Bunun için boşanma olmaz bence. bir sosyolog olarak size yardım edecem bir şaşırtın onu farklı seyler olmalı bazen ilgisiz olun her zaman ulaşamasın size ceza verin istetin kendinizi sonra ödül verin düzeldikçe kadınlığını kullanın emın olun işe yarayacak sizi kaybedeceğini düşünsün ilgisi artacaktır kendinizi yenileyin tamamen farklı olun şaşırsın vs sorunuz varsa yardım ederim
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilgisiz ise muhtemelen başka şeyler sözkonusu olabilir, öte yandan negatif karakterlerdir en çok birbirlerini tamamlar diye biliyorum ama bir kopukluk var ve bunu konuşamıyorsanız ciddi adımlara ihyiyaç var diye biliriz..
014 Yorumla- +1 yıl
her anlamda aradaki yas farkından dolayı yeterli doyuma ulaştığınızdan emin misin?
Soran+1 yılBen onu doyuramiyorum ve belki olgun kadin ariyo
- +1 yıl
belkide yaş ilerledikçe o senin hızına yetişemiyor olabilir mi, ya da alternatifi çok olabilir, sen dediğin kadar tecrübesiz birimisin?
Soran+1 yılBeni o pozisyona sokar hep yatakta o yönetir yatakta beni
- +1 yıl
belkide hükmetmeyi seviyordur, kontrolün onda olması taraftarıdır. sen bundan şikayrtçi misin peki
Soran+1 yılBen benle sosyal hayatta ilgilensin istiyorum sadece yatakta mi seviyo beni yani
- +1 yıl
her kadında olduğu gibi ruhunun okşanmasına ihtiyacın var. bunu anlayabiliyorum öte yandan her insan manevi anlamda aynı tepkileride veremeyebilir. hem arada buyuk bir yaş farkı var ve aynı frekansda ya da ilgi alanında olmamanızda çok normal yapı meselesi dışında olgunlukta ilgisizliğine bir başka etken. hem bazı insanlar işkolik de olabiliyor oyuzden ya konuşmayı ki seni anlayabileceğinden şüpeliyim ya da alışmayı deneyebilirsin sonuçta tüm güzellikler bir arada olmuyor..
- +1 yıl
hergun ayni saatte ayni dert diosun
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
bence sevilmeye ihtiyacin var ozaman tam anlamiyla manevi bir doyuma e seks konusundada esine guveniyorsun sorun kisa zamanda ortadan kalkar boylelikle
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
ovot
Soran+1 yılBu nece
- +1 yıl
ivit
Neden bosanmayi dusunuyorsunki eger o isi ile mesgulse sende o gelince ilgiyi kendi ustune yonlendirki isi dusunemesin
00 Yorumla
+1 yılPara getirio işte napsın çalışmasında?
Git boşa kaldıramıyosan.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılYahu boyle sorulari neden evli olanlara sormuyorsunuzki? Sadece evli olanlar cevablasin neden yazmiyorsunuz? Bekarlarin abuk subuk cevablari hosunuzami gidiyor?
10 Yorumlabence boşanmayı gerektirecek bişey yok günü birlik ilişkiler yaşıyor eşin huzur ver sadece ve gerisi kadınsal becerilerine kalmış artık
08 Yorumla
Soran+1 yılAldatiyor mu beni
Soran+1 yılBenle daima sevismek istiyo ben reddediyorum hatta
Soran+1 yılGuzelim ya niye aldatsin
Soran+1 yıl40 yasinda sicarim onun agzina ben ona bakireligimi vermisim bu yasta
Garıp bı ewlilik sen bu adamı cıdden sevıosun dme para için falan ewlenmedin yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem ilgilenmesini istemem
bir gün tut yakasında yapıştr yatağa üstüne atla :D
04 Yorumla
Soran+1 yılO yataga yapistirip ustume atliyo yeterince
Soran+1 yılBenle alisverise gelmiyo kredi kartini veriyo sen git cik diyo ben o da gelsin istiyorum o gelmeyince de hevesim kaciyo ben de gitmiyorum alisverise
- +1 yıl
E napacak adam sürekli senin peşinden koşturamaz ki dinlenmeye ihtiyaç duyuyordur. Beraber alışveriş yapma Türk geleneğinde yokki zaten. Adam parayı verir kadın evin veya kendisinin ihtiyaçlarını giderir. Küçük şeylere bozuluyorsun. Eşin bu sebepten dolayı boşanmalı mıyım diye sorduğunu görse bence çok kırılırdı.
+1 yılAldatma da adamı ne yaparsan yap. Olmuyorsa delikanlı gibi bitir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye aldatiyim ya seviyorum sevdigim icin de daha cok vakit gecirmek istiyorum
boşanmak yerine konuşup çözüme odaklı bişeyler yapsan
10 Yorumla
+1 yılyoo boşanacağına aldat sende mutlu ol oda kafa dinlesin nolcak
121 Yorumla
Soran+1 yılNeden porsche dan inip şahine bineyim
- +1 yıl
sana şahine bin diyen olmadıki, porsheden in lamburginiye bin ya da ferrariye bin ;)
Soran+1 yılEsimi seviyorum
- +1 yıl
ama o senle ilgilenmiyor. kaç yaşındasın? o kaç yaşında?
Soran+1 yılBen 22 o 40.
- +1 yıl
yok artık en çıtır çağında 40 yaşında biriyle mi geçiriyorsun.. inan bana sana o porshe gibi geliyor olabilir ama o aslında bir şahin. porsche ise şu an konuştuğun kişi :) bence bunu bir düşün derim.
Soran+1 yılAma o zengin sen fakirsin ama o karizma sen cirkinsin ama kendi isinin patronu sen de bir işcisin yani boyle dört dörtlük bir adami bir serseri icin birakamam sen benle sevisme hayali kurup istedigin zaman sana verecegimi dusunursun ama o karisi yapar benle evlenir farkiniz bu serserilerin vurkaç diye hayal ettigi bir kiz aklini kullanirsa kendisine degecek bir eş bulur
- +1 yıl
hahah benim fakir olduğumu? çirkin ve işçi olduğumu nerden çıkarttın :)) ayrıca sana onu bırak demiyoruz o sana ilgi göstermiyorsa sende ilgi gösteren biriyle seviş diyoruz. denklem basit ;) özele gelir misin bişeyler sorucam..
Soran+1 yılYaa ben onu duygu ve dusunceleriyle bizzat kendisini istiyorum anlatamiyorum galiba
Soran+1 yılSevmedigim birine bedenimi sunarak ona ödül veremem baskasiyla sevissem benim zararima olacak mis gibi guzel citir hatunu goturdum diyecek neden boyle bir zevk veriyim sevistigim. kisiye
- +1 yıl
ben seni çokta iyi anlıyorum fakat anlatamadığım şu kendini kaf dağında görme karşındaki kişi 190 boyunda geniş omuzlu 24 yaşında biri herşey sevmek vs değil git yine onu sev ama bir daha 22 yaşında bir genç kız olmıcaksın bu çağında iyi şeyler yaşamazsan bir daha pişman olursun.. bunu anlatmaya çalışıyorum özel hayatına dahil olmuyorum ben benim demek istediğim başka burada yazamıyorum sadece onları özele gel anlatayım..
Soran+1 yıltamam sen evlendiginde karin senle evliyken kendisine ilgi gosteren baska erkeklere verir veya kizin kendisine ilgi gosteren ogretmenine filan verir gelecekte
tamam karin seni sevebilir ama bir daha dunyaya gelmeyecek hem senle evli olup hem de baska erkeklerin penisinin tadina bakip doyuma ulasir mesela ben hamile kaldigim zaman kocam bana dokunamazsa senin karini kizini tutarim ikisini birden doyuma ulaştirir ayni yatakta seni tanimis oldum bak bir kiyak gecersin dimi asla kizmam yani becersin becerbildigi kadar sonucta zengin ve hakki- +1 yıl
hahha egoya bak beee :D sen bu egoyla iyi yaşıyosun ha :D kızım senin iyi sikişiyo dediğin adamın performansından ziyade parasına bakıyosun sen anlaşıldı kimin para tutkunu olduğu :D
Soran+1 yılYaa zaten bir kere senin karin kizin anca fuckbudyy olur benim kocamin ç. küne anca ama dikkat et bak hor kullanir kocam bastan soyliyim aska sevgiye gerek yok bedenini kullanir atar sadece egoyla ne alaka be kocam en azindan tanidik ve asik olmayacagi birinin * . ini g tunu s. iksin haksiz miyim
- +1 yıl
hahaha okey canım okey hadi by by sen başka alemlerdesin belliki :D kocan şu an kimbilir kimin sikiyo sen burada onu savunuyosun.. telefon çalıyo direk yurtışı demek lasjdhaskjdhakd
Soran+1 yılBiletini pasaportunu kimle gidecegini gosteriyo veya tek gidiyo is icin gidiyo orasi kesin
- +1 yıl
yan koltuğundaki kişiye başka bilet alamaz mı? ya da farklı uçaklarla orada buluşamazlar mı? :D
Soran+1 yılAldatan burda aldatir neden yurtdisina ciksin pehhh
- +1 yıl
bende onu diyorum işte sana ilgilenmiyosa bu kadar çok iş olmaz elbet fırsat vardır sen bunu bir düşün derim.. özele gelsene bişey sorucam sadece..
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
peki sen bilirsin
Sen belli para için evlenmişsin boşan okkalı bir nafaka al sonra yakışıklı sevgili bul zengin koca nafakası ye
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir kocami istiyorum
Soran+1 yılYoo 40 yasinda
Soran+1 yıl22..
Soran+1 yılYok yatakta bir sorun yok sosyal hayatta diyorum ben mesela benle alisverise gelsin spora gelsin yemege gidelim lunaparka gidelim
Bunlari yapiyor ama bazen mesela kredi kartini veriyor sen git alisverise diyor o da gelsin yanimda bulunsun istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşanma kararını buradaki yorumlara göre alma. Yaşamını bilen insanlar sana yardımcı olabilir. Buradakiler değil. Olgun olun biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ver adres ben 1 saatte 5 posta atym doyururum seni
03 Yorumla
Soran+1 yılLan sana sumugumu atmam hoşt ulan
Cevap sahibi+1 yılBütün kadnlar aynisnz gecn biride oyle diyrdu spor salonunda kaydım hocayim 5 posta
Soran+1 yılSpor salonunda hoca misin ayyy pis fakir kalkip zengin gul gibi adamdan sonra senle mi olcam
+1 yılsende ılgılenencek kıralık erkekler bul keyfıne bak yuert dısıdna ıken o
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Sanırım işte çok yoruluyor olabilir, alışverişi sevmiyor olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. siyah sütyen siyah külot siyah ince külotlu çorap giy gez dolaş evde
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilletle t. sak gecme burada mk mal ergeni, gelirsem s. kerim kafa tasini, bir bitmediniz mk. siteden soguttunuz adami ya.
08 Yorumla
Soran+1 yılLan git
Cevap sahibi+1 yılBak cevaba bak cevaba lan man
Soran+1 yılErgen olsam olgun bir adam bana bakmazdi
Cevap sahibi+1 yılBunla avutuyosun dimi kendini, bu kdr ergence iste.
Soran+1 yılBenim avunmaya ihtiyacim yok babam zengin kocam zengin hayatim kurtulmus okumuşum sen kendine ağla hahahaha : D
Cevap sahibi+1 yılTiksindim mk, ben birilerine asalak gbi yasamiyorum, bulundugum mevkiye kaziya kaziya geldim, sen benim geldigim yere... gelemezsin.. anladin dimi?
Soran+1 yılSen benim geldigim yere gelemezsin anca yorumlarimi sildirirsin basit insan
Cevap sahibi+1 yılya arkdsim sen kimsin de ben senin yorumlarini sildireyim ya..
Boşan dersek boşanacak mısın?
32 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden boşanıcaksın? sende kafana göre takıl yurt dışınıa ne için çıkıyor?
016 Yorumla
Soran+1 yılIs icin
Cevap sahibi+1 yılSende burada kafanı meşgul edecek birşeylerle ilgilen belkide yurt dışında rahat durmuyor adam
Soran+1 yılIs icin gidiyor
Cevap sahibi+1 yılSana tabiki iş diyecek sen Turkiyede tek başına ne yapıyorsun sıkılmıyormusun
Soran+1 yılOnla konusuyoruz telden
Cevap sahibi+1 yılBaşkası ile konuşmak heyecan vermez mi?
Soran+1 yılGoruntulu konusuyoruz yok
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim eşim şehir dışında bizimkisi uykuyu yarıladı
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir
Soran+1 yılIst
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim istanbuldayım inanırmısın şu an kaderimiz aynı eşim şehir dışında 10 gün sonra gelecek
Cevap sahibi+1 yılEşin döndümü
Soran+1 yılEvde
Cevap sahibi+1 yılGeldi yani öyle mi? sevindim sizin adınıza benimki gelmedi daha
Soran+1 yılYaa uzuldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılistersen ben ilgilenirim seninle neyapmak istiyorsan onu yap nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa bugün var yarın yok yarın gercekten yok
00 Yorumla
+1 yılBoşanma ama yedegini bul ne olur ne olmaz.
17 Yorumla
Soran+1 yılYedegi kocam kadar karizma ve zengin olamaz
- +1 yıl
Yedek dediğin zaten astan iyi olmaz. Daha iyi olsa kocandan bosan ona git derim zaten
- +1 yıl
Ayrica kocan zengin ve karizma olsa ne yazar bak burada fakir ve tipsiz bizlerle ayni ortamda kocam kocalik yapmıyor diye sizlaniyorsun
Soran+1 yılYoo ondan karizmasini bulamam halkin nabzini tutuyorum burda benim derdim benle sosyal hayatta ilgilenmesi cok yurtdisina cikiyo ve pazar gunleri bile nerdeyse işe gidiyo
- +1 yıl
Uff goren de Angelina Jolie'sin de Brad Pittle evlisin sanar.
Soran+1 yılKocalik yapiyo cinsel anlamda evet guzelim o da karizmatik
- +1 yıl
Tabi zaten bir David-Victoria bir siz kaldınız.
+1 yılSenin hakkındır sağlam bir sevgili
19 Yorumla
Soran+1 yılSevgili kocam kadar karizma ve zengin olamaz
- +1 yıl
Zengin diye evlbrsen boyle olur paragoz
Soran+1 yıl@Egosu_alınmıs_man seviyorum
- +1 yıl
Kocan ne iş yapıyor ne kadar zengin bakalım?
Soran+1 yılInşaat
- +1 yıl
İnşaat ne aq? Amele mi? Mühendis mi? Godaman mı?
Soran+1 yılİnşaat şirketi
- +1 yıl
hadi ordan uyduruyon ya. Ne yalan söyliceni bile bilmiyon.
Soran+1 yılYav he he
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçıkartma bavulu kendi çıkarsın pis
00 Yorumla Ilgilenen birilerini bul sende
01 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılözele gel konuşalım dertleşelim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgel konuşalım diyorum işte istediğin kadar vakit ayırıyim😘😘
Soran+1 yılGit
Cevap sahibi+1 yıltamam hadi eywAllah 👋
+1 yılherkes tersini mi bulur ya
00 Yorumla
+1 yılboşan bence senle daha çok ilgilenen birini bul
00 Yorumla
+1 yılSen kendinle ilgilen hosuna giden seyleri yap
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla da vakit gecirmek istiyorum ama
- +1 yıl
Tabi ama zamani yoksa sen kendini mutlu etmeye calis canim
+1 yılboşanma. kendine bir sevgili bul.
00 YorumlaAldatıyor mu sence
12 Yorumla
Soran+1 yılSence
Sende biraz cilve Yap kadinligini kullan
00 YorumlaEvlenmeden once bilmiyor muydun adami
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyodum
+1 yılhayır boşanmada onu tahrik et mesela
00 Yorumla
+1 yılsenin elinde ilgilenmesi eve sen bağlayabilirsn.
00 Yorumla
+1 yılyooo niye bosanasin başka uğraşlar bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin bosanacaksan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistedigim kadin modeli. ilgiye ihtiyac duyan 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına vermelisin 🙊
014 Yorumla
Soran+1 yılAsla
Cevap sahibi+1 yılBence Mutluluk dışarda senin için 😉
Soran+1 yılYok ona verdigim icin cok mutlu ve şansliyim
Cevap sahibi+1 yılAma yeteri kadar becermiyo seni ve her zaman yoğun bir trafik içerisinde belkide yurtdışında başkasına vuruyodur 😉
Soran+1 yılMaalesef habire yataga atiyo beni seks icin evlendigini dusunmeye basladim yatak odamizdan baska bir ortak yanimizda olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelkide sadece sana sahip olmak istiyor evlilik umrunda değil
Soran+1 yılYaaa
Cevap sahibi+1 yılBence öyle sadece vücudunun kocası olmuş o
Soran+1 yılAaa
Cevap sahibi+1 yılEn son Ne zaman becerdi?
Soran+1 yıl2 gun once
Cevap sahibi+1 yılPeki bu iki gün içerisinde hiç cinsel bişey oldu mu
Soran+1 yılOfff neden soruyosun bunlari yaa
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden sorayım 😊Çok uzadı burası
+1 yılBunun için boşanılmaz.
00 Yorumla
+1 yılBosann
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsi ne? Yurt dışında napuyir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişadamıyla evlendiysen olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet is adami
Cevap sahibi+1 yılbelli ondan. beraber gitsenize yurtdışına arada
Soran+1 yılGidemem
Cevap sahibi+1 yılnedenki? fırsatın varsa git.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonla falan bir kinusalim istersen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen burdayim bak dusunursen konusalim
+1 yılyemegine ilac kat :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYatakta iyi on sevismesini herseyini yapiyo
- +1 yıl
eee sorun ne?
Soran+1 yılBenle alisverise sinemaya filan gelmiyo kredi kartini veriyo sen git diyo ben o da benle gelsin istiyorum o gelmeyince de hevesim kaciyo ben de gitmiyorum kredi kartini verdim gitsene iste diyo ben de zaten canim istemiyodu bosver diyorum
- +1 yıl
onla baska konularda da vakit gecirmek istiyorsun yani senin istedigin seylerde. bunu ona direk soyleyebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bir ozelden yazsana
00 Yorumla
+1 yılAbartma.
00 YorumlaYandan sevgili yap😁
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
konuştun mu onunla
00 Yorumla
+1 yılIsyogunu sabrey
07 Yorumla- +1 yıl
Sende hata madem ilgi istiyon azdir masaj filan yap hicmi nilgim yok
Soran+1 yılbir yatakta geliyorum aklina
- +1 yıl
Masaj yatakda degil yemekden sona
- +1 yıl
Mesela isden geldi kapiyi actun ustune sigah renkli seksi kiyafetin yok mu goguslerin tasar gibi
- +1 yıl
Cilve naz tap
Soran+1 yılSurekli yataga atiyo beni sosyal hayatta diyorum yaa
- +1 yıl
Bazi seyler yazcam ama sistem ceza veriyo ozelden isterseniz aciklama yardim a. acli bilgi vereyim
+1 yılSonra kadn aldattı
013 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Seni aldatıor
Soran+1 yılAaaaa
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yne yok dmi
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Kocan yok dimi
Soran+1 yılUyuyo
- +1 yıl
İlgilnmioo
Soran+1 yılBu aksam seks yapti benimle
- +1 yıl
1Ay sonramı
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Hep gece burdasn
+1 yılGel konuşalım 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılNie
- +1 yıl
Sohbet ederiz ne var bunda
- +1 yıl
Güncel
hayır sende gıt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle aldat
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir erkegi aldatamam
Cevap sahibi+1 yılSana değer vermeyen ilgilenmeyen erkeğimi bende olsan kıymetlim yapardım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar