+1 yılCinsellikle ilgili en iyi öğrenme yolu onu yaşamaktır. Koku almak, tat almak gibi düşün. Bir parfümün kokusunu sana tarif ederiz ama sen gerçekten o kokuyu hissetmediğin için bizi tam anlamıyla anlamazsın. cinsellikteki hazzı da biz cinselliği ne kadar anlatırsak anlatalım sen hissedemeyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşayınca hissedilir yani
- +1 yıl
Tabi ki. Hiç bir şey bilmemek de problem değil ayrıca. Evlenirken sana anlatacak etrafındakiler, sonrasını birlikte keşfedersiniz. Evliliğin ilk zamanlarında yaşanacak utangaçlık veya iş bilmemezlik zamanla bir alışkanlığa dönecektir. Önemli olan aynı dili konuşmak, aynı hazzı yakalamak, aynı doyumu yaşamaktır. bSadece şunu not et kendine, evlilikte seksi bir taraf görev olarak yapıyorsa o olay yerlere düşmüştür. Bu yüzden hiç bir zaman görev olarak görmemeye çalış
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ne öğrenmek istiyorsan bilimsel referansları ile sunarım. bende hurafe efsane yalan dolan dedikodu olmaz. bendeki bilgiler hem bilimsel referanslıdır hem tecrübe edilmiş gerçeklerdir. istediğinizi sorabilirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi detayda da bahsettim aslında ama 22 yaşındayım. Bugüne kadar karşı cinsten birine bir çekim arzu hissetmedim. Kendi kendimi de tatmin etmedim. Hemcinslerime de yönelmem kesinlikle lez değilim ama cevrem bunu garip buluyor. Kendilerinin arzuladığı kişiler oluyor ama ben bu yönde hiç istek duymadım. Neye göre oluşuyor bu istek duygu
- +1 yıl
hayatınızda yemediğiniz bir yemeğin lezzetini bilemezsiniz o nedenle da canınız o yemeği asla çekemez
insanlarla iletişimde yakın temasta olsanız istek oluşabilir.
yani bir yemeğn en azında ya görüntü ya kokusunu almanız lazım. uzaktan hiç temas yok alaka yok istek oluşmaz.
belki bazen istek vardır ne olduğunu siz fark etmiyor olabilirsiniz
mesela adet dönemi hormonal değişim sürecidir. her kadında buna yönelik istek olur. sadece başlama günü farklı olur. genelde adetten bir kaç gün önce başlar. adetin 3. günü azalmaya başlar
nadiren bazı kadınlar adetten sonraki ilk günler istek oluşur. bunları fark etmeniz gerekir.
- +1 yıl
bu konuda bilgim az deyince ben biraz bilgin var profesyonel soru soracaksın sandım. yahu senin cinsellikle alakalı hiç bilgin ve deneyimin hissin yok.
duygularının ne olduğunu bilemiyorsan insanlarla biraz yakınlaş temas kur.
ama hiç duygu oluşmuyorsa doktora git senden problem var demektir.
buralardan sorarak bu iş öğrnilmez sana bir yığın hurafe yalan dolan bilgi verirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Daha önce canlı ya da tanıdığın birinin penisini görmek şansın oldumu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir hiç görmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini sorabilirsin güzel kardeşim..👍 bildiğimiz kadarıyla yazarız tabii ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılDetaya da ekledim daha önce kendi kendimi tatmin etmedim bu yönde de bir arzu duymadım hiç karşı cinse
Soran+1 yıl22 yasindayim yani kendi cinsime de ilgi duymuyorum (sacmalik)
Soran+1 yılArkadaşlarım garipsedikce bana da garip gelmeye başladı istek dedigimiz durum neye göre oluşuyor tam
- +1 yıl
Olabilir tabii ki. Saygı duyulur buna. Cinsellik yaşamak ve mastürbasyon yapmak insanlar kendi tercihidir, tercih meselesedir yani. Yapana da saygı duyuluyor yapmayana da. İnsanların şahsi kendine özel hayatları var, hiç kimse nefen yapıyorsun veya yapmıyorsun diye hesap soramaz, kınayamaz zaten. Siz yapmıyorsunuz çünkü tercih etmiyorsunuz bunu. Bunda hiç bir kötü durum olamaz.
- +1 yıl
Arkadaşlarının bunu garipsememesi lazım kesinlikle. Gayet doğal bir durum tercih etmemeniz. Bu sizin tercihiniz çünkü.
- +1 yıl
İstek dediğiniz olay sizin libidonuzla alakalı. Bir defa denerseniz ve çok hoşunuza giderse tabii ki devamı gelir..
+1 yılSormak istediklerini sor cevaplayayım ama hesabımı kapattırma ona göre sorular sor 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle ilgi duymadım hiç bugüne kadar diyeyim herhangi bir birliktelik de yaşamadım cevrem demiseksüel olabilirsin diyor ona bakmıştım en son
- +1 yıl
Hiç dokunmadın mı kendine falan
Soran+1 yılHayir
Yorumlaşırken zor olur özelden sor cevap yapmak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzele geçecek durum yok genel olarak bir şeyler işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklım almıyor kendini tatmin etmeden nasıl yaşadın 22 yıl
26 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar da buna sasiriyor ama yaşadım yani ihtiyac hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılMerak da mı etmiyorsun yani ihtiyaç olmasa bile meraktan yapardın belki
Soran+1 yılValla ettim desem yalan olur üniversiteden mezun olacağım 1 aya arkadaş ortamında açıkçası birkaç şey duymaya başladım ama hiç ilgimi çekmedi genelde kendi işlerime odaklı oldum hep
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç, yapmayı düşünüyor musun? Ölmeden önce bir kez yapayım falan demiyor musun kendi kendine
Soran+1 yılKendi kendini tatmin bana saçma geliyor hayatımda biri olursa yaşarım yani
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim cevapların için
+1 yılSor bakalım cvplayalım öğren diplomanı vericez bugün
00 Yorumla
+1 yılBilmek istedigin ne varsa sorabikirsinn yazabikirsinn 🙂
00 Yorumla
+1 yılBana uzak bir konu. Doğru düzgün cinsel yaşamı olmayan biri için zor bir sınav olur açıkçası...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğrenmemek daha iyi sonra başa bela olur bu illet evlen öğrenirsin kocanla
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tabi de bir şey bilmeden nasıl olur evlilik
Cevap sahibi+1 yılEee öpüş elleş soyun birleş bu yani olacak şey
Soran+1 yılBu kadar mı niye ölüp ölüp bitiyorlar o zaman
Cevap sahibi+1 yılYa o abazalara bakma be onlar işin ayrı sapkınlığı sevdiğin kişiyle zaten öpüşmek bile zevk verir insana alışınca o işlere nasıl sevdiğin şeyler sana zevk verir hoşuna gider öyle düşün fantezi filan saçma sapkın işler klasik olan şey her zaman daha iyidir yormaz zorlamaz önce iyi eş seç bul evlen sonra yap ben bulsam benimle yaşıt veya 2-3 yaş küçük birini 3 sene sonra evlenirdik en az 22 yaşım
+1 yılNe istersen sorabilirsin, çekinme.
00 Yorumla
+1 yılYapalım başla bakalim
00 Yorumla
+1 yılProfesörler gelir şimdi
00 Yorumla
+1 yılHerkes herşeyi biliyor zannediyor
00 Yorumla
+1 yılSeks profesörü uzman sallayıcı geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk soruyu sorabilirmiyim 🙈
011 Yorumla
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılkizlar bosalirken erkekler gibi sivi cikario mu?
Soran+1 yılİşte ben hiç öyle bir şey yasamadim
Soran+1 yılErkek ne sıvısı çıkarıyor
Cevap sahibi+1 yılbosalirken koyu bir sivi cikar erkekten.. 22 yasindasin nasil bilmiyon... kizlardan koyu sivi cikiyo mu bosalirken?
Soran+1 yılBilmiyorum işte yaşamadım onu hiç
Cevap sahibi+1 yılkiz arkadaslarindan duymadin mi hic?
Soran+1 yılO kadar sormadım açıkçası beraberlik yaşayanları da var ama sormam konuşmam öyle
Cevap sahibi+1 yıllibidon sifir bu konulara merakin hic yok gibi..
Soran+1 yılAynen olabilir merak etmedim
Cevap sahibi+1 yılmastta yapmiosun hic orgazm olmadin mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarla uğraşamam direk yolla
00 Yorumla
+1 yılSorunu sor ki cevaplayalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSor bakalım kral
00 Yorumla
+1 yılSorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHadi yapak 😀
00 Yorumlaİşte şimdi yandın😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neyi merak ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben kimseyle ilişki yaşamadım bugüne kadar bu ilişki dediğimiz meseleyi nasıl bu kadar seviyolar
Soran+1 yılHayir hiç mastürbasyon yapmadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur ama buradan değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzelciler gelmiş😀😀😀😀😀😊😊😊😊🙈
00 Yorumla
+1 yılSor!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sor kanka
00 Yorumlane istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sor bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar bu konuyla ilgili nerden bilgi ediniyor tam yoksa yaşamak mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYaşam okuma
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelir misin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar