Sevgilim kapalilikdan hoşlaniyor nezaman adamin yaninda mini etek ince coraplar guzel gecelikler vs giysem begenmiyor tam tersi ilişkiye girerken başimi kapatmami kapali giyinmemi ve onun beni soymasini istiyor. Bu nasil bir kafa? Sevgilim sapikmi? Evinde bana özel turban ve kapali kiyafetler almiş. Normal dişarda cok seviyor giyinmemi karisşmaz ama sadece ilişkiye girerken öyle daha cok haz duyuyorum diyor? Gecermi sizce? Ne yapmaliyim? Ve gunah mi bu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fantezi si demekki bu öyle daha çok zevk alıyor demekki sen almıyor muusn
Tabiki hayir cok skici boguluyorum o kiyafetlerle
Sevgiline çok seksi geliyor ama sen nyden hoşlanıyorsunuz
Yani o tür kiyafetler yerine daha seksi kiyafetler giymekten tabiki daha cok hoşlaniyorum
Sende onları giy giymessen yapma ya da sadece baş örtü yu tak
Adamin gönlunu hos etmek icin giyiyorumda nebiliyim sacma gelmişti. var mı ayni kafadan adamlar diye sormak istedim
Hmmm gönlü hoş olsun tabi helal olsun ama sana ya kirmiyosun bende de var az çok türban fantezisi ama hep benim dediğim olmaz
Sevişirken iyi adam hani normal sevişiyoruz dokunma öpuşme vsvs sonra nezaman adamin gözu dönuyo alelacele beni giyindirip başimi örtmeye calişiyor öyle ilişkiye giriyor sacma sapan hareketler yani. Yoksa o ana kadar oda benim gönlumu hoş ediyor sadece ilişki sirasinda öyle istiyor
Sevişirkende giydirsin o zamman ilişkiye girerken ne en zevkli yerinde bırakıyor nasıl fantezi si vrsa acaba kapalı bı kızla yaptığı anı mi aklına getiriyor ki yaş kaç acaba
Sevişirken heryerime nasil ellesin sacimi başimi nasil yolsun adamcagiz niye kapali baska birimi geliyor diyorsun yok o anlik azginliktan hani son aşamada zevk noktasinda yapiyor bence normalde istemiyor. 25 yaşindayim o 32 yaşinda
Elller niye ellemesin ki yonar ya saçını başını. Gelir mi gelir ondan çok zevk almıştır öyle bı fantezi kalmıştır kapalidan kalan fantezi kızı iyice yonmustur. Evlenme yaşın gelmiş ya sende de baya büyük Muş he
Ne evliliği :D böyle iyim sagol hiiic gerek yok
Niye yaaa sen bilirsin ama seni bırakıp gider işi bitince cinsellik için blliki
Herkes evlenmeli diye bir şey yok hayatimdan gayet memnunum. Bugun o adami istiyorum yarin bende istiyecem diye birsey yokki o niye kullaniyor olsun belki ben kullaniyorum onu? :D
Hmm memnunsan sıkıntı yok ozmaan dikkat et bide hamile falan bırakır yani bu zmaan öyle bı zmaanki iyi ailen izin veriyor heee merveler gidiyom diyisun sjsjsj
Benide kullansanaa yaaaa😭😭😭
Ona bunun sebebini sor
Ya normalde gayet sakin öyle seksden falan konusmaz zaten 32 yaşinda adam görmus gecirmiş biri ilk sevişirken normaldi sonrasinda seviştikten sonra bi şunu giysene bi başini kapatsana demeye basladi bitince normale dönuyor ve konuyu acmiyor :D
Bunu konuşmadan çözemezsiniz ya konuşun bunda görmüş geçirmişlikle bi bağlantı yok konuyu oraya getir bi şekilde benim de türlü fantezilerim var
Kız arkadaşımında
Cok öyle konuşmuyoruz ama biz evde buluşuyoruz genelde birbirimizin öyle isteklerini istemediklerini konuşmak falan gereksiz
Saygı duyarım tabi ama konuşursan da bilmeden yanlış bi hareket te bulunmamış olursun
Konuşursam soru sorarsam neden istiyosun gibi belki soğur benden diye acikcasi bişey sormuyorum zaten kendiside diyor hani sorgu sual etmeden gelmeni hic itiraz etmemeni bişeye onu seviyorum diye
Bizim de birsürü fantezimiz var dediğim gibi zevk alacağınız şeylere odaklanın
Allah akıl fikir versin işin zor.
Gshsjsbsh aynen gercekten.. başka bir insan oluyor kendisi
Karşı taraf sırf mutlu olacak diye istemediğin bir şeyi yapmayın. Giderek sogursunuz.
Geçmez. Fazla video izlemiş.
Bence takmasındaa sorun yok
Sen nasil bir trolsunn :)
Yemin ederim ya
Neden gizlisinn
Dadanmayin diye başim bagli benim:D
Hahaha basinin nerde bagli oldugu belli:)
:D
Cik hadi ciik :) Şu an bagli degill
E hanii
Töbe töbe
Gunahmi ki
Yok 5 kat sevap
Yaani bende öyle düşundum belki hafifletirici falan olur diye
Peki
Hep böylemi sürecek
Soramiyorum tabiki ona bu soruyu size sordum oyuzden ama 5 kere ilişkiye girdiysek 4u hep böyle istedi
Nikah olmadan ilişkiye girmek günah zaten kapalı olmuşsun oda bence günah. ama karşı tarafın istediğini yapıyorsun ama sen istiyormusun
Yani adamin zevk aldigini görmek tabiki benimde zevk almami sagliyor ama şaşirtici gelmişti. Turbani böyle şeylere alet etmek ekstradan mi gunah diye sormuştum
Günah bence
Bencede işte gözu dönuyor yazik
Artık sende de nasıl bi fizik varsa
Bir çok erkekte var
Sapkın.
iyice manyakmış :D
Ama cok yakişikli napiyim bende suyuna gidiyorum :D
bence senin de öyle bir fantezin olabilir :D
Nasil bir fantezi? :D yakisikli adammi :D
hayır türbanı takıp da :)
Yok ya zaten sicak oluyor bide turban bunaltiyor
sadece onu takmanı mı istiyor yoksa komple giyinik mi :D
Cok dayanamiyacak gibiyse başimi kapatiriyor yoksa biraz daha zamani varsa komple giydiriyor uzun etek gibi şeyler
belki sıkış sıkış olmanı seviyodur ne bilim farklı bir fanteziymiş :D
Sapik