Sevgilim zorladı?

Sevgilimle Bakırköy’de bir ingilizce kursunda tanıştık. Ben yeni mezunum kendisi ile aramdan 8 yaş var normalde kendi yaşıtım severim ama beni etkilemeyi başardı ağzı çok laflıyordu özgüvenliydi teklif etti kabul ettim 2. hafta beraber avm kere gidiyorduk capacity carusel bilirsiniz. Efendi birisi gibiydi evlenme ihtimali görüyordum 8 aydır sevgiliyiz bunsüre içimde en fazla uzun süreli öpüşmeler oldu beni elledi o kadar dahasını istemedim. Bana da güven vermişti dün evine çağırdı tereddüt etsem de laf çokluğuyla ikna etti ikna kabiliyeti çok iyi. Gittim biraz sohbet ettikten sonra öpüştük her sevgili gibi biraz beni kavramaya başlayınca tamam yeter aşkım dedim sinirlendi birden ne senin derdin alt tarafı dokunuyorum bununla yetiniyorum sen ne istiyorsun dedi ve osmanlı şamarını yedim ilk defa böyle bir şey yaptı deliye döndü ben gidicem dedim kapı kitli gitmeye çalışırsan daha fena yaparım seni bozarım döverim bak kızım dedi o yüzden güzelce sen yap dedi bari bunu yap diyerek elimi oraya götürdü ve beni boşaltıcaksın dedi yarı ağlamaklı ve istemeyerek yapıyodum kızdı kendi eliyle elimi tuttu sertçe yaptırdı dön lan dedi altına yatırdı popomun üstünden kerkinme yaparak boşaldı çok kötü hissettim ilişkki olmadı ama kirlenmiş gibi ben bir daha bunu söylemeden sen yapıcaksın ilerisine izin vermiyorsan bu senin görevin diyerek kafama burdu hadi şimdi nereye gidiyosan s.. ol git dedi eve gittim düşündüm 8 ay hiç böyle değildi ona ne oldu kendimi nasıl böyle bir durumun içime soktum beni tehdit ediyor ayrılmak istedim ama nasıl kurtulabilirim bu şerrfsizden?
Sevgilim zorladı?