Cinsel Yaşam Vajinam kokuyor kokuyu nasıl önlerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kaşıntı yara vs yok sadece kokuyo rahatsız oluyorum Vajinam kokuyor kokuyu nasıl önlerim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mavibalonisbackbitch Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 70% 7 ay yıka her tuvaletten çıktığında ıslak bırakma iç çamaşırını da gün aşırı değiştir pamuklu olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Benimde hep kokuyo yıkansam bile geçmiyo eğilsem farkediyorum hep sorgularım neden? 2 19 Yorumla _Armstrong_ 7 ay Sizi anlamiyorum yaa bana hic o koku kotu gelmiyor. Siz neden kotu diyorsunuz ilginc. Ic camasirini 2 gunde bir degistirirseniz kokmaz bence Yorumla Soran 7 ay Her gün değişiyorum ben günde 2 kez değiştiğim bile oluyo Yorumla Cevap sahibi 7 ay 2 günmü 😅her gün değiştiriylrum bazen günde iki kere. Asla çamaşır depişmeden dışarı çıkmam. Yorumla _Armstrong_ 7 ay Normal camasir mi tanga mi giyiyorsun dar ise koku yogun oluyor genelde ondan olabilir Yorumla Soran 7 ay Normal pamuklu Yorumla Cevap sahibi 7 ay Normal Yorumla _Armstrong_ 7 ay Gunde iki mi? Şaka dimi bu iki defa degismeye gerek kalmaz ki abartı sanki biraz Yorumla _Armstrong_ 7 ay Cok ilginc ya bana kotu gelmiyor o koku ama siz rahatsiz oluyorsaniz bilemiycem Yorumla Soran 7 ay Hayır şaka değil temizliğine bakımına dikkat ederim tüylerini sık sık alırım bol suyla yıkarım ama yine de rahatsız edici bir koku var Yorumla Cevap sahibi 7 ay Libidon yüksekmi ondan da olanilir diyom ben Yorumla Soran 7 ay Yüksek Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ondan da olabilir ya içerisi yangın yeri Yorumla _Armstrong_ 7 ay Yani temizligi tabi onemli ama o koku cok dogal bir durum yani yaratilis bu Yorumla _Armstrong_ 7 ay Evet yuksek yani ama ondan midir acaba? Peki sevmeyen de yoktur ama yaa erkeklerden Yorumla _Armstrong_ 7 ay 🤣🤣 icerisi sampiyonlar ligi gibi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sanane la armstrong. Arkadaşa dedim ben Yorumla Cevap sahibi 7 ay Galericiler pırlantacılar da var. 😅 Yorumla _Armstrong_ 7 ay 😅😅 herkese selam o zaman Yorumla _Armstrong_ 7 ay Bisi sorucam san * Hesabn gizli Yorumla
Gözdeeeeeeeeee1 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 7 ay Temizlik ve iç çamaşırına dikkat et nemli böyle olduğu için koku elbette oluyor ama sende çok var sanırım o yüzden bir dokrara görün derim 1 0 Yorumla
Lucadiyebilirsin Takip Et Xper 5 Yaş: 19 7 ay Temizle iç çamaşırını sürekli değiş dar şeyler giyme 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Nasil bir koku var? Akıntı var mi 0 6 Yorumla Soran 7 ay Var Yorumla Drtitslover 7 ay Hangi renkte? Akıntı ile beraber kötü koku genelde enfeksiyon belirtisidir Yorumla Soran 7 ay Saydam bazende beyazımsı Yorumla Drtitslover 7 ay Cinsel olarak aktiflik var mi peki? Yorumla Soran 7 ay Bakireyim Yorumla Drtitslover 7 ay Vajinal dus vs de enfeksiyona yatkınlık oluşturabilir ya da kullanılan antibiyotik de sebep olabilir Yorumla
WomensHeart Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Kivi, ananas ye bolca. Bir de doktora git 1 7 Yorumla Buraklegollas 7 ay O yüzden mi bazı kızların ki ananas tadinda Yorumla WomensHeart 7 ay Olabilir. Çok kullanılır koku için Yorumla Buraklegollas 7 ay Ananas suyu içmiş gibi olmuştum Yorumla Buraklegollas 7 ay Ama çok iyidi Yorumla WomensHeart 7 ay Erkeklerde de sperm kalitesi ve tadı ne yediğine göre değişiyor. Hatta sigara içmek bile. Yorumla Buraklegollas 7 ay Yaaaa ne yememiz gerekiyor Yorumla WomensHeart 7 ay Sağlıklı beslenmeye özen göster. Alkol ve sigara sizde de kokuyu etkiliyor. Ben, kendi fizyolojine uygun detokslar yapmanı öneririm. En azından ayda bir defa. Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ananas suyu iç... 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tavanya kurusu sok içine 0 0 Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Limonlu suya batır sirkeyle yıka iyice 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Peçete gazete falan sıkıştır 0 0 Yorumla
EliteCombinexz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 7 ay giydiğin iç çamaşırını başka bir türle değiştir 0 2 Yorumla Soran 7 ay Pamuklu giyiyorum hep Yorumla EliteCombinexz 7 ay hmm, yediğin ictiginden tut kiyafetine kadar her sey etkiliyor. Koku eksimsi mi Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mantar olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yıka her tuvaletten çıktığında ıslak bırakma iç çamaşırını da gün aşırı değiştir pamuklu olsun
Benimde hep kokuyo yıkansam bile geçmiyo eğilsem farkediyorum hep sorgularım neden?
Sizi anlamiyorum yaa bana hic o koku kotu gelmiyor. Siz neden kotu diyorsunuz ilginc. Ic camasirini 2 gunde bir degistirirseniz kokmaz bence
Her gün değişiyorum ben günde 2 kez değiştiğim bile oluyo
2 günmü 😅her gün değiştiriylrum bazen günde iki kere. Asla çamaşır depişmeden dışarı çıkmam.
Normal camasir mi tanga mi giyiyorsun dar ise koku yogun oluyor genelde ondan olabilir
Normal pamuklu
Normal
Gunde iki mi? Şaka dimi bu iki defa degismeye gerek kalmaz ki abartı sanki biraz
Cok ilginc ya bana kotu gelmiyor o koku ama siz rahatsiz oluyorsaniz bilemiycem
Hayır şaka değil temizliğine bakımına dikkat ederim tüylerini sık sık alırım bol suyla yıkarım ama yine de rahatsız edici bir koku var
Libidon yüksekmi ondan da olanilir diyom ben
Yüksek
Ondan da olabilir ya içerisi yangın yeri
Yani temizligi tabi onemli ama o koku cok dogal bir durum yani yaratilis bu
Evet yuksek yani ama ondan midir acaba? Peki sevmeyen de yoktur ama yaa erkeklerden
🤣🤣 icerisi sampiyonlar ligi gibi
Sanane la armstrong. Arkadaşa dedim ben
Galericiler pırlantacılar da var. 😅
😅😅 herkese selam o zaman
Bisi sorucam san * Hesabn gizli
Temizlik ve iç çamaşırına dikkat et nemli böyle olduğu için koku elbette oluyor ama sende çok var sanırım o yüzden bir dokrara görün derim
Temizle iç çamaşırını sürekli değiş dar şeyler giyme
Nasil bir koku var? Akıntı var mi
Var
Hangi renkte? Akıntı ile beraber kötü koku genelde enfeksiyon belirtisidir
Saydam bazende beyazımsı
Cinsel olarak aktiflik var mi peki?
Bakireyim
Vajinal dus vs de enfeksiyona yatkınlık oluşturabilir ya da kullanılan antibiyotik de sebep olabilir
Kivi, ananas ye bolca. Bir de doktora git
O yüzden mi bazı kızların ki ananas tadinda
Olabilir. Çok kullanılır koku için
Ananas suyu içmiş gibi olmuştum
Ama çok iyidi
Erkeklerde de sperm kalitesi ve tadı ne yediğine göre değişiyor. Hatta sigara içmek bile.
Yaaaa ne yememiz gerekiyor
Sağlıklı beslenmeye özen göster. Alkol ve sigara sizde de kokuyu etkiliyor. Ben, kendi fizyolojine uygun detokslar yapmanı öneririm. En azından ayda bir defa.
Ananas suyu iç...
Tavanya kurusu sok içine
Limonlu suya batır sirkeyle yıka iyice
Ölü balık kokusu buraya kadar geldi
Peçete gazete falan sıkıştır
giydiğin iç çamaşırını başka bir türle değiştir
Pamuklu giyiyorum hep
hmm, yediğin ictiginden tut kiyafetine kadar her sey etkiliyor. Koku eksimsi mi
Mantar olabilir
İlaç al
Yıka
Temizle