Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eğer ki sevgilin ile normal bir ilişkin var ise zevk olsun veya değişiklişk olsun diye isteyebilir. Fakat normal ilişkiyi yaşamıyorken ve senin düşüncelerinde ne yönde bilmiyorum ama olumsuz bakıyorken böyle bir şey istemesi çok saygısızca olur. Böyle bir durumda ikinizinde birbirinize saygısı olmalı. Eğer ki sen istemiyorsan sevgilin anlayışlı olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılCan yakıcı bir şeyi duygusuzca istemesi kötü. Dediğin gibi anlayış önemli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğim Bunu istemesi zaten sevmediğinin bir göstergesidir Yani seven adam Birlikte yola çıktığı kadından illaki cinsel anlamda ya önden ya da arkadan bir şekilde bir yerden ver bir yerden faydalanayım kafasında olmaz sevgi bu değil ya sizin sevgiye bakış açınız Gerçekten de çok garip Yeni Nesil Sevgi deyince olay çok yanlış anlıyor Sevgi karşındaki adamı Her anlamda tatmin etmek değildir veya onun tatmin olma aracı olmak da değildi Sen bu adamın senin sevdiğine ne kadar eminsin ya kafayı mı yedin sen
113 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün adamlar baya azaldı işte
Cevap sahibi+1 yılDüzgün adamlar azaldı ama bu kadar da onursuzlarla yola çıkmamak lazım yani ben seviyorum ayağına yola çıkıp da üzerine senden sadece cinsellik adına bir talepte bulunması bunun Her tarafının yamuk olduğunu gösterir Siz ne zamandır sevgilisiniz ne süredir tanışıyorsunuz ve nerede tanıştınız Siz bununla birkaç Detay verin netleştirelim
Soran+1 yılSadece cinsellik adına bir talepte bulunmadı. Öyle olsa direkt ayrılırım. İlişkimizde sevgi var çok şükür ama bunu istemesi garibime gitti
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım Sen bununla ne süredir sevgilisin yaşlarınız kaç nereden tanıştınız sen şunu bir söyle
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılCevap vermiştim, gitmemiş galiba
Cevap sahibi+1 yılSen bununla nerede ne zaman tanıştın yaşlarınız kaç ne süredir sevgilisiniz
Soran+1 yılUzun konular nasıl sığdırayım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı yazacak mısın
Soran+1 yılSadece dertleşme amacıyla konuşurum. Tatmin amaçlı seks sohbeti yapmıyorum. Ona göre çık :)
Cevap sahibi+1 yılOff sacmalama
Cevap sahibi+1 yılHallettin mi
Soran+1 yılNeyi anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal isteyen ve yaptıran kadının kendine saygısı yoktur erkek ise erkek değildir duygusuz ve bencildir insan karşısında ki insanın acı çekmesini sağlık sorunlarına sebebiyet vermesini ister mi ne için 10 sn bir zevk için kadında yırtılma kanama günlerce süren sancılar yürümekte zorlanma dışkılamakta zorlanma ve dışkı tutamama enfeksiyon kapma gibi sağlık problemleri oluşturuyor karşılıklı sağlıklı zevk alma dururken bu tarz istekleri olanlar duygusuz ve bencildir kusura bakmasınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEline sağlık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnormal seviyorsa anlayışlı olur incitmez
12 Yorumla
Soran+1 yılTeyze yorumunu dinlerim
Cevap sahibi+1 yılTamam canım aferin beni dinlediğin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyy bayılma sebebi gerçekten. Sevgi ve seks ne alaka. Evliler birbirini hiç mi sevmiyor sen ona değil ilişkinin diğer evrelerine bak. Güveniyor musun ilişkinin ileri boyutu var mı bu istenen şey sence normal mi sen istiyor musun düşünüp karar vermen gereken başka şeyler
18 Yorumla
Soran+1 yılNe demek ne alaka. Sevgi temelli bir birleşme olamaz mı
- +1 yıl
Seven sevdiğiyle değil de kiminle beraber olmak ister?
Soran+1 yılBu mantıkla döl yutmak da normal. Seven sevdiğine her şeyi yaptıramaz
- +1 yıl
Zaten normal 😂😂😂 düşüp bayılırmışsın sen şimdi 😂😂😂
Sen kendince doğru bildiğini yap fikir sordun söyledim hoşçakal - +1 yıl
Sen 2 saniye sabredemedin dimi, bununla olan adama Allah sabır versin 😄
- +1 yıl
@Kamperastil abla ayrı evlerde yaşınılacak evlilik hayal etmiş galiba ama hayat öyle değil 😄
Soran+1 yılSizler trans falan mısınız. Erkeklerde prostat olur onlar zevk alır da. Bir hemcinsim neden bunu ister anlamam
- +1 yıl
Trans değiliz, zevk almayı ve vermeyi bilen kadınlarız. Dümdüz yatalım gelsin s.. ksin boşalsın kafasında değiliz.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bundan 10 15 sene önce deseydin bunu seven dokunmaz derdim ama gözüm gibi sakındığım kız gitti başkasına verdi analdan o yüzden günümüz erkekleri ister ki bende olsam bende isterim hele öncesinde yapmış ise daha çok isterim
00 Yorumla
+1 yılBen Anıl'a karşıyım mis gibi kaymak gibi vajina varırken
12 Yorumla
Soran+1 yılAnıl ne diyor bu işe 😂
- +1 yıl
🤔😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gençlik ne kadar slkmış nasıl yapıyor ve böyle şeyleri konuşarak istiyorsunuz anlamıyorum bazen yerin uyumuyla yaşananları adım adım ilerletmek kişilere hem en mükemmel zevki yaşatırken hemde mutlu bedenlere kavuşması varken ne garip
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen istemiyorsan yapma yapmak zorundadır değilsin. Çok istiyorsa sürterek rahatlatabilirsin sen istiyorsan istemiyorsanda yapmazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde istemem ama o an geliştiyse ve tepki vermiyorsa yaparım
10 Yorumla Pislik bişey. Zevk almak için değmez bir erkek olarak soylim yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka sevsede sevmese ister yani zevk meselesi zevk içinde sevdiği için değildir merak etme😂😂😂
213 Yorumla
Soran+1 yılVajina varken acı çektiren analı neden ister ama onu sordum
Cevap sahibi+1 yılBakiremisin
Soran+1 yılHayır ben 24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılGaliba korkuyor hamile Olcan diye
Cevap sahibi+1 yılBende bosdurmak istiyorum artk sıkıldım
Soran+1 yılNiye hamile kalayım 2023 yılında bir sürü korunma yöntemi var. Onun amacı başka. Yaşın büyük değilse bozdurma boş ver
Cevap sahibi+1 yıl26 yasindaymda artk bozsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeki amacı kz
Cevap sahibi+1 yılNeyki
Soran+1 yılSen istiyorsun, o mu reddediyor. Bunu reddeden erkek mi varmış :)
Cevap sahibi+1 yılGorusunce sorsam bozarsa bozar bozmasada ben bozarım napayım sence bozmasa ne anlama geli
Soran+1 yılBir erkek bunu reddediyorsa anca evlilik ister başıma kalır diye korkuyordur
Cevap sahibi+1 yılKendisi bilir ben bozarım
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAnal etik ve hijyenik değil. Ama iki taraf da anlaşmış sa olur
00 Yorumla Normali varsa anala gerek yok. Ama denemekten de bir şey çıkmaz.
00 Yorumla
+1 yılben isterim ama sıklıkla olmaz saygıyla ilgisi yok zevk meselesi
00 YorumlaTabi ki değil.
O kadar yöntem varken neden
Kadına acı çektirmek istesin ki.
Seven adam
111 Yorumla
Soran+1 yılİşte onun için de yok kayganlaştırıcı krem falan acı çekmeyeceksin diyor
Soran+1 yılEline sağlık :)
Soran+1 yılValla sevgisini aylarca gösterdi ama artık kafam şüphede
Soran+1 yılKonuşuyoruz zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız istemiyosa olmaz teklif edebilir ama ne dersin diye
10 Yorumla
+1 yılİsteyebilir. Sonuçta sevdiğinden isticek başkasından değil ya. Bence sevip sevmemeyi bunlarla yargılamamak lazm
10 Yorumla
+1 yılhani sapık erkek çok. Bencilliği sevgisinin önüne geçiyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal degil anal saygısizlik bence karşındaki kisiye yapilabilecek saygısızlık
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Evet normal hatta bazen kızlar çok ister
04 Yorumla
Soran+1 yılReelde hiç duymadım anal seven hemcinsimi
Soran+1 yılTrans çıkmasın dikkat et :D
+1 yılGayet normal, sevgi ile analın ne alakası var?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi temelli bir birleşme olamaz mı? İlla analda can mı yakması gerek
- +1 yıl
Bu kadar sığ nasıl düşünebiliyorsunuz? Canının yanacağını nereden biliyorsun? Ya da analı saygısızlık ile nasıl ilişkilendiriyorsun? Bu da cinsellikten bir parça, bir fantezi ve gayet normal. İstersin istemezsin ayrı ancak anal istedi diye kimseye sapık muamelesi yapamazsın.
+1 yılBu bir hakarettir hiç normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil evet
+1 yılSeven erkek anal istememeli
10 YorumlaSevmesede ister bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Analon güzeldir isterr
00 YorumlaSevse istemez bunu bil yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal değil, şahsen ben kıyamam ona
16 Yorumla
Soran+1 yılSana kıyamam dese en güzeli
Cevap sahibi+1 yılYani öyle
Ona kelimesi fazla olmuş
Cevap sahibi+1 yılBen seviyordum taaa eskilerden ister inanın ister inanmayın o size kalmış yalan söyleyecek durumdada değilim dokunmaya kiyamiyordum.
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi seven Bırak orayı dokunamaz bile
Soran+1 yılHiç dokunmaması da tuhaf olur. Kardeşi değilim sonuçta. Sadece sınırlar bilinmeli
Cevap sahibi+1 yılYa dokunmamasi derken o mecazi anlamda gülü koklar gibi koklayacksin seveceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemez. Ya sevmiyordur, ya sapıktır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir kızdan istemesi normal değil.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Vereceğini düşünüyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğinden istemeyecekte kimden isteyecek?
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğinin canı yanacaksa ama?
Cevap sahibi+1 yılKadını dostun gibi sevecen, düşmanın gibi s.. keceksin.
Soran+1 yılTövbe estağfrullah
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşıktır o kişi net
13 Yorumla
Soran+1 yılŞaka?
- +1 yıl
seviyodur canım
Soran+1 yılAnal ile aşkı bir tuttuğunuz için bunu espri olarak algılıyorum
+1 yılSeven insan anal istemez
00 Yorumla
+1 yılherseyın tadı ayrı ıstenilir bence
00 Yorumla
+1 yılAnal ve saygı arasındaki bağlantıyı çözemedim
00 Yorumla