Her an ilişkiye hazır olamıyorum. Normalde böyle değildim kocamı mutlu ederdim tek bırakmazdım ama şu sıralar yoğunum ve ilişkiye girecek durumda değilim. Son 1-2 haftadır böyle. Kocamın anlayışla yaklaşması gerekirken başka kadınlara baktığını görüyorum insan çok kıskanıyor içim kan ağlıyor başka kadınların orasına burasına bakması çok kızdırıyor ve çok kıskanıyorum. Bakması normal mi? karısı varken başka kadınlara bakması arzulaması günah değilmi? :( kendimi duzeltmeye çalişiyorum dün gece beraber olmuştuk ama ben hevesli değildim o hareketleri yaptiği için. Sonuçta bir baska kadindan haz almasi başka kadini arzulamasi ne kadar onurumu kirdi ne kadar cok kıskandım. Bu durumda napmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayat şartları öyle zor ki. Çalışmak, ev geçindirmek derken insanlar kendilerine zaman ayırmakta güçlük çekebiliyor. Hele ki çalışan bir kadın var ise anlayışlı olmak şart. çalışma, ev işe üzerine birde çocuk var ise zaman ayıramamanız çok doğal. Fakat açık veya dekolteli birilerine neredeyse her insan bakıyor buna kadınlarda dahil. Onu arzuladığını nereden çıkardınız sadece bakmak için bakıyor olabilir. Bu durum başka iken sizle birlikte olmuyor diye anlayışsız olması da elbette kötü bir durum. Bunu eşinizle paylaşın. Durumu anlattığınızda mantıklı bir adam ise sizi gayet iyi anlayacaktır. Anlamadığını düşünüyorsanız empati yaptırın. Nasıl mı? yeri gelir yoğun çalışırsın ve bana yaklaşmadığında ben seni beklemesem senden soğusam ne düşünürsün diye sorabilirsin mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her erkek bekar evli fark etmezz. Aklı biraz cinsellikte olan her erkek güzel bir kadın gördüğünde bakar. Sen daha önce dikkat etmemiş olabilirsin ama her erkek kadını süzer. Bu eşine has bir durum değil. Emin ol. Bunun içinde üzülme. Bakması aldatması veya seni beğenmiyor anlamına gelmez. Süper bir fiziğin olur ama başka bir kadın öyle bir kıyafet giymiştir ki bakar.
00 Yorumla
+1 yılSana gelen yorumları ve attığın görüşleri okudum da inanamıyorum hala. Sen bir insansın ve bazı dönemler yorgun olabilirsin. Tamam islam da erkek istedikçe yapmak var ama sonuçta islam da kadın çalışmak zorunda da değil ve sen geceye kadar çalışıyormuşsun. Öte yandan da kısacık bir süre olmuş, hemen başkasına yönelmesi ne kadar iğrenç. O kocana hak verenler aldatılsa böyle demezler.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen de birazcık işlerden taviz verip eşine doğru yönelmek gibi bir harekette bulunmalısın yoksa yani aldatılacaksın ve bunu sen de farkındasın yani daha doğrusu o seni aldatacak evlilik bitecek ve sonra kendine şöyle diyeceksin hani ben birazcık bir şeylerden taviz verseydim şu anda bir Yuvam vardı
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla ilgileniyordum sadece şu siralar son 1 haftadir ilişkiye girmiyiyoruz yorgunum ve çok yoğunum bunumu yapmasi gerekirdi. Tamam diyorum iliskiye girmeyelim ama sevişelim ona istemedi. soğudum bu davranişi yuzunden. Başka kadinlara bakicaksa niye evlendi bejimle. o cabalamiyorsa bende cabalamam o aldatirsa bende aldatirim bu evlilik evlilik degil. evlilikten cikti bu. Artik ne olucaksa olsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları okudukca evlenesim gelmiyor. Mesela hamilelikte, riskli bir hamilelikte beraber olunmuyor, lohusalikta beraber olunmuyor o zaman mesela ben binbir sıkıntıyla bebegimiz için ugrasirken, onu taşırken, nefes alamayacak duruma geldigimde falan kocam gidip baska kadinlara bakıp sehvetini mi giderecek? Bunu yapacaksa bile bana caktirmasin gercekten üzülürüm çünkü.
Az bir ara verince bile gözleri bir taraflara kayıyorsa ben burada suçu kadinda aramiyorum. Tamam çiftler birbirini olabildigince tatmin etmeli ama bazen yogunluk olur hastalik olur bilmem ne olur. Az bir açık verildiginde beylerin hemen gözü oraya buraya gidiyorsa gercekten yazık.
Bu tipler hamileligin bir kisminda iliskiye girmenin yasak oldugu aylarda ya da riskli gebelikse 9 ay hic iliskiye girilmediginde, lohusalikta, baska uzun sureli bir hastalıkta, yoğunlukta gider direkt aldatırlar o zaman. Bu kadar mi sadakatsizler, nefislerine hakim olamıyorlar anlamiyorum gercekten cok can sıkıcı.
Yani her kadin ev hanımı, ögretmen, memur falanda degil. Doktor, hemsire gibi gecesi gunduzu pek belli olmayan mesleklerde yapiyorlar. Yogun meslek bunlar. Sirf mesleginden dolayi aldatilmasi mi gerekiyor ya da baska kadinlara göz kaymasi mi gerekiyor? Neden anlayış göstermiyorlar?
Kendilerinin erken bosalmasi bilmem ne sorunlari oldugunda anlayis, sabir bekliyorlar ama kendileri ayni sabrı göstermiyorlar. Cocuk gibiler agizlarina emzik vereceksin ki sussunlar, otursunlar.
Ya evlilik bu olmamali. Anlayis, sabir, sadakat, guven olmali. Bir kadin ben simdi yogunum, hastayim, lohusayim, hamileyim eşim ne yapacak diye bu zor durumlarda bile eşinin ç*kunu dusunmemesi gerek ama biz kadinlara iki elimiz kanda olsa kocam ne yapacak şimdi olayini düşündürüyorlar ne yazik ki.31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisinki. parti kur oy vereyim
Asik oldugumda gozum baskasini gormuyor buyuk konusmuyum. ama ben aldatmazdim ve onunda aldatmasini kabul etmezdim ayrica dusunsene nasil yani bu adam bekarken hic yalniz kalamiyormuyduki evlenince kalamiyor ya da surekli nefsinin pesindenmi kosuyordu bu kadar uckuruna düşkün birisimi yani her firsatini buldugunda baska kadinlara yonelir o halde bir gun isin bahane olur baska gun baska sey insanin icinde olmasin ama en buyuk hatayi ayni sekilde senin yapman olur ayrilman daha onurlu bir davranis hemde gunaha girmemis olursub
10 Yorumla
+1 yılEşinizin sırf bu sebepten başka kadınlara bakması son derece yanlış, insanız yani hayvanlar bile istemediğinde birlikte olmuyor canınız istemeyebilir o an ruh haliniz kötü olabilir bunu anlayışla karşılaması gerekir. Her an sürekli cinsel birliktelik yaşamayı beklemek anlamsız, makine miyiz biz? Başka kadınlara bakmasının izah edilebilir bir yanı asla yok. Aynı şeyi kendi için düşünmeli o böyle bir ruh halinde olsa siz başka erkeklere baksanız nasıl hissedecek? Biraz empati yapsa yanlış yaptığını anlar ama işte..
10 YorumlaYa sen ne diye buradakileri dinleyip saçma sapan karar alıyorsun ki, sen sonuna kadar haklısın eşin kendine çeki düzen vermeli, eşine bu yaptığından rahatsız olduğunu söyle eğer benimle birlikte olmuyorsun derse çalışıyorum yorgunum dersin sen de keyfin için çalışmıyorsun heralde onun yaptığı yanlış ama yanlışa yanlışla karşılık vermen doğru olmaz, çok istiyorsa imkanı da varsa çalıştırtmasın o da değil mi, bu hareketlerine devam ediyorsa yapman gereken onu aldatmak değil boşamak olmalı.
40 YorumlaRahatsız olduğun durumları, duygularını ona belli etmedikten anlamadıktan sonra karşındaki insanın bunu anlamasını bekleme, hele de erkekse. Evlisiniz üstelik bu durumu onunla konuşmayacaksan kimle konuşacaksın? Tavır veya trip atarak değil sakin bir şekilde kafanda ölç tart öyle konuş ani bir şekilde konuya girersen o da kendini korumaya alır karşılık verir bir sonuca varamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılEişinize durumu anlatın ve isteksizliğinizi de. Ve evet başkalalına bakması arzulaması günah ve bunlarıda tekrar hatırlatın. Dindar bir aileyseniz. Bu yazdıklarınızı silin ve eişinle sizin aranızda kalsın. Elalemin olup biteni öğrenmesine gerek yok. Mahremiyeyinizi paylaşmakta günah biliyorsunuz dimi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence siz eşinizi aldatıyorsunuz. onunla beraber olmuyorsunuz, olsanızda ceset gibi yatıyorsunuz. isteksiz olduğunu eşiniz anlamıyormu zannediyorsunuz. aslında birde eşinizi dinlemek gerekiyor. adamcağız ne umutlarla evlendi, ama umduğunu bulamadı. ne yapsın bu adam. eşinizin gözünün dışarı kaymasındaki etken sizin ondan uzak durmanız ve samimiyetsiz ilişkiniz olabilir. eşinize daha çok zaman ayırın ve kendinizi daha çok ilişkilerinize adapte edin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen gece vardiyalarına kaliyorum son bir haftadır onunka iliskiye girmiyorum. Aldatmak demek birini yaniltmak demektir. Oda raziydi benim mutlu olmadan yatmama. Ne umutlarla evlendi diyorsunuz ama umutlarinin karsiligini 3 sene boyunca aldı. sırf 1 haftadir işlerim yuzunden ona vakit ayiramiyorum diye baska kadinlara bakmasimi lazimdi nerde sadakatlik nerde kaldi güven anlayış? ben size 3 yildir onunka iliskiye girmiyorum demedim 1 hafta girmedim dedim 1 hafta? Oda benim zevk almadigimi bile bile kendi zevkine odaklandı. Ne olucaksa olsun artik umrumda degil
- +1 yıl
gördüğün üzere erkekler sadece kendini düşünür o yüzden hepsi köle gibi davranılmayı hak eder bencil olucaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğil. günah. adam sen mesgul oldugun için degil gözü dışarıda oldugu için başka kadınlara bakıyo. çok müsait olursan bu sefer senden sıkıldım dicek yine bakıcak çünkü bahane çok. ama aldatmaların bahanesi olamaz tek sebebi kocanın karakterinde sadakat yok
20 Yorumla
+1 yılAdamın gözünün dışarı kayması yanlış. Güven vermeyen bir ilişkiniz var ama senin de yoğunluğu bahane etmen tuhaf. Yorgunluktan yapamayabilirsin ama bazen insan öyle çok ister ki gözü yorgunluk vs görmez. Bence sen soğumuşsun cinsellikten.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın erkekten erkek kadından Uzak durursa veya yeterli ilgiyi şefkati göstermezse nefis başka yerlere yönelir maalesef her ne kadar günah olsada insanların çoğu nefsine yenik düşüyor eşinde bunlardan biri böyle isteksiz devam edersen onu temelli kaybedebilirsin
00 YorumlaBen bunu anlamıyorun yaa. İlk başta vakit ayırmayan sensin, sonra başka kadına bakınca tepki gösteren de sensin. Bi de döv istersen? Kaç yaşına gelmiş adam, evli barklı. Ne yapsın tuvalette 31 mi çeksin? 🤨
04 Yorumla
Soran+1 yılben vakit ayirmiyorum demedim. Vakit ayiracak zamanim yok dedim lafi nerenizden anliyorsunuz ben calisiyorum gece vardiyalarina kaliyorum 1 haftadir yorgun ve yoğun geliyorum bunumu hak ediyordum illaki başka kadinlara şehvelte bakmasimi gerekirdi? Anlayiş nerde sadakat nerde? evlilik hep cinsellikten mi ibaret? ben ona iliskiye girmiyelim ama sevişelim birbirimizi elleyelimde diyorum ama o kabul etmiyor ben daha napayim kac parçaya boluneyim canimimi vereyim napayim? madem o nasil bana davraniyorsa bende ona oyle davranicam yetti artik 🙂
Soran+1 yılNeden abartiyorsun sanki ne iskencesi adamin derisinimi yüzüyorum ben. Gece geliyorum iliskiye girmek yerine televizyonun karisinda oturalim caykkizi demleyelim birbirimizi sevelim sarilalim sevişmekten Kasım bu. bahanelerin arkasina sigjnsaydim 3 yil once siğinirdim. Derdiniz imaniniz seks olmus
- +1 yıl
Ablacım bilimsel olarak ben sana şöyle açıklayım. Şimdi erkek ve kadın fizyolojisi yaradılış olarak birbirinden çok farklı. Erkek bedeni sürekli sprem üretir. 7 gün 24 saat ve testislerin içine depolanır. Ve bir süre sonra o depolar o kadar çok dolar ki artık üretilen spermler için depo alanı kalmaz. İşte orası farklı bi dünya. Sizde üretim olmadığı için normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Bizde boşalmamak çok ciddi sorun. Tabiki duygusal tatmin de şart fakat boşaldıktan sonra kedi gibi olup sırnaşma ihtimalimiz daha çok. Çünkü bi rahatlama geliyor. Başka kadınlara bakmıyor aslında, dağa taşa sürtecek yer arıyor olay bu. Anlayışınız için teşekkür eder, güzel bol vakitli sevgi ve aşk dolu bi seks hayatı dilerim ikiniz için de 🙋♂️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün erkeklerin başka kadınlara gözü illa ki biraz kayar, öyle bir şeyse bence affedebilmelisin ama yok bodozlama bakıyorsa o zaman sen bilirsin... Ne yapsa affettirebilir kendisini? En çok bundan korkuyorum ben de evlenirsem bir sebepten eşim kırılırsa toparlayamazsam diye 😅
028 Yorumla
Soran+1 yılHayır affetmem efendim neden affediyim aptalmıyım ben? Benim gururum yokmu? Aynı şekilde ben başka bir erkeğin vücuduna şehvetle baksam oda beni affetssin o zaman. Evlilik bu degil. evlilik sadakat ve anlayiş ister.
Cevap sahibi+1 yılHiç mi gözün kaymadı senin bir erkeğe? Hep dim dik önune mi baktın? Evliliğin boyunca kocandan başkasını görmedi mi gözün?
Soran+1 yılSana yemin ederim ki ben eşimi tanıdım tanıyalı çok sevdim ve gözüm hiç kaymadı dışarıya. Kız arkadaşlarım hep kafeye vs gittiğimizde erkekleri kesiyorlardı ama ben basımı cevirip bakmadım bile. Yolda giderken hep sevdiğim aklimdaydi hep sevdigimi arzuladim her seferinde onu dusundum basimi cevirip tek birine bile baktiysam Allah belami versin. Demekki her insan aynı olmuyormuş. İnsan ruhunda ayran gönüllülük varsa vardır. Ama bundan sonra boyle olmicak ben hata yapiyormuşum başka erkeklere bakmayarak bende bakicam bende nefsimi doyurucam
Cevap sahibi+1 yılTamam, böyle daha iyi olacağını düşünüyorsan bak o zaman :D nereye varacaksa işin ucu varsın
Cevap sahibi+1 yılErkegin bir kadına bakmasından bir şey olmaz zira bir yere varmaz, ama bir kadın bir erkeği keserse sonu malum...
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılAmin derken? Eyleme kadar varsın mı diyorsun?
Soran+1 yılVarsın hic onemli degil ben bu zamana kadar cabaladim istemiyorsa istemiyor zorla olucak hali yok ne olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılEyleme varmasından kastım aldatmak demek, aldatmaya razısın yani eşinin gözü dışarı kaydığı için? Biraz ağır olmaz mı?
Soran+1 yılEşimin gozu dişariya kaymiş sonuc olarak oda aldatmış neden ağır olsun? 🙂 ne olucaksa olsun herseye raziyim🙂
Cevap sahibi+1 yılGeri dönüşü yok diyorsun? Peki nasıl istersen
Soran+1 yılYok evet. Çabalamak birşeyi değiştirmedi aldatmamda değistirmez :)
Cevap sahibi+1 yılEn fazla boşanırsınız, çocuk var mı?
Soran+1 yılcocuk yok. İyikide yok
Cevap sahibi+1 yılDirek boşan o zaman madem böyle hissediyorsun?
Soran+1 yılHayir neden bosanayim işime gelmez boşanmak. ama boşanmak istersede evet boşanirim zorla yanimda tutamam. Ama ben rahatimida bozmicam :)
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcısı olsun kocanın, ama aldatırsan ve öğrenirse aklını yitirip zarar vermeye kalka da bilir bu ihtimalleri de düşün. Gizlerim diyorsan yine üzüldüm şimdi kocana 😅
Soran+1 yılEvet gizlerim :)
Cevap sahibi+1 yılSevgi falan bitti yani sende?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolaymış demek 😅
Soran+1 yılSevgi bitmedi biraz var cok az ama oda bitecek eminim. Onun icin kolaysa benim icinde kolay
Cevap sahibi+1 yılSana kolay oldugu kadar ona kolay olsa seni aldatırdı yani eyleme geçerek, nasıl bir yapısı var kocanın bakir mi evlendi seninle? Çekici olmayan bir erkek mi?
Soran+1 yılAldatıyor zaten baska kadinlara bakarak. Bakirmi evlendi bilmiyorum ama cekiciligi yok
Cevap sahibi+1 yılBakmakla aldatmak aynı şey değil, nasıl baktı gördün mü? Tarif edebilir misin? Bi de sen bakire miydin evlenirkenM
Soran+1 yılEvet bakireydim. Yolda yururken kadinlarin popona bakiyor yiyecek gibi internetten kizlarin fotosunu begeniyor seksi tangalı kizlari arastiriyoe
Cevap sahibi+1 yılOha, açık açık begeniyor mu? Peki internet gecmisini mi gördün baktığının? O da fazla ayıp etmiş
Soran+1 yılEvet gordum. Aman cidden boş ver sıktı bu konu. Ne olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılHaketmiş o zaman söylediklerimin hepsini geri aldım :D ben sadece birkac kez gözü kaydı sanıyordum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilik fedakarlık gerektirir. Zaman ayıramıyorsan, kocanın fedakârlık yapıp etrafa odaklanmaması lazım. Ancak senin de kısa süreli de olsa kocana zaman ayırıp onu mutlu etmeye çalışman lazım diye düşünüyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılTabikide. Ben dun gece ona vakit ayirdim. Suslendim onu kutlu ettim. şahsen rahatladi ama ben hic zevk almadim cunku yorgundum. Onun bunu yapmasi canimi cok yakti. Baska kadinlara bakmasi normal mi
- +1 yıl
Onun adına ben teşekkür etmiş olayım. Eş olarak kendi adına doğrusunu yapmışsın. Ama onunda o fedakarlığına karşı hemen işe koyulmayıp seni hazırlaması gerekirdi. Canını yakmamak ve seninde zevk alman için çabalamalıydı. Ne olursa olsun. başkasına bakmamalı kocan. Sana sadık kalmalı
Soran+1 yılBen hiç böyle hayal etmemiştim. Evlilik bu değil dedim karı koca varken baska insanla bakması ne kadarda kötü. cok onurum kırıldı evlilik bence bu değil ama dogru kişiyi bulamamişim ben
Soran+1 yılSeverek evlenmiştik. 3 yildir evliyiz. Ama gercek yuzunu gordum. Seviyorum ama demekki sevgi her şey değilmiş sadece yaptiğim şeylerden zevk almaya ve zevk vermeye bakicam ondan biraz soğudum. Onun gozu dişardaysa benimde gozum dişarda artık.
Soran+1 yılNapalim demekki boyle olucakmis. artik sadece iş ev iş ev sorumluluk bu kadar. duygularimla hareket etmicem.
Soran+1 yılhayir yok daha
Soran+1 yılİşten eve saatinde geliyordum erken gelirdim yemeğini yapardim evimi temizlerdim pijamalarimi giyerdim o beni pijamalarla cok severdi. Oda isten gelirdi ağirlardim onu yemek yerdik mutluyduk akşamina cayimizi koyardik icerdik sevişirdik o üstüme gelirdi ben üstüne giderdim nerdeyse her gece yapardık ceşitli fantezilerle. Ama şimdi boyle değil. Cok degistik. Olmasi gereken buymuş demekki
Soran+1 yılDediğim gibj bir haftadir sirf yatağa eslik etmedim diye. boyle. cabalamiyorum artik :)
Soran+1 yıldaha konuşmak istemiyorum onunla. evlilik vazifemi yapar köşeme çekilirim daha nolucaksa olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sen kocana odaklanacağına seksten zevk almaya odaklan o zaman kocanıda anlayacaksın
714 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. Evet cinsellik guzel birşe yaşadiğinda bende zevk aliyorum ama her an hazir olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılHazır olamıyorum derken kaldırcak bişeyin yok ıslanmıyorsan iki yağlı krem sür başla devamı gelir zaten
Soran+1 yılHayır hijyen açisindan sonucta biz iliskiye duş alir iyice temizlenir oyle girerdik biranda isteyince insan yapamiyor. vucut temizliği hazirda olamiyor ve isteksiz oluyorum. Ama onun baska kadinlara bakmasi gunah degilmi
Cevap sahibi+1 yılÇamaşır değişmek zor mu
Tüylerin varsa aniden gelen sekste buna razı olacak
İlla 40 lanmanıza gerek yok
Asıl o zaman insan hazır hissedemez kendini sanki
Ani ve hiç beklenmeyen vakit olan güzeldir
Soran+1 yılTqbikide guzeldir sorun çamaşır değilki 😂😂 ben çalışıyorum eve geç geliyorum vardiyalara kalıyorum yoğun oluyorum eve gelince yorgun oluyorum kendime ozen gosterecek enerjim kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılAaa çalışıyor ve geç geliyorsan haklısın tatlım insanın feri kalmıyor
Soran+1 yılÇalişmasam neyse tabikide kocama süslenirim onu mutlu ederim ama bunlari yapmasi onurumu cok acitti illaki bunumu yapmasi lazimdi
Cevap sahibi+1 yılErkekler böyle işte canım
Soran+1 yılohrendimki böyleymiş. hic karsima dogru duzgun biri cikmayacak
Cevap sahibi+1 yılmaalesef cinsleri böyle bunların
Soran+1 yıl@Kibar4154 Kadinda o erkegin gotuxne tekmeyi vurur :3
Soran+1 yıl@Kibar4154 Eşimin yaptigida yanliş ama kimse bunu soylemiyor erkek ister diyor? 😂😂 erkek yapinca eyvallah kadin yapinca niye yanliş? hadi isinize
Cinsel iliskiyi zaten sirf onu memnun etmek icin yapiyorsan yanlis yapiyorsun! Insaniz, bazen canin istemeye bilir, bunu seni seviyorsa anlayisla karsilamali, yani o dönemlerde baska kadina bakiyorsa, hergün iki sefer versende bakar o!
00 Yorumla
+1 yılİnsan eşinin yanında başka kadınlara bakar mı ya yanında olmasa da bakmaması lazım ama yamındayken bile bakıyorsa durum kötü, senin kabahatin yok ilişkilerde zamazn zaman değişik durumları idare etmek gerekir eşinin yaptığı basitlik.
00 Yorumla
+1 yılyani seni aldatmış ve sende hâlâ onun için çabalıyor musun zavallıca sende misilleme yap onun önünde başkasıyla ol aklı başına gelsin ona olan sevgini de azalt kötü davran sadece bunu hak ediyor
10 Yorumla2 hwftada onu yapıyorsa serefsizdir tamam istekli istekli olabilirsin ama bu gözünün dışarı kayacagi anlamına gelmemeli... s... sin gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri
- +1 yıl
Ben sana gaz vermiş gibi de olmuyum ama gerçekten yanlış o. rospu c. ocuklugunun alemi yokk o da yoğun olabilirdi sen de onu bekleyebilirdin insanlar neleri bekliyor benim düşüncem bu ben de istekli birisiyim ama evlilik başka bir şey sadakat bağlılık güven önemli sadece iki çift güzel söz söylemek değildir bazen her şey adam olmak kadınına hakim olmaktır sahip değil..
Eşlerin en önemli işleri birbirlerinin duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak.
İş ondan sonra gelir.03 Yorumla
Soran+1 yılAma beraberinde anlayıs ve sadakatta gerekir. Önemli olan afedersin s*k ya da a*m degil onemli olan evlilikte sadakat guven anlayiş. Ondan sonra bunlar gelir. karı kocadan daha cok ilk once bir insan olmak gerekir anlayişli sadakatli. Ama iki acikta hemen gozu baskalarina kayan adamdan ben soğurum soğdumda.
- +1 yıl
Erkeklerin fizyolojisi kadınlar gibi değil. Kadınlar kadar rahat olsaydılar bizler kız istemeye değil erkek istemeye gidecektik. Ancak istisnalar hariç erkek talep eder. Çünkü erkek daha fazla ihtiyaç duyar. Bir insanın normal bir cinsel hayatı varsa başka bir kadına bakıyorsa bu istektir. Bir insanın normal bir cinsel hayatı yoksa bu ihtiyaçtır. İhtiyaçlar karşılanmadığında hiç iyi şeyler olmaz. Bir hafta yemek yemediğinizi düşünün, bakkaldan ekmek çalardınız. Normal şartlarda yapılan çalma işi ile ihtiyaç durumunda yapılan çalma işi aynı derecede cezalandırılmaz. Bu arada en büyük suçlu aç bırakandır.
Soran+1 yıliyide sadece 1 hafta 1111 hafta Ölmezdi ankayis gosterseydi. Ustelik ihtaclari jarsilansa bile daha fazlasini idtiyorsa bu ac gozluluk ve karaktersizliktir. daha dun onunla iliskiye girdim hic zevk almadim. boş ver nolucaksa olsun. Kimse beni anlamiyor :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakması anormal her ne olursa olsun sende biraz daha ipleri eline al kaybetme eşini sevdigini düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum. Ama son 1 haftadir ben boyleyim diye baska kadinlara bakmadi gunah degilmi. cok onurum kirildi. amlayisli olmasi gerekmezmiydi
Soran+1 yılBen kaybedermiyim bilmem. Ben onu seviyorum ama onun en kucuk afallamamda boyle elimden tutmamasi aksine baska kadinlara bakmasi beni çok üzdü. Dun gece onunla ilgilendim mutlu oldu ama ben olmadım
Soran+1 yılHayir az degil sadece yorgun ve yoğunum. İnsanin iliski istememesi gayet doğal. Normak gunlerde hep onu arzulardim. ama yaptigi bu hareketler beni kendinden biraz soğuttu. onun gozu disardaysa bundan sonra benim de gozum disarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeceleri ben kocam olmamasına rağmen telefona falan bakarak kola veriyorum geceleri dinlenme zamanıdır mallık yapma
34 Yorumla
Soran+1 yılGeceleri dinlenme ve uyuma zamanidir. Ustelik terbiyeni takın mal olan sensin.
Cevap sahibi+1 yılMal olsam dinleneceğim gece vaktini çalışmak diye kendimi zorlayarak kocayı soğutarak geçirirdim heralde demi?😄
Soran+1 yılDaha evli bile değilsin bu konu hakkinda nasil bu kadar kesin goruş yapabiliyorsun? Bende isterdim geceleri uyumak dinlenmek ama çaliştiğim is gereği mecbur kaliyorum gece vardiyasina
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben ders çalışıyosun sanmıştım. Ama yine de evlilik bu değil karışık kocalık bi görev değil zevktir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her erkek bakar. Kadınlarda bakar. Sen bakmıyormusun. Haftada ortalama kaç kere ilişki oluyor. Yaşlarınız kaç.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmiyorum. Cidden bakmiyorum ben bu zamana kadar ondan baska kimseye bakmadim goz ucuyla bile. ama o bakti artik bende bakicam. Ve aldatifam. Cunku bu dogru birsey degil bakmak bakmak bakmak bakmak eee bunun neresi normal inanamiyorum yani size. O aldatirsa bende aldaticam ben 24 o 29 yasinda
Soran+1 yılHaftada 4 kez iliskiye girerdik. Ama son bur haftadir ilgilenemiyorum diye onun yapmasi karaktersizlik ve pislikçe. O yapiyorsa bende yapicam. O aldatiyorsa bende aldaticam artik hersey karsilikli
Soran+1 yılBakarak aldatiyor zaten beni daha napsin. Guzel ve cekiciyim istedigimle beraber olurum
Soran+1 yılBir kadina şehvetle arzuyla bakmak o kadini duşlerinde suslemek aldatmak degilde nedir afedersijiz? aldsatmak icin illaki yatmakmi gerekir
+1 yılp*rno izliyor mu demeye çalışıyorsun "başka kadınlara bakıyor" derken?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet hem p*rno izliyor hem yolda yurudgumuz zaman kadinlari uzun uzun kesiyor internetten seksi kadinlara bakiyor begeniyor fotograflarini
- +1 yıl
Hmmm ilişki olmayan 2 hafta sürede p*rno izlemesi normal ama geri kalan saydığın şeyler normal değil. Saygısızca.
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılNet eşinize ilginizi gösterin. Karşınıza alın. Şeffaf olun. Açık konuşun. Her ihmal de böyle olmaz ki. Hayatın içinde her şey var... Yoğunluk ta var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. yani yine sana geldiginde sende zevkle yapmadıysan bakmaya devam edicek
026 Yorumla
Soran+1 yılBende bakarim o zaman
- +1 yıl
Yani orasını bilemem konuşmanız lazım
Soran+1 yılAma fayda etmiyor konuşmak hala aynı
- +1 yıl
Böyle nasıl olacak illa birinizin csni çok çekecek ve dayanamicak
Soran+1 yılCani cok cekiyorsa benimle sadece sevişebilirdi ya da beni yalniz birakmazdi 1 hafta sirf islerim yuzunden bu oldu diye bunlari yapiyorsa naparsa yapsin. O bakarsa bende bakarim. O aldatirsa bende aldatirim
- +1 yıl
Haydii ufacık şey nelere yol açacak seni aldatmaz evet ama prno felan takılacak zaten
Soran+1 yılBaska kadinlardan haz almaya bakiyorsa bende bakarim
- +1 yıl
bu noktaya giderse iş bence kötü olur... dm den yazarmısın? bunu konuşman gerek ama böyle hava da kalmamalı
Soran+1 yılHavada kalmiyor zaten o naparsa bende yapicam artik biktim ugrasamam
- +1 yıl
zaten kocan başka kadınlara baktıgına göre onları da arzuluyor ve bu sebeple masturbasyona bile başlamış olabilir... sana bu zamana kadar yanaşmaması da sacma
Soran+1 yılyanaşmiyor degil 3 gun once istedi ve isteksiz yaptim cunki baska kadinlara baktigi icin sogudum. 3 gundur yaklasmiyor bencede yaklaşmasın zaten bana artık ben istemiyorum onunka ilişkiye girmek
- +1 yıl
yani bilemedim seni vucut olarak begeniyorsa ne kadar uzun sürerse sürsün illaki seks olacaktır ve o zaman kadar da seni düşünüp de hazır vaziyette beklemesi gerekirken başka kadınlara göz süzüp de sonra sana gelmesi evet sacma
Soran+1 yılİllaki olacaksa alicagim zevke bakarım. Ama onun haricinde onu duygusal anlamda arzulamiyorum artik. Konu seks de degil sekside gectim ona olan sevgim ve bagliligim azaldi soğudum yani
- +1 yıl
bu kötü işte... bence alacagın zevke bak tabi alabilisen
Soran+1 yılAlirim neden almiyim. Alamazsam kendi kendimi tatmin ederim ne var cok zor bir şey degil. O hatayi yapinca kötü degil ben yapincami kotu
- +1 yıl
ben kötü demedim sadece kadın bir erkekten sogudugunda tam soguyor işte burada aslında zararlı taraf kocan olacak... elbette sen kendini de tatmin edersin de mastürbasyon gercegi gibi olmuyor:)... bide seninle seks esnasında ilgilenmesi nasıldı?
Soran+1 yılİlgilenmekmi 😂 kendiyle ilgilenmekten zaman bulsaydi ilgilenirdi :) Soğudum evet ve boyle dah rahat ve mutluyum kendi hayatima ve sorumluluklarima bakicam. Birak gercegi gibi olmasın ben oyle dahada tatmin oluyorum artik
- +1 yıl
senin bu olay yeni felan da degil o zaman ilgilenme yoksa ve sen zaman zaman mastürbasyon yapıyorsan vay arkadaş dünya cok tuhaf bir yer
Soran+1 yılHayır. Ben mastürbasyon yapmiyordum her duygularim kabardiginda eşimin yanina gidiyordum. ama boyle yaptigi icin 2 gundur mastürbasyon yapiyorum ve bu halimden memnunum. Ustelik eşimin olmadiği yerde mastürbasyon yapmam gayet normal
- +1 yıl
yani evet mastürbasyon yapman elbette normal cunku hem tatmin olamadıgın hemde duygusal ve cinsel anlamda sogudun bir erkekle beraber olmaktansa kendi kendini okşaman daha mantıklı
Soran+1 yılEvet daha mantikli bu yuzden bu durumdan gayet memnunum
- +1 yıl
zaten kadınlar önce ruhlarının okşanmasını ister sonra bedenlerinin... cunku sende bak bedenini okşayabilirsin onda sıkınt yok
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
daha uzun konusmak istermisin
Soran+1 yılYok sağol
- +1 yıl
peki o zaman dikkat et kendine
+1 yılEline mum al ara şu sitede 3 tane akli başında normal insan bulamazsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim öyle
+1 yılNesi normal sana çok büyük haksızlık yapıyor yapacağın tek şey onun gözünü yerinden çıkarmak bu konuda sana yardımcı olabilirim 😊
00 YorumlaKarısı varken bakıyor diyorsun, o adam mecburmu karısı varken yokmuş gibi yaşamaya, haytta ailenden çok isinle yogunsan zaten aile değildir o
00 YorumlaNasıl ki bir sarhoşu bir deliyi yargılayamazsak bu da aynı
O sürekli üretilen minicik hücreler varya tüm kontrolü alıyor inan00 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumu oturup konuş. Anlamıyorsa da yol ver gitsin. Demek ki en ufak bir boş bırakmada gözü dışarı kayıyor.
00 Yorumla
+1 yılYani hatanın kimde olduğunu biliyor sun hatayı da ona göre çözüm yolları arayıp bulmak en güzel karar olur
00 Yorumla
+1 yılSen suçu kendinde ara adamın ne sucu var tabiki bakabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam. Evet. o zaman bende bakicam aldaticam işlerimin yogunlugu bitince :)
- +1 yıl
Ne güzel bak ozaman eşin de yakalasın boşasın bunu mu istiyon ama anlayışlıysa be güzel yaparsın
Soran+1 yılYakalasin boşasin hic onemli degil artik takmiyorum hic birseyi :)
- +1 yıl
Boş ver ozaman zevk almaya bakk
+1 yılOnun başka kadınlara bakması her halükarda çok kötü bir davranış tıpkı senin onu yalnız hissettirmen kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek 3 en fazla 3gun ama daha fazlası olursa gözü kayar istemsiz bakar ve sen sırf cinsellik olsun diye isteksiz olarak seks yaparsan senden soğur bence bunu sende istemelisin 😉
044 Yorumla
Soran+1 yılBende isteyemiyorun iste sorun orada "😉😉😉😉😉" ben calisiyorum bu aralar gece vardiyalarina kaliyorum onun yaptigi anlayişsizlik. Hoş birşeymi bu az daha bekleyemiyormu evlilik bu değil yanlis adami secmisim
Cevap sahibi+1 yılBu düşünce çözüm değil problem yaratır ortada bı sorun var bunu bence cozmelisin yoksa büyür
Soran+1 yılBen çözmeye çaliştim. Ama kendisi boyle mutlu olacaksa boyle mutlu olsun ne olucaksa olsun. Evliligin icinde sırf 1 hafta onunla yatmadim diye baska kadinlara bakacaksa ona buna gozu kayacaksa oyle evlilik olmaz olsun. O benden ne kadar soğursa soğsun bende ondan soğudum. Seviyormuyum seviyorum yalan yok. Ama ne olucaksa olsun demekki sevgi her şey degilmiş
Cevap sahibi+1 yılSevmek eski bı palavra bu kıskançlık seviyesiyle alaka aslında ya da güvenle bı şekilde yakalanmış ve sarsılmış bı dusunceler hastalıklı biraz bakarken yakalandımi bunu unutup gelecekteki davranışlarıni yüzüne vurarak çözüm üretmelisin niye böyle yapıyorsun bence konuşulmalı bakıyormu hayırdır sorun ne de gibi
Cevap sahibi+1 yılBen öldüm mü ne oluyor da diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılYoğun oldugunu yorgun olduğunu anlat
Soran+1 yılNeyi unutuyorum ya ben 😂 ben gurursuzmuyum yaptiklarini yutayim o aldatirsa bende aldatirim evlilik bu degil kusura bakmayin. O aldatsjn ben yutayim nerde kaldi anlayış sadakat guven? o naparsa bende aynisini yapicam artik cidden ne olursa olsun umrumda degil
Cevap sahibi+1 yılAldatma farklı bişey bakmak farklı bisey
Soran+1 yılNe alaka anlamadim aralarinda ne fark var? 😂 Bir kadina bakmak hayalinde suslemekte aldatmaktir. Aldatmak illami fiziksel bir eylem değil. Bir kadindan şehvet duyuyorsa onu arzuluyorsa bu aldatmak degilde ne?
Cevap sahibi+1 yılAtıyorum yakışıklı bı adam geçiyor her şeyiyle mükemmel bakmiyacakmisin
Cevap sahibi+1 yılOnun düşüncesi o sana sahip seninle evlendi ve seni elde etti ama o kadına sahip değil ve o kadın senden güzel ve o kadını istese elde edemez 😂
Soran+1 yılHayır bakmayacağım bunun nesini anlamıyorsunuz bakmayacağım? Ne yapayım ben odamı benim yanimda sevdiğim ve beni mutlu eden biri varsa niye bakayim aptalmiyim ben? Ben bakmam anlayın sunu. Ama o bakarsa bende bakicam bende aldaticam bundan sonra boyle
Cevap sahibi+1 yılSevgi ben bunu kurtarmaya çalışıyorum aslında senin sevgini ama tabiki şöyle bı gerçek var çok seven her zaman kaybeder ve bu ilişkide ne yazikki çok seven taraf sensin her anlamda kocan bunu kıymetini bilmiyor bence sevmekten vazgeçme bu senin durusun olsun
Soran+1 yılVazgeçiyim hic umrumda degil artik dedigim gibi. guzel kadinlara bakiyorsa kapi orada gitsin baksin ben saha cabalamak istemiyorum. Aldatirsa bende aldatirim. Bosanirsa boşanirim. Umrumda degil artik
Cevap sahibi+1 yılKocan çok aptal 😉sadece senin adına üzgünüm
Soran+1 yılAptal degil benden kurnaz. Bugun bir işim yok vardiyam yok oturdum cayimi iciyorum ve bir erkek teklif ederse zevkime bakarim artik
Cevap sahibi+1 yılYok artik
Soran+1 yılVar artık
Cevap sahibi+1 yılBenim için resim atarmisin
Soran+1 yılNeden resim atıyormuşum 😄😄
Cevap sahibi+1 yılYanına gelemem 😂
Cevap sahibi+1 yılİstediğim olgun kadın profili 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 Olgunluk değil ki aslında benim yaptığım. :( ama napayim. her şey çıkar olmuşsa bende çikarci olurum
Cevap sahibi+1 yılFiziken olgunluk ve hunharca aldatmaya hazır 😂
Soran+1 yılYok be. bakma oyle dedigime. Ama oyle bi fotom olsada atmam😂😂
Cevap sahibi+1 yılYeni çekersin zor deilki
Cevap sahibi+1 yılBuda bı nevi aldatma
Soran+1 yılEvet biliyorum. Ama cekmeyecegim.
Cevap sahibi+1 yılXyz051907 bu benim sahte intsta hesabım birine ihtiyacım varsa sanalda konuşuruz tabiki istersen 😉
Cevap sahibi+1 yılSana intikam fırsatı veriyorum
Soran+1 yılİhtac duydugumda yazarim
Cevap sahibi+1 yılEklemelisin seni merak ettim
Soran+1 yılEklemiyeceğim şuan😂😂
Cevap sahibi+1 yılYalniz deilmisin
Cevap sahibi+1 yılSenin olduğunu bilemem
Cevap sahibi+1 yılBaşka zaman
Soran+1 yılYalnizim evet. Ama eklemiyecegimi sanmiyorum. eklitecegim zaman burdan heber ederim😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKarşı komşun olmak isterdim
Soran+1 yılEvet her gun kek getirirdim keki cok guzel yaparım☺️
Cevap sahibi+1 yılSeninle kek yapmak isterdim mutvak en sevdiğim
Soran+1 yılFazla derinlere giriyoruz. Fazla aciliyoruz. İyi degil. Hoşçakal 🤚🏻🤚🏻☺️
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHala yalnız mısın
Cevap sahibi+1 yılselam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulacaksın yoğun olmayan bi kadın en azından belli olsun yeri yurdu sonra da güzel şeyler oluyor. 2 eşimi de seviyorum eşim iyi ki arkadaşını da istemiş çok mutluyuz böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum.
+1 yılKocandan zevk almaya ve zevk vermeye bak bunlara takilirsan hic bi zaman haz alamassin
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben heran cinsel iliskiye hazir olamiyorum bu aralar yoğunum sirf 1 haftadır boyleyim diye başka kadinlardan haz almasi normal mi cok kiskandim ve cok onurum kirildi. Ne olurdu anlayis gosterseydi
- +1 yıl
Ne gibi hazir olamiyosun ne gibi yogunsun? Bir kadin erkegini mutlu edemiyorsa bakmasi tabikide normal
Soran+1 yılHayır ben mutlu ediyordum ama son zamanlarda işlerim yoğun eve gec geliyorum işimden dolayi yorgun oluyorum ve vucut temizligim tam olmiyor biz ilişkiye duş alir temizlenir oyle girerdik ama simdi işimden dolayi bu aralar yoğunum bunu yapması mı lazımdı? Anlayiş gosterseydi olmazmiydi?
- +1 yıl
Gosterebilir ama nereye kadar sonucta o bir istek ve kadinin yapması gereken birsey yorgunda olsan kocani rahatlatmalisin 1 gun bile olsa yapmalisin sende ona anlayis gostermelisin
+1 yılBu kadar troll olmayacak bi olayı nası bu kadar troll cümleleri kurarak anlattın
10 Yorumla
+1 yılhanımefendi, o kadar da değil... az biraz da beyefendi uçkuruna sahip olsun
10 Yorumlayogunlugunu azaltip kocana vakit ayir yoksa onu kaybedersin
00 YorumlaIyi de burada hatalı olan ya da yanlışı düzeltmesi gereken sen değilsin ki? Normal bir şey bu...
01 Yorumla
+1 yılBakmadından kötü olan bide eylem yapması o durumlar başına gelmez inşallah :(
00 Yorumlayoğunluktan sevişememek nedir ya böyle bişi çok saçma
00 Yorumla
+1 yılSende birlikte ol her zaman adam da başka kadınlara bakmasin
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bir dönem eşinle yatmasan, o başka erkeklere baksa haklı mı?
- +1 yıl
Ben her dönem yatarım
+1 yılesinin yaptigi tabi ki dogru degil ama iste.. erkek :)) sorunun cevabi sorunda gizli zaten
00 YorumlaEşine bir de zaman ayırmayı dene. Hâlâ o durumda da bakıyorsa artık yapman gerekeni yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ama asla ilgisiz bırakma neden bu kadar yogunsun 2 hafta ara verince zorlanıliyor ki sonuçta ihtiyaç evlilikde olmazsa olmaz cinsellik
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bende mecburum calisiyorum isteyerek yapmiyorumki gece vardiyalarina kaliyorum napayim bunumu yapmasi lazimdi :(
Cevap sahibi+1 yılHayır asla ya benim yerimde olsaydı 😔
Cevap sahibi+1 yılNeredeyse 6 ay oluyor 😔
Soran+1 yıl1 hafta uzun bir sure degil ama 6 ay ciddi anlamda uzun bir sure. Allah kolaylik versin ne diyeyim :(
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle 😔
Cevap sahibi+1 yılKaçıncı yılınız
Soran+1 yıl3
Cevap sahibi+1 yılMutlu olun eşin de abartmasin 2 hafta olmuş sonuçta p*rno izlediğini gördün mü
Soran+1 yılBosverrr nolucaksa olsun
Cevap sahibi+1 yılKafaya mi 8 koydun aldatmayı öyle yapma sakın pişman olursun
+1 yılbence normal değil seni anlaması gerek bahsettiğin süre yıllar değil ki. 1.2 hafta diyorsun o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. ohh.. hem suçlu hem güçlü.. yok öyle bir dünya. zamanını önce eşine ailene ayıracaksın. başka bahaneler geçerli değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılGece gunduz kopek gibi calis sende eve gel karın seni sird sxikini vermedigin icin seni aldatsin ohhh ne guzel :)
Soran+1 yılVarsa var demekki eşleri anlayişsizlik gostermiyor. Nerden biliyorsun milyonlarca kadinin hayatini. alsatmaya normal bakiyorsan en guzel sekilde aldatilirsin. Eşim yan gelip yatmiyor ama ben ona anlayis gosteriyordum en azindan.
Soran+1 yılHadi ordan ya. Sizin akliniz fikriniz seks
Soran+1 yılTabi senin gibi aklti axm ve gxöt peşinde olan biri kadindan ne beklerki baskaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yüzden onlara bakacaksa bir ömür baksın bendende uzak olsun. Bunun mazereti mi olur?
14 Yorumla
Soran+1 yıl@musty01 ne alaka kiz ben aldatiyorum dememiski dogru olani soylemiş neden saglikli dusunemesin.
Soran+1 yıl@musty01 iyide kadinlardan bagsetmemis erkekten bahsetmis ve yaptigi yanliş
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek de zaman ayirmayinca kadın aldatıyor. Kimse sabır etmiyor. Anlayış hiç yok
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seviyorsa biraz sabreder ama sende kadınlığını kullanarak adamın aklını al ki başka kadınlara bakacak durumu kalmasın 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. sen ne yaparsan yap erkekler her türlü başka kadınlara bakar :D o yüzden kendini suçlama boşuna
010 Yorumla
Soran+1 yılHer erkekmi ayni :( her kadijin ayni olmadigi gibi
Soran+1 yılYanliş duşunuyorsun diyeceğim olmicak. Ama bence her erkek ayni degil. Kendi adina konusuyorsun bence. benim eşim kalas.
Soran+1 yılBunun erkekle ilgisi yok bunun "şahsiyetle" ilgisi var hatirlatirim
Soran+1 yılDinleme o zaman. Sen şu dunyadaaki tummmmm erkekleri bir tutuyorsan o senin sorunun😂 kendi dusunceni ve karajterini herkeste var zannediyorsun. Ama cok yaniliyorsun. Herkes ayni şahsiyete sahip olsaydi dunya nasil bir hal alirdi bilemezsinm Ras gele ve ezbere konuşma. Hoşcakal
Soran+1 yılAynen bak Şu an cok agliyorum😂 konunun hemcinste oldugunu zannediyorsun. Cinsiyette oldugunu zannediyorsun. En buyuk problemin bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani nasıl hazır olamıyorsun ki başka kadınlara bakması çok yanlış ama onun isteklerini yerine getirmen senin görevin
00 Yorumla
+1 yılGuzel alımlı kadına herkes bakar. Bir kere bakar geçersin ama senin yanında o kuzun trene baktığı gibi bakarsa olmaz cok yanlış
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanimda olmasa bile bakmasi cok yanlis degilmi. Dusunsene baska bi kadindan haz ve şehvet duyiyor ne kadar onur kirici.
- +1 yıl
Ya şimdi şöyle bak ne diyorum herkes bakar. Guzel kadina bakar. Tamam yanlış ama şimdi napicak adam yok yok yok bakamam asla asla mi diyecek elbette hayir. Zaten engelleyemez en basiti metroda duraklarda millet bekliyor onune gelir mini etekli bir kız bakar yanı. Önemli olan çok uzun şehvetli pis pis uzun süre pis düşünceli bakmamasi önemli. Bakmıyorum diyene inanmıyorum. En basiti arkadasi görür su kiza bak der bakarlar. Lakin senin yanında yapmasi yanlia
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Soguk davranırsan kacar senden. olabilidigince kadınlığını ve dişiliğini kullan😊. Heyecanlı ol istekli ol
00 Yorumla
+1 yılIlgi goremeyince baskasina bakan sapik adamdan cocugun olmadan ayril lutfen bu ayilari cogaltmayin genleri aktarilmasin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma sende soguk soguk zorla yapimiyormus hissi verirsen isin zor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin yaptığını tasvip etmiyorum ama önce kendini sorgula bi. Nasil bi yoğunluk nasıl bi yorgunluk ki esine vakit ayıramıyorsun? Haa vakit ayirmadin mi? Sonuclari bu güzelim 😉 kendini yargıla önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sen de ondan sıkılırsın zaten zamanla evlilik böyle işte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sorun yapma ve kocanı kendine çek ki azgınlıktan başka kadınlara bakmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yoğunluktan eşime zaman ayıramadığım için başka kadınlara bakıyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler