Cinsel Yaşam Erkek sevişince gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bı erkekle sevisince yine gider mi? Erkek sevişince gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Kalacak olan vaaar kalmayacak olan var. Doğru zamanda doğru kişiyle olmalı olacaksa. Birini elde tutmak için o toplara bence hiç girmeyin. Durumu daha net anlatırsanız daha düzgün yorumda bulunabiliriz. 0 0 Yorumla
Asgariucretgibiyim Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Birini elinde tutmak için vermeyinNe kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Bunu akıllıca yapman lazım cazibeli istekli ve birazda gizemli olmalısın bı değeri olmalı yani kolayca istediğini almamali 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosalirsa gider rahatlar bosalmazsa devamını ister 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yani kalıp gitmemesi senin verip vermemenle alakalı değil 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. arkandan verdiğinde neden kalsın kalır ama ya yalnızca bu yüzden kalırsa? 0 0 Yorumla
DarkDance Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Elinde tutmak için veriyorsan verme o şekilde daha kıymetli olursun 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadan versen ben kalırım şahsen sana taparım hatta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 11 ay kalır. ama sürekli hale getirme. bi kereden sonra hep yalvarır, kopamaz. 0 5 Yorumla Soran 11 ay Kim yalvarır Yorumla Cevap sahibi 11 ay sevgilin. ama bi kere ver, çekil. bidaha yalvarır ver diye. tadını alır, kopamaz. ama verme Yorumla Soran 11 ay Diceklerim varda Yorumla Cevap sahibi 11 ay e hadi? Yorumla Cevap sahibi 11 ay ok Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gidecek olana ne versen boş 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vermeye devam edersen ve çekici olursan gitmez 0 0 Yorumla
mucahitensark Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Ben hiç gitmedim genelde kendileri gitti 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muamele iyiyse gitmez 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet gider ön arka farketmez 0 0 Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 11 ay ılk verısınmı olucak 0 5 Yorumla Soran 11 ay Evt Yorumla AkrepBurçADAM 11 ay ona ozelmı olacak Yorumla AkrepBurçADAM 11 ay cok ısteklı davranmalısın Yorumla Soran 11 ay Nasıl çok istekli Yorumla AkrepBurçADAM 11 ay taktık verebılırım Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kişiliği önemli 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Belli olmaz 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Önde sorun mu var? 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. kalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Yasin kac 0 2 Yorumla Soran 11 ay 30. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neden evde kaldin sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kalacak olan vaaar kalmayacak olan var. Doğru zamanda doğru kişiyle olmalı olacaksa. Birini elde tutmak için o toplara bence hiç girmeyin. Durumu daha net anlatırsanız daha düzgün yorumda bulunabiliriz.
Birini elinde tutmak için vermeyin
Ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun
Bunu akıllıca yapman lazım cazibeli istekli ve birazda gizemli olmalısın bı değeri olmalı yani kolayca istediğini almamali
Bosalirsa gider rahatlar bosalmazsa devamını ister
Yani kalıp gitmemesi senin verip vermemenle alakalı değil
arkandan verdiğinde neden kalsın kalır ama ya yalnızca bu yüzden kalırsa?
Elinde tutmak için veriyorsan verme o şekilde daha kıymetli olursun
Arkadan versen ben kalırım şahsen sana taparım hatta
kalır. ama sürekli hale getirme. bi kereden sonra hep yalvarır, kopamaz.
Kim yalvarır
sevgilin. ama bi kere ver, çekil. bidaha yalvarır ver diye. tadını alır, kopamaz. ama verme
Diceklerim varda
e hadi?
ok
Yaşın kaç öncelikle? Ve bakire misin, daha önce anal yedin mi?
sakın yapma öyle bişey... onun için kalacaksa hiç kalmasın
giden gider ağzınla kuşu tutsan bile olan sana olur
Kaç kere verdinde kaldi
Gidecek olana ne versen boş
Vermeye devam edersen ve çekici olursan gitmez
Ben hiç gitmedim genelde kendileri gitti
Muamele iyiyse gitmez
Evet gider ön arka farketmez
Kalmaz basit durumuna dusersin
Böyle bir kız olsa gidilemez o kızdan vazgeçilmez
Ben kalırım da onu bilemem
ılk verısınmı olucak