Bir kız neden ısrarla erkeğe analdan prostat masajı yapmak ister ki çoğu kız böyle mi?

Sevgilim ilk defa arkama rimming yaptı ben de ona yapmak istedim biraz nazlandı çok kısa süre yapmama izin verdi

Rimming’e izin verince cesaret buldum anal denemek istediğimi söyledim kafayı mı yedin b. k deliği orası haram ve çok zararlı ters ilişki kadına hakarettir vajinamız varken arkaya gerek yok kızlara anal yapılmaz diye tersledi

Anal asıl erkeğe yapılır istersen deodorant kutusuyla prostat masajı yaparım sana dedi kabul ettim ve iki üç dakika sürmedi inanılmaz şiddetli boşaldım istediğin zaman yaparım çok hoşuma gidiyor dedi kendine anal istemeyip erkeğe yapınca bir kız ne zevk alır anlamıyorum çoğu kız bu olayı zevkli mi buluyor?
Bir kız neden ısrarla erkeğe analdan prostat masajı yapmak ister ki çoğu kız böyle mi?
Erkeğe yaparım kendime anal istemem
Kendime anal isterim erkeğe yapmam
Erkeğe de yapmam kendime de yaptırmam
Kendime de isterim erkeğe de yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisine gelince anal çok zararlı çok günah kadınlara büyük hakaret ama bana gelince çok güzel ultra faydalı oluyor anala erkekler layıkmış erkeğe yapılması süper seksiymiş falan normal mi bu durum sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Prostat masajıyla ilgili bir kaç makale okuttu gay olmayla bir ilgisi yokmuş erkeğe zararı olmaz hatta prostata faydası olur diye yazmışlar

Kayganlaştırıcı ile gevşetildiğinde bir zararı olmuyormuş anal kaslarına fazla acı duymadım zevkliydi arkadan girince penis taş gibi semsert oldu hemen boşaldım aşırı tahrik edici bir olay erkek açısından fakat bir kız ne zevk alıyor erkeğe anal yapmaktan çözemiyorum?