arkadaşlar kafam cok karşık su anda konuşuyorduk öyle. birbirimizi cok seviyorz bugun bana ben bir erkegim benimde ihtiyaclarm oluyor ve sen karşılamıyorsun bunları dedi. beni anlamıyorsun dedi 23 yaşında kendisi ve hiç ilişiye girmemiş kimseyle..sonra başkalarına gitti aldattı dersiniz felan dedi işte. ve tek gecelik bir ilişki yaşayacagını o yere gidecegini söyledi ne diyecegimi bilemedm bir yerde haklı ama bu ihanete girmezmi aldatmaya girmezmi.. ben bunu nasıl kabul ederim
Cevabın nedir?
Kesinlikle aldatmaktır.Hem böyle şeyler günah.Madem bu zamana kadar yapmamış bundan sonrada evlenene kadar yapmasın.Hem artık hayatında sen varsın.Hiç bir şey değişmeyecek hep aynı kalacak sanma.Çünkü yaparsa eğer,farkında olmadan onlar daha cazip gelir aklında kalır ve yavaş yavaş senden uzaklaşır.Hem bir kere yapınca er ya da geç tekrar canı ister. Sen bunu göze alıyo musun? Evet erkeklerin ihtiyaçları vardır ama aldatarak bunu gidermek zorunda değil. Aldatmaktır çünkü bi erkeğin hayatında tek kız olmalı. Zaman yer veya uzunluğu kısalığı,hangi amaçla olduğu hiiç fark etmez bence.Bi kızla ne şekilde olursa olsun beraber oldu mu oldu ben buna bakarım. İnşallah mutlu olacağın şeylerle karşılaşırsın hayatında :) Ama bence güzelce bu dediklerimi anlat daha sonra ısrarcı davranırsa bi süre konuşma,belki düşünür ve anlar...Hem sadece her şey o ve istekleri değil.Sen de varsın senin gururun ne olacak? Sevgilin nerde karıda kızda. Hiç hoş değil.. Benim sevgilimde bana böyle demişti. Oooff sinirlendim kusura bakma :))
02 Yorumla
Soran+1 yılkızla degil ki ama hayat kadınıyla.
- +1 yıl
Onu anladım zaten.. Bidaha görmüycek olması veya tek gecelik olması benim için bir şey ifade etmez dediğim gibi . Ya bi düşünsene o kadar güzel aşklar var gözlerine bakarken diğer konuları önemsemeyenler var... Bence bu konuları ilişkinize daha fazla karıştırmayın :) Yapmasa ölmez dmi? Yine yaşar hiç bişey olmaz. Sana açıcak kadar ne var bunda. Hiç söylemeseymiş bence ama sen bilirsin :)
En İyi Cevaplar
zaten sorun bu erkek sonucta dayanamaz demeniz, erkeklerin de işine geliyor, kadınlar erkeklere gore 8 kat daha fazla sex dusunur buna ragmen kendilerini sakınıyorlar sonuna kadar, hayatın boyunca zaten sex yapmıyorsun sen ,bari erkek arkadasında ilişkiniz boyunca seni bekleyiversin ...
00 Yorumla
+1 yılsizinle ciddiyse başka bir kızlada beraber olmayı istememesi lazımdı. ayrıca 23 yaşına kadar hiçbirşey yaşamayan bir erkek tek gecelik bir ilişki arıyorsa nasıl olurda seninle bunu yaşamak istemez. elbetteki sana yol yapıyor. senle olmazsa dışarı gitmek zorunda olurum. bu yaşta hiç ilişkide bulunmamış erkek nasıl olcakta tek gecelik ilişki yaşayabilcek ancak parayla randevu ayarlayabilir.
Erkeklerin menileri tamamen boşaltılsa bile 2 gun içinde tekrar full dolmakta bu yuzden cinsel istek tekrar başlamakta sorun 23 yaşına kadar hiç yapmamak ve zihinsel ise illa ilişkiye girmeside şart değil yuzeysel şeyler yaşasanız da ona fazlasıyla yetecektir.02 Yorumla
Soran+1 yılhiç birşey yaşamıyorz biz
- +1 yıl
onunla opusmek yerine baskasıyla beraber olması arasında karar vermelisin o zaman.
+1 yılbak arkadaşım.
hiç ilişki yaşlamamış bir insan sekse dayanamaz diye birsey yok adı ustunde yasamamıs . istek olur tabı. kımse ben seks yapmadım oluyorum yardım edın dıye bırseyde yok kımse ölmemiş.
bence ole kalsın . temız kalsın olurmu.
sokaktakı kopeklerden farkımız olmalı değilmi , onunda kımı zaman esı oluyor ama bır kabıyorsun alt mahalledekı kopeğin birini deviriyor. o kopeğin aklı yok ... ya bizim.
olmaz ole sey ihiyacmıs . sabredecek arkadas . o zaman kızda girsin ilişkiye erkeğe ihtiyac da kadına değil mi ? sorarım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
58Cevap
+1 yılsana zarar wermemekten bahsedior ama seni ihtiyaçlarımı karşılayamıosun diye aşağılayarak sana en büyük zararı werior ilişkiye girmek önemli değildir amaç orgazm olmaktır bu sadece içeri girmekle olmaz yüzeysel olarak oral olarak handjop falan filan bi şekilde olur. Bence bunu bir tehdit yada işin çakallığı olarak algıla açıkça diemio ama asıl demek istediği şu : sen wermezsen weren bulurum !
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kabul etme bir kere seni sevse böyle bir şey yapamaz. Aynı şeyi sen yapsan ne düşünürdü sor bakalım. Bu kadar sene beklemiş biraz daha bekleyebilir, kimse cinsel ilişki yaşamadım diye ölmez, sen hazır olana kadar başka şekilde dürtülerine cevap vermeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Sana ayak yapıyor, aslında demek istediği benimle yap bu işi, benimle yap ki başkalarına gitmek zorunda kalmıyayım.
Senin söylemen gereken şudur: "Senin erkekliğine tüküreyim, defol nereye gidiyorsan git." Uzun bir süre de arayıp sorma, hatasını anlasın inek. :)00 Yorumlapeki şöyle düşün erkek arkadaşın afedersin ama üzerinden binlerce kişi'nin geçtiği kişi ile beraber olacak ve yıl gelecek ve senle beraber olduğu zaman düşünmeyecek misin acaba ona da bunu yaptı mı acaba onun da dudaklarından öptü mü hiç mi aklına gelmeyecek hiç mi miden bulanmayacak? Şimdi bu soruya cevabı kendin ver ve kararını da ona göre ver...
00 Yorumlatek gecelik ilişkiler zihni acar :)))) şaka bi yana bu senin verebileceğin karar. problem biraz mantık dışı ama günümüzde bu konuları doğal karşılayanda var. ki sevgilini duyguları tavan yapmış ve her gece hayalindeki bir çok kadınla yatıyo demektir. Her sabah kalktığındada aynı açlık. Doyurmak lazım cocuğun zihni karışmış.
00 Yorumlaeger bır defa tadarsa bu duyguyu senden bunu goremezse ya senı bırakır yada sureklı dısardan gıdermek ıster veya senı buna zorlar... her erkegın boyle ıhtıyacı vardır ama sadece gercekten asık olan kısıler bu ısteklerı bastırabılır... hersey zmanında ve yerınde guzeldır...
00 Yorumla
+1 yıldsotum olay iyi bence. izin verme. şöyle yap. ufak kaçamaklarına göz yum. kabul edersen resmi olur bu da ilişkide patlaklara yol açar. fazla üzerine gitme sen ;) aldatmayada girmez. biyolojik ihtiyaç. (vizite 100) " sizin gibi kaldı mı ayrıca ? evlenene kadar... bence yatağa girin.. "
00 YorumlaO zaman bir gün sende çıkıp ona bir gecelik heyecan arıyorum dediğinde anlayış ile karşılayacaksa evet de bunu aynen sor bakalım kendisi yedirebiliyor mu bu durumu ?
Bence böyle bir şeye asla izin verme şimdi seni fazla rahatsız etmese de ileride düşüneceklerin çok farklı olacak başka tene dokundu başkasını hissetti v.b. sorular kafanda belirecek. İyi düşün taşın.00 YorumlaSana zarf atmış seninle yatabilmek için birak gitsin aldatmaya girermi buna sen karar ver ona tekrar dokuna bilecekmisin para karşılığıyatm aya giden birine hiç kimseyle ilişki yaşamayan 23 yaşına gelmiş kaç erkek var diye bi anket yapsana bence yoktur sen çok takma seni seviyorsa ısrar etmez uygun zaman gelince olur sevme ile yatmak arasında fark var vay sen benimle yatmiyosun sevmiyorsun yok böyle kavram
00 Yorumla
+1 yıl1 senelik ilişkim 2 ay önce bitti.kiz arkadaşimda evlenene kadar cinsellik yaşamak istemiyordu.ben geçmişte yaşadigim halde sevdigim için istemiyor diye onla yaşamadim başka bi kizla da birak tek gecelik bi ilişkiyi konusmalarımda bile samimi olmadim.gerçekten seven bekler sevdiginden başkasina da dokunamaz.ben dokunamam şahsen
00 Yorumlaben bunu dürüstlük adı altında bile olsa kız arkadaşıma söylemem. bana göre bu aldatmanın danışılarak yapılması gibi bir olay... madem çok seviyoruz birbirimizi birlikte belli bir seviyede yaşayalım cinselliği... yani birini çok severken kalkıp bir başka kadınla sırf cinsel tatmin yaşamak için cinsel ilişkiye mi girilir?
02 Yorumla- +1 yıl
Ama uygun makam da söylendiğinde süper oturuyor üstüne ...
Erkek sonuçta ve dayanamadığı nokta diye saçma bişey yok seviyosa bekler, bekleyemiyosa iradesizdir sen nasıl bekliyosan oda beklemesi lazım yoksa seni haketmiyodur bu kadar basit. Ayrıca sevgisinin değişip değişmeyeceğini nereden biliyosynda bu kadar emin konuşabiliyosun ki ? seven sevdiğine kıyamaz tamam ama ona kıyamıyo diye asla ve asla başkasıylada yapmaz, Bunun adı SEVMEK değildir...
10 Yorumla
+1 yılaldatmanın dürüstçe olanı.Anlaşarak aldatmak :D- Sevgilim ben seni çok seviyorum ama şu kızı da bi tavliyim.
-Tamam aşkım...Erkeksin sonuçta...
-Seni seviyorum hadi ben kaçtım...
-Başarılar
Valla ne desem bilemedim10 Yorumlaerkek arkadaşının bunu sana söylemesi güzel bir şey bence. söylemese aldatmak olurdu. fakat 23 yaşına kadar ilişkiye girmediyse bundan sonra da girmesine gerek yok bence kendisine hakim olabilir. haa ciddiyseniz bence izin verme böyle bir şey yapmasına al kollarına uçur onu.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet gercekten güzel dürüts bana karşı ama ben öyle birşeyi yapamam işte.
Soran+1 yıldaha cok var arkadaşım nerden baksan 3 sene.
+1 yılbencede seni gaza getirmeye calışıyor.git de bak bakalım gidebiliyor mu.madem döyle bişey yapacak illa söylemesine gerek yokki,gitsin mutlu olsun...illa ben böyle böyle yapıcam bak bilmem ne...çocukca şeyler bunlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılof ya ne bu kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz?. Sevişin işte. Ne bu evlenene kadar sevişmem tripleri anlamıyorum ki
31 Yorumla- +1 yıl
Net.
Artını anahtarlığa astım, çıkarken almayı unutma.
31 yasindayim ben bu zamana kadar bekleyebiliyorsam hayli hayli bekler.seviyorum eeeee bir geceden birsey olmaz dayanamiyorummusssss yok boyle birsey 2012 deyiz hala bunlara kananlar var nereye gidiyor toplum belli degil.
00 Yorumlao kadar da dayanılmayacak bir şey değil bence cinsel arzular. sonuçta gerçekten birbirini seven iki insan varsa cinsellik arka planda kalır. erkek dediğin kadar seviyorsa böyle bir şey istemez, eğer istiyorsa da evet aldatmak olur benim düşünceme göre.
10 Yorumlasevglmn tek gecelk ilşklerine karşmıorum ama sölemesi hşma gdmezdi tabki gzlce ne bok yiosa yesn acaba ne yapio die örenme cabasna grmem ama kulama bi şklde gelrse ayrlrdm gururuma yedremzdm
04 Yorumla- +1 yıl
beklenen yorum ;)
Soran+1 yılnasıl vicdanın rahat ediyor peki başka bir kadınla yatarken ?
Kesinlikle izin vermezdim ben madem çok seviyo diyosun sabretsin senle olana kadar.tam tersini bi düşünsene kadınların da ihtiyacı var sen böyle bi şey yapsan erkek arkadasın ne derdi
00 YorumlaErkek arkadaşın hiç ilişkiye girmediyse şimdiye kadar, ilk ilişkisini bir hayat kadınıyla bile yapsa ona aşık olma, bağlanma ihtimali de var... ilk olmak önemlidir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. bu ihanete girer,ihtiyaçlarını bu zamana kadar nasıl karşılamışsa yine öyle karşılasın.resmen sana seni aldatıcam demiş.sende bunu kabul edebiliyorsan...
00 YorumlaKendince dürüstlük stratejisi güdüyor gibi geldi bana.Tabii yine de benim dediklerim %100 doğru olacak diye birşey yok.Ben sadece bana gelen kuvvetli bir ihtimalden bahsediyorum.
00 YorumlaŞimdi senle mi ilişkiye girmek istiyor yoksa geneleve mi gitmek istiyor?Ben birşey anlamadım.Güneş kafama vurdu herhalde.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenmle degil
- +1 yıl
Valla bu çok saçma birşey.Ben biraz yalan kokusu aldım.Şimdiye kadar yapmamışsa sevgilisi olduğu bir dönemde neden geneleve gitmek istesin.Asıl şimdi istememesi lazım bence.Bence bu daha önceden birşeyler yapmış.Seninde bu konuda bir hassasiyetini görmüş sana daha önceden birşey yapmadım demiş.Şimdi bir sebepten heralde sana yakalanacağını düşünüyor ve kendine yol yapıyor.Bu bu kadar basit.Kısacası.KANDIRILIYON.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yaşına kadar girmemiş olması % 20 ihtimal bir kere :) ayrıca sevgilim var diye ilişkiye girmiyorum diyen erkek % 1 bile değildir sanırım :D sevgilimle yatarım başkasına gerek yok diyen erkek %80 belki daha fazladır.bu bir gerçek... sevgilin olsa bile eğer sevgilinle düzenli bir sex hayatın yoksa mutlaka bunu gidermek için alternatif çözümler ararsın :)
00 YorumlaMacera arıyorum.Denemek istiyorum demiyor de ihtiyaçlarım var diyor.23 yaşında mı başlamış bu ihtiyaçlar?
00 Yorumla
+1 yıl23 sene manuel takılmış 3 sene daha takılıversin çok bişe kaybetmez, bahane bunlar ikna çabaları, oyuna gelme.
00 Yorumlasevgilin seni gaza getiriyor sen hayır olmaz diyeceksin oda sana o zaman sen karşıla diyecek sende mecburen paylaşmak istemediğin için onunla yatacaksın ah gençlik ah aynı ben :D
00 Yorumlatek gecelik ilişki yaşayamaz o
o beceri olsaydı sen buraya yazcağına ona vermiş olurdun
kısacası adam senden istiyor bırak sevgiyi00 Yorumlabak şimdi kabul etmene gerek yok zaten ,yol ver gitsin,biraz daha ileriyi düşün çünkü ileridede uçkur bağlamasını gerektiren senin yaşayacağın sıkıntıların olacak bilmelisin,
00 Yorumla
+1 yılaslında arkadasın senden istiyor anladın mı ?
kızım sana soluyorum gelinim sen anla .
zarf atıyor sana . birazda cahil biri anlaşılan emin ol.00 Yorumlahayvanmıyız biz yahu nefsine sahip olsun bence akılcı mantıklı bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılOna söyleyebileceğin tek cevap ; hadi leeenn
Saf olmayınız bu kadar .01 Yorumla
+1 yılGitsin masturbasyon yapsın..Neden illa sevgilsi varken başka birine gidecek.Bu düpedüz adiliktir
00 Yorumlasenley ken seni aldatmiş olacak sonuçta hayatın dasın onun
aldatmaya alışan evliy kende yapar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbukadar dayanmış biraz daha dayansın hem yapcaksada sana sölemeden yapsın bence sen onla yat diye demiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılyok canm öyle bir niyeti keinlkle yok o herşeyini söyler bana o yüzden bunuda söyledi. saklamak istemedim dedi
+1 yılerkek sonuçta dayanamadığı nokta olacak diyerek kafanda bitirmişsin sen olayı yani ona hak vermişsin çok safsın. şimdi yapan evlenincede yapacaktır. bari cebine parada koyda seninde payın bulunsun.
10 Yorumla
+1 yılKabul edemezsin etmemelisin. :/ Bu nasıl bir düşüklüktür yaa
00 Yorumlaanla iste kizim ciddi diye dokunamiyormus! o detayli yoldan senden istiyor anla uyan?
10 Yorumlaeğer sen cinsellik ile ilgili konularda kapalı ve karsıysan erkek arkadasınla bir şeyler yasamak istemiyorsan doğal karsıla engel olma sonuçta buda bir ihtiyac onun acısından bak olaya senin durumunu yasyan çok bayan var ülkede :)
00 Yorumla23 yaşına kadar hiç olmadığına inanmadım ben açıkçası hadi olmadı diyelim 3 sene daha beklesin bu kadar zaman nefsine hakim olmus gene olsun
00 Yorumlaaldatmakdır bu...sen varken nasıl bunu söyler..seven erkek bunu söylemez..ilişkinde sorun var bence biraz.
00 Yorumlabenim kız arkadşım kabul etse bile ben yapmazdım, matürbasyon yapardım bütün isteğim giderdi zarten :D
00 Yorumla
+1 yılbnce saçma.yapmasını bırak teklıf etmesi bile saçmalık.erkk arkadaşının cinsel ihtyaçlarını karşılamıyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır.
+1 yılbuna izin vermiceksin değil mi ben olsam ayrılırım senden onu hakediyorsan ona git derdim.
00 Yorumla23 yasina kadar girmeyip simdi mi aklina geldi? bence o adamdan bir cacik olmaz
00 Yorumlahala bunu yiyen kizlar var mi yahu? cila da gonderelim mi? yalniz adamdaki de ne rahatlik be pehh
00 Yorumlahahaha 40 yıllık bahane bu esas senden istiyor gideceği falan bahane
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır arkadaşım bahane degil benden istemiyor gidecek anladn benm srum başka ona göre cevap ver vermeyeceksen cekil git
+1 yılBence doğru bulmuşssan yapmasına izin verebilirisn. fedakarca bir davranış olur
00 Yorumla
+1 yılben olsam bu konuşmadan sonra onun yüzüne bakmazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın olsam...
1 kere o kadına gittiyse sorun olmaz ama aynı kadına 2. kez gittiyse duygusal bi' bağ oluşmaya başlamış derim ve muhtemelen ilişkiyi bitiririm.02 Yorumla
Soran+1 yılpeki herkezle yatan bir hayat kadınını nasıl migdeniz alıyor..
Cevap sahibi+1 yılBilmem bunu yapanlara sormak gerek. Hiç geneleve ve muadili bi' hayat kadınına gitmedim.
+1 yılyapsn noolcakmış.ölsün mü çocuk.erkek ırkı bu işe farklı gözle bakıyo..
03 Yorumla
Soran+1 yılsende bir yerde farklı bir yerde farklı yorum yapıyorsun
- +1 yıl
hayr diğerini diyosn tabi ki geneleve gtmesin :S
- +1 yıl
anladın umarım farkı da.eleştrmeden bi araştr yani
öyle yok bütün dünya nimetlerinden faydalanma iye bir şey.sevişmek istiyorsa sen istemiyorsan ayrılın bitsin.pastası duracak karnı da doyacak öyle mi?
00 Yorumlayani açıkcası senden bi umut bekliyor ya tutarsa diye :))))
00 Yorumlakesinlikle müsade etmem birlikte yaşamayı tercih ederim peki aynı şeyi ben ona söylesem ne olurdu?
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi sen ona söylesen zaten şu anda sevişiyor olurdunuz şampiyon.
Çok saf sın. Sevişen ne olacak sanki. Bi zar bu kadar değerli olamaz olmamali
31 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit.
Genelde kızlar ilk olmasını ister, senin bu soruna şaşırdım doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılbende gidicem sölesene sevgilin nereye gitmiş ...? gerçekten biz erkeklere anlayış göstermelisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden anlayş ?
- +1 yıl
biz erkekler farklıyız ihtiyaç duyuyoruz sizler olmasada rahatsınız
23 sene girmemiş de şimdi mi aklına gelmiş.Sen salla onu.
00 YorumlaSende sevgilim var diye dolaşma bence ortada... Seni seven demez böyle birsey...
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim biriyle tek gecelik bir ilişki yaşayacagını söyledi. Ben bunu nasıl kabul ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne