Eşimle ilişkiye giremiyoruz kızlık zarı değil kızlık derisi resmen bir türlü bozulmadı bu normal mi?

İki hafta oldu evleneli ilk denememizde eşimin canı yandı yarıda bıraktık sonraki denemelerimizde de hafif kan geldi fakat canının yanması nedeniyle yine yapamadık ama vajinismus değil kasılma da olmadı fakat eşim tekrar denemekten korkuyor bu nedenle arka deliğe gir boş ver zorlama vajinayı diyor artık pes etti.

Evliyiz ama halen daha liseli sevgililer gibi anal yapıyoruz vajinaya penis giremiyor bildiğin duvar gibi bir yere dayanıyor ne kadar bastırsam da olmadı bir türlü bozulmadı bekareti.

29 yaşına kadar kızlık zarı nasır tutmuş sürtünmekten kızlık derisine dönüşmüş ufacık çivi deliği kadar bir delik vardı ortasında iki haftadır zorlamama rağmen burun deliği kadar bile genişlemedi sizce ne yapabiliriz bu durum normal mi?
Eşimle ilişkiye giremiyoruz kızlık zarı değil kızlık derisi resmen bir türlü bozulmadı bu normal mi?
Normal bir durum acısa da zorlamaya devam edin bozulacaktır
Normal değil hastaneye gidin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İlk denemede keşke yüklenseydim şimdi korktu acıyacak diye alta yatıp bacak omza yaptırmıyor ilk gece kesinlikle canım yandı deyince durmamak lazımmış esasında.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlık zarı görseldeki gibi deliği ufaktı zorlayınca biraz büyüdü yine de serçe parmağım zor girer

İlk denemede biraz kanadı eşimin gözünden yaş geldi acıdan dolayı bıraktık keşke yüklenseymişim ikinci denemede iyice korktu

İki yıldır anal yaparız hiç acıdı dediğini duymadım lakin gerdekte sulanmasına rağmen aşırı zorlandık vajinası dar yapılı zaten zarı da kalın

Bekaretimi sen boz diyor gerdeğe anlam yüklüyoruz bu nedenle Dr. gitmeyi ben de istemedim

İlk ilişkide zorlanan var mı böyle?

Güncellemeler
+1 yıl
Normal bir durummuş arkadaşlar geçen hafta yapabildik biraz acımasız davranmak gerekiyormuş dur denilince durmayın biraz canı yanıyor haliyle ama sağlam yüklenince çözüldü

Bir hafta ara verdik dün gece tekrar yaptık yine hafif acı ve kanama yapsa da sorun olmadı bu sefer beş on dakika gidip geldim zevk almaya başladı yanma olmuş o nedenle yarıda bıraktık anala geçtik tekrar

İlk girişte zar yırtılınca biraz fazla kanaması oldu hemen çıktım zaten ilişkiyi bitirmek gerekiyormuş buna dikkat edin.