Sevgilinin ensest fantezisi neymiş ondan bahsetmemissin sana ne anlattı da ensest olduğuna kanaat getirdin. Bu ciddi bir iddia. Tohmet altında bırakıyorsun şu an sevgilini. Emin misin...
015 Yorumla
Soran+1 yılYa ablasını görmüş işte anladın mı o şekilde belki bu fantAzisi bilmiyorum ama ablası normal değil onu biliyorum yani utanma duygusu kalmamış ondan etkilemiyor olabilir mi
- +1 yıl
E sen adama resmen iftira attın. Soruda sevgilim ensest yazmışsın. Şimdi emin değilim hissediyor mu yazmışsın. Ablasını ne şekilde görmüş ayrıca çıplak mi görmüş mastürbasyon yaparken mi görmüş. Başkasıyla seks yaparken mi görmüş. Anlatacaksan açık anlat
Soran+1 yılBak şimdi ablasını başkasıyla seks yaparken görüyor ama normal bir insan o evden çıkar gider yani buda hayaletmis belli ki of oralaeini anlatmadi ben nasıl unutucam şimdi bunu dedi birlikte x yere gidecektik dedi anladin mi
Soran+1 yılBen iftira atmıyorum ablası mesela gel yapalım dese tobe tobe yaparyani demekki ve belkide yaşadılar öyle bişi nerden bilcem
- +1 yıl
Seks yaparken görmüş ve ne yapmış, belki seks yaptığı kişi kocası, izlemiş mi ne yapmış
Soran+1 yılKocası değil dostu dediği bu benim böyle ablam olsa onun yanına gitmem izlemiş sanırım şimdi tam hatırlamıyorum orayı bana gerçeğini söylememiş olabilir aralarına katılmış bile olabilir 🤦🤦
- +1 yıl
Yarım yarım anlatıyorsun ne anlattığın ne dediğin belli değil bi dedin emin değilim bi dedin ablası gel yapalım dese yapar ilginç. Troll gibi
- +1 yıl
Hadi işine bak kardeşim sen habire yalan konuşuyorsun.
Soran+1 yılYa neresi yalan diyorum ki ablası dostu ve bu evdeler içiyorlar kafalar güzel tamam sonra ablasını böyle görüyor ve diyor ki ben bunu şimdi nasıl unutucam birde biz birlikte x yere gidecektik anladın mı yani aklıma bu düşünce girdi diyor ama diyorum ki belkide böyle biseyde olmadi bana anlattığı bir fantaZiydi
- +1 yıl
👍
Soran+1 yılYalan söylemiyorum yani bana anlattığı bu telefonda konustuk sonuçta ben ne kadar hakim olabilirim konuya bana anlattığı kısmı biliyorum ve o zaman biz sevgili değildik durum bu
- +1 yıl
Şimdi de sevgili değilken çık gö₺₺en, hikaye tutmadıkça çeviriyon
Soran+1 yılŞaka misin arkadaşım yukarda soruda ne yazmışım ben bunu bilmiyorken biz sevgili değildik sonra sevgili olduk ama ben bu olayı takmamisim hiç normal gibi unutmuşum e şimdi takmaya başladım
Soran+1 yılKalkıp şimdi sevgilisine böyle bişi anlatmaz tabiki ayak yapio Şu an
- +1 yıl
Bence gitmelisin hatta belki de gittiğinde ablan çok çekici geldi ablan olmasa grup yapmak isterdim 3 umuz diyerek sevgilini deneyebilirsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenecek sözüm yok bu tarz insanlar hayatını ve kendini sorgulamalı destek almalı
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben nasıl ayrilayim hiç sebep göstermek istemiyorum soğuyup ayrılmış gibi yapsam olur mu
Cevap sahibi+1 yılKarar size ait nasıl basladıysa öyle bitsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç ya şu ortamda tek hazmademediğim ensesttir herşeye saygım var ama enseste hayır
18 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim de bunu nasıl benle paylaştı orayı anlamiyorum kafam o zamanlar yerinde değildi
- +1 yıl
yol ver gitsin ben burada cuckold fantezisine bile tamam diyorum ama bu çok kötü
Soran+1 yılBen bunun ağzını arıyorum bazı zamanlar kim bilir başka fantazisi neler diye senden başkası olmaz diyo mesela yalan atıyor burada her erkek hayal eder olmasada şimdi bu. Bana dediklerini düşünmüyor mu hiç 🤦
- +1 yıl
muhakkak düşünüyor sana ayak yapıyor ne bu enseset bu ya konsumaya değmez
Soran+1 yılBiz cinsel ilişki yaşamadık ama benimle de kesin o yüzden birliktedir bide evlenelim diyor evlensem. kim. bilir neler cikacak
- +1 yıl
seni başka adamlar ile yatarken izlemek isteyecek bir ton sapık ilişki
Soran+1 yılKarar verdim zaten ayrilicam illa biseyi çıkacak şu an bana ayak yapiyo dediginiz gibi
- +1 yıl
aynen öyle boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ablama ensestim daha doğrusu ilgim var ve nişanlıyım nişanlım bu durumu biliyor cinsel hayatımızda hayallerimizi zorluyoruz fantazilerimiz oluyor bence biraz anlayışlı olmalısın ama tabi gerçekten ortada sevgi aşk varsa
828 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSebep ?
Cevap sahibi+1 yılBoşuna uğraşma ekmek çıkmaz bizden sana ensestim yazdım diye paylaşacak değilim
Cevap sahibi+1 yılUzatma arkadaşım ayak yapma amacın belli işine bak
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ikinci yorumunda zaten hayır dedim ekmek çıkar umuduyla zorlayan sensin ensest yazdım diye balıklama atladın ensestim yazdım altı üstü ablamı veya nişanlımı paylaşıyorum yazmadım. Klavye ensestliği yapma
Soran+1 yılPeki nişanlınla neden paylaştık cidden sevgilimde benimle paylaştığı için çok merak ediyorum böyle biseyi nasıl paylaşabildiginj ve hem ablana ilgi duyup hem cidden nişanlına aşık misin
Cevap sahibi+1 yılAblama cinsellik açısından ilgiliyim nişanlıma da ilk başta söylemedim iş ciddileşince söyledim çünkü sekste bazı şeyler oluyor hayal ediyorum ister istemez ilk başta tartışma ayrılma falan da olsa gerçekten sevdiğim için ve bu ilgi ileriye ilişkiye gitmeyeceği için anlayış gösterdi
- +1 yıl
Bak yine düzgün bir sekilde yaziyorum hatta dirak kopyaliyorum;
"Ekmek cikmasi icin yazmadim ve gercekten benimde benzer bir durum oldugu icin konusmak istedim ama sen bilirsin tabiki"
Ekmek cikar ifadesini kullandigin icin bunu yazdim ve sonunda sen bilirsin tabiki diyerek konuyu kapattim zaten. Hicbir sekilde zorlama var mı ? Hakaret var mı ? Kaldiki yine ayni ifadeyi kullandin. Yukari cikip oku kim nasil yazmis. Sonrasinda belki anlarsin ne demek istedigimi. Tabi o kapasite varsa
Cevap sahibi+1 yılTamam arkadaşım uzatma hadi ben hatalıyım Tamam
Soran+1 yılYani bu sadece fantezi gibi bişey böyle. bir ilişki söz konusu değil mi bide nisanlinin ilki miydin ve kabullenme süreci gecurdi mi yoksa direk kabullendi mi
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle yani benim için bi fantezi ama şöyle söyleyeyim ablam kabul ederse yok demem ikincisi nişanlımın ilki değildim ama bakireydi iş ciddiye döndükten sonra oda kendini bana bıraktı ve üçüncüsü tabiki de bi kabullenme süreci oldu merak ettikleri oldu tartışmalar oldu cinsel hayatımız etkilendi sürekli kimi düşünüyorsun demeye başladı seks sırasında ama bi süre sonra alıştı orgazmları arttı ilişki süremiz arttı fantazilerimiz baya baya arttı
Soran+1 yılAynı bizim durum sevgilimde Nisan yapalım diyor peki son ciddi bişey sorucam cinsellik için mi sevgilinle ileriyi düşünüyorsun yani ciddi bir yola girdin yoksa aşk gibi bişey mi
Cevap sahibi+1 yılCinselliği her bayanla yaşamak mümkün afedersin de gider parasını verir eskorta gidersin neler yaparsın neler ama aşk gerçekten çok farklı bi durum nişanlım türbanlı yani kapalı köyden yaşamış birisi onunda Cinsel açlığı var bastırılmış duyguları var işin doğrusu ben ona sınır koyamıyorum yorumda yazınca sazan gibi atlıyorlar ama bak şöyle söyleyeyim içindeki o or. spuluğu doya doya yaşamasını istiyorum biz böyle çok mutluyuz
Cevap sahibi+1 yılBize sapık diyebilirsin ama öyle değiliz
Soran+1 yılEvet ama herkesin birlikte olduğu kadinla birlikte olmak iğrenç geliyor bana hastalıgi var hem bunun bide istediğin zaman yanında eşin olunca siz sadece fantazilerle renklendiriyor musunz ben sevgilime grup vs olur mu dediğimde hayır asla mümkün değil demişti
Cevap sahibi+1 yılBen kabul ettim ama şöyle bazı şartlar koydum bak bu anlayışla alakalı bi şey nişanlım sevgiliyken bana bi kız ayarladı evliymiş iki kız 1 erkek yaptık sonra daha farklı şeyler oldu hani bu sadece benim ihtiyacımı gidermek için olan bi şey değil herkes biraz sapıktır or. spu dur erkek kız fark etmez
Cevap sahibi+1 yılBizim neler yaptığımızı konuştuğumuzu bi duysan nasıl nişanlısınız falan dersin
Soran+1 yılHmm türbanlılar fena oluyorcidden dmkddm
Cevap sahibi+1 yıl😊😊aynen ama biz mutluyuz bu yaz düğün planlıyoruz olmazsa seneye 2 yıl oldu bide yalan yok ikimizde biraz sapıklaşmak istiyoruz hoşumuza giden şeyler oluyor
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım dersen konuşmak isterim hem ilişkiniz hakkında bi ensest olarak görüş paylaşırım
Soran+1 yılTeşekkürler merak ettiklerini sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım amacım öyle size sarkıntı olmak falan değil yanlış anlamayın lütfen bi bayanla ensest duygularımı paylaşmak ilginç geldi üstelik nişanlıma da bahsettim konuşmaları okudu hatta biraz kızdı bana
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal biri mi kalmadı ya bu ne kardeşim daha neler ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimse dışardan göründüğü gibi değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle şeyler bazen ters tepebilir benimde ablam küçükken zorla yaptırmıştı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılson durum ne ayrıldıktan sonra hiç görüştünüz mü
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiyorsa bu fanteziler ruh halini bozar dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bozuktu depresyondaydim yeni düzeliyorum arkadaşlarımla vakit geçirmeye yeni arkadaslar edinmeye başladım haliyle sorguladım bu durumu
- +1 yıl
Aile düzenin de bozulur
Gizli Üye(25-29)+1 yılkizim adam sapik iste neyini anlamiyon malmisin la
45 Yorumla- +1 yıl
Soru trol bence
Cevap sahibi+1 yıl@kardanadam28 biktim bu tiplerden ya
Soran+1 yıl@kardanadam28 keşke trol olsa kardeşim benim kafam çok karışiyor böyle biriyle eve birlikte olmazdım ama zor donemdeydim onunla oldum birlikte olmadık oldum derken sevgili oldum skmdi kafam yeni yeni sorguluyor bunlari
Soran+1 yılYa arkadaşım vallahi troll değil bak bana karşı hiç yanlışı yok çok bağlı çok seviyor gibi tamam mı ama böyle bir olayı var benim aklımda kaldı rol mu yapiyo napiyo ben anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılayril sende 3 cocuklu kocanmi
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen hala sevgilimisin onunla
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dün birlikteydik vakit geçirdik gerçekten seviyor gibi farklı düşünmek istiyorum sonra dün ablamin yanına gidelim değişiklik olur dedi 🤦
- +1 yıl
Merak ediyorum nezaman akıllanacaksın
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. İğrenç bir düşünce böyle bir fantezi olmaz olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim ailede edep var ben babamın karşısında yatmam bile hep saygı falan biz öyle gördük şimdi bunun ablası da normal değil acaba ondan mı etkileniyor diyorum
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılablasıyla yapıp sana mı izletecek
00 Yorumla Cinsellik konusunda 583 cevap paylaştı. Adi uatunde fantezi :)
00 YorumlaYarın seni de bi başkasına anlatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblasıyla mi ensest ilişki yaşamış
023 Yorumla
Soran+1 yılYok yaşamamış ablasını görmüş
Soran+1 yılablası ablasinin dostu ve bu evdeler içiyorlar kafalar güzel tamam sonra ablasını böyle görüyor ve diyor ki ben bunu şimdi nasıl unutucam birde biz birlikte x yere gidecektik anladın mı yani aklıma bu düşünce girdi diyor ama diyorum ki belkide böyle biseyde olmadi bana anlattığı bir fantaZiydi olay bu
Cevap sahibi+1 yılBilinç altına ablasına karşı seks duygular besliyorlar
Soran+1 yılBence de bilinçaltı sağlam değil sapik ben ayrilcam da biz evlenmeyi bile düşündüm ben çok malım o sıralar depresyondaydim ve depresyonda olan biri tepki vermez hicbirsey tepki vermemişim şimdi duzeldim yeni yeni aklıma geliyoe
Cevap sahibi+1 yılAblası yollu biriyse daha kötü en iyisi ayrılmak cinsel konular onunla yaşadın mı
Soran+1 yılBak şimdi ablası zaten eskort gibi bişey o yüzden sorma gereği duydum aslında soruyu bu düşünceler ablası yüzünden girmiş olabilir aklına tabi en iyisi uzak durmak ilişki yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşamadıysan ve taze bir ilişkiyse bitir çünkü ömür boyu aklında şüphe kalacak düşünsene ablasına oturmaya gittiğinde bile o düşünce aklına gelecek
Soran+1 yıl7 ay oldu uzun mu sence
Cevap sahibi+1 yılÇokta değilmiş galiba muhafazakar bir insansın
Soran+1 yılAilem öyle bende bir şey yaşamadım daha önce hayatımda uzun süreli biri olmadı bunun etkiside olabilir ama böyle yobaz falan değilim herşeye saygı duyuyorum
Soran+1 yılZaten annemle tanistirsam annem kesin istemez ve onun düşünceleri benim için çok önemli ablama. demisti zamanında bu adamla olmaz diye ablam pişman oldu ama dönemiyor işte dinlemedigi için
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş yaş kaç
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılKendine uygun birini bulman daha iyi
Ailenin karşısına en azından doğru düzgün birini çıkarırsın
Cevap sahibi+1 yılO hayatında olduğu sürece herkese şüpheyle bakacaksın
Soran+1 yılHaklısınız zaten onun ilk zamandan evlenmek istemesi falan da suphelendiriyordu beni
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha iyi elbet temiz biri karşına çıkacaktır
Soran+1 yılİnşallah sağolun siz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılYok bekarım istersen arkadaş olalım
Cevap sahibi+1 yılSohbet amaçlı
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da mı ablası
Soran+1 yılYok başka bir şehirde dün birlikteydik ama beni çok seviyor gibiydi sonra öyle dedi işte ablamın yanına gidelim mi birlikte dedi
Cevap sahibi+1 yılGidin grup yaparsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl anlamadım yapmişmi yoksa istyrmu
09 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi şöyle ablası yapıyormuş flaan ben bunları nasıl unutucam demisti bu arada ablası da normal değil ki off acaba ablasından dolayı mı böyle diyorum
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama yine anlamadım... Ablası yapıyormuş derken. Yani ablasıyla bişey yapmişmi onu mu demek istiyrsn
Soran+1 yılŞimdi ablası seks yaparken görmüş işte dedigine göre ama ablası oyl biri zaten hatta eskort bile olabilir cidden emin değilim oda ablasıyla birşeyler yasamak istemiş olabilir o zamandan sonra diyorum
Cevap sahibi+1 yılHeeee şimdi anladimm.. walla sorcan içinde öyle bisey var mı ya da öyle bişey nieyeti varsa bu sendne gizli gider devam eder böyle biseyin içinde olmak ta istemezsin
Soran+1 yılYa valla kafam çok karışık kardeş normalde olsa direk ayrilcam ayrılmayı da düşünüyorum hatta ama bana iyi davranıyor gelecek hayali falan kuruyo bu zamana kadar kullanacak bişey de yapmadı ama evlenirsem çok farklı şeyler çıkabilir nasıl desem sanki içinde farklı kişilikler var çözemedim diyim
Soran+1 yılAslında soruyu sorma nedenim şeydi erkekler çok istekli oluyor ya o an da belki öyleydi noyle bir fantezi gelmektir aklıma dedim yani benim aklıma gelmezdi ne bileyim annem diyor hiçbir erkeğe güven olmaz kafasından ne geçtiğini bilemezsin ister akrban olsn
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyor ve evlencince farkli fantezi peşine düşecek çünkü yeterince seni istemeyecek bilmem ama sen karar vermen lazım
Soran+1 yılDimi bence de evlenene kadar rol yapıyor saf olmayim bu kadar bide ben depresyondaydim hani hicbirseye tepki vermiyordum o zamanda yanımdaydı aslında çok saçma bir ilişki şu an dusununce beni gerçekten sevip değer veriyor gibiydi ilgileniyordu zaten soruyu silicem ben sadece insanların fikirlerini merak ettiğim için sordum çünkü yakınlarına anlatamıyorsun bazı seyleru
Cevap sahibi+1 yılAynenhele. Böyle şeyler hiç anlatılmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir insan olun artik yaa
04 Yorumla
Soran+1 yılBen naptın sıkıntımı paylaşıyorum troll falan degil
Cevap sahibi+1 yıltroll tabi besbelli
Soran+1 yılAy değil ya dünyada herşeyi görüyoruz ben yasainca mi troll oldu kardeşim kimsenin hayatını neler yaşadığını bilemezsin bende iyi hissetmiyordum o zamanlar
Cevap sahibi+1 yılanladım
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olay ne tam olarak ben anlamadım da
016 Yorumla
Soran+1 yılablası ablasinin dostu ve bu evdeler içiyorlar kafalar güzel tamam sonra ablasını böyle görüyor ve diyor ki ben bunu şimdi nasıl unutucam birde biz birlikte x yere gidecektik anladın mı yani aklıma bu düşünce girdi diyor ama diyorum ki belkide böyle biseyde olmadi bana anlattığı bir fantaZiydi olay bu
Soran+1 yılŞimdi şöyle ben anlatamadim tam galiba bazıları anlamadı bunu benimle paylaştığı zaman biz sevgili değildik yani ortada ciddi bir durum yok bende garipsedim sadece kan ve unuttum gitti sonra biz sevgili olduk nasıl olduk bilmiyorum bianda ben depresyondaydim şimdi değilim ama iyiyim şimdi aklıma geliyor işte şimdi mesela diyor senden başkası olmaz zaten haliyle güvenemiyorum
Soran+1 yılNormal mi sence aşırı kararsızım bu konuda bir yandan şey düşünüyorum çünkü kimsenin gerçek düşüncelerini bilemem soylemeyebilirdi o zaman bilmicektim
Soran+1 yılBide evlenmek istiyor ciddi bir ilişkimiz var yani
Soran+1 yılGaliba takmayip akışına birakicam ben sanırım aşık degilim normalde çok kıskanç biriyimdir onu kiskanmiyorum neden bilmiyorum ilk defa yormayan bir ilişkim var kıskançlık yok
Soran+1 yılDemin aradinacmadim karar veremiyorum diye
Soran+1 yılSeviyorumda aşık degilim
Soran+1 yılEvet beni çekiyor tam sevdiğim erkek tipi bakınca bu olayı saymazsak iste
Soran+1 yılAblamın yanina gidelim mi dedi birlikte
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. gitme bence
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden gözümle gormesemde belki hissederim biseyler
Soran+1 yılKafam o kadar karışımlı dün ayrilicam tamam dedim dün gorustuk böyle yine bağlandım üstüme düşüyor diye onlayken hicbiseyi takmiyom sonra sabah aklıma takılıyor hersey
Soran+1 yılAma bizim aramizda cinsellik yok o şekilde zaten evlenmeden de olmaz zaten
Soran+1 yılBide sevgilim daha önce iliskim olmaddi dio bu konuda yüzde 100 yalan mıdır olsa neden solemiyim diyo
+1 yılVar yaygınlaştı sanırım bu ara cok
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilcezki söylemese öyle bir durumda var
- +1 yıl
Orası da var ama belli eder ya da anlarsn ya
Cinsellik konusunda 662 cevap paylaştı. Olabilir ama büyük ihtimalle sadece fantezidir
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes troll falan diyorsa teoll değilim bide anlattiklari gerçekse eğer ablasinda suç var
Soran+1 yılEvet bunu bana fazntazi olarak anlatmıyor yaşadığını anlatıyor telefonda biz o zaman sevgili değildik tabi şimdi sevgilisine öyle bişey anlatmaz şu an senden başkası olmaz vs diyor yani ayak yapiyo
Soran+1 yılBilmiyorum hikayeyse de kötü fantazisi biz evlenmeyi bile düşündük ben hangi kafayla düşündüm bilmiyorum depresyondaydim şu an duzeldim
Soran+1 yılHaklısın zaten çok sarılmış gibi davranan dan korkacan ya mesela ben şey derim hep ceremdekilere aman bana bile güvenmeyin falan zaten bana güven diyenden korkcan😁
Soran+1 yılAblamın yanina gidelim mi dedi ben hala birlikteyim yine aklımı celdi
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç konusunu acmayip soğuyup ayrılmış gibi yapayım demi
olmaması gereken bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBircok kiside boyle fanteziler var
111 Yorumla
Soran+1 yılSenin var mı
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGit bak bakalim dedigin gibu gözlem yaparsin. Ama ne icin gidelim dedi sana
Soran+1 yılorada gezeriz ablamın yanında kalırız dedj
Cevap sahibi+1 yılSadece gezmek ve kalmaksa, iyi niyetli düsünmüs olabilir. Sonucta sen taniyorsun, konusmaslarini tavirlarini biliyorsun. Oraya gittiginizde birlikte denemek istiyor olabilir mi?
Soran+1 yılDaha biz yapmadık ki hem evlenicez zaten diyor evlenince istediğimizi yaparız diyor insanın aklına farklı şeyler geliyor o zaman yani evlenince farklı şeyleri çıkar belki diyorum beni kaybetmemek için bazı şeyleri gizleyebilir değil mi
Cevap sahibi+1 yılCinsellik herkes icin sadece evlenince baslamiyor ya da her cinsellik yasayan sonunda evlenmiyor. Bu karsilikli istek ve rizayla alakali. Seninle ne tür bir iliski yasamak istedigini ya da seni sevip sevmedigini buradan (ki ikinizi tanimiyorken) söylemek imkansiz. Senden birsey saklayip saklamadigini kendisine sorabilirsin. Mesela ablasiyla birlikte olmus mu? Amaci evlenmeden önce oraya girip birlikte olmak mi? Hatta grup yapmaya calismak mi? Cevap verir mi onuda bilemem ama en azindan davranislarini gözlemleyebilirsin.
Soran+1 yılİşte ağzını arıyorum ama başkalarını dahil etmiyor sendenbaskasi olmaz diyo belki kaybetmemek için gerçeği soylemiyo
Cevap sahibi+1 yılSenden baskasi olmaz diyorsa ve bu gercek olsa, ablasina ensest duygulari yok demektir. Ama ablasini istediginide söylüyorsun. yani senden baskasi olabiliyormus. Yani ablasini istiyorsa zaten bunu icinden hemen atamaz. Istesede bir anda atilacak birsey degil. Cinsel duygular cok güclü ve kalici oluyor erkeklerde. Bu ablasi olunca daha da saplantilidir.
Soran+1 yılEvet ben nasıl unutucam şimdi aklıma gelmeyecek mi demişti bana ya kesin aralarında bişey geçti ablasına masaj falanda yapmış zten eğer bunlar doğruysa ve tekrar o tarz bişey görürsem ayrilcam adam mı yok sanki
Cevap sahibi+1 yılMasaj yapabilir sorun degil. Ama masajla birlikte baska birsey yapmis mi ya da yapmak istiyor mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAblasylami iliskiye gircek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne