Sevgilim içime azdırıcı attı?

Selam. Sevgilimle sekiz aydır birlikteyiz. Ve aramızda hiçbir problemimiz yoktu cinsel hayatımızda gayet iyiydi ben gayet istekliydim. Birimizin isteyip diğerinin onu reddettiğini hatırlamıyorum. Fakat geçen evde bana bir kokteyl hazırladı farklı bir kokteyl hazırlayacağını tekila votkanın birleşince kadınlarda cinsel istekli arttırdığını söyledi ve hazırlarken gizli bir karışım olduğunu ve hazırlarken bakmamı istemediğini söyledi. Ben de öyle yaptım. Fakat bu bardaktan sonra yerimde duramamaya başladım bildiğiniz. Çok zaman geçmeden üstüne tırmanmaya başladım ciddili. O kadar delirdim ki farkında olmadan dudağını ısırıp sırtını çizmişim durdurup beni uyardı kaç kere. Normalde yatakta asla kabul etmeyeceğim şeyleri ondan yapmasını istedim ve sonrasında onun bir işi vardı çıkması gerekiyordu gitmesin diye yalvardım bildiğiniz ilk defa böyle bir şey yaşadım fakat anlam veremedim her zamanki o duygusal sevişmemiz yerine daha hayvansıydı ve bu benim hoşuma gitmedi ve beni o şekilde bırakıp gidince inanılmaz kötü bir duygu haline girdim. Sonra başka bir arkadaşım hazırladı alkolün içine azdırıcı atma ihtimalini soktu kafama. Ve gerçekten çok farklıydı olabilir diye düşündüm ama bir yandan da böyle bir şey ihtiyacımız yoktu ve o gerçekten bunu bana sormadan yapabilecek birisi değil gibi. Sizce gerçekten bunu yapmış olabilir mi? Yoksa söylediği gibi votka ve tekilanın bir oyunu mu bu? Bir de bunu onu nasıl sorayım? sorayım mı? Fikirlerinizi çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Sevgilim içime azdırıcı attı?