şu an yaşım 18 falan penisim 11-12 cm
Çok kafaya takıyorum, fiyatını bilen veya yakın zamanda yaptırmış biri vs. varsa yardımcı olabilir mi?
Çok kafaya takıyorum, fiyatını bilen veya yakın zamanda yaptırmış biri vs. varsa yardımcı olabilir mi?
Kanka şöyle söyliyeyim.
Aynı dertten muzdaripiz. Benimkinin boyu da 11-12 cm arası
şu an hem titan jel hem penis pompası hem de Hakan23cm egzersizlerini kullanıyorum.
3-5 aya işe yarar bu üçlü diye düşünüyorum.
Bu arada Hakan 23 cmin egzersizlerini 25 gündür kullanıyorum 0.6 cm uzama 1.3 cm kalınlaşma oldu haberin olsun…
aile evinde kalıyorum o pompayı alamam, birgün ayrı eve çıktığımda halledicem hepsini eyw kral aklıma yazdım bunu da
Bende aile evindeyim.
O pompayı saklayacak yer bulabiliyor musun o önemli.
Her yattıklarında ben pompayı kullanıyorum.
Biraz stresli yakalanma riski az da olsa var ama kapının önünde kullanıyorum.
Girmeye çalışan olursa diye kapı dibindeyim ki direk kapıyı kapatıp giyiniyorum yalanını diyebileyim.
Sonraya bırakma penis büyütme işini.
Ben 16 yaşımdan beri büyütmeyi düşünüyordum 21 yaşımdayım hala büyümedi doğal olarak.
Keşke daha önceleri kullansaymışım diyorum.
Şu an arkadaş beni çağırıyor gel kız ayarlayayım sana diyor, ben adama çiçek büyüteyim ameliyatla veya başka şeylerle öyle geleyim demek zorunda kalıyorum …
Sana yaşın küçük büyütme diyenleri salla gitsin.
18 yaşından sonra da kendiliğinden 5-6 cm büyümez bro…
Cevap
3Cevap
Dostum penis boyun kötü degil dfazla kilon varsa zayıfla yağlar gitsin. Benim 15 cmydi 3 sene önce şu an görünüşte 12-13 gibi duruyor ama aslında 15 cm. Kilo aslında boyu küçültmüyor da küçük gösteriyor , kardiyoya başlayacağım ben de. Boyu dert etme zayıfla kilon varsa daha büyük görünür. Ayrıca 22 yaşına kadar uzama ihtimali de var
zayıf biriyim zaten, kilo almaya çalışıyorum. 5 kilo alabildim 1 ay da
Ameliyat bile çözüm değil ya riskleri var erekte olmaya bilir. egzersizler yalan dolan eğer büyütmenin bir yolu olsaydi japonların hepsi at siki gibi sikleri olurdu
ne yani ben bununla mı kaldım
severim böyle işi ben
8 cm nin altına ameliyat öneriyorlar o boyla ameliyat olmaz bence. egzersizler pompalar ise yarasaydi Şu an herkesde 20 cm penis vardı
kanka işe yarıyor demek ki yapanlar var yoksa böyle bir makinayi bile yapmazlar neden yapsın ve satın alınsın
İşte sömürü be kanka yoksa penis erkeği tatmin etmiyor kadını değil. benimki 17 cm ben bile isterdim biraz daha büyük yapmayi
22 yaşına kadar uzama devam ediyor acele etme ergensin daha
knk zaten para çok fazladır tahminimce 2-3 senede anca birikir
scçömvnaçmnfadlhfa tamam tamam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?