cinsel açlık çeken herkese karşı bi gülme geliyo 🤠 partner bulamayıp ağlak ağlak gezen herkes komik geliyo bana, bazen midemi bulandırıyorlar o ayrı, gerçekten bu kafada olanlara soruyorum kendinizi küçük düşürmeye değer mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevişmeden sevmek olmaz diyen birine tepkiniz?
onlar zaten acınacak haldede ya bunlara prim veren kızlar? şu kızın şu soruyu sorması bile hata. adamın kafasında seks oldugu bariz belli. ama devam etmelimiyim diye soruyor. sen o erkeklere acıyortsun ama onlardan hoşlanan kız cok.
Evet böyle abazalara prim veren s*alak kız dolu, konu neden bana geldi orasını anlamadim bir şeyi eleştirmezsem o şey varlığını sürdürmeye devam ederim zaten yorumlarda tepki gösteren çok tüm bu acınıcak insanlarda benim sözlerimden rahatsız olup tepki gösterdiler olay bu zaten rahatsız olmalarını istemem
Devam eder**
şahsına bi laf etmedim. siz kızlar olarak söyledim içlerinde prim vermeyen elbette var. ama bu salaak kızlardan öyle çokki acınacak insanlar çok
Evet haklısın üç kuruşluk insanlar için kendilerini harcıyorlar
eskiden bu kadar değildi. ama suclu yine benim. sürekli bana bi atar gider yapma cabasındalar. koymuş birisi çıplak resim erkekler niye duygusallık değilde seks peşinde diye soruyor. zaten burada bile kız erkek 7/24 seks soran fenomenler dolu
İhtiyaçlar hiyerarşisinin en alt basamağı yeme içme ve cinsellik geliyor
Neden acıyorsun
Kendilerini küçük düşürdükleri için acıyorum? Sen acıktığın zaman dışarda yemek dileniyor musun eğer dileniyosan sana da acıyorum
sokakta seks yapmak için yalvaran görmedim
Ne tuhaf ben gördüm
Cinsellik kaçınılmaz olark bir ihtiyaç karnın acıktığında ya da susadığında nasıl ihtiyacını karşılıyorsan bunu da karşılamak normal.
Kimseye salça olmadan mesaj atmadan laf atmadan ihtiyacını karşılayabilen biri partner bulmak zorunda mıdır illaki.
Kanka sen hayatı sims oyunu zannettin sanırım ihtiyaç kutularını doldurma gereği duyuyosun. cinsellik çok doğal bir şey bunda hepimiz hemfikiriz birinden hoşlanırsın o da sana bir şeyler hissediyosa ilişkinizde uzun ve samimi ilerliyosa bu ilişkide cinsellik çok doğal ve normal bir şeydir ama benim burada takıldığım nokta insanların sevgili veya flört bulamadığı dönemlerde kıtlıktan çıkmış gibi davranması sürekli herkesle bu konuyu konuşmak isteyip insanları rahatsız etmesi her yerde cinsellik konşulması ve insanların bilim kültür sanattan çok bir organı merak etmesi gülünç bir durum, hala bu felsefeyi savunuyosan bomboş 50 yaşında evde kalmış abaza dayılardan farkın olmaz, seni tanımıyorum belki akıllısındır diye uzunca yazdım haaa şansım yoktur a*ptalın tekide çıkabilirsin bunu bilemem iyi aksamlar
çok saldırgansın yazdığımı bile okumamışsın
Okudum
single olanların mide bulandırıcı olduğundan bahsetmişsin
kimseye rahatsızlık vermeyen yalnızlar da var dedim.
Sapıkları savunduğum yok
Ben sapıklardan ve bu duruma yakınanlardan bahsediyorum, sen mavi ben yeşil diyorum konuşmamızın anlamı yok iyi aksamlar
Kafamda cinsellik kurunca bunu karşımdakine belli etmiyorum kıvama geliyor karşımdaki
Boyle erkeklerden benimde midem bulaniyor. Bu yuzden hic sevgili yapmadim yapmamda
Haklısın, sana bir şey katmıcak libidosunu seni kullanarak doyurmaya çalısıcak en iyisini yapmışsın gerçekten kültürlü düzgün birini bulana kadar da yapma
Oyle yapicam mecbur. Toy, elini vkunde bir erkekle omrumun en guzel yillarini harcayamam
Acı bana acı lan acı sen acı i acısın herkes acısın yok işte yok
Tüh
Aciyin uleyn bütün İstanbul acısın bana
Insan doyamıyorsa hırsızlık yapar doğanın kanunu boyle
Hayvan değilsiniz siz?
Bilimsel olarak hayvanız
Bu mantıkla ilerliyorsan insanlarla iletişimini kesmen lazım acil
Kesmem gerektiğini düşünmüyorum her zaman gerçekçi ve mantıksal davranırım
Söylediklerin hayvanların doğasına uyuyor bu yüzden mantık olarakta bir şey göremiyorum burada
Biz de havanız; yeriz, iceriz, dışkılarız, ciftlesiriz, doğarız, ölürüz..
Ya ne diyosun ne alaka konuyu değiştiriyosun bildiğin, benim bahsettiğim şey bu mu sence : D?
Sevisemedikleri için mutsuzlar içgüdülerinde olan isteği gerceklestiremiyorlar bunun bazı sonucları olması normal
Knka evlenince sabah aksam yicen neyin acıması bu
Sen ne diyon mk ikile
Mk diyen kezban seni:)
Yıl oldu 2022 hala anlaşamadığınız kadınlara “kezban” sıfatını takıcak kadar geri kafalı olmayın coomerlar :d
Küfür eden kadınlara söylerim ben anlaşamadiklarima degil seno tanimiom bile:)
Mantık olarak benimle anlaşamıyorsun, küfürün cinsiyeti yoktur derin kültürlü görünmeye çalışma a*ptal oluyosun
Arıyorlar ne yapsınlar
Düzgün arayabilirler : D?
Herkes senin gibi şanslı olmayabilir
Delikli olmak kolay tabi
konuş hıaaaa
Kanka valla acıyorum lan size almapsmfoams
🥺🥺🥺😢😢😢
Sürekli cinsellik nasıl dusunulebilirki
Hmm sende tokluk olduğu o kadar belli ki😄
neyapsınlar 🙄
Seni doyuran varki mutlusun 😂
tanıdım bunu 😉