir iliski aninda, ya da yanlisim mi var. Bide bu koku neye benziyor koku olarak, ben cok duydum erkeklerde hani biraz da dalga konusu oldu tabi, sende muhtemelen duymussundur iste bozuk balik kokusu falan diyorlar bu ne kadar dogru...
nasıl bir koku tarif eder misin? ağır ve rahatsız edici mi?
Çok zor eekeklerde hisseder ama bende tahrik uyandırır onun kokusu
Enfeksiyonlardan dolayı pis kokar
Çikolata kisti olabilir doktora git
Mantar var muhtemelen değilse o kadar kokmaz
Koku enfeksiyon belirtisidir genelde
Sen ciddi misin bütün kızlar mi öyle
Evet. Her gün her saat akıntı oluyor maalesef. Günlük pedde kullaniyoruz regl haricinde
Nasıl bir koku oluyor peki
Tarif edilecek bir kokusu yok. Kötü bir koku işte.
Ya peki emin misin normal olduğundan doktora gittin mi hic
Doktora git
Tarçınlı su iç aşko