+1 yılIrkçılığı cinselliğe taşıdınız artık benim gözümde de de ırkçılık yapanlar hiç halt olamaz ne günlük yaşamda ne de cinsellikte türk veya başka bi ırk fark etmeksizin kişiye kişiliğe yaşanmışlıklara göre değişir türk kadını diyerek geçemezsin bi türk kadınıyla oldum hiç bi halt bilmiyordu ilkim olmuştu çok pişmandım ama bide daha tecrübeli bi türk kadınıyla oldum daha sonra o beni aşırı mutlu etmişti tabi bende onu hiç unutmam mesela onu ne fark etti buda türk kadını bakıyorum türk kadını veya erkekleri cinsellikte çok kötü yazıyorlar her yerde erkeğin de kadının da tecrübelisini bulun veya ona tecrübe edindirin bi sorunu mu var erken mi geliyor çözümleri var her şey hallolur bu yüzden sadece kimi seviyorsanız onunla olun iyimiş kötüymüş cinsellikten anlamıyormuş falan çok saçma bende bilmiyordum ama öğrendim şimdi kendime güvenim tam yani bırakın saçma düşünceleri sevdiğinize değer verin onu da sırf bu yüzden aldatmayın 😌🫶
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle tarif ederiz kendilerini, yastığı alıyorsun eviriyorsun çeviriyorsun sonra boşalıyorsun aynen öyle yani, genel olarak böyle, oralı çoğu sevmiyor, Ruslara gelince önce seni tepeden tırnağa bi yalıyor, ondan sonra ne istersen nekadar istersen.
00 Yorumla
Türk kadınları yataklarını ve mahremini elalem denilen yaratığa paylaşmaya kapalıdırlar. Ancak bu demek değildir ki onlar isteksiz ve beceriksizler. Kimi kesim "bana kadınlığımı hissettirmesi lazım" önkoşulunu çok sunuyor ve genelde istekler büyük eldeki küçük olunca hevesleri kaçıyor. (İstedikleri imkanlar önlerine serilince de bu bakış açısıyla erkeklerin beklentileri doğal olarak büyük oluyor ve kadının performansı iddialarına nazaran düşük kalıyor.). Bizim toplumumuzda aşırı yaygın bir bakış açısı bu, hemen hevesimiz kırılıyor çünkü kendimizin, kendi kadınlığımızın, toplumsal cinsiyet rolleri dışında farkında olmak kavramı bizlere çok uzak. Bireysellik arkaplanda ve toplum, elalem önplanda dolayısıyla kendilerini keşfetmelerinin önünde büyük bir engel. Seni tebrik ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yıliyi de var kötü de var nereden bilelim tek tek sormadık ya
00 Yorumla
+1 yılDaha ne yapayım aşkım yaaa
31 Yorumla- +1 yıl
Senin yorumlarına çok eğleniyorum :d
+1 yılbu kişiye göre değişir aslında. tüm kadınlar harika ya da hepsi berbat diyemezsin. bence aşkla sevgiyle yapılan her yatak olayı herzaman mükemmeldir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ırkla pek alakası yok bence Artık görsel yayınlar ve cinsellik temalı bilgiler herkese ulasabiliyor.. Sen hangi ülkedensin ki? @BanaAşiksinTatlim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO duvarlarını aşıp güvenlerini kazanırsan hiç beklemediğin, imkansız yapmaz yaa dediğin şeyleri bile yaparlar. Önemli olan yaklaşım ve davranış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtalama bir Türk erkeğiyle sevişen Türk kadının yükselmesi, bulutların üstüne çıkıp çıkıp düşmesi ve bunu da hissettirmesi epey zor. Yatakta beceriksizlik ve bencillik konusunda sıralama yapılsa Türk erkeği ilk sırayı biraz zor kaptırır.
13 Yorumla- +1 yıl
ah canım ya sen çok kötüsüne denk gelmişsin anlaşılan. ırklar arası mı yapıyorsun bu işi
Cevap sahibi+1 yıl@emrederedevil Sen neden üstüne alınıp cevap yazma ihtiyacı duydun? Bir eli aşamayıp da dışarıda 20 cm isteyen yooh mu diyenlerden olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem.
- +1 yıl
türk erkeklerine hakaret ettiğine göre ırklar arası değişik kişilerle epey bir ilişki yaşamışsın ki bu kanıya vardın ya da sadece troluk yapiorsun. ama istersen gel ben ispatlarım sana bir el mi 2 el mi cm sini de görürsün.
- Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılÇok amatörler. Fantezi nedir bilmezler an ufak şeyde yatakta da olsa trip atarlar canları cabuk yanar mızmızlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ölu taklidi yapiyorlar onca yabanciylada turklede oldum turk robot gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Ruslar nasil oralda istekli mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen canım zaten aşırı istekten kendimiz KS vurduk 😄😄
42 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
Cevap sahibi+1 yılİnandın mı. Kızla dalga geçtim bi kendini istekli sandığı için😄
+1 yılDüzenli bir ilişkim yok ama türk kadınlarıni cinsel obje olarak görmüyorum
00 Yorumla
+1 yılTurk kadinlarinin bazilari odun gibi senin gibi olanini bulmak buyuk şans
00 Yorumla
+1 yılYorumlara pekte inanmamak lazım sen kendini bil yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılgenellikle çok pasifler türk kadınları uzanıyorlar öylece ölü gibi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok be çoğu sevişmeyi bilmiyor, sevişmeyi tepişmek zannediyor çoğu, ingiliz kızlarını tek geçerim, özellikle essex
00 Yorumla
+1 yıl85 milyon içiresinde sadece kadın olan sen değilsin ablam
00 Yorumla
+1 yılDaha bir kadınla olmadım
32 Yorumla- +1 yıl
Ni de olsaydın
- +1 yıl
EİG sen olmalısın :) @blodeuwedd
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemen hemen çoğu iyi emib ol.
02 Yorumla- +1 yıl
Napiyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana da sen , erkeksin gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılDedi ve yatakta hareketsizce durdu
00 YorumlaTürk kızı iyi ya hatta çok iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin iliklerime kadar sömürecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılburada yazana bakma sen
01 Yorumla- +1 yıl
Yabancılar her zaman ki gibi aktif
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok kanka bi senin a mın var
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılRuslar çok iyi Türklerden de iyiler var.
04 Yorumla- +1 yıl
Napiyorlar
- +1 yıl
Hangisi
- +1 yıl
Ruslar
- +1 yıl
Fizikleri çok iyi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer kadın aynıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni dinlemek isterim
00 Yorumla