Hareketsiz bırakma ister kısmen ister belli bir nokta için bile olsa tartışmasız muhteşem bir fantezidir. Ancak ve ancak güvenilen, kontrol sahibi biri ile yaşanır.
Peki ya sizi yatakta kelepçeleyip bıraksa? Korkmayın sadece 10 dakika için mesela ama sizin bundan haberiniz olmasa ne hissedersiniz?
korku, öfke, gerginlik, telaş, panik…
Partneriniz sizi yatağa kelepçeleyip odadan çıksa hatta evden çıkıp kısa süreliğine yalnız bıraksa ne hissedersiniz?
öfke ve büyük ihtimalle kurtulana kadar tepinirim bu yatağı veya kelepçeleri kırana kadar sürer (o arada kemiklerimin kırılıp kırılmaması önemsiz) dizginlenmekten nefret ederim kavga ettiğimde dahi beni tutmaya kalkan arkadaşım dahi olsa ona da saldırıyorum benim fantezim değil kendi kelepçelenmek isterse sözde partner buyursun bekleriz ama bana bunu yapan kişiyle bağımı kopartırım bana bunu yapmak isteyen biriyle olmak istemiyorum her şeyi geç uyumsuzuz.
Maalesef o duruma bir kere düştüm hunharca seks yapmıştı. benimle hatta gözlerimi bağlayıp onunla mi başkasıyla mi seks yaptım onu bile bilmiyorum ama öyle bir şey başıma geldi
Bende panik atak var muhtemelen daha gitmeden krize girerim ya da o gidince geldiğinde bir ruh görür ve orada onu bitiririm kesinlikle beni kaybeder. Ben onun fantezilerinin kurbanı veya oyuncağı olamam
Orta yaşlı bir çift dağ evine gidiyor ve fantezi amaçlı erkek kadını yatağa bağlıyor. İlişki öncesi adam ilaç aldığı için kadını bağladıktan sonra iş üstünde kalp krizi geçirip ölüyor ve kadın öylece kalıyor. Kadın çaresiz fena halde o şekilde, gece olunca eve kurtlar geliyor vs vs...
Nereden nereye geldik 😄
Güvenlik önlemini tam almak lazım çözebilecek şekilde, ve kelepçe varsa ulaşılacak bir yere konmalı anahtarı 😄
Valla abla burada kibar olamam küfrü basarım hele ki evden çıkıp giderse var ya bildiğim ne kadar küfür varsa hepsini basarım eve gelincede elbet ellerimi çözecek birde tokat basarım birde ceza veririm belli bir süre vermem üstüne her günde tokat basarım sinirim geçinceye kadar böyle bişi olur mu insanlığa sığmaz bu yatağa sabitleyip dışarda gezmeye gitmek ne demek
Böyle bi film vardı ama adam ölüyordu bırakıp gitmiyordu 😂 cok korkutucu bir filmdi. Ben güvenmediğim birisiyle yataga girmem zaten bu yüzden bırakıp gideceğini de sanmıyorum girdiğimm kişinin
Aşırı sinirlenirim. Özgürlüğüme kavuştuğum an onu dünyaya geldiğine pişman edip (kaba kuvvet içerir!) sonra da terk ederim tabiki.. böyle bir manyakla işim olmaz bir daha! Fantezisinden öptüğüm 😤
İyi güzeldw bir filimde vardı adam kitledi tam yatakdan kalkıyorduki kalp kirizi geciriyor kadın 5 gün kimse gelmiyor ceset kokuyor... Kadın elini keserek derisi yüzülerek kurtuluyor... Yani böyle fantezilere ihtiyac yok eller serbest olacak 👩💻
Açıkçası o dakikadan sonra partnerime karşı olan güvenimi sorgulamaya başlarım. Böyle bir olayın bende hiç iyi etkileri olmaz ve tepkim de sert bir tepki olabilir..
Şahan Gökbakarın elektrikçi rolünde oynadığı bir filimde vardı kelepçeliyordu vs 😂 tek düşüncem şu olurdu cenabet ölmekten korkardım giderken 2 kova su bıraksa bari 😂😂😂
heyecan panik olabilir , partnerim gelmeyecek başka partner gelecek olabilir veya partnerim arkadaşlarıyla birlikte gelecekler olabilir bu düşünceler geçer kafamdan
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Partneriniz sizi yatağa kelepçeleyip odadan çıksa hatta evden çıkıp kısa süreliğine yalnız bıraksa ne hissedersiniz?