- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO tek geceliklerde %99 duygusal bağ olmaz. Ya paralı yapıyordur ya da bir şekilde denk gelmiştir yapar geçer. En fazla fiziğine hayran kalır belki bir iki ufak tavrına. O paralılar zaten aradan az zaman geçince unutuluyor iyice. mastürbasyon yerine onu yapıyor. Ya zaten erkek açısından kadın çirkin itici olsa bile masttan iyi olur der yapar geçer. Bazen şöyle oluyor kadının biri açıkca söylemese bile söylemiş kadar oluyor o da yapıyor geçiyor. Hele bazıları baya üzerinde çalışıyor ısrarcı oluyor. Cazibeli cinsiyet zaten erkek de bir noktadsn sonra tamam yapayım bari diyor. Zaten o tarz bir kadın olsa etrafında samimi kadın kankilerin varsa şunun ateşini söndür yanıyor bu karı der. Her neyse genel olarak erkek karısına olan aşkı geçtiyse bile yoğun sevgi ve alışkanlığı durur yakalanmamaya çalışır. Diğer karıya da hiç bir hissi yoktur. Zaten kadınlardan farkına varıp da görmezden gelen de çok var. Veya farkına varıyor bir iki tartışıyor ama boşamıyor. Mantıken bakınca da çok saçma o sebepten boşanma ha adam çok fena alışkanlık yaparsa o ayrı. Bir de o durumda benim neyim eksik artık güzel seksi değilmiyorum diyor o iyice saçma. Bekara karı boşaması kolay. Maddi sıkıntısı olmayana da kolay. Bu hiperenflasyonda boşanılacak şeyler değil. Ha iyixe zenginlersin sen başka karıkarı kesip duruyorsun ye boşan. Hele çocuk varsa çok zor. Biraz uzattım diğer arkadaş da güzel yazmış benzer şeyleri yazdım daha önce ksde çoğu arkadaşın yazdığı ayardaydı. Bir de realist kafınlar var az da olsa bana hastalık bulaştırmasın, başkasını gebe bırskmasın, bana olan sevgisi, aşkı devam ediyorsa naparsa yapsın der.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onla ilgili fıkra var. Hocaya köyde iyice azmış kadın bir soru soruyor hoca efendi diyorken iyice naptım canın çekiyor bu işi kot bekcisiyle yaparsam cezası ne olur diyor hocada diyor bir yıl yanarsın cehennemde diyor. Kız peki hocam koyun öğretmeniyle olursa ne olur diyor hacada 8 ay yanarsın diyor. Peki hocam senle olursa diyor. Hocada diyorki seni köfteler seni diyor sen cennetemi gitmek istiyorsun diyor. Bizde seni seni seni gel seni cennete gönderelim tamamı
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Tek gecelik ilişki her türlü aldatma sayılır. Ancak sevgilisi vermiyor ise sayılmaz. Eşi vermiyor ise sayılmaz! 😅
Herkesin tuttuğu kendine! 😅
Tabi ben yokum! 😅19 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak yazdım ben yokum diye de belirttim zati haklısın 😅
Var öyle yapanlar da 😅
Onlara da hak veriyorum azıcık da olsa 😅 - +1 yıl
Katılmıyorum, ara sıra genel yazarım
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Herkes gibi olmak zorunda değilim
Katılmadığım nice şeye onların açısından bakınca hak verebiliyorum
Herkesin aşkı ve sevgisi hayatı kendine olabilir de 😅
Ama ben yokum 😅
Valla bak 😅 - +1 yıl
Heheeh 😅 Teşekkürler 😅Mutlu akşamlar diliyorum 🌸 ya da geceler olsun 🌸
- +1 yıl
EyvAllah 🌸
- +1 yıl
Bu sitede moderatörler bile hakaret eder olmuş, hakaret eden görüşleri beğenir olmuş. Rica etsem kızların görüşüne bir bakabilir misin
Aldatma ister bir gecelik olsun ister bir saat, bunun zamanı ve saati olamaz. Kişi kafaya koyup başka biriyle yatıp kalıyorsa bu açık ve net aldatmadır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılGözünün ucuyla bakmak ve hayal etmek bile aldatmak sayılır evet..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatma sayılır ama evlilik bitmez genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aldatma zaten.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Şöyle ki erkeklerin yüzde 80 i yapıyor ve yakalanmamak için büyük mücadele veriyor çünkü eşini seviyor yakalanıp sorun yaşamak istemiyor zaten sevmese boşanalım der veya umrunda olmazsın sana ne der ya unut olanı ya da boşan devamlı sen bunu yaptın ile hayat yürümez 2 nizede yazık olur
35 Yorumla- +1 yıl
Şu görüşünü herkes görür umarım, soru için linç yiyorum şu an sjskd
- +1 yıl
doğru benim çevremde çok var ve kadınların çoğu da evliliğini devam ettiriyor. tek gecelik kız için evliliğimi bitiremem diyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sormamışsınız gibi kabul etmek istiyorum.
Bunu düşünmek bile saçma.
Bir defa yapılsa ne olacak birden fazla yapılınca ne oluyor ki.
Sonuç aynı.
Sevdiğiniz adamın üzerinde başka bir kadının kokusunu almanız sizi hiç rahatsız etmeyecek galiba.10 Yorumla Olur mu canım. Kardeş kardeş vakit geçirmişlerdir. Yani elbette aldatmak hem de en kötü aldatma şekillerinden biri. Tek veya değil. Muhabbet dahi etmek gönlünde olana saygısızlıktır.
Sizleri anlayamıyorum. Siz derken konuyu açan arkadaşım size demiyorum. Ben bu yaşa kadar bekarım hala yanlış işlerden uzak dururum. Aldatmak veya kaçamak nedir Allah aşkına.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne alakası var !
yolda olan seferi sayılıyor da oruç tutmasa da oluyor ya hani !!!
tek gecelik ilişki yaşayan da bir nevi seferi sayılır bence yani aldatmış olmaz ?
:)
şaka bir yana, aldatmanın daniskasıdır hem de ;)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik ne be yok canım aldatma 3 defadan önce sayılmıyor. Soruya bile asabım bozuldu. KARI VE KOCA birbirine her açıdan söz vermiştir. Başkasına yan gözle bile bakmasi aldatmaktir. Evli erkek ve kadın bir başkasıyla zina yaparsa onun layigi ölümdür. Karsidaki insani aldatacagina ölsün daha iyi. Karsisindaki insana açtığı yarayi hicbir sey telafi edemez. Aldatan ölsün!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz diyenlerin alnından öperim rahatlıkları için 😂 bırak tek gecelik ilişkiyi bence ilişkisi varken başkasını aklından geçirmek bile aldatmaktır. Bazen burayı görünce ne insanlar var be diyorum vala🤔
20 Yorumla 1- kesinlikle tek celsede bitirmek için geçerli bir aldatmadır.
2- kesinlikle evlilik yerine tercih edileski bir ilişki şeklidir.
3- tek gece yerine sabit bir partner ile uzunca süre tek eşli ilişki yaşamak en güzelidir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılO evlilik devam ederse bir gün katil olabilir insan. Psikoloji ile bu kadar oynamamak lazım. Aldatmak psikolojik bir şiddettir. Aldatıldığında travma sahibi olursun.
10 Yorumla Aldatmak aldatmaktir tek geceliği felan olmaz sevdiğinden başka birini dusunmek bile aldatmaktir
10 YorumlaNe diyonuz aq iyice sapıttınız aldatmanın tek gecesi çok gecesi mi olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Tek geceliği geçtim 1 saniyelik bile yeterlidir...
Ne demiş Şair "Düzgün seven insan gözleriyle bile aldatmamalı"00 YorumlaSayılır tabiki, bunun sevgilinle veya eşinle eksik yanlarınızı birbirine söylememekle yakından ilgisi vardır.
00 YorumlaEvet aldatma sayılır ki bence birini aldatmak için illa o kişiyle yatmana gerek yok
10 YorumlaAyda tek geceyse! Bu aldatma sayılmaz. Belkide ihtiyaçtır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Sayılmaz, sen devam et. 999 kez daha yapman gerek aldatma sayılması için gcxafdsffds
10 YorumlaTabiki sayılır eğer ki ödül oluyorsa grup yapalım oldu olacak, aldatma olur.
10 YorumlaBağlılık olmazsa karşındakini tanımıyor spontane gelişmişse ben ona kaçamak diyorum.. 😁😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Hayır tadımlık bir şey olmaz demez kimse be ce
00 YorumlaAldatma nedir bir anlat hele bizde öğrenelimde ona göre cevap verelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSayılır bence. Evliliği bitirmek de çok yönlü bi şey tek bunun için bitirilir bitirilmez demek bize düşmez yine de ben olsam bitirme taraftarı olurdum
00 Yorumla
+1 yılYoh canım ne aldatması alt tarafı biriyle düzüşüyon 😄😂😂
00 YorumlaYok ya 3 den aşağısı kurtarmaz biz o kadar geniş bir insanız ki lütfen Allah’ın hakkı 3 dür
00 Yorumla
+1 yılBenim hep yaşadığım şey. Evli değilim ama bitirir bence
00 Yorumla
+1 yılImmm bilemedim🙄
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyy başkasıyla cinsel ilişkiye girip sonra o adamla bişeyler yaşayabilecek kadar midesizsen affet ama ben tiksinirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılTatil sayılmayacağı bi gerçek. Evlilik bitirir mi bilinmez. Daha önce hiç evlenmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılteki yapan 5 i de yapar 10 u da yapar. Aldatmanın daniskasıdır
00 Yorumla
+1 yılEğlencesine yapıldıysa sayılmayabilir. Duygusallık ve devamlılık olmayacaksa.
10 Yorumla
+1 yılTabiki yeterli bu kadar geniş olmayın lütfen (aldatma sayılmadığını düşünen varsa...)
10 YorumlaUmarım soru ciddi değil
30 YorumlaSaylmaz mi tabiki saulr ya şaka gbi soru
30 YorumlaAklından geçirmesi bile sayılır
20 Yorumla
+1 yılYeterli. Daha ne olsun.
20 Yorumla
+1 yılYepyeterli bi sebep hemde
20 Yorumla
+1 yılEvet aldatma sayılır ne saçma slk sorular ya
20 Yorumla
+1 yılsayilir tabii, daha ne yapsın adam 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz kanka ya tek gecelik vuracaksın geçecek
10 Yorumla Tabiki aldatmak daha ne olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki aldatmaya girer
10 Yorumla Elbette oyun mu bu sayılır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bir kez öldürseler katil olur mu yapan kişi?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunun teki çifti yok ki ama
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın sayılırrr
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın tek gecesi çift gecesi filan yok
00 Yorumla
+1 yılaldatma aldatmadır
tek gecesi 5 gecesi olmaz00 Yorumla
+1 yılTeki yarımı çifti olmazzz aaqqaq bunun beee
00 Yorumla
+1 yılBi kereden bişe olmaz
00 YorumlaYok sayılmaz 🤦♂️ sayılır tabi ki
00 Yorumla
+1 yılYani bir zahmet sayılsın
00 Yorumla
+1 yılÇiftlerin arasındaki meseledir.
00 Yorumla
+1 yılAklıma Ne slk slk sorular bunlar ya repliği geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma sorular sormayın ya
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe gerek yok bekar hauat en güzeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yok kanka ne aldatması, saçmalama. (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak insanlığını bitirir kişinin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSayılıyor ama yaptık işte.
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar