Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Saçmalama abicim. Çok basit bir ameliyatla istediğin şekle getirilir bu. Kafaya takmaya değmez.
Ayrıca sana güzel gelen tek çizgiyi de ben beğenmiyorum mesela. Dudak biraz da olsa dışarda olacak.
Merak etme bunu partnerin sorun etmeyecekz kendine güven ve böyle boş bir konuyu kendini strese sokmak için kullanma01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ben kendimce takıyorum zaten. Bi erkek kötüymüş derse s. git daha iyisine derim zaten
En İyi Cevaplar
Ya benimde en çok sevdiğim tıp seninki eline gelir ilişkide yumurtaları masaj yaparken sendeki zevkine tavana çıkarır, emerkan ağzına gelir dış arasında hafif acıtmadan sıkarsın kıymetini bil, süper durum soru etme
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Her halin zevki ayrıdır. Ama anlatılana göre erkeklerin sevebileceği bir tarz. Bu kadar ümitsiz ve özgüvensiz olmanız gereksiz. Emin olun kötü bir yanı yok. Hatta bu kadar detaya bakan erkek bile yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir😔
+1 yılÇok kız arkadaşım oldu ama hiç birisi öyle değildi gerçekte nasıl görünüyor bilemiyorum ama olsaydıda takmazdım sanırım pek önemsenecek bir şey olduğunu sanmıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılİç dudakları sarkık işte o tatz bir şey. O p*rno ki gibi değil
- +1 yıl
Canlı görmedim hiç dediğim gibi çok hafif sarkık gibi görünen vardı ama abes durmuyordu
- +1 yıl
İnternette 18 numarayı gördüm baya kötü duruyordu
Soran+1 yılHa 8 ha 18 fark yok ikiside kötü
- +1 yıl
Kıyaslama bile bence
Soran+1 yılBana göre aynı
- +1 yıl
bir şey diyemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aynısı ben de çok utanıyordum sonra sevgilime demiştim benim iç dudaklar sarkık ben ameliyat düşünüyorum bana kızdı iç dudaklar büyğk olunca daha cok zevk alıyormuş gercekten de öyle deneyimledim Özgüvenim yerine geldi.
820 Yorumla
Soran+1 yılYa zevk alma verme değil aslında mesele bu ona engel değil ama görsel olarka çok utanıyorum. Yani nasıl evlenicem onuda bilmiyorum. Utancıma ağdamı bile kendim yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmediğin için sana kötü geliyor. Anlıyorum seni bende senin gibi düşünüyordum ama yapacak bir şey yok ben aştım bu durumu bu senin bedenin bence sevmeye bak.
Soran+1 yılSizinki nasıl acaba çok özel olmazsa? Çünkü güzelse anlayamazsınız psikolojimi😂
Cevap sahibi+1 yıl9. Numara
Soran+1 yılHiç biriyle birlikte oldunuzmu sorun ettiler
Soran+1 yılKötü şey söyleyen oldumu
Cevap sahibi+1 yılOldum 2 kişiyle ikiside hayranlıkla tepki verdi zaten vajina böyle olmalıymış oral seks ve normal ilişkide de dudaklar penisi sardığı için daha fazla zevk aldıklarını söylediler. Birde sanal olarakta atıyordum kimse kötü bir sey demedi çok heybetli vajina olduğu belli gibi yorumlar yaptılar.
Soran+1 yılPeki sevdiğiniz biri çok kötü dese nasıl savunurdunjz kendinizi
Cevap sahibi+1 yılVücudumuzu kendimiz şekillendirmiyoruz benim bedenim böyle bu şekilde yaratıldım ben. Beni seviyorsan kabulleneceksin bunu.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz doğru ama yinede insan duymak istemiyor kusurlarını başkasının ağzından
Cevap sahibi+1 yılBir insan sende sürekli kusur arıyorsa zaten seni sevmiyordur kimse mükemmel değil bazılarının burnu kemerli bazılarının çenesi uzun bu örnekler çoğalıt tabi asıl olay insanı kusurlarıyla birlikte sevmektir.
Soran+1 yılHaklısınız sevdiğim kötü bir şey söylese onu artık sevmem onla olmam ama yinede insan duymak istemiyor kusurlarını
Cevap sahibi+1 yılHata sende sen kusur olarak görüyosun ama asla bu bir kusur değil. Bu seni sen yapan sey diğer insanlardan ayıran şey. Bedenimizde farklılıklar olmasaydı bi fabrikadan seri üretimle çıkmış barbie bebekler olsaydık ayırt edilemezdik
Soran+1 yılEvli misiniz? İlişkşye girdikçe daha çok sarkıyor mu dedikleri gibi?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim çok ilişkiye girmedim ama girdiğim kadarıyla benim sarkmadı olduğu gibi duruyor
Soran+1 yılSanırım normal doğum daha kötü yapar bizimkini
Cevap sahibi+1 yılBilemem ama Çok rahatsız ederse çözümü var ama bunu kendim istediğim için yaparım
Soran+1 yılHaklısınız yine de çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek kendini sev çünkü senin senden başka kimsen yok ❤️
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
Ya bak buradaki erkeklerin çoğu eminim hayatında vajina bile görmemiş atıp tutuyor vajinan 8 numaraysa ne olmuş göğüsler önemlidir görüntüsü şekli şemali ama vajinanın nasıl göründüğü o kadar önemli değil ki vajinam güzel diye utaniyorsun sonra 12 cm aleti olan birine denk gelirsen napacaksin peki senin vajinanın işlevi yerinde o küçük penisle nasıl tatmin olacaksın biraz özgüvenli ol utanma bırak diğerleri utansın ayrıca her vajinanın kendine ait bı çekimi vardır canını sıkma
00 YorumlaSenin beğenmediğin bir yerini aşık olduğun adam beğenince sen de beğenmeye başlıyorsun yani ben de böyle olmuştu vajina değil ama
64 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyledir ama buna da kimse aşık olmaz emin olabilirsiniz 😂😂😂
Soran+1 yılSizinkisi öyle olmadığı için anlayamazsınız❤️ ağzım burnjm kötü olsa problem etmem bende tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı problemi bende yaşadım. Bende burada sordum😁 erkeklerin çoğu nefes aldın yeter dediği için takmıyo onu öğrendim. Hatta ilk ilişkimde nişanlım güzel falan dedi. İnanmadım. Sonrakinde oral yapmadı çok bozuldum oturup ağladım😅 ama şimdi takmıyorum. Onlar kendilerine baksınlar😅 bana zaten oral saçma geliyor her iki taraf içinde.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Journalci bence hepsi boş hava atıyo. Öyle olsa bukadar çok aldatan kadın olmazdı. Etrafımdaki bütün evli arkadaşlar kocadan şikayetçi
Bazı erkekler de 10 cmden küçük olan penislerine bakmadan kızın vajinasına laf atmış :D Sen erkekler için değil kendini nasıl rahat hissediyorsan ona göre davran. Saysam 100 tane kusuru çıkacak erkekler yorum yapıyor beğenmedim diye :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:/
Soran+1 yılHaklısınız
Vajinanin neyinden bu kadar çok utanıyorsun. Bahsettiğin hali gayet güzel duruyor. Dolgun ve kabarik duruyor. Oral ıliskiye girdiginde ikinizede gayet fazlasıyla zevk verir. Balik etli misin zayıf misin peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl171 boy 51 kilo. Ölçülerim 84-60-91
Soran+1 yılTakip etmiyorum malesef😔
- +1 yıl
Takip etme bu yvsklardan cok var heryerdeler engelle hemen bende oyle yapcam simdi hayvan herif ya
+1 yılAşkım önemli değil bence.
Bunun özgüvenini düşürmesine izin verme ♡53 Yorumla
Soran+1 yılHemde çokk düşürüyor ağlıyorım sürekli 😂😂
- +1 yıl
18 iğrenç bence, o değil en azından skwskdksskd
Soran+1 yılYa çok güldürdün hahshahhshahshshs
+1 yılBazıları sorun etse de hepsi etmez, rengini daha çok önemsiyorlar. Hafif koyuysa sorun olmayabilir fazla ama ten rengine göre baya koyu ise açtırmaya çalış bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke koyu olsaydı ama sarkık olmasaydı
- +1 yıl
Üzülme, ekstra öyle seven de varmış.
Soran+1 yıl❤️
- +1 yıl
Ne alaka? @Efe64
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun seni seven öyle sevsin üstelik o kadar rahatsız ediyorsa seni ozaman bir ameliyatla kesilip düzeltilebilir. Takma bence fazla çünkü sen öylede güzelsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😔🥹
Bunda bence uyanılacak bir şey yok. He ama gene de çekiniyorsan özgüven depolamak için hiç ilişkiye girmemiş birini bul. Senle ilişkiye girmek için afedersin törünü bile yalar 😂
00 YorumlaYane alaka allahın yarattığı bir şey niye üzüleceksin, seven adam onu da sever. Düşün bütün kücük penisliler zencilerde 30 cm var diye üzülüp nefret etsin aynı obiçim
00 Yorumla
+1 yılBiri bana bunun trol ya da en kotu ihtimal saka oldugunu soylesin lutfen yoksa gozume uyku girmez bugun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden trol olsun. Bir sürü vajina sekli var
+1 yılEğer sen bunu paylaşmasaydin bir çok erkek bilmeyecekti sekillerini
19 Yorumla
Soran+1 yılYani bilin. p*rno gördüğünğz gibi dört dörtlük değil hiçbir şey
- +1 yıl
😂😂😂 ne yazık ki biliyorum
- +1 yıl
Sen cesaret edemezsen ben keserim 😂
Soran+1 yılHahcjshshahhshja off
- +1 yıl
Neden bukadar takiliyon. Emin ol erkekler bukadar takılmaz tam tersine umursamazlar fark etmezler
Soran+1 yılEden var edene denk gelirsem yüzüme vurursa benim utandığım bir şeyi kendime gelemem
- +1 yıl
Sen bukadar takıldığına göre sana öyle geliyordur bizlere değil
Soran+1 yılBelkş bilemem
- +1 yıl
Deniyelim istersen
+1 yılVajina kadınıın yapısı ve kilosuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Çok rahatsız oluyorsanız ameliyatla küçüktme yapılabilir.
00 YorumlaUtanılacak bişey yok bence gayet iyi vajinanın şekli
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğruyu söylüyorsanız teşekkür ederim 😔 umarım ilerde eşimde sizin gibi düşünür
- +1 yıl
Bütün samimiyetimle söylüyorum hiçte kötü değil gayet güzel görünüyo gerçek halini görmedim tabi de tablodan baktım az çok canlardırdım aklımda
- +1 yıl
Ben de lazerle sünnet olduğum için normalden fazla iz var yanık izi gibi ama yapacak bişey yok kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi öğreneceğiz mecbur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıldığın şeye bak normal gayet bildiğin vajina çoğu kişinin öyle değil ki onlar estetikliler nadir var doğuştan öyle olan arkadaşımın arkadaşı da yaptırmış kusursuz görünsün diye
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Duyduguma göre zaten Türk kadınlarının genelde iç dudaklaeı belirginmiş
Cevap sahibi+1 yılNormal yapısı öyle zaten sağlıksal bir şey yoksa mutluluğuna bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹
Cevap sahibi+1 yılRica ederim karşında iyi insanlar çıkar umarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim 6 gibi de ne oluyor sanki
Allah uyandırarak günahtan uzak tutuyor belki. d51 Yorumla- +1 yıl
seninki de çok iyi
+1 yılVajina estetik ameliyatı olabilirsin, o fazlalığı alıyorlar dert değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef o mümkün değil benim için
- +1 yıl
Neden mümkün değil kim diyor?
Soran+1 yılYani ben gizli öyle bşr ameliyat olamam. Öyle bir imkanım yok annemle yaşıyorum
- +1 yıl
Ya iki et parçasını kesip düzeltecekler ne imkanın olmayacak canım çok büyük bir şey değil ki. Estetik ama basittir merak etme. Sen gönlünü ferah tut vajina şeklin kötü olsun varsın kalbin pis olmasın.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önemli olan yatakta neler yaptığın kılsız olmasına da dikkat et
017 Yorumla
Soran+1 yılSen sorun etmez miydin
Soran+1 yılGayet güzelim boyum kilom çok iyi ama orası tüm özgüvenimi düşürüyor işte
Soran+1 yılHep kılsız zaten o konuda problem yok
Soran+1 yılİlerde eşim çok çirkin bune dese ne diycem
Soran+1 yılBende çirkin pipili bulayım bari😂😂
Soran+1 yılTabiki. İnsanın tüm davranışlarını özgüvenini etkiliyor
Soran+1 yılHahahaha çok tatlısın ya😂😂
Soran+1 yılGeldi biraz çok teşekkür ederim hep mutlu ol😂☺️
Soran+1 yıl💛💙
+1 yılb, z, m takıldığımiz bir konu değil bu... hiç bir önemi de yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTakılan var ya. İlerde eşim çirkin dese çok utanırım off
- +1 yıl
yaa çirkin derse o adam doğru bir adam değil demektir
Yok artık saçmalama be ne kesmesi? Bunun ameliyatı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sıkıntı yapma utanma rahat ol erkeklerin herseyi duzgunmu sanki
00 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun
Yakacakla skcgn kötüsü olmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Bence sorun etme gayet çekici gorunen bir vajina ben öyle tek cizgi sevmiyorim oral yaparken agzim dolsun istiyorum
00 Yorumla
+1 yılGenetik bu sonuçta, elinde olan bir durum değil. Seven öyle kabul etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbazı p*rno ve modellere bakma sen
bir de türk kadınlarınınki hiç öyle estetik falan değil :) önemi de yok :)00 Yorumla Kilon yoksa görseldeki kötü değil. Kendini rahat bırak.
00 YorumlaHiç sorun değil hepsi aynı hissi veriyor kendine özgüvenin olsun
00 Yorumla
+1 yılpenis vajina girdiğinde o sarkık kısım penise daha çok zevk verir. sen boşuna dert ediyorsun.
00 YorumlaGörünüş olarak sana itici gelebilir ama çoğu erkek bunu umursamaz zevk aldığına bakar ve yalanmasina bakar.
00 Yorumlabence abartılacak kadar kötü değil canım , ayrıca estetik olabilirsin hekim arkadaşlarım pratik olarak çözecektir sorununu basitçe
26 Yorumla
Soran+1 yılYa estetiği varmış biliyorum ama ben olamam gizli gizli. İmkanım yok. Bide erkek görsün istemiyorum ama anestezi ekibi erkek olabiliyormuş utanıyorum
Soran+1 yılSizin nasıl mesela
Soran+1 yılSilersiniz sonra olmaz mı? Zaten fotonuz yok bir şey olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılLabioplasti diye bir operasyon var araştır özel hastanelerde yapılan estetik operasyon. Evli veya bekar olman farketmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinası bu şekilde olan biriyle seviştim. Hala daha onu düşünürüm. Harikaydı
02 Yorumla
Soran+1 yılKadını sevdiğin içindir vajinasından değil
Cevap sahibi+1 yılBence vajinası böyle olanlar daha istekli vr arzulu
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yüzün fiziğin güzelse yeter. Hem senin ki gibi olunca iri penis daha çok zevk alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü ama çok da degl daha kötüleri var orada ama gerçekten evlenince insan takıyor buna
013 Yorumla
Soran+1 yılSiz takar mıydınız dürüst olun
Cevap sahibi+1 yılBen takıyorum zaten maalesef
Soran+1 yılSevdiğiniz beğendiğiniz birisi olsa bile mi çok itici geliyor
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle senin ki ordakilee arasında en kötüsü degl yani idare eder sevdgn kişide zaten onu aramazsin sadece evlenince insan diğer gördükleri aklına gelecek ve söyle tabiki zevk verirsin ama evlenince işte oral iştahla yapılacak gibi olmaz baktıkça böyle çok tahrik edici olmaz aklım hep daha öncede gördüklermde olur ama senin ki inan bana çok kötü degl sadece benim daha önce çok kusursuz gördüklerim oldu bu kadar
Soran+1 yılZaten ben utancıma oral yaptıramam, isterse karşı gelirim hep problem yaşarım. İşte bi kusur insanın yuvasını bile etkiler. Ne şanssızım…
Cevap sahibi+1 yılO kadar kotu düşünme ya gerçekten çok kötü degl 8 numara orada çok çok daha kötüleri var bilmem bakiremisin ama umarım yaptıkça üç dudakları daha çok sarkık olmaz ama inan bana seninkide tahrik edici
Soran+1 yılEvet bakireyim. Düşün yaptıkça nasıl olur bide doğumdan sonra off
Cevap sahibi+1 yılEvet işte yaptıkça daha kötü olacak ama doğumdan sonra belki düzelir ya da sezeryan yaparsin
Soran+1 yılSonradan nasıl düzelsin
Cevap sahibi+1 yılDoğumdan sonra belki iç dudaklar kendini toplar sarkmaz daha fazla
Cevap sahibi+1 yılYa bide rengi nasl peki kararma var mı
Soran+1 yılDoğumdan sonra daha çok sarkar. Beyaz tenliyim orasıda tenimden biraz daha koyı pembe gibi
Cevap sahibi+1 yılBak bu artı sana işte ve herzman da temiz bide fiziginde iyise tamam işte sıkıntı etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç utanma en sevilen tiplerden, oralda emerken iç dudakların ağıza gelmesi çok ayrı bir haz
010 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel ya saçmalama
Cevap sahibi+1 yılErkek gözüyle bakamadığın için sen anlayamazsın, son derece seçici bir adam olarak bunu sana söylüyorum, yaşayınca görürsün, özgüvenin her daim tam olsun
Soran+1 yılE burada laf eden erkekler erkek değil mi
Cevap sahibi+1 yılGörmeden işkembeden atar onlar sen onlara aldırış etme, atomu yeniden parçalayanlar her burada
Soran+1 yılDoğru haklısınız.
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin
Soran+1 yılBaşka çarem yok zaten. Yine de teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılOlmasına da gerek yok çok güzel zaten, orjinal görsem yine aynı şeyleri söylerdim
Soran+1 yılKeşke herkes siz gibi olsa🥲
Cevap sahibi+1 yılÖyle güven bana
Gizli Üye(25-29)+1 yıllastik gbi o dudaklar 😂😂 eski kiz arkadasiminda böyleydi
06 Yorumla
Soran+1 yılSeçemiyoruZ🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılboş ver oynamasi eğlenceli kötü değil yani
Soran+1 yılKötü
Cevap sahibi+1 yılhep siz bizimkini mi tutup çekeceksiniz jsjs
Soran+1 yılAman tutup çekilirse iyice sarkar yerden toplarım sıalkfaöfks
Cevap sahibi+1 yılhahahaa oda oda gezdircen ordan tutup
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel işte bunda utanacak ne var ki fazla kafana takma
014 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel lütfen yani
- +1 yıl
Nesi çirkin Allah aşkına yaa
Soran+1 yılE sarkık iğrenç
- +1 yıl
Saçmalama ya sen iğrenç görmemişsin belkide fakesin trol soruyorsun
Soran+1 yılKeşke fake olsam ve trol sorsaydım ama şuna sahip olmasaydım
- +1 yıl
Trolsün dimii 😞😞gizlisin de kim nerden bilecek tabii
Soran+1 yılSeni inandırmam vajina dudaklarımı kısaltsaydı yapardım 🤷🏼♀️
- +1 yıl
İğrençlik bir durum olmadığını kanıtlar
Soran+1 yılBi kanıtlama çabam yok
- +1 yıl
Trolsün de ondandır
Soran+1 yılHe he
- +1 yıl
Kimsin belli bile değil tabi at yalanı 😅😂
Soran+1 yılHee hee
- +1 yıl
😅😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide 24 bende ondan memnun değilim insanlar hep bireylerden memnun değil şükretmek lazım
66 Yorumla- +1 yıl
Oooooo
Soran+1 yıl24 olsa mutluluktna ağlardım
- +1 yıl
Mmm
- +1 yıl
Ya neden memnun değilsin ki?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılgereksiz takıntı yapuyorsun bi türk kızlarında var şu saçma takıntı. çok video izlemeyin ordakilere özeniyorsunuz.
00 Yorumla Dudakları sarkık vajina sekste daha fazla zevk veriyor bence utanmak yerine sevin 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılBana zevk vermesi önemli değil eşim beğense yeter
Soran+1 yılAma görüntü kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sorunlusun cidden. Bunda utanılacak ne var? Bu çok normal ve doğal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılValla utan bence de...
Sen acilen vajina estetik operasyonu yaptirr istedigin gibi bir sekle sokuyorlar02 Yorumla
Soran+1 yılYa amca sen bi tipine bak sonra yargıla. Yani vajinayı yargılayacak son kişi sensin
- +1 yıl
Amca dedigine gore senin yasini yasinla carptigin da cikan sonuc kadar vajina gormusumdur demekki son kisi degil ilk kisiyim 😂😂tipe gelince ozguveni ve kelime daracigi dar olan insan yaklasimi saldirgan tavur bence kurtul bundan 😂😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme resimdeki 8 numaraya baktım baya yenir bu güzel :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya yüzün fiziğin güzelse o zevkle oraya bakılmaz bile.. takma kafaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılestetik yapiyolar sorun yok bence esretigede gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sorun yapacak bir şey yok ki o kadar temizse gayet güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan yürüyün gidin mk ülke ımsızlıktan ölüyor bu da yalandan utanıyorum ayağında. Aç bakayım bir kaç kişi peşine takılacak. Bomboş konuşuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa gizliden sormazdım. Gerçekten utanıyorum. Ağdamı bile kendim yapıyorum utancıma
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ya şurada at özelden bak millet nasıl deliriyor
Soran+1 yılO abazalar için geçerli elde ettikten sonra onlar da iğrenç der
Cevap sahibi+1 yılSen paranoyak olmuşsun benden demesi
+1 yılUtanmana gerek yok bu yüzden
24 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
- +1 yıl
Öyle seven de var 😉
Soran+1 yılKördür o😂
- +1 yıl
Zevkler 😁
+1 yılBence 8 numara güzel. Evleneceğim kızın vajinasının böyle olmasını isterim.
00 Yorumla
+1 yılTek çizgi güzel değil asıl o ne öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılp*rno hep öyle gördükleri için
+1 yılHaydaa çok güzel işte daha ne istiyorsun 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan
- +1 yıl
Yooo bence güzel
Hiç bir erkeğin bunu umursayacağını zannetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılUmursayanlar hakaret edenler bile var gördüğüniz gibi
Fazlasını kuşbaşı kesip ızgara yapmak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılNdkskfkskfkkskdkks aşkolsun ya
- +1 yıl
Midem bulandı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanma, kim 4 4 lük? Kaldı ki dudaklarının dışarda olması hoş bile olabiliyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılYinede bu tarz değil🥺
Cevap sahibi+1 yılSen bi banayazar mısın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmeyeceğim, biraz bu konuda moralini yerine getirmek istiyorum sadece
Soran+1 yılGelmez hiçbir şekilde o yüzden gerek yok teşekkür ederim
Evlenince zor oluyor ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
Soran+1 yılBurdan yazın
- +1 yıl
Erkektir bu :))
utanacak bir şey yok doğal bir yapı bu
00 Yorumla
+1 yılOnu bulamayanlarda var
00 Yorumla
+1 yılSorunun troluğu belli oluyor