24 yaşındayım, hayattan eskisi gibi zevk almıyorum. gerçek bir cinsel ilişki yaşamamış olmam bu durumun sebebi olabilir mi? Yaşıtlarım evli çocuklu ben se yeni mezun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayat giderek basit ve yalnızlaştıracak hale geliyor bizi para hem kolay hem zor kazanılır hale geliyor. Web3 çıktı sonuçta artık yavaş yavaş beslenme ihtiyaçları hariç reel olan hiç bir şeye ihtiyacımız kalmayacak.
Beyni kandırınca olay zaten bitecek metaverse zımbırtıları dört dörtlük hale gelince gerçekliği manipüle edecek 1 şey alacaksın ömür boyu kullanacaksın. Çünkü hisler yönetecek seni gerçekler değil
En basiti bir koltuk alacaksın oturma hissini bildiğin için yumuşaklık, rahatlama hisleri ile
Metaverse de o koltuğu istersen altın kaplama yapacaksın beynin odada o koltuğunun rengini unutacağı için
Görme duyun beynine yansıyan evrenle o koltuğu istedğin marka ve şekle sokacak
Dönüp oturduğun evindeki koltuk oturma hissini verdiği sürece bir daha yenisine ihtiyaç duymayacaksın. Kıyafetler de böyle
Web3 ile blockchain yaygınlaştıkça gerçeklik asıl seni sıkacak tek sorun beslenme
Onunda üzerinde çalışıyorlar tad alma duyusunu da harekete geçirecek, koku alma duyusunu da harekete geçirecek şeyler için
Bu da olursa zaten doyma hissi beyne verileceği için gördüğün sanal gerçeklikte yediğin şeyler için 1 öğün yemek yiyeceksin belkide gerçek hayatında
Cinsellik de zaten rahat entegre edilir kendini Web3 için hazır hale getir yeter
Gerçi ne olursa olsun biz geriden ve pahalı olarak kullanacağımız için sıkılmaya hayattan zevk almamaya devam edelim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün. Buradaki abazanlardan çokça teklif alırsın bunun için. Ancak ben başka bir şey diyeceğim. Cinselliğin, insanın ruh sağlığı için önemli ve gerekli olduğunu gözardı ediyorsunuz. Evleneceğin kişi karşına 32 yaşında çıksa, o yaşa kadar içinde biriken cinsel enerjiyi nasıl bastıracaksın, cinsel isteğini nasıl tatmin edeceksin? Bastırmak da sorun, sadece mastürbasyondan ibaret bir cinsel yaşam da sorun. Bekaret kaygısının insanın doğasına, içgüdülerine aykırı olduğunun kanıtı bu. Biraz psikoloji bilseniz, 30 lu yaşlara kadar seks yapmamanın da, cinsel isteğin ağır basması nedeniyle evliliğe hazır olmadan veya istemediğiniz biriyle, veya erken yaşta evlenmenin de büyük sorunlara neden olacağını kavrayabilirdiniz. Bir sevgilin olursa (önüne gelenle veya hoşuna giden herhangi biriyle demiyorum) evlilik düşünmeden, evlenme kaygısı olmadan yapmalısın bence. Seks yaptığın kişiyle evlenmek zorunda değilsin, hayat ne getirir bilinmez. Bu nedenle daha sonra seni küçümseyecek, istemeyecek, hor görecek bir erkeğin de sana değil, kızlığına, basit bir zara değer verdiğini anlarsın, ona da kapıyı gösterirsin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin, "sana ne, yaptıysam yaptım" diyebilmen lazım. Erkek zihniyetine bu kadar da teslim olmayın.
10 Yorumla
Cinsel ilişki yaşamak öyle aman aman güzellik katacak ya da keyif almadığın hayatını sihirli değnek gibi şıp diye keyiflendirecek bir eylem değil. Sevdiğin insanla sevgini bedensel anlamda paylaşmaktır bir noktada cinsel ilişki, duygu barındırır içinde. Hayatta hiçbir zaman böylesine genel bir durumu tek bir şey çözmez hele ki böyle bir eylem hiç çözmez. Düşünce yapını değiştirmeni öneririm. Hayatını şöyle bir analiz et, düşün ben ne istiyorum ne yaşıyorum, ne olmasını istiyorum diye. Sana sıkıntı yaratan bir şeyler varsa onları bul ve ya hayatından uzaklaştır ya da çözüm bul. Yani hayattan keyif almamak çok büyük bir sorunken. Dakikalık ya da saatlik yaşayacağın bir şeyin çözmesini beklemek fazla iyimserlik olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılYani mutsuzluk ya da mutluluk sebebi olarak görmüyorum açıkçası ben cinselliği.. İnsanların bazıları cinsellik yaşamadığı için mutsuz olurdu o zaman bu teze bakarsak.. Yani aslında bu kişinin öncelik sıralamasına göre değişkenlik gösterir.. Cinsellik tabi ki önemli konulardan biri ama doğru insanla doğru zamanda yaşanması mühim.. Kendinizi hazır hissediyorsanız zaten bunu anlar ve yaşarsınız.. Fakat dediğim gibi mutluluğu sadece cinselliğe bağlamamak gerekiyor.. Keyifli akşamlar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
99Cevap
Anonım olmanın verdiği rahatlıkla konuşuyorum. Evli olan tüm arkadaşlarımdan daha renkli ve aktif bir cinsel hayatım var bekar olamama rağmen. Zerre alakası yok cinsellikle mutlu veya mutsuz olmanın. Evet anlık mutluluk verir cinsellik ama sadece o andır. Aynı gün farklı kadınlarla beraber olmama rağmen gece sonu kendimi tek başıma içip hayata söverken bulduğum çok oldu.
00 Yorumla
+1 yılBence alakası olabilecek son şey bu olabilir.
Cinsellik yaşamak hayata olumlu bakmaya tek başına yetemeyeceği gibi yaşamamak da tersini yapamaz.
Yeni mezun olduğundan gelecek kaygısı, belirsizlikler, değişen çevre ve yalnızlaşma gibi faktörlerin buna yol açmış olma ihtimalini daha yüksek görüyorum.00 YorumlaHayattan zevk alamamaktan bahsettiğinize göre sorun cinsellik yasamamanız olamaz eğer hayatınız cinsellik takıntısı üzerine kurulu değilse.
Genel olarak hayatınızda nelerden ve neden mutlu olmadığınızı düşünüp, kendinize dürüst olarak gerçek cevapları bulduktan sonra değiştirmeye başlayın bence.
Cinsellik yaşayıp yasamaman tamamen senin kararın olup çekirdek aile üyelerin dahil hickimse bunu sorgulayamaz. Bunu takıntı yapmadan istediğin şekilde davran. Hayat senin, karar senin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Kendine ilgi alanına göre bir hobi edin.. böylece monotonluktan kurtulup hayattan keyif almaya başlarsın.. Cinselliğe gelince eğer hatiyatında biri varsa ve sana gerçekten değer veriyorsa, kendini de buna hazır hissediyorsan onunla cinsellik yaşayabilirsin.. ama sırf hayatım monoton diye çareyi cinsellikte arama.. genelde sonu hüsran oluyor çünkü..
00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var ben 27yim bende yasamadim hayattan zevk almayla cinselligin ne alakasi var arkadaslarin evlendigi icin kendini yalniz hissetmeye basliyosun ve ozeniyosun olay bu sadece kafaya takacak bisey bulmussun kendine gore
45 Yorumla- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Aynen haklisin
- +1 yıl
@focussbluee hemsireyim nolmus hayirdir
@elifkaragungen sagol balim <3 - +1 yıl
Bişey olduğu yok sakin ol hemşire olup da bakire olmana şaşırdım ve sonsuz saygı duydum 🙏
- +1 yıl
Siz ne iciyosunuz ya geri zkali misiniz bu kadar aptalca bi yorum olamaz hayvan herif yuzune tukursen tukuruge yazik bre deyyus defol git burdan
+1 yılBen 8 senedir hayattan zevk almıyorum yani bide üstüne s*kseler mi yani kusura bakma ama saçmalamışsınız.
67 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahha kahkaha attım
- +1 yıl
@ciddi_misin Hocam yanlışım mı var hayatımıza giren çıkan yetmiyor muş gibi bir de bunun ile mi hayatımız düzelecek evlenenler sevgili olanlar hayatlarında dört dörtlük zevk ve mutluluk için de mi yaşıyor. Yani trol bir soru gibi geldi neyse..
- +1 yıl
Trol mü bilmiyorum ama haklısın. Bu kadar derdin gamın içinde bi de skilmek çok koyar insana.
- +1 yıl
@ciddi_misin Yalnız bir kız sanırım ne dim Allah gönlüne göre versin cinselliğini de yaşasın çocuğu da olsun Hakkında da hayırlısı olsun
- +1 yıl
Aynen kankssss herkesin gönlünce olsun.
- +1 yıl
Bahahjaja boşluğuma geldi
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olabilir.. ama günümüz Türkiye şartlarında Seks sana alkol gibi gelir :') sabah kalktığında gene aynı hayattan o kadarda zevk almaya başlamazsın. Sadece seks esnasında alırsın bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. hayattan zevk alamaman tek nedeni bu degil ama sabah biri tarafından günaydın denmesi iyi geceler denmesi sarılmak öpmek hissetmek evet bunlarda büyük etmen
10 YorumlaHayattan zevk alamamak cinsellikle alakası yok. Cinsellik kısa vadede insanı mutlu edebilir ama geçici bir durum. Asıl mutluluk olduğun durumda hissettiğin her an olmalı. Hepimiz psikolojik olarak zor şartlarda yaşıyoruz. Umarım düzelir.
10 Yorumla
+1 yılne alakası var seks mutluluk mu sanki manevi huzurun eksik olduğu için mutsuz olabilirsin yaşıtların düzenini kurdu yuva kurdu sen hala bir baltaya sap olamadın gibi düşünceler içten içe mutsuz edebilir seni
10 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum. 30 dakika yaşayıp sonrasında normal hayatına döneceksin tekrar isteyene kadar. Yalnızca hissini bildiğin için arzulayacaksın hepsi bu. Bence daha zor elde edip tatmin olacağın şeylere odaklanmalısın.
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok bence senin cinsellik yaşayasın gelmiş dksjs
60 Yorumla
+1 yılNeden her şeyi illa cinselliğe bağlıyorsunuz. Hayattan zevk almanı bir tarafına giren bir şey mi sağlayacak?
Bu düşünce yapısından kurtularak işe başka derim. Evet sevgili yap, seks yap ayrı ama hayattan zevk almak apayrı bir durum.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaşam standarlarını baştan aşağı yeniliyerek yapabilirsin cinsellik evlilik aile çocuk bunlar güzel kavram ama kendini güzelce odaklayıp yeni sayfa açabilirsin abur cubur hobiler ve bazı zaman tuzaklarından arınmak gerekiyor
00 Yorumla Ne alakası var bende 20 yaşındayım ergenliğim de hiç cinsel ilişki yaşamadım benim yaşıtlarımın çoğu yaşadı ben neden yaşayamadım çünkü bedensel engelliyim diye hep dışlandım bir tek evlenince yaşayacağım tabi evlenebilirsem 😔
00 Yorumla
+1 yılCinsellikle, hayat keyfi arasında bir bağ yoktur. Emin ol, evli olup keyif alamayanlar da var. Sen sadece ne istediğini ve neyden mutlu oluyorsun bunları bulman lazım. Yapılacak çok şey var. Kendine yeni hobiler edin, gez, dolaş...
00 Yorumla
+1 yılKendini bazı konularda fazla sıkarsan bu anca sana yük olur
40 Yorumla
+1 yılDerdini skm yaşasana hayatını B. Ok mu var erkeklerde? pişman olursun da iş işten geçer işte
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBununla hiçbir alakası yok o duyguyu daha tecrübe etmediğin için sana uç bir şey gibi geliyor ve sanki onu yaşarsan hayatındaki her şey yoluna girecekmiş gibi hissediyorsun ama yok öyle bir şey mutluluğu bir şeye bağlamayın
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapınca hayatın tadı yerine gelmiyor ki yani seksi bu kadar gözde büyütmemek lazım diye düşünüyorum evet çok güzel bir şey ama senin hayatını tamamen değiştirecek bir şey değil seks
01 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorumdu teşekkürler
+1 yılCinsellik ile hiç bir alakası yok. Bende 24 yaşındayım hiç bir şey eskisi kadar tat vermiyor artık eskiden heves diye bir şey vardı şimdi oda kalmadı. Kendi adıma düşüncem bunlar hep gelecek kaygısı yüzünden asgari ücret ile çalıştığım parayla ben şuanki anımımı yaşayacam gezecemmi yoksa ileride evleneceğim için para mı biriktirecem? Çok saçma bir hayat yaşıyoruz geçen zaman hep boş geçiyor
00 Yorumla
+1 yılHayattan zevk alma ile cinsellik farklı şeyler.
Ancak kaliteli, ten uyumu olan, karşılıklı tatminin olduğu bir seksin, yaşam kalitesini arttırdığı nettir.00 Yorumla
+1 yılsadece cinsel ilişki değil aşkı da yaşamamışsın sanırım aşkın verdiği huzuru başka hiçbir şey vermiyor, tabii cinselliğin verdiği anlık hazda bambaşka...
00 YorumlaBir bölümü cinsellik. Onu yaşadın diye hayatın tamamından zevk alamazsın yinede.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. alakası yok cinsellik yaşasanda o hayattan zewk almama mevzusu yine war olacaktır. hatta bi level üstünden de bahsedeyim evin araban bankada paran düzenli cinsel bir hayatın olmasıda o boşluğu doldurmuyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin bacak aranda çalıştığı için böylesin okumuşsun ama boşa okumuşsun okumayıp evlenip çocuk yapsaydın daha iyiydi başka bie halta yaramazsın zaten
00 Yorumla Pskolojik sorunların olduğu belli terapiste gitmelisin
Doğru yönlendirim ile bir noktada yakalarsın... sağlıklı günler 💐00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayattan zewk almanın ya da almamanın cinsellik yamayla alakası yoktur canını sıkan baska seyler vardır
00 YorumlaDaha neler yaşın çok değil ki.. kendine sevdiklerine ve amaçlarına odaklan. Her şeyin bir zamanı var.
01 Yorumla
+1 yılHiç bişey cinsel ilişki değildir o olmasa da yaşanabilir bir hayat sadece aktiviten olmadığı için hayattan zevk almıyorsun
00 YorumlaAlakası yok, şu an belki sen cinsellik yaşamak istiyorsun, ondan olabilir ama tek bir sebep cinsellik olamaz...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Olabilir. Hayat zevk vermemeye başliyo bi yerden sonra yalnızlık da varsa bide hiç zevk verrmiyo🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki psikolojik sıkıntı yaratabiliyor, yaşamamak ama nedeni sadece o değildir. nedenlerinden sadece biri.
00 YorumlaHayır onla alakası yok. Kimisi duygularını alt seviyelerde yaşar çok takma bunu. Zevklerini kendini keçfedememişsin belliki
00 YorumlaOlabilir, çünkü çok etkili, öpüşmek bile olsa yeter. benim de yok ama olunca bariz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBence her şeyi cinselliğe bağlamaktan vazgeçin artık
10 Yorumla
+1 yılYazabilir Mısın sana kendimden anlatırım
Çünkü aynı sorunla karşılaştığımızı düşünüyorum10 YorumlaCinsellik yüzünden sadece değil sevgi ve birseyleri paylasma isteğinin kapanmamasi
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte bir alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılHersey cinsellik degil, cinsellik sadece hayatin bir parcasi olsada olur olmasada olur🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu da zevk suyundan duymak...
Olay seksle biter enkaz şeklinde olan insanlar olmazdı
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var cinsellikle sende rahatı yok farkında değilsin
00 Yorumla
+1 yılsadece seksle hayat düzelmez. ama denemek istersen yardımcı olurum sana
00 YorumlaAynı durumda olan ben yanında aşırı stres uyku düzeni bozukluğu vs..
00 YorumlaMuhtemelen sürekli evdesin
Temel sorunun budur tahminim00 Yorumla
+1 yılhuzur islamda mutluluk cubuğunda bulamazsın boşuna o tarafta arama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan zevk almama genel bir durum, çoğu kişide var. Evlenenlerden mutsuz çok var.
00 Yorumla Cinsel ilişki gerçekten antidepresan gibi bir etki yaratıyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme bende 28 yasındyaım. Bekarım. Hayat güzel.
00 Yorumla
+1 yılYaşın genç, evlenirsin bir iki seneye. Tüm heyecnalari da yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik eksik olsaydi bu soruyu sormazdin
12 Yorumla
Soran+1 yılSence başka ne eksik
- +1 yıl
Sevmek sevilmek, duygusal bosluk.
Belki maddiyat da eksik olabilir.
Akademik bassri da olabilir.
Insanin manevi tatmini de onemli
+1 yılToplum ve dini yönden baskı olunca böyle oluyor
Ama yinede bi öpüşsen fingirdeşsen rahatlarsın fazla ileriye gitmemekte fayda var00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik içseldir. Hayatın ağır şartlarından dolayı akla bile gelmez bazen. Tamamen iç dünyanızla ilgili her şeyin tadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikle alakası yok, insan kendi içinde mutlu olacak önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yanıyorsun, biraz evvelde dedim senin ek sorunun yalanmak istemen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDusunursen sana guzel bir oral seks yapmak isterim bende 22 yasindayim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok geç kalmadın ya. Hormonların henüz capcanlıdır senin.
00 Yorumla
+1 yılbende senel yasitim zevk alamiyorum evlenmedim evlenenlerd eözenmiyorum nerdeyse mutlu degiler aldatiyor erkekle gidip evlenme hemen
11 Yorumla- +1 yıl
kadınlarda aynı şekilde...
Hauat yorucu
Paikologa görün
Yardımcı ola bilirm00 Yorumla
+1 yılBiraz gezip dolaşın herşeyden uzaklaşın yeni şeyler keşfedin şehir turları yapın arkadaş çevrenizde değişiklik yapın
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 24 yaşındayım, hayattan eskisi gibi zevk almıyorum. Cinsel ilişki yaşamadığım için mi böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım