Yan yana oturuyoruk film izliyoduk. bir anda tam filme öyle bir dalmışım ki bir anda sevgilim nasıl osurduysa altım gümledi. çok sinirlendim böyle terbiyesizlik olur mu ya bide hicbisey olmamis gibi davraniyo. ayrilmayi dusunuyorum
Cevabın nedir?
Bak şimdi canım dalga geçmiş gibi olmayım da osturuktan bahaneler üreterek ayrılma :)
Ayrılmak için bu kadar ufacık şeyi bahane etme kendinede yazık çocugada güzelim benim.. Herşey zamanla olur edep ve adap önemli tabiki ama doğal birşey doğal karşıla olurmu ;)02 Yorumla
Soran+1 yılYok be ayrılmam zaten öylesine dedim de. psikolojimi bozdu yaw bu osuruk
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama bu yüzden mi ayrılacaksın? Bu seni gercekten sevdiğini ve yanında kendini rahat güvende hissettiğini gösterir. Bu doğal bir ihtiyaç zaten insan çekindiği birinin yanında yapamaz belli ki seni kendine çok çok yakın görüyor
47 Yorumla
Soran+1 yılYa ama varya tın diye olsa hadi neyse yemin ediyorum altım güm etti zort diye çıktı
- +1 yıl
Aferin kız.
Cevap sahibi+1 yılBence aşırı tepkiler verme yarın birgün evlenirseniz o zaman ne yapacak? Ya da sen ne yapacaksın? Bunlar insanın doğasında olan şeyler bu sebepten ayrılırsan yanlış düşünür onu herşeyiyle kabullenmen gerekiyo ama çok rahatsız olduysan kibarca belirtebilirsin. Erkekler bu konuda hassas bırak rahat olsun senin yanında
Soran+1 yılYa evli olsak hadi neyse de sevgiliyken çok garibime gitti ya
Cevap sahibi+1 yılBelki de böyle şeylere önceden alışmak istiyodur çünkü şu an böyle düşünürsen inan bana evlendiğinizde çok kasıcaksın kendini her konuda. Bunlar küçük şeyler hangimiz yapmıyoruz sanki? Gerçekten seviyorsan görmezden gel bunları. Sevgilim benim yanımda yapsa gurur duyardim onunla :D dediğim gibi rahat senin yaninda mutlu ol bu konuda bence
Soran+1 yılKimse öyle tazyikli osuramaz vallaha ömrümde duymadım öyle şey ha. d
Cevap sahibi+1 yılAhaha :D
+1 yılGenel ihtiyac bu yurtdışında normal karşınalıyo bir anlık gaz birikintisi hakim olamamıştır evlat hoş karşıla dicem ama ne kokmuştur be bacım
00 Yorumla
Ahaha ulan bir osurdu altım gumledi nedir ya icindemi tutsun adam :Dd
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılSen hiç sevmiyormuşsun demek ki. İnsanlık hali yahu ne olmuş. Rahatsız oluyorsan da söyleseydin gerçekten böyle yapmasını istemediğini.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl osurdu biliyo musun sen zart diye
- +1 yıl
bu ayrılma anlamınamı gelir gerçekten çok pis insanlarsınız yhaa samimiliğini göstermiş çocuk işte ne kadar koktugu ya da ne kadar sesli oldugu mu önemli siz swgilisiniz bşka bişey demiyorum
+1 yılAdamın osurdu diye tüm sanal alemde reklam ettin :-)
20 Yorumlahaha böyle bir soruya nasıl cevap vereceğim bilemedim adam içindeki kötüşükleri bırakmış :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de pis koktu ki ayıp olmasın diye gidemedim yanından
Ha simdi katlanica ha evlendikten sonra senin icin farkedermi
06 Yorumla
Soran+1 yılFarkeder tabi daha sevgiliyiz ne bu rahatlık
Soran+1 yılAy bide öyle yapsaydı alla allah
Soran+1 yılHayır yaa tabiki de hatır. evlenince aramızda bir sürü şey gecicek evlilik yanı sonuçta ama bunu yapmak için daha bilmiyorum çok saçma oldu
Film izlerken sesli sahnelerde osurmak en mantıklısı,
11 Yorumla
Soran+1 yılBide dabbeyi izliyoduk ya kendime gelemedim valla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. haha hatun tırsmıs, yarın oburgun neler yapar kimbilir
10 Yorumlalan bu nasıl bir anlatım iki saattir gülüyorum ÇDLEÖDŞRMEŞFKRŞWÖFŞRÖWŞDÖTŞRMEŞFMTŞRÖEŞFÖHŞRÖEFŞKYPEÖDŞF
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz avrupalı olun , orda s*çmak gülmek serbestmiş hhahaqha
10 YorumlaNe olacak ic sikintisini disa vurmus dogal sen hic yapmadin sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya lanet olsun osuruga çok gülüom..:(( yerlerdeyim şu an...
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de kdnsxkbskdbaiwbsowbodbsiaksk
Osurdu diye ayrılmak hmm.
04 Yorumla
Soran+1 yılSıçaydın bari dememek için zor tuttum kendimi
Soran+1 yılYa bir ara bende yapsam da görse gününü diye düşündüm de yapmadım bende yapim mi bigun
ahahha sesli güldm bn olsam orda ayrılrdm
04 Yorumla
Soran+1 yılBide pis koktu
Soran+1 yılEvet
+1 yılhavada aşk kokusu var dedikleri bu işte :)))
20 YorumlaBence seni seviyor :)
00 Yorumlaburada ki soruyu anlamadim
01 Yorumla
Soran+1 yılFilm izlerken adam yanımda osurdu
Cinsel Yaşam konusunda 12,7b cevap paylaştı. iyi işte samimi ınsan böyle olur
00 Yorumla
+1 yılOha ayı insan özür diler :Sss
00 Yorumla
+1 yılFilm korku filmi miydi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O osurmamış sıçmış canım hakkatten ayrıl
Soran+1 yılÖyle osuruga iyi götü delinmedi
- +1 yıl
Hahaha iyiymiş
hahhaah cok samimi :)
00 Yorumla
+1 yılYohh artık:D insanlık hali kızım abartma.
00 Yorumla
+1 yılKoktumu? ^_^
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(yumurta gibi koktu aynı
- +1 yıl
Oyy anani avradini hemen kaç
iğrenç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi