Yatağa olabilir. ya da tavana. Fantezi niyeti güdülerek yapıldığında heyecan vereceğini düşünüyorum.. Tabiki abartmamak gerekiyor. Şu grinin 50 tonundaki gibi olabilir mesela.
Soruyu tam anlayamadım aslında, belki de eksik anladım..Ama anladığım şekilde cevabımı vereyim..Partnerim zincirle ya da kelepçeyle elimi bağlayabilir..Yatağa bağlayıp zevkten kıvranmamı ama bir sey yapamamamı da sağlayabilir.. Bunlar benim için sorun teşkil etmez. Hatta severim, hoşuma gider..Ama tamamen de bağlamasın, insanım ben😂
Her zaman her birliktelikte olmamak kaydı ile kabul ederdim yeni heyecanları seviyorum tekdüze bir seks hayatı yaşamak istemezdim sevdiğim insan ile farklı şeyler denemeyi isterim neden olmasın herşeyin bir sınırı ve ölçüsü olduktan sonra sıkıntı olmazdı
Öyle bir dünya yok. Özgürlük varken ne gerek var öyle şeylere. Kendini bırakırsa, ruhlar zincirlenir zaten.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünür bir psikolojik danışmana yönlendiririm. seks dediğin böyle saçma bir şekilde olmaz... tenini hissederek olur. Nazikçe dokunursun. Zevki doruklarında yaşatırsın. İşkence etmezsin.