Cinsel Yaşam Yolda giderken ereksiyon haline bürünmüş bir adam size itici gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar ereksiyon halinde bir adam görseniz sizce bu adam sapık izlenimi verir mi. Bu durum çok mu kötü bir şey Yolda giderken ereksiyon haline bürünmüş bir adam size itici gelir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xfqtmanurx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yani çok belli olmadıkça sorun olmaz ama yinede o düşünceyi düşünürün sapk falan olduğunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok iyi kamufle ederim genelde ama tahrik olabiliyor insan genelde az önce yoldan geçerken oldu bana ve kamufle edebilmeme rağmen aklıma takıldı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tom Felton’sa olur 0 123 Yorumla Soran +1 yıl Ne olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yakışıklı adam yani olur Yorumla Soran +1 yıl Penisinin ereksiyon olması sorun olmaz yani bakarsın Yorumla Soran +1 yıl Peki bu durum seni tahrik eder mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Diyelim ki otobüste karşılaştın orasına bakar mısın Yorumla Soran +1 yıl Farkına varsa bile bakmaya devam eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tom Felton’ın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yakışıklı birinin işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır illa Tom Felton olursa olur Yorumla Soran +1 yıl Tom feltona verir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Oral seks yapar mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Neden ki sadece vajinana mi alırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çünkü diğer türlü sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl İçine en son ne zaman aldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tom Felton’ı mı hiç bir zaman Yorumla Soran +1 yıl Hayır başkasını aldın mı ifine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konumuz Tom Felton Yorumla Soran +1 yıl Doyumsuz olsa durmadan içine alır mısın Tom feltonu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başak Yorumla Soran +1 yıl Libidon yüksek midir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tom Felton’sa olur Yorumla Soran +1 yıl Kırbaçlamasina. izin verir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tom Felton’un kırbaçlanmasına mı Yorumla Soran +1 yıl Seni kirbaclamasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurr Yorumla Soran +1 yıl Kalçani mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii Yorumla Soran +1 yıl Arkadan yapmasına izin verir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemem çünkü bilmiyorum ya rahatsız edici geliyor Yorumla Soran +1 yıl Onun için gecelik giyer misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsterse neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl Mesela ben şu an Tom felton olsam bana ne demek isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl Sarı Pipilere Farz Değil Oruç Yorumla Soran +1 yıl Sen sarı ppipimi okşamak ister misin dedi Tom felton Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana uyar derdim Yorumla Soran +1 yıl Ama içine sokmak istiyorum diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam derdim Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin pozisyon ne diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum sen seç derdim Yorumla Soran +1 yıl Göğüs bedenini soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum sütyen giymiyorum derdim bende Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç diyorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden 14 yaş küçüğüm derdim Yorumla Soran +1 yıl Meme ucunu emmek istiyorum diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin derdim Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiç emdimi kimse diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapacaksın diye sorardım Yorumla Soran +1 yıl Ona göre ürkütmeden yaklaşacam. diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani diye sorardım Yorumla Soran +1 yıl Yani daha önce kimse. emmemişşe daha soft davranirim diyor yoksa Hard seviyorum diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o zaman hard takıl derdim Yorumla Soran +1 yıl Seni domaltip içine sokmak istiyorum doyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğini yap I’m yours derdim Yorumla Soran +1 yıl Yaaa sen nesin böyle beee senin içinden çıkmam, diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen tutkal getiriyim derdim Yorumla Soran +1 yıl Gir ve çıkma mi diyorsun diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki hem belki seni kıskanırım Bay Felton derdim Yorumla Soran +1 yıl Benim gözüm senden başkasını görmez ki o kadar doyurursun ki beni diuor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi o zaman anlaştık derdim Yorumla Soran +1 yıl Kelepçe ister misin diye soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için mi senin için mi derdim Yorumla Soran +1 yıl Senin için diyor Yorumla Soran +1 yıl Ters kelepçe diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takabilirsin derdim Yorumla Soran +1 yıl Penisimin hepsini içine alabilir misin diye soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki en çok ne kadar olabilir ki derdim Yorumla Soran +1 yıl Seni doyuracak kadar var diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o zaman derdim Yorumla Soran +1 yıl Ama bana oral yapmanı çok isterim diyor hiç olmazsa denersin diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam denerim senin için derdim Yorumla Soran +1 yıl Dilini sürersin komple diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için yaparım derdim Yorumla Soran +1 yıl Bu soruyu benim için beğen diyor ve özele geçelim diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef işte bunu yapamam derdim Yorumla Soran +1 yıl Hani benim için herşeyi yaparsın diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef senin için her şeyi yapamam derdim Yorumla Soran +1 yıl Sen çok mu tahrik edicisin diyorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin kadar olamaz Bay Felton derdim Yorumla Soran +1 yıl Diyelim ki yataktayiz ben uyuyorum ama sen tahrik oldun penisimi çıkarıp diller misin diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır direkt üstüne otururum derdim Yorumla Soran +1 yıl Tutup içine mi alırsın diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki derdim Yorumla Soran +1 yıl İçine boşalmak istiyorum diyod Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett ben de istiyorum derdim Yorumla Soran +1 yıl Acaba nasıl güzel olur mu içine akitsam diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tamamını istiyorum derdim Yorumla Soran +1 yıl Ten rengin ne diye soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süt beyazı derdim Yorumla Soran +1 yıl Vücudunu morartmamin sakıncası var mı diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl morartacaksın diye sorardım Yorumla Soran +1 yıl Emerek ve kırbaç kullanarakk Yorumla Soran +1 yıl Diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sevgilim görürse biterim derdim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilini benle aldatmak hoşuna gider mi diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki ne yapıyorum ki şu an derdim Yorumla Soran +1 yıl Aşırı hoşuma gitti bu durum diyor aynı şey benimde sevgilim ya da karım olsaydi hoşuna gider miydi diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmam Bay Felton kıskanabilirim ama diğer yandan eğlenceli olurrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derdim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilini beni 3. cü olarak almaya ikna etmek ister miydin diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sen benim en büyük sırrımsın derdim Yorumla Soran +1 yıl Ellerinle beni boşaltır mısın diyoe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle derdim Yorumla Soran +1 yıl Tırnakların uzun mu diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok değil uzun tırnak sevmiyorum derdim Yorumla Soran +1 yıl İki elinle okşardin biliyor musun diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar kalın ya da uzun mu diye sorardım Yorumla Soran +1 yıl Evet uzun tam sana layık diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve sadece benim derdim Yorumla Soran +1 yıl Altımda inlersinn diyor çığlık atarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett istiyorum derdim Yorumla Soran +1 yıl Vajinani yalamami ister misin Yorumla Soran +1 yıl Diyor sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki de evet derdim Yorumla Soran +1 yıl Parmaklarımı ağzına veresim var diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurr derdim Yorumla Soran +1 yıl şu an yanında olsaydım altıma yatar mıydın diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çünkü sevgilinin olduğunu öğrendim derdim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok derdim sadece soru sordum günaydın bu arada 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazen insanların elinde olmuyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapcak bir şey yok bu kadar düşünemem o anda baktım karşıdan gerine gerine geliyor derim pislik falan içimden yani öyle bir sorunu olan biriyse ona göre giyinsin yani Yorumla Soran +1 yıl Haklısın o konuda ya zaten aklıma takıldı erkek olmama rağmen bu durum çok itici benim ereksiyon olmasına rağmen dışardan gözükmez Yorumla
Kızlar Ne Diyor
yani çok belli olmadıkça sorun olmaz ama yinede o düşünceyi düşünürün sapk falan olduğunu
Ben çok iyi kamufle ederim genelde ama tahrik olabiliyor insan genelde az önce yoldan geçerken oldu bana ve kamufle edebilmeme rağmen aklıma takıldı
Tom Felton’sa olur
Ne olur
Yani yakışıklı adam yani olur
Penisinin ereksiyon olması sorun olmaz yani bakarsın
Peki bu durum seni tahrik eder mi
Kesinlikle
Diyelim ki otobüste karşılaştın orasına bakar mısın
Farkına varsa bile bakmaya devam eder misin
Tom Felton’ın mı
Hayır yakışıklı birinin işte
Hayır illa Tom Felton olursa olur
Tom feltona verir misin
Tabii ki
Oral seks yapar mıydın
Hayır
Neden ki sadece vajinana mi alırsın
Evet çünkü diğer türlü sevmiyorum
İçine en son ne zaman aldın
Tom Felton’ı mı hiç bir zaman
Hayır başkasını aldın mı ifine
Konumuz Tom Felton
Doyumsuz olsa durmadan içine alır mısın Tom feltonu
Evet
Burcun ne senin
Başak
Libidon yüksek midir
Tom Felton’sa olur
Kırbaçlamasina. izin verir misin
Tom Felton’un kırbaçlanmasına mı
Seni kirbaclamasi
Olurr
Kalçani mi
Tabii
Arkadan yapmasına izin verir misin
İstemem çünkü bilmiyorum ya rahatsız edici geliyor
Onun için gecelik giyer misin
İsterse neden olmasın
Mesela ben şu an Tom felton olsam bana ne demek isterdin
Asıl Sarı Pipilere Farz Değil Oruç
Sen sarı ppipimi okşamak ister misin dedi Tom felton
Bana uyar derdim
Ama içine sokmak istiyorum diyor
Tamam derdim
En sevdiğin pozisyon ne diyor
Bilmiyorum sen seç derdim
Göğüs bedenini soruyor
Bilmiyorum sütyen giymiyorum derdim bende
Yaşın kaç diyorr
Senden 14 yaş küçüğüm derdim
Meme ucunu emmek istiyorum diyor
Sen bilirsin derdim
Daha önce hiç emdimi kimse diyor
Ne yapacaksın diye sorardım
Ona göre ürkütmeden yaklaşacam. diyor
Nasıl yani diye sorardım
Yani daha önce kimse. emmemişşe daha soft davranirim diyor yoksa Hard seviyorum diyor
Tamam o zaman hard takıl derdim
Seni domaltip içine sokmak istiyorum doyor
İstediğini yap I’m yours derdim
Yaaa sen nesin böyle beee senin içinden çıkmam, diyor
İstersen tutkal getiriyim derdim
Gir ve çıkma mi diyorsun diyor
Tabii ki hem belki seni kıskanırım Bay Felton derdim
Benim gözüm senden başkasını görmez ki o kadar doyurursun ki beni diuor
İyi o zaman anlaştık derdim
Kelepçe ister misin diye soruyor
Benim için mi senin için mi derdim
Senin için diyor
Ters kelepçe diyor
Takabilirsin derdim
Penisimin hepsini içine alabilir misin diye soruyor
Tabii ki en çok ne kadar olabilir ki derdim
Seni doyuracak kadar var diyor
Tamam o zaman derdim
Ama bana oral yapmanı çok isterim diyor hiç olmazsa denersin diyor
Tamam denerim senin için derdim
Dilini sürersin komple diyor
Senin için yaparım derdim
Bu soruyu benim için beğen diyor ve özele geçelim diyor
Maalesef işte bunu yapamam derdim
Hani benim için herşeyi yaparsın diyor
Maalesef senin için her şeyi yapamam derdim
Sen çok mu tahrik edicisin diyorr
Sizin kadar olamaz Bay Felton derdim
Diyelim ki yataktayiz ben uyuyorum ama sen tahrik oldun penisimi çıkarıp diller misin diyor
Hayır direkt üstüne otururum derdim
Tutup içine mi alırsın diyor
Tabii ki derdim
İçine boşalmak istiyorum diyod
Evett ben de istiyorum derdim
Acaba nasıl güzel olur mu içine akitsam diyor
Evet tamamını istiyorum derdim
Ten rengin ne diye soruyor
Süt beyazı derdim
Vücudunu morartmamin sakıncası var mı diyor
Nasıl morartacaksın diye sorardım
Emerek ve kırbaç kullanarakk
Diyor
Hayır sevgilim görürse biterim derdim
Sevgilini benle aldatmak hoşuna gider mi diyor
Tabii ki ne yapıyorum ki şu an derdim
Aşırı hoşuma gitti bu durum diyor aynı şey benimde sevgilim ya da karım olsaydi hoşuna gider miydi diyor
Sanmam Bay Felton kıskanabilirim ama diğer yandan eğlenceli olurrr
Derdim
Sevgilini beni 3. cü olarak almaya ikna etmek ister miydin diyor
Hayır sen benim en büyük sırrımsın derdim
Ellerinle beni boşaltır mısın diyoe
Kesinlikle derdim
Tırnakların uzun mu diyor
Çok değil uzun tırnak sevmiyorum derdim
İki elinle okşardin biliyor musun diyor
O kadar kalın ya da uzun mu diye sorardım
Evet uzun tam sana layık diyor
Ve sadece benim derdim
Altımda inlersinn diyor çığlık atarsin
Evett istiyorum derdim
Vajinani yalamami ister misin
Diyor sana
Tabii ki de evet derdim
Parmaklarımı ağzına veresim var diyor
Olurr derdim
şu an yanında olsaydım altıma yatar mıydın diyor
Hayır çünkü sevgilinin olduğunu öğrendim derdim
Sevgilim yok derdim sadece soru sordum günaydın bu arada 😂
Evet
Bazen insanların elinde olmuyor ama
Yapcak bir şey yok bu kadar düşünemem o anda baktım karşıdan gerine gerine geliyor derim pislik falan içimden yani öyle bir sorunu olan biriyse ona göre giyinsin yani
Haklısın o konuda ya zaten aklıma takıldı erkek olmama rağmen bu durum çok itici benim ereksiyon olmasına rağmen dışardan gözükmez