Her yaşadığım birlikteliğin çoğunda ilişki esnasında penisimin baş kısmının büyklüğü birlikteliği başlamadan stres boyutuna getiriyor. Karşıcinsim sanki acı çekiyor ve zoraki beraber oluyor hissiyle beraber bazıları da gerçekten bunu dile getiriyorlar.
Tıp olarak bir çaresi de mantık olarak yok.
Bunu yaşayan var mı aranız da?
Tıp olarak bir çaresi de mantık olarak yok.
Bunu yaşayan var mı aranız da?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
koskoca bebenin çıktığı mekana girmek zor olmasa gerek başkan. thor'un çekici değil ya bu lanet. siz kadını gevşetin her şekilde kullanırsınız. gevşetmezde mevzuya direk dalarsanız karşı tarafa eziyet etmiş olursunuz
Zaten ilk ilişkimden beri onlara sizin verdiğiniz örneği veriyorum. Ki ön sevişmeyi de olabildiğince uzun tutuyorum yani kaba tabiri ile karşı cinsi iyice gevşetiyorum. Ancak ilişkilermin büyük çoğunluğunda aynı tepkiyi alıyorum. Bundan zevk alana da şahit oldum ancak sayıdı çok az. Ya da diyorum isteriksizlerin çoğu bana denk geliyor 🙂
dar olanların korkulu rüyası geniş olanların aradığı özellik. elinize genişleri geçince bırakmayın.
Sanırım tam da söylediğiniz gibi.🙂
ne kadar büyük olabilir ki nasıl bir büyüklükten bahsediyoruz
Yumruk gibi olacak değil tabi ki 🙂 ancak onların dile getirdiği şey baş kısmının çok büyk olmadı ve ilk ilişki esnasında büyük acı çektikleri ve bu da ister istemez, hem onu hem de beni ilişki esnasında etkiliyor. Onu biran önce bitsin boyutunda diye tahmin ediyorum. Beni de acaba sadece acı mı çekiyor, zevk almıyor mu düşüncesine giriyorum.
sana fikirlerini sormadım basit bir soru sordum
Üslubuna hayran kaldım. Siz de haklısınız. Ancak bize de hak verin, bu platformunda muhattap olduğun kişilerin kalitesini bilemiyorsun. Yoksa sizi tanısan basitçe yazardım
kalite ne alaka ya bak hala yapıyon basit bi soru sordum kaliteye kadar geldin
bu sitede ne kalitesi bekliyosun aman ne ise amma laf ebeliği peşindesin
Oldu bacım oldu.
Vah vah derde bak sen
Valla işin dalgasındasınız ama cidden saçma gelip de insanı sinir eden çok az şey vardır sanırım cinsellikte. Ben de bunlardan birini yaşıyorum. Ben yine biraz işin zevkindeyim de işte karşı cinsimden aynı zevki aldığını görmeyince iş sıkıntıya giriyor.