Sevgilimle telefonda fantezi kurarken sen bir padişahsın ve hareminde ki kızların önünde beni yapıyorsun dedi. Onlarda kıskanıyolar beni falan dedi. Ne? dedim ne oluyo ne kızları falan. Nasıl dedim böyle düşünebilirsin dedim. Kısacası kötü oldum yani :/ başka kızlar izliyo falan ne bileyim ya gerçekten kötü oldum ve inanılmaz kafama takıldı :/ sadece bir fantezi dedi. Kızların var mı böyle fantezileri ya? Ne bileyim kıskandırmak mı istiyo beğenilen seçilen tercih edilen biri mi olmak istiyo ne istiyo neden böyle bi fantezi kuruyo bilemedim anlayamadım a dostlar :/ ama cidden kötü oldum. Ve şiddetle karşı çıktım böyle bir fanteziye. Dedim tamamda yani fantezi bile olsa insan düşünemez yani böyle bişeyi dedim :/ off bi fikri yada yorumu olan esirgemesin. Dürüst ve terbiyeli yorum yazmaya önem gösterelim arkadaşlar.
Cevabın nedir?
+1 yılKardeş sen bakma bunlara millet kaçıncı yüzyıla gelmiş yoksa bizmi geri kaldık acaba ? İki seven insan arasında kalmalıdır sex mahremiyet bunun düşüncesi bile olamaz sonuçta sevdiğin, sana haz veren bi bir fantezi kurarsın kafanda, yok öyle hayalmis fanteziymis.
Simdi bunu destekleyen kızlara soruyorum erkek arkadasınız size yanımda iki arkadasım var birimiz orana birimiz burana koyuyoruz filan ne dersin ?
He bunu destekleyen erkekler fantazi ya sonuçta, kız yanımda eski sevgilim var ben koltukta oturuyorum eski sevgilim seni domaltxxxx falan filan ne dersiniz oh sevgilim evet harika dediğinizi duyuyorum, fantazi iste size normaldir Buda ,
İnsan sevdigiyle bunu düşünemez ancak domuz cinsi olması gerekir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılaman dıyım. bu gun baska kızları olaya katmana ızın veren hatun yarın baska erkeklerı katar olaya. tuzaga dusme. muhtemelen tuzak bır muhabbet yapmıstır. ıyı yapmıssın oyle bır tepkı vermekle
35 Yorumla
Soran+1 yılsonra ayıkla pirincin taşını işte. doğru dedin ama ben bunu düşünerek değil beynim bunu düşünmeme izin vermediği için kabul etmedim ve sert çıktım kızdım ona. çünkü kardeşim cidden çok kötü oldum ya. gönlüm nasıl böyle bir şeyi isteyebilir fantezi bile olsa? ya başka kızlar senin sevgilini görüyo düşün yani. olmaz ya ben yapamam. görmesin izlemesin bizi kimse ya. nasıl kıskanmıyosun ki sen sevgilini başka kızların görmesine? tamam fantezi ama sonuçta fantezide olsa sevgilini görüyorlar yani.
- +1 yıl
ıyı ve dogru olanı yapmıssın kardesım.
Soran+1 yıleywaallah kardeşim... ama başka bir erkek olsa kaçırmazdı fırsatı eminim. sonra ben aşığım sevgilimden başka kızı düşünemem. hadi lan oradan.
- +1 yıl
%90 kız zarf atmıstır dostum. ısı bılen adam da senın yaptıgını yapardı. o fırsatı kacırmamaya calısan arkadas da bır daha o kızla degıl aynı yataga, aynı otobuse bıle bınemezdı. kızları o kadar saf sanmasınlar
Soran+1 yılHmmm... olabilir evet.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılharem her kadının fantezilerini süsleyen mekandır. bunun üzerine her türlü varyasyonu yapabilir. başka insanların sizi izlediğini bilmek onu tahrik ediyordur. bugerçek hayatta bunu gerçekleşirecek demek değil sonuçta. insanlar grup, animal vsp*rnoları izler ve tahrik olurlar bu onları gerçekleştirecekler demek değildir.
31 Yorumla- +1 yıl
artını verdim
aahhahah :D olabilir tabii böyle bi fantezi, fantezi neticede limiti yok neden olmasın. ama komikmiş :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYa limiti var. Olmalı da yani. Öyle abuk sabuk şeyler düşünmemeli insan. Sonra duyguları körelir bence olmaz. Senin için bir sıkıntı olur muydu mesela böyle bir fantezi?
Soran+1 yılYani böyle bir fantezi kursan seni rahatsız eder miydi? yada sevgilini?
Soran+1 yılya Allah aşkına ciddi bişey soruyoruz wallahi kafama takıldı ya dalga geçmeyin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi seninki baya fantezik hatun çıktı.evlenince yatakta hiç sıkılmazsınız 60 yaşına kadar gider sizinki:D hahahahhahaa
31 Yorumla
Soran+1 yılbunu şimdi nasıl anlıyım ben :/ iyi mi kötü mü bilemedim ? :)
"fantazide olsa insan düşünemez böyle şeyleri" dedin ve kaybettin. O kızcağızı üzdün. Şimdi acaba beni kötümü düşünüyo diyerek üzülüyodur. Başkalarının en azından düşüncelerine saygı duy.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılsen ondan 10 yıl gerisin bence seks konusunda o seni aşmış
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Böyle fanteziler ürettiği için mi? Seks, sana göre sadece fanteziden mi ibaret kardeşim?
masum bir fantazi sana gaz vermek istemiş,şanslısın...
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya ? :/ ya walla bilemedim arkadaş işte masum mu değil mi :/ senin sevgilin kursa böyle bir fantezi? sevgisinden aşkından yada seni kıskanmasından falan şüphelenir miydin? kendini kötü hisseder miydin? ben her şeyi sadece ikimiz baş başa yaşamak istiyorum ve bu fantezide mahremiyet yok yani kızlar izliyo falan :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu aykırı fantezi tamamen sana ait,sırf kendi fantezini dillendirebilmek için zavallı kıza iftira atmışsın, tabi eğer sevgilin varsa :D
43 Yorumla- +1 yıl
İyide kardeş o da kendi düşüncesini söylemiş.Yani abartıyorsunuz bence.Neden bu kadar panik atak halindesiniz ki?
Soran+1 yılTamamda sana göre bu kadar basit mi kardeş "iftira atmışsın" demek? Ne abartması? Ben burada saygılı ve terbiyeli yorumlar istedim sadece. Ama çok istemişim anladım! Özür dilerim!
+1 yılbence cok izliyo bu hürremi takıntı yapmış:D
21 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :/ öffffff yaaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğul fantezileri kabullenemiyorum bende . ama düşünen erkekler olduğu gibi kızlarda var çok ilginç gerçekten . aşkta paylaşımcı olmak fazla iyi değildir ya kafa yapın uyuyor mu normalde onunla
06 Yorumla
Soran+1 yılBende. Ya sadece ikimiz yapalım istiyor ama yok haremde ki kızların önünde bilmem ne diyor. 3. kişi olaya dahil olmuyor yani. ama bende sevmiyorum izlemeyi yada izlenilmeyi :/
Soran+1 yılUyuyor evet. Sorunda yok aramızda. 3 yıllık bir ilişkimiz var.
Cevap sahibi+1 yıldahil olmasada izlenilmek kötü işte . demekki o böyle düşünmüyor arkadaşların dediği gibi belkide senin heyecanlanıcağını düşünmüştür :) kötü bi niyeti yoktur
Soran+1 yılHmmm... ya zaten sonra özür diledi. Benim açımdan düşünmüş ve özür diledi. Dedim ben bir sürü erkeğin bizi izlediği bir ortamda seni onların önünde yapsam nasıl hissedersin dedim? Düşündü, hayııııırrrr, kötü hissederiiimmm tabii dedi ve özür diledi. Belki de dediğin gibidir evet. Ne bileyim ya kızlar böyle düşündüklerini pat diye söyleyiveriyorlar ya :/ ben bin kere düşünüyorum bi şey demek için. teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yılrica ederimm :)
Kaçıcı yüzyıldı bir dizi var o diziye çok özenmiş. Hatta padişah kimse onu düşünmüştür.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl padişah kimse onu düşünmüştür? Ne diyosun sen?
+1 yılmuhteşem k.s den sonra yakındaki yeni fantezi bahçıvan aşçı şöför ...
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne diyorsun arkadaşım sen? Muhteşem k.s ne? düzgün konuş. Sorumun sonundaa terbiyeli cevaplar verin dedim okuduysaan! edepsizliğe terbiyesizliğe lüzum yok! adamı hasta etmeyin arkadaş bişey sorduk düzgün cevap verin. vermiyosanız okuyup geçrsiniz yada okumazsınız bu kadar basit! bu kadar pislik olmayın rica ediyorum!
- +1 yıl
kızlar soruyor'un kısaltması...bi banamı atarlanıyon lan.
Soran+1 yıldüzgün konuş lan man diye konuşma benle! hem pislik düşüncelerini bize aktarıyosun hemde gider yapıyosun bide! utanmazlığın bu kadarı da olur yani! senin sevgilin bahçıvan aşçı şoför fantezisi kuruyor galiba? onun etkisinde kalmışsın arkadaşım git başka yerde çimlen terbiyesiz ukala herif! ağzımı bozdurdun gece gece!
Gizli Üye(36-45)+1 yılsex sırasında mantık ve duygusallık devre dışı kalır
00 Yorumla
+1 yılkadınları hiç tanımıyosun arkadasım
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ya? işte arkadaş bi şey deyin be bi yorum yapın nasıl tanımıyorum yahu? :/ ya seven bir insan nasıl başka kızların önünde fantezide olsa sevgilsiiyle sevişmek ister? biri bunu bana açıklasın lütfen. sence normal mi? senin sevgilin böyle bi fantezi kursa ne yapardın ne olurdu tepkin? sevgisinden aşkından ve seni kıskanmasından şüphelenir miydin? çünkü kıskanç bir insan sevgilisiyle başkalarının önünde sevişmek istemez yani değil mi?
- +1 yıl
genel konustum ben ben kız dogru dusunmus demedım sadece kadınların fantazılerı engın dedım erkeklerın gozunde gozuktuklerı gıbı tek eslı degıller sadece sen acıktan soleyebılırsın toplumda o soleyemez
sevgilinin fantezi dünyası senden daha renkliymiş.
10 Yorumla
+1 yılFantezide sınırmı olur bre gafil? :D
43 Yorumla- +1 yıl
haklısın :D
Soran+1 yılZonguldak mı? Ne alaka?
çılgınmış ama bunları sevgili zor söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnı mahvetmekte üstüne yok yani bravo soran.
712 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anı mahvetmekte üstüme yok? açıklar mısın biraz?
Cevap sahibi+1 yılNeyini açıklayayım kız ne güzel kendince bir fantazi kurmuş seni de dahil etmek istemiş ama sen fazlasıyla gerçek dünyada takılı kaldığın için bunu yadırgamışsın olayın sadece bir eğlence bir keyiften ibaret olduğunu yadsımışsın.
Soran+1 yıltamamda fantezide olsa sen sevgilinin başka kızlar önünde seni yapmasını ister miydin? böyle bir şeyi zihninde canlandırabilir misin yani?
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi fantazilerin sınırı yoktur. Gerçek hayatta bunu isteyip istememek önemli değil o farklı bir dünya gerçek dışı, tamamen hayali. Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Soran+1 yılanlıyorum evet hayali bir şey ama sen hayali de olsa böyle bir fantezi kurar mıydın? yani kurdun diyelim rahatsız hisseder miydin kendini? kötü hisseder miydin? hayalde ama.
Cevap sahibi+1 yılHayır hissetmezdim. Çünkü bunun sınırı yoktur gerçekle bağdaştıramazsın gerçekteki gibi tabuların olmaz özgürsündür tamamen.
Soran+1 yılHmmm... :/ peki kızların böyle fanteziler kurması sence normal mi? yani herkes fantezi kurabilir tabi ama böyle fanteziler yani? başka kızların önünde yapılmak istemesi falan? ne bileyim yani fantezide olsa insan nasıl böyle bişey düşünr ki ya :/ ben düşünemem mesela başka erkeklerin önünde sevişmek falan :SS olmaz yani sevgilimi görürler o zaman ne mahremimiz kalır? tamam fantezi evet anlıyorum ama işte insanın düşünce yetisi buna yetmiyo bence. yada ben mi öyleyim?
Cevap sahibi+1 yılÖmür törpüsüsün soran. Ben deminden beri sana ne anlatıyorum sen hala ama olmaz ki ama ayıp ki ama bizi görürler ki diyorsun. Senin fantazi falan neyine. Kıza da acıdım valla. Garibim.
Soran+1 yılama niye ya? alla allaaaaa offfffffff bende mi sorun yanii. kıza acımış bilmem ne. sanki ktü bişey yaptım yaaaa insanın kafasını bozuyosunuz heee sormaz olaydım ya :/
- +1 yıl
Mükemmel bir yaklaşım +1
Soran+1 yılNiye? açıkla işte hırçınçocuk?
- +1 yıl
Bak kardeşim,adı üstünde fan-ta-zi ! Fanteziler ilişkiye renk katar,monotonluktan kurtarır ve ayrıca çok masumdurlar çünkü bu sadece düşüncede kalır.İşte bu yüzden mknox arkadaşımın yaklaşımı mükemmel
+1 yılRahatsız sanırım
00 Yorumlammmmmmm güzelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüleyim mi?
asdagdlksdjknjjjjjjmk15 Yorumla
Soran+1 yılGülme! Soru neyse onu cevapla. Bu kadar basit. İnsanlar bu siteye soru sormak yada cevaplamak için geliyorlar değil mi? Ya da sadece anket için? Yaa da sadece okumak için? Ama kimsenin güleyim mi? deyip güzel Türkçe'mizin harflerini ardışık bir biçimde sıralayan ve bunu bir gülme olarak algılayan zihniyetler pek takılmıyor olsa gerek.
Soran+1 yılAma görüyorum ki malesef öyle insanlar var evet. Bu acı gerçeği bir kez daha hatırlattığın teşekkür ederim "bushra0550"
Cevap sahibi+1 yılhahahihohoho güldüm ama harem fantazisi kırk yıl düşünsem gelmez aklıma be.
Soran+1 yılGelmez tabi. 50 yıl düşün o zaman. Belki gelir. Ya abi sanki harem fantezisi aklınıza geliyor mu diye sorduk yaa vay arkadaş gerçekten üzülüyorum insanların bu haline ben ya...
Gizli Üye(36-45)+1 yılhuhuhu :D
024 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu neden güldün? Komik mi? :/ bir yorum yazsaydın bari gülmek yerine
Cevap sahibi+1 yılolabilir benimkide atlarla kuruyor hayalde hatta bikaç erkek hepside kendisi oluyor hayalde mantık olmaz diyor
Soran+1 yılatların seni yaptığını mı düşünüyor yani? peki senin böyle fantezilerin var mı? Yada şunu merak ediyorum ya kızların böyle kıskanılma yada ne bileyim böyle duyguları fantezilerine de yansıyabiliyor mu? Başka kızlar tarafından izlenilmesi bir kızın hoşuna gider mi? yada senin?
Cevap sahibi+1 yılyaa ben o konuda çok vasatım hatta bana çok kızar başka erkekler falan olunca tepki göstermiştim ona oda saçmalama ya gerçeği korkunç hayalde mantık olmaz o kişiler yine biziz dedi.. seninkide böyle bakmış olabilir duygusallığı çıkaracaksın sexte yoksa anlamı olmaz
Soran+1 yılSexte duygusallağı çıkaracak mısın? O zaman sadece sex yapmak için yaparsın? Sevdiğin için değil? O zaman o kişi sadece bir et parçası oluyor senin için? Bu iğrenç değil mi sence? Başka kızlar başka erkekler ne kadar ben yada sevgilimde olsa bence kesinlikle fantezisi bile mümkün olamaz. Fantezide sınır yoktur diyorlar ya bazı arkadaşlarımız. Bence olmalı o sınır. Yoksa insan sapkınlaşır. Fanteziler uçuk kaçıksa duyguları aşkı köreltir. Bence böyle. O yüzden çok dikkat etmek lazım.
Cevap sahibi+1 yılya sanal sex için diyorum gerçekte bizde böyle değiliz ne oral ne anal asla yapmayız böyle şeyler ters olur ona görede sadece hayalde
Soran+1 yılanladım. ama fantezide olsa duygular olmalı aşk sevgi olmalı. yoksa olay iğrenç bir boyuta dönüşebilir bence :/ neyse...
Cevap sahibi+1 yılkeşke benimkide böyle düşünse
Soran+1 yılhmm :/ wallahi ne diyim bilmiyorum... ne kadar zamandır ilişkiniz var? benim mesela kurduğum fanteziler sadece sekreter-patron,doktor-hasta,öğretmen-öğrenci falan. Bu kadar :) onlarda da sadece ikimizi düşünüyorum başka biri asla yok ve olamazda. düşünemem çünkü :/ içim acır o zaman fantezide olsa :/ çünkü sevgim izin vermez buna. gönlüm dayanmaz izin vermez. senin yerine koyuyorum kendimide gerçekten üzücü bir durum ama ya :/ hiç sevgisinden aşkından şüphe ettin mi bu uçuk fantezileri yüzünden?
Cevap sahibi+1 yılyok etmedim mantığı bırakınca sende yapıyorsun artık .. 5 yıldır var senin dediklerini biz çoktan aştık onlar sarmıyor beyimizi :D
Soran+1 yılOhoooo... yani bayağı aşmışsınız evet. Peki evlenince ne olacak? seni atlara becertmek isteyen bir sevgilin var :) ne kadar çok seviyor seni değil mi? :) evlenince başka bir erkek yada kız isterse mesela? o zaman ne olacak? sonuçta insan doyumsuz bir varlıktır. Ee şimdi kurduğu fanteziler de yetmicek? o zaman ne yapacaksın? o zamanda mı inanırsın sevgisine? ama fantezi değil sadece. seni gerçekten başka bir erkekle paylaşmak istese? o zamanda inanır mısın sevgisine aşkına bağlılığına adamlığına?
Cevap sahibi+1 yılya ,nanırım gerçekte çok farklı biri biliyorum
Soran+1 yılSeni başka bir adamla paylaşacak? hatta ikisi birden yapacak seni? yada başka bir adam yada adamlar yaparken kocan izleyecek? ve sende sevgisinden aşkından hiç şüphe etmeyeceksin öyle mi? "ah kocam beni ne kadar çok seviyor başka adamlara s*ktiriyor aşkım benim ya" mı diyeceksin? ve ona kocam diyebilecek misin? adamım, erkeğim diyebilecek misin? artık onun olmayacaksın ki? başka adamlarında ortak bir malı olacaksın:) yani o*ospu gibi kullanacaklar seni? ve inanacaksın kocanın sevgisne öyle mi?:)
Cevap sahibi+1 yılyaa çok abarttın inan
Soran+1 yılSorumun cevabını alamadım? sadece bir cevap istiyorum. ama yüreğine sorup cevapla lütfen.dürüst ol.
Cevap sahibi+1 yılgerçekte çok kıskanç biri erkek sinek bile uçurmaz etrafımda ama sexte farklı
Soran+1 yılYa bak hala kaçıyorsun cevap vermekten :)) neden kaçıyorsun? inanır mısın inanmaz mısın? evet yada hayır? inanırım yada inanmam. bu kadar basit. hadi gözlerini kapt ve düşün bakalım o anı. ve bir de gönlüne sor. ve cevap ver. bu cevabın kaçamak olmasın ama rica ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılinanıyorum onunla neler yaşadığımı ben bilirim sen değil olayı sadece sexle bağdaştırma
Soran+1 yılİnanıyorum değil arkadaşım öyle bir isteği olsa ve bu isteği gerçekleştirseniz o zaman inanır mısın aşkına sevgisine erkekliğine adamlığına kocan olduğuna? çocuğunun bebeğinin babası olduğuna? haysiyetine şerefine namusuna? kendi namusunun olduğuna? onun karısı olduğuna. sadece onun olduğuna. onunda sadece senin olduğuna inanır mısın? kocam beni çok seviyor diyebilir misin? bana aşık diyebilir misin? ya evet yada hayır demen yeterli bu kadar basit. yada "inanırım" yada "inanmam" demen yeterli.
Cevap sahibi+1 yılinanmam tabi gerçekte olursa saçmalama sende
Soran+1 yılOlayı zaten sadece sexle bağdaştırmıyorum. Bir namus kavramı var. Bir şeref ve saygı gibi terbiye gibi ahlak gibi temel ve insani duygylarımız var. Sexle bağdaştırmıyorum. İnsanlıkla bağdaştırıyorum arkadaşım. Yanlış mı? Tabi ki sen bilirsin onunla neler yaşadığını. Ama bu beni çok seviyor anlamına gelmez ki? İnsan her dakika her saniye bir şeyler yaşıyor zaten? Herkes yaşıyor bir şeyler. Bunun konuyla hiç bir alakası yok.
Soran+1 yılİşte bu kadar basit :) sadece bir cevap istiyordum bu kadar basit :) fantezi değil zaten gerçekte isterse ve yaparsanız dedim kaç kez dedim ama neyse :) teşekkürler yorumların için...
Cevap sahibi+1 yıl:D ya kafam farklı soruladaydı k. bakma
Soran+1 yılYok önemli değil estağfurullah :)
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım