Hiç dikkatinizi çekti mi? Son zamanlarda, özellikle pandemi sonrası oluşan işsizlik ve geçim sıkıntılarının nedeni olarak düşündüğüm hızla artan sugar daddy veya ücretli görüşme vs tarzı ilişkilere arkadaşlıklara bakış açınız nasıl?
Öğrenci veya geçim sıkıntısı olan birçok tanıdığım bu yollara başvuruyor.
Onlyfans, patreon hesabı açanlar, çorap, çamaşır satanlar, sugar daddy arayanlar veya ilan sitelerinden ücretli düzenli görüşmek için partner arayanlar ciddi anlamda artışta, kimseyi asla yargilamiyorum ya da eleştirmiyorum öncelikle herkesin kendi hayatı, kendi kararı elbette ki zaten eskiden de vardı bu durumlar sadece isimleri farklıydı veya sosyal medya bu kadar yaygın olmadığı için farkındalık ve bilinirlik daha azdı.
Bu ve benzeri yollarla rahat bir öğrencilik hayatı geçirdiğini anlatan bir iki arkadaşım var ve anlattıklarına bakılırsa da gayet doğru
Hatta bu arkadaşlarımla bir soru cevap yapıp bence olarak yazmayı düşünüyorum !
Peki siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öğrenci veya geçim sıkıntısı olan birçok tanıdığım bu yollara başvuruyor.
Onlyfans, patreon hesabı açanlar, çorap, çamaşır satanlar, sugar daddy arayanlar veya ilan sitelerinden ücretli düzenli görüşmek için partner arayanlar ciddi anlamda artışta, kimseyi asla yargilamiyorum ya da eleştirmiyorum öncelikle herkesin kendi hayatı, kendi kararı elbette ki zaten eskiden de vardı bu durumlar sadece isimleri farklıydı veya sosyal medya bu kadar yaygın olmadığı için farkındalık ve bilinirlik daha azdı.
Bu ve benzeri yollarla rahat bir öğrencilik hayatı geçirdiğini anlatan bir iki arkadaşım var ve anlattıklarına bakılırsa da gayet doğru
Hatta bu arkadaşlarımla bir soru cevap yapıp bence olarak yazmayı düşünüyorum !
Peki siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Saçma buluyorum
Tehlikeli & riskli buluyorum
Mantıklı buluyorum
Bu yollarla para kazanilabileceğine inanmıyorum
Konu hakkında pek bilgim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım