KOL GIBI MUBAREK...
Penisim 18-19 cm civarı. lutfen yardım edın?
KOL GIBI MUBAREK...
Benim de aynı arkadaşım. Gençken ben de takıyordum kafama. Mesela bir alışkanlık edindim o yüzden. Mutlaka tşörtüm ya da gömleğim dışarda giyerim. Denize tövbe şort harici giremez,, kumaş pantalon giyemezdim vs. Şimdi 10 senedir (yaş 50) takmıyorum, çünki oda benim bir parçam diyorum. Ve gaaayet iyi oluyor. Benden tavsiye takma.
teşekür. Meydanda gez kapatma, daha güzel oluyor.
))))))
Bak şimdi, ben bişey farkettim.
Eski eşim, bizaman, bana hafif dar kumaş pantalonlar almıştı.
Sonra, bazı zamanlar, inatla, o, pantalonları giydirmeye çalıştı, giydimde.
Meğersem, eşleri boylu poslu olan komşularımıza, ağsından kaçırmış, durumumu, inanmamışlar, dalga geçmişler.
O kumaş pantalonları, bir kaç kere giyince inanmışlar eski eşime ve konu kapanmış.
Ondan sonra, anladımki, benim sıkılmama değil, gerine gerine , gezmeme sebepmiş.
Ondan sonra, göstere göstere gezdim hep. İşin sakatı, toplu taşımada falan tacize uğruyorum bolca.))))))))))))))
Hiç sıkılma, sallaya sallaya gez. Yaf , orasına, yapay penis sıkıştırıpta, gezenler var biliyor musun.
Anladın mı, biz saklamaya çalıştık ne zaman boyunca, kiloduna , bişeyler sokup gezenler var. Haberin olsun.
Bence de, ben 4 senedir saklamıyorum, bayaga da keyifli.
çok enteresan arkadaş..
açıkça yaz kızlar durum bu biri bana versin diye :)
numaranıda yaz.. olsun bitsin
ulen hıyar.. şeyim öyle böle. diyen sen.. terbiyesiz olan benmiyim?
oğlum sen ya sığırsın.. ya okuman yazman yok..
ya da cidden sorunun büyük beynine set çekmiş.. ben sana kestir mi dedim? salak onu başka bir kız yazmış
ayrıca adam olsanız gizli yazmazsınız..
bu gizli yazanlarda hepsi karaktersiz zaten
edepsiz önce özür dile.. özrün kabahatinden beter
Cevap
5Cevap
sanayiye gir biraz incelt tornada birdada kısalt birdazda desen yap tam olsun
18-19 gene iyimiş benim alet 21 cm ben dahada sıkıntılıyım ama kafama takmıyorum..
Bunu mu takıyorsun kafana yaa :-) Küçük olsa daha mı iyidi neyse takma kafana böyle şeyleri.
Bu kadar büyük olması gurur duyulacak birşey değil, aksine çoğu kızın canını yakacağından dolayı yanaşmazlar bence önemli bir sorun.
kestir gitsin hiç düşünme bile :D
kusura bakma da burada penis reklamı yapan çok ve bu konudan herkese gına geldi. sorunum ciddi diyorsan çözümü burada bulamazsın. Biz sana ancak giyim kuşamını değiştir bol giy felan diyebilriz. git bir doktorla konuş belki bir estetik cerrah yardım edebilir sana.
Kardeş eşşekte de var unutma
Takma kafana.
Kokunden kes.
darmı giyiyorsun
Ya ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar