Kızlar neden erkek poposunu kurcalamaya bu kadar meraklı?

Kız arkadaşım sevişmek istediğinde arkadan gelip kalçamı avuçluyor bazen de parmağını arkaya götürüyor hatta sevişirken sokmaya çalıştı neden yapıyorsun diye sordum sıktırmak kurcalamak hoşuna gidiyormuş popomu.

Bir de erkeklerin arkadan tahrik olduğunu biliyorum anal bölgeden zevk alıyorsunuz sizin prostatınız var orada korkma parmak yemeyle gay falan olmazsın cahil dedi. Ben ona arkadan parmağımı bastırsam hemen elime vurur kızlara yapılmaz der bizim prostatımız yok arkadan zevk almayız diyor.

Bu nedenle kızlar anal sevmezmiş. Sadece erkeklere yapılması zevkliymiş ona göre ve gay filmlerini izlemeyi de çok seviyor. İzin versem domaltacak beni🙈 Erkeğe anal yapılmasından nasıl bir keyif alıyorsunuz açıklar mısınız kızlar?
Erkek poposu seksi kurcalamayı severim erkeğe anal yapılmasını zevkli buluyorum
Erkek poposu hoş olsa da kurcalanması anal yapılması iğrenç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim popo fetişi bildiğiniz hadi sıktırmak neyse de parmak olayına kafayı takmış durumda. Beni de tahrik ediyor aslında fakat cesaret edemedim o nedenle parmağa izin vermedim yoksa postu delecek kafasına koymuş 😄 Kızlar hakkaten zevk mi alıyor bu olaydan?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin gay olma ihtimali var mı ne anlıyor kızlar erkeğin poposunu yapmaktan çözemiyorum?