Bakışırken birden harıl harıl sevişelim sert davransın farketmeden bile bir anda tahrik edebileyim istiyorum.. Gerçekten dünyaya seks yapmak için gelmiş gibi birbirimizi arzulayalım😔 Hiç bitmesin istiyorum. Neden bulamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUygun ortam olmadan, dışından anlaman zor. Kimisi atar tutar, şöyle sert severim, böyle sert yaparım diye, yatakta fos çıkar. Ummadığın taş da baş yarar, hiç ummadığın bir adam duvardan duvara çarpa çarpa s*ker.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır dışarıdan anlaşılmaz.. ben normal hayatta cok sakin olmasamda gayet uyumlu biriyim. ama sekste baya bi sadistlesiyorum. Yani saldırır gibi demek bile basit gelebilir
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun 10 katını bile yapcak erkek var bulamaman normal ona bunu hissettirirsen tabuların olmadıgını gösterirsen yaparlar aşko senin yanlış anliicagından korktuhu için yapmıyolardır ğşkenin %96 sı kezo oldugu için çok normal sen %4 lğk kısımdasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani boyle bir duygu durumu cok garip geldi bana , birini bir anda tahrik etmek kolay acarsin bacagini gosterirsin degil tahrik etmek adami o an dimdik eder ama sonunu dusunmen gerekir diye dusunuyorum
10 YorumlaBir erkeğin nasıl seviştiğini tahmin etmenin tek yolu yemek yemesine dikkat et.
Kibar ama hızlı yemek yiyen erkek makbuldür. 😉00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim karsima cikmisti, hersey iyi hos da laf anlamiyorlar, hayir diyorsun yok adamin kafa gitmis.
Boyle birini bulursan sinirsiz sekse hazir ol yoksa pisman olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle olmuyormu zaten? ben öyleyim aniden kafamda yokken o an orada içinde buluyorum kendimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu yüksek biriyim. Sevdiğime onun da istediği gibi sert davranmak isterim ama kızların istediği gibi biri değilim işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılGüzellik algılarına uymuyorum yani; tip, boy, fizik, penis boyutu, vb.
Disardan belli olmaz agzimizin salyasiyla mikecek gibi saga sola saldiracak degiliz ya 😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan belli olmaz pek ama fantezilerini sorarsan ordan anlaşılır
00 Yorumla Var mesela ben :) Sevdiğim istediğim kadına doyumsuz vahşi kurt adam oluyorum :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aslında herkes bu arayış içerisinde ama kimse bulamıyor çok enteresan bir paradoks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrum benim ruh ikizimsin heralde :)) bende dışarıdan bi bakışta hangi kadının canavar gibi sevişeceğini anlayabilmek isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistanbuldaymışsın aramızda çok mesafe var.
uzun boylu geniş omuzlu yakışıklı sayılacak bir tipteyim hoşuna giderdim eminim ama mesafeler... 😎
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenden penisimi yorumlamanı istesem yorumlarmısın bari?
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Seni bu tarafa alalim yukselme cok hakindan gelirsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce sohbet ederken test et yoksa sen doyamazsın sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa inanmıyorum tam istediğim aradığım hayallerimdeki gibi bir kızsın yaaaaa 😍😍🙈🙈 Buldun bile tam karskndayim prenses 😍😍🙈🙈🔥🔥😉😉❤️❤️❤️❤️❤️❤️
02 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çıkmalısın🙈
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum 🙈😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun ya. Libidosu yüksek çok kişi var
210 Yorumla
Soran+1 yıl@Angelo_x Burdan 5-6 kişiyle buluştum inanın icraate gelince bir kere boşalmaları yetiyor o da birinde sadece 5 dk diğerinde 15 dk sürdü şaka gibi. 5 dakikada benim yaptığım tek şey ağzıma almaktı ne hayaller ne isteklerle gittim o buluşmaya. Erkekler duygusal ilişkilerde hayal kırıklığı sanıyordum her anlamda hayal kırıklığıymış.
Soran+1 yıl@Angelo_x beni doyurabilir misin kendine güveniyor musun diye sorguluyor bir de canım
Soran+1 yıl@Angelo_x lütfettin çok sağol
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aslında var öylesi de
00 Yorumla
+1 yılBeni mi tarif ediyor biri yaa
00 YorumlaDenk gelir bir yerlerde 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. aradığın sevgili mi partner mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyse ne değişir? Sevgili olmak isteyen kızdan niye vebalı gibi kaçıyorsunuz?
Soran+1 yılBilmiyorum ya bana mantıklı ve aynı zamanda istekli erkek denk gelmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım burada prenses
00 YorumlaLibidosu Yuksek biriyim bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😥😥😥
00 Yorumla
+1 yılBen ben ben ben
00 Yorumla
+1 yılBenimi anlatıyor sun
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılmaz
00 YorumlaKaç erkek denedin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBDSM severmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBana seviyormuşum gibi gelmiyor p*rno aşırı abartılı
Cevap sahibi+1 yılZevk meselesi tabiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirde sin pekii sen bulamadin
02 Yorumla
Soran+1 yılİst
Cevap sahibi+1 yılKalabalik orasi baya bulursun bence
+1 yılvarda kaçıyonuz :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun.
00 Yorumla Anlaşılmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası