Illa sevgiliyken sevismekmi lazim yani insan birbirine daha cokmu baglaniyor.
Erkekler sevdigi kiza dokununca daha cokmu baglaniyor?
Dokunmakla kasdim öpmek sarilmak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Popoyu ellemek tamamen o pamuksuluğu hissedip, partnerinde iyi kötü zevk almasını sağlamak. Öpüşürken de erkek az ya da çok tahrik olur. Elimi de oraya attığımda yine hem partnerimin zevk almasını istiyorum, illa ki zevk alırsın di mi? Yanlışım yok sanırım. Hem de ıslanmış şekilde görürsem, ciddi şekilde etkileniyorum.
Eğer kızın bunları sadece benimle yaptığını düşünüyosam ya da benden önce de 'gerçekten sevdiği biriyle' yaptığını düşünüyosam kesinlikle bağlanırım; ama normal bi' ilişkiyse, kız her önüne gelenin 'afedersin' altına yatıyosa bağlanmaktan ziyade fırsattan istifade ederim, ki öyle birini de aramıyorum sanırım. :D
Yoookkkk elletmedim zaten sadece eli gitti ben opusmeye bile kiziorum rahatsiz oluorum ama ne bilim evlenmek isdediyi bir kiza dokunmasi beni sevgisinden suphe ettirior kendisi bilior gecmisiminde temiz oldugunu oyle ilk open o oldugunu sarilan ama kendisi ben sevdigimi cok operim dio sinir edio
popo anlatılmaz bişe ya :) öpüşmekte gözleri kapatacaksın dudaklar dişler konuşacak başka bir yerin değil
Cevap
14Cevap
seven erkek bırak sevdiği kızın poposunu göğüslerini ellemeyi öpüşmeye bile kıyamaz sevdiği kıza bir saygısı olur ellemek falan tesmen taciz etmek tir insan sevdiğini taciz edermi
Bunu her erkek aynimi dusunuor :-( yani ozaman sevmiyor aileler filan bosuna tanisdi ya da evlilik hayalleri filan kafam karisdi iyice
kafan neden karışıyorki senin ki seni her fırsadta yatagamı atmaya çalışıyor yoksa:)))
yok sevişmek lazım değil ama içgüdüsel olarak elelr kayıyor ve ben gerçekten popoyu severim eli doldurur öperken kalçadan tutup kendine çekersin ve o arada erkeğin penis kalkar sıkıca kendine çekerki sen onu hisset diye :)
popodan acayip zevk alırız yumuşaklığı ve şekli itibariyle elimiz ondan oraya gider ayrıca seven insan sürekli yiyişmek istemez
Nasil yani?
Sogurum derken
Dokununca daha tahrik oluyorum daha baska oluyo böyle sevgilimi benimmiş gibi hissediyom
Oda sen benimsin diyor hep bundan ne anlim karimsin dio ama öyle yatmadik oyle bisey yapmamda zaten
Partnerin zevk aldığını görmek erkeği dahada heyecanlandırır. O yüzden kasıklara doğru iner o el.
Kalcayi avuclamak ve hissetmek cok zevk veriyor bana
Ya popo fantazi gibi birşey :) ale geldiği için güzel yani :) ya öpüşmek yetmiyo alta gitmesinin sebebide o sıcaklığı ve ıslaklığı hissetmek için :)
Ne ise yariyor? Yani ben mesela reddediyorum oda öpüsmek normal diyor
Ya dahada tahrik ediyor popoyu ellemek zaten işk bakılan yerlerden biri popo yani, öpüşmek normal evet ama elin alta gitmesi dahada sehvetlendiriyor
Hic yasamadim ama opusurken hazir olda da durucami sanmiyom :)
Her erkek sevmez rehad ol ^^
Hep bir fazlasını istemek kanımızda var:)
ozentı hareketler bunlar ^.^
1 zevk alırız 2 el kaydır canım
Ya tamamda seven insan sevdigine heleki evlenmek isdedigi bir kiza bunu yaparmi? Bunlari yapmak isdermi
yok istemez tatlı öpücükler masumane canım olmalı gerisi evlenince olsun ki heyecan tat anlam olsun bu arzu sönmeden yanarak devam etsin
Ne yapmaliyim sence? Erkek olarak tavsiye verirmisin
senden seks anal istemediği sürece bundan sonra aynı davranışı sık yaparsa ayrıl
Nasil mesela sevismek isdersemi bana detayli yaz cunku ben 21 yasindayim belki ama öyle bisey yapmis biri deyil8m ve oralmis analmis altinda ne anlam yatiyor bilmiyorum
sana oral yaptırır anal yaptırır sever okşar seks için birlikte olur seni kullandıktan sonra bye der canım
yaşın kaç lan?
popo severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar