AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Biraz onazaman ayır ve sınırsız doyumsuz yap ve hiç yapmadığın şeyleri yap oral nal dahil
akaşamları geceleri evde degilmisin istedikten sonra fırsat yok diye bişey yok
akşam cırılcıplak çık karşına ister istemez o birleşme olur
Tam bir köle zihniyeti.
Neden köle zihniyeti olsun
Mutlu etsen yorgun olmasanda bakar emin ol
Evet yapisi boyleymiş demekki :)
Biz erkeklerde genel bir karaktersizlik var ya taş gibi hatunun da olsa yine sağa sola bakiyorsun
Sende öyle misin?
Yani yanımdan dikkat çekici bir hatun geçerse istemsiz bakarim ama ağzımın suyu akmaz abaza gibi bakmam
o zaman zaman ayır en azından 1 saat falan
Dün ayirdim ama hic zevk almadım. Onun baska kadinlara bakmasi normal mi yazik degilmi bana ben bunumu hak ediyorum. gel iliskiye girmeyelim ama sevişelim oturalim diyorum istemiyor. Ben daha napayim?
cinsellik bir ihtiyaç ve zevk meselesidir sen uzun zamandır sevişmediğin için sana zevk vermemesi normal ve doğaldır bakmaya her insan bakar önemli olan sen durur iken başkasın becermemesi gerek
Ya ne becermesi ne şeyi ne anlatıyorsun sen. Uzun zaman dediğin en son dün iliskiye girdim ondan once 1 hafta yapmamiştik bumu uzun zaman? insan anlayisli olur ben eve yorgun geliyorum gece vardiyalarina kaliyorum bunumu yapmasi gerekirdi birak bir kadini bir erkek nasil kabul eder eşinin başkalarina gozu kaymasina. Ayip denen brisey var benim bu zamana kadar kaymadi ama onunki kayiyor he? Evlilik bu degil evliligin icinde bu olucaksa niye evlendik biz zevkinemi keyfinemi evlendik sadakat mutluluk huzur guven olsun diye. Madem baskalarina bakacak niye evlendi benimle?
o zaman sizde bir plan yapmayı deneyin yani hafta da 2 kez seks yapmayı planlayın misal salı ile cumartesi olmak üzere belki o zaman düzene gire bilir
Yok hayir gerek yok nolucaksa olsun ben zevkimi almaya zevkimi vermeye bakarim o aldatiyorsa bende aldaticam artik evlilik evlilikten cikti
peki hiç seksten zevk aldın mı şimdiye kadar ve kocanın seni aldattığını gördün mü
Aldim tabikide cinsel hayatimiz cok guzeldi. Aldatiggini gormedim ama baska kadinlara baktigini goz gore gore gordum
bakmak aldatma sayılmaz eğer başkasından zevk alıp vereceğine inanıyor isen git seviş
Neden bakmak aldatmak sayilmaz? bir kadindan şehvet almak haz almak onu duşlemek hayalinde suslemek aldatmaktır. aldatmak illaki fiziksel yapilan bir eylem degil.
o zaman senin rüyalarına giren bir erkek te aldatma sayılır ya da dışarıda illa ki bir erkek ile göz göze gelmişsindir oda aldatmak sayılır
O farkli. Ben boyle oylesine ras gelmis tesadufen bakmak anlamina getirmiyorum. Bir kiz gecerse yiyecek gibi bakarsa onu hayal ederse bu aldatmaktir. Ruyalar zaten ne dusunursek knu gosterir. Yani o kadini dusunuyorsa onu gosterir buda aldatmaktir. (istisnadan bahsetmiyorum) Ben en azindan bir erkege şehvetle bakmiyorum
tamam o zaman seni değil onu arzulaması aldatmak sayılır. bence sende onun ile dışarı çıktığın zaman daha azdırıcı dikkat çekici giyin ki başkaları sana o gözle baktığı zaman eşin ne hissedecek öğren
Hem oyle yapicam hemde alsaticam🙂
genelde nasıl giyiniyorsun ne tarz dekolteli giyiniyorsun
Dekolte giyinmiyorum normal gundelik giyiniyorum
çevrende seni arzulayan bir erkek var mı dekolteli giyeceğin zaman nasıl giyinmek istiyorsun
Beni arzulayan erkek var mı bilemem ama ben arzuladigimi alirim artik gerisini dusunmem. Giyinirsemde deri etek file corap opak corap gogusu acik falan giyinirim
bence mini etek giy derim üstünde derin göğüs dekolteli sütyen takma ama mini etek altında dantelli külot giy derim
Neyse işte. Sorun giyim kuşam degil. İyi gunler
aldatmak ister isen ben senin ile olmayı isterim evli kadınlar daima favorimdir bu konuda
Yani akşam eve gelince iki dk yan gelip yatamicak kadarmi yoğunsun 3 dk demez bile 🤣🤣
Ne alakası var. Herşeyi yapıyordum eşime onu hep mutlu ediyordum sadece bir haftadır bu durumdayım eve geç geliyorum çok yorgun oluyorum canim ilişki istemiyor bu gayet normal değilmi bir insan için illaki bunlari yapmasimi lazim bana bunumu hak ediyorum ben?
Yani şimdi böyle söyleyince sende haklısın 1 hafta kısa süre dayanilmicak kadar uzun değil
Dile getir yoğun olduğunu özür dile vakit ayiramadigin için anlar heralde ozman halinden
Anlasaydi coktan anlardi :) anlayissiz olsugunu ve en kucuk sorunda hemen kactigini gordugum iyi oldu bende ona gore adimlarimi aticam
Bu evliliğini toksitlestirir ama evlilik bu degilmi zaten anlamaya bilirsiniz birbirinizi önemli olan bunu aşmak aşmak için birbirinize destek olmak bugün sen anlasilmazsin yarın eşin bu durumda cephe almak ve isyankar bı hal almak yerine durumu düzeltmeye çalışmak daha mantıklı degilmi
Ben durumu kac kez duzelttim cabaladim olmuyor. O sorunlardan kaciyor. O bunu yapiyorsa bende yapıcam. iliskiyi reddettigim zamanlar sadece sevişelim diyordum en azindan nefsi doysun diye onuda istemedi ben daha napayim
Bugün haklı ola ola adım atma sırası sende haklı haksız diye ayirmayin bence çünkü evlisiniz siz bu ayrımları yapma dönemini geçmişiniz çok gurur kırıcı ve assagilayici olmadığı sürece adım atılmalı bence soncta onca yılın emeği ve en önemlisi sevgi var ortada
Ya bana düşmez tabi ama siz ilişkiyi bitirmişte uzatmaları oynuyo gibisiniz çünkü ilişkide kadın sogumussa eskisi gibi ısınmaz
Sevgi var ama ben artik soğudum. daha cabalamak istemiyorum evliligin kurallarini yerine getiricem bu kadar. belki zamanla sevgimde körelir. ondan adim almayana kadar adim atmayacagim
Karşı taraf adım atsa bile sen nekadr isinirsin artık bilemedim
O adım için biraz geç kalmış
ne olucaksa olsun artik
Hakkında hayırlısı yuva kurulmuş cikmazdasin yiksan bı dert yasasan bı dert kötü bı durum inşallah düzelir sevgi bitmemiş
Bilemem. İnşallah deyip gecicem.
Esinle niye tam olarak ilgilenemiyorsun peki
İşlerim çok yoğunkaşti ve heran vücut temizligim yerinde olmiyor biz iliskiye duş alir tamizlenir ozen gosterir oyle girerdik
Yinede vakit ayirabilirsiniz. İşleriniz bu kadar yogunda olsa karşılıklı olarak birbirinize vakit ayırabilirsiniz
Ayıramıyorum işte sorun orada. İşlerim yoğun ben aşçıyım gece vardiyalarina kaliyorum eve gelince dermanim kalmiyor iliskiye girecek. Son 1 haftadir boyleyim diye bunlari yapmasi şartmiydi?
Sart değil. Esinle karşılıklı konusabilirsin bunları. Yaslariniz kac bilmiyorum ama elbette oda sizi anlayışla karşılayacaktır
O beni anlayışla karşılasaydı gozumun onunde başka kadinlarin orasina burasina bakmazdı. nefsine hakim olurdu. Biz neden evlendik o zaman? Evlilik ne icin var aldatmak icinmi var. Ben 24 o 29 yasinda. ama elimden tutmak yerine birlikte kalkmak yerine bana bunlari yapan insana artik koca gozuyle bakmiyorum. Ben soğudum ama seviyorum napayım.
Haklisiniz da burada sadece esinizin hatalari yoktur. Elbette yaptigi şeyler dogrudur demiyorum ama kendinide öncelikle sorgulaman gerekiyor bence
Neden kendimi sorgulayayim. Ben onu hep mutlu ediyordum. İstem geldigim zaman direkt ilişki istoyordu uzulerek reddediyordum ama sırnaşıyordum yanina sevmek icin istemiyordu. Tamam iliskiye girmieyelim sevişelim diyordum onuda istemiyor ben heo kendimi duseltmeye calistim dunde onunla beraber oldum o mutlu oldu ben olmadim. Bende hata degil. O en kucuk sorunda hemen gitmeyi tercih ediyormuş demekki bunu ogrendim
Birbirinizi severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü falan miydi
Severek
1 haftada böyle yapıyorsa işiniz zor
Yedek bulsun.. rahat edersin...
bnece kafan çok dolu arkadaşım biraz boşaltmalısın
Göz ucuyla bakıyorsa sorun yok
neden sorun yok ben anlamiyorum sizi o zaman bende goz ucuyla bakayim tatava yapmasin
Aynen yap:D
tamam
boş kaldıkça vereceksin adama
Zaman ayırmazsan yapar da
o zaman bende aldatirim :)
Hatta aldatıyordur bence
Bende aldatirim hic sıkıntı degil :)
Gel aldat o zaman yaz bana intikam alalım
Senle değil.
Kimle
Ozaman oda kendine göre birini bulur
Yazik kafana
Neden
Demek ki kocanın niyeti başka
Adam haklı
Evet evet hakli evet. O naparsa bende yapicam o zaman 🙂
Yap o zaman eşine zamanın yok ama öyle şeyler yapmaya var
Evet oyle yapicam. O bana nasil davraniyorsa bende aynisini ona yapicam
Hem adam bişey yapmamış ki sadece p*rno izlemiş evliler niye izler biliyor musun
Sadece p*enomu izlemis? sen oyle san. Surekli yurudugumuzde yolda kadinlarin popona basina bakiyor şehvet duyuyor. İnternetten seksi kadinlara bakiyor. p*rno izlese neyse pozisyon ogrenmek icin yatakta kendini gelistirmek icin izliyor derim. Ama baska kadinlara bakmak? ben bunu affedemem. O bakarsa bende bakarim. ao yatarsa bende yatarim
Yapma adamı doyur ondan sonra yaparsa haklısın
Doyurdumda noldu😂 o alsatirsa bende aldaticam
Doyurmamışsın yaşlar kaç
Evet iyi ki doyuramamişim ya evet evet 3 yildir benden şehvet duyan adam doymamış evet aynen aynen. aslinda sizin gibileri aldatmak sevaptır 😂😂
Ne oluyor ya konuşulmuyorda seninle
Konuşma o zaman
Sen bence dantelli bi çamaşır al alışma hazırlan kocana her şey düzelir
Her gece ver unutsun başkasını. Al aklını başından
Gerek yok. Benden kopmayi tercih eden adami ben kendime dondurmek icin uğraşamam.
Peki senin tercihin
Sanaldan yapıyor musun
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. benim sorumum cevabı bu değil
Yani kendi kendine iken de mi zevksiz oluyor onu soruyorum
Sordugun soruyla hic alakasi yok ama neyse. O degil ben istekli ve hazir olamiyorum. sorumu doğru oku
Boşanma sebebi
İlla ki vakit ayıracak bir zaman bulabilirsin
Sadakatsiz mis esin
Nedenki
İmdat
neyin yoğunluğu bu
Calisiyorum ben gece vardiyasina kaliyorum
Gir çık git yapma adama
Neden peki?
Değil günah
Hayat şartları
Yanlış yaoiyon
Neden ben yanlış yapiyorum ben çalisiyorum bu aralar meşgul oluyorum ilgilenemiyorum diye onun yaptiği anlayissizlik sadakatsizlik iyi birseymi
Isin ne
Aşçıyım
Kaç yıllık evlilik
3
Yani yalnız konussk
Neden? ne gereği var ne yazicaksan burdan yaz
Burdan yazamadığım için dedim
Neden yazamiyorsun burdan sakatmı burası
yapmışda ola bilir
Çok kötüymüş