Cinsel organ bölgelerinin kadın/ erkek farketmiyor dışarıdan bakıldığında farkedilir olması ne derece tahrik edicidir? Akılda olmasada cinsellik düşündürür mü? #masalmerakediyor
Cinsel organ bölgelerinin kadın/ erkek fark etmiyor, dışarıdan bakıldığında fark edilir olması ne derece tahrik edicidir?
Gözlemlerim KS yorumlarından; ayrıca benim içinde geçerli.
Kadılar için, kadınlarınkinin büyük olması itici, erkekler için ise azdırıcı. Kadınlar için, erkeklerinkinin büyük olması çoğu kadın için azdırıcı bazıları içinse çok itici. Erkekler için, erkeklerinkinin büyük olması umurumuzda olmaz, kadınlarınkinde ise azdırıcı.
Çok muhtemelen hormonların coştuğu dönemlerde insan istemeden de olsa kısa süre etkileniyor.
Aklı başına gelince kendine de kızıyor ama, oluyor işte.
.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizde dar giyiyoruz herkes davasında haklı bence. Örnek metroda böyle bir şey ile karşılaşmışsak erkeklere mesela. O an veya o gün orgazm olduysak bir şekilde zaten hoşumuza gitmesi an meselesi. Ama eğer normal bir durumda öyle bir şey ile karşılaşırsak bu gerçekten itici ve rahatsız edici olabilir.
Bir erkeğin incecik eşofmanının üzerinden belirgin bir şekilde cinsel organının görülebiliyor olması eğer sevgiliniz ise inanılmaz çekici ve baştan çıkarıcı gelirken, eğer yabancı biri ise ve kalabalık bir ortamda bu şekilde giyinmişse teşhirci ve itici geliyor.
Bence alışılır. Ben eşimle çıplaklar kampına gittim bir defasında hiç ereksiyon olmuş bir erkek görmedik. Sapık gibi milleti süzen de yoktu. Voleybol, futbol oynayıp eğlendik. Üzerimiz giyinik şekilde İstanbul un Fatih , Kasimpasa gibi semtlerinden ya da Erzurum gibi memleketlerden çok daha güvenilir 😀😀😀
Kadının kabarık belirgin şekilde dudakların hatları belli olduğunda erkek gözünü oradan alamaz.. Birde o kaymak gibi ise ki öyledir o şekilde görüntü erkeğin ona oral seks yapma isteği çok fazla olur..
Kadınlar şeffaf tayt, şuper mini şort filan giydiklerinde, ve cinsel bölgeler veya altındaki çamaşır veya tanga vs vs belli olduğunda. Çook fena tahrik oluyorum, kalkıyor
Vallahi ben kendimi gene bakıyorum şey gibi vere yılan gibi yana yatmış duruyor bazen kadınların yeni bakıyorum yumruk gibi çıkmış of diyorum of Şimdi arasam diyorum içimden Neler geçiyor aklımdan bir bilsen var ya Neyse gece gece sapıklaşma yalım
Erkeklerin gayet itici... bunu bildiğinden olsa gerek kadın kullanmışsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bazen eşofman giyiniyorum o zaman bakan bir kadin rahatlikla anlayabilir cafede falan otururken bazen yakaliyorum caktirmadan bakan benimde hosuma gidiyor
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel organ bölgelerinin kadın/ erkek fark etmiyor, dışarıdan bakıldığında fark edilir olması ne derece tahrik edicidir?
En İyi Cevaplar