Türk kadının yatağa girmesi zorlu bir süreç degil mi?

Bu ulkede kadin cinselligi bir tabu, cok kabul goren bir sey degil dogruya doğru. Bizim kadınlar yataga girerken o kadar cok dusunceyi geride birakip girmesi gerekiyor ki. Bu düşünceler yataga girene kadar da degil. Yatakta da devam ediyor erkekler yuzunden.

Acaba kan gelecek mi, ya bana inanmazsa, gercek kendimi gostersem sogur mu, guzel bir oral yapsam boyle oral yapmayi nereden ogrendi cok denemiş diye düşünür mü beni basit/o**pu gibi mi görür, hareketli olsam yanlış anlar mı, isteklerimi/fantazilerimi soylesem nasil karşılar, performansi iyi degil zevk alamiyorum zevk alacagim hareketlerde bulunmuyor bunu konuşsam bana cephe alir mi yanlis anlar mi, performansımın iyi olup olmadigini nasil anliyorsun karsilastirma yapabildigin şeyler mi oldu diye beni itham eder mi...

bu liste boyle uzar gider. Ben turk kadının gerek tabular/toplumun kadin cinselligine bakis acisi, gerek erkekler, gerek kendi hemcinsleri yüzünden yatakta zorlu surecler yasadigini dusunuyorum. Turk kadini icin yataga girmek gercekten kolay bir sey degil. Kocasıyla giriyor olsa dahi. Cunku yukarida saydigim seyleri koca bile dusunebilir bu kadin nasil iyi oral yapabiliyor vs diye. Bu yuzden cok ozgur olamiyor yatakta bizim kadinlar kendi kocasına dahi.

Yabanci kadin icin yataga girmek o kadar kolay ki. Yapılacak seyler belli. Iliskiye girdigi karşı taraftan yargilama yok. Ikisi de alacagi zevke bakiyor. Yok onceden yapmissin, yok iyi oral yapiyorsun, yok hareketlisin, yok beni iyi yönlendiriyorsun, yok iyi pozisyona giriyorsun... bu yargilamalar yok. Özgürce yaşayıp bitirebiliyorlar. Bizde yok. Turk kadinin yataga girmesi ve yatakta olmasi dahi gercekten zorlu, endiselerle, önyargılarla dolu bir süreç bence.
Türk kadının yatağa girmesi zorlu bir süreç degil mi?