14 ülkede yapılan cinsellik ve modern kadın araştırmasının sonuçlarına göre dünyada cinsel yaşamından en az memnun olan kadınlar: Türk kadınları. Oysa erkeklerin büyük bir çoğunluğu Türk kadınlarının yatakta odun gibi yattığını iddia ediyor.Türk kadınları yatakta gerçekten kötü mü?
Evet kötüler. Sırtları yastıktan kalkmıyor, her şey günah, her pozisyon hakaret, iğrenç, sapıklık. Evlenene kadar seks tanrıçası gibi davrananlar evlilik sonrası Rahibe Teresa oluyorlar ne hikmetse. Bizim çıtırların azgınlığı adamları nikah masasına oturtana kadar. Seks onların dilinde, teninde değil.
Bunun yanından bu ülkede sen ben gibi kadınlara yakıştırılan sıfatları da hepimiz biliyoruz. Bu yüzden yetiştirilme tarzı, aile gibi kriterler elbette kadının cinsel hayatı üzerinde fazlasıyla etkili. bir kısmının sorunları tamamen bu sebeplerden.
Bir de işin erkek tarafı var. Kadın ruhundan vücudundan anlamayan bir ton penis sahibi, seks yaptığını iddia ediyor. Haliyle kadınların tatminsiz olmasında bu odunumsuların da katkısı büyük.
Bence sadece Türk kadınları değil Türk erkekleri de cinsellik konusunda çok deneyimli değil maalesef ma tabi Burada herkesi genel demiyorum yanlış anlamasın kimse Tabii aramıza deneyimi olan insanlar İllaki vardır Az önceki 1 soruda da aynı şekilde söyledim Burada da söylemek istiyorum bizim ülkemizde cinsellik bir tabu bir ayıp olarak görüldüğü sürece insanlar hiçbir şekilde cinsel deneyim kazanmayacak ve yatakta gerçekten iyi bir performans sergileyecek Öncelikle bizim ülke olarak kafa yapisinin değişmesi gerekiyor artık bu saatten sonra ta benim buradan bunu bireysel söylemem de değişecek değil ama bizim eksiğimiz Gerçekten bu
Birçok hikayenin ana temasıdır “20 senelik evliyim xxx kişi ile şevtikten sonra orgazm nedir anladım” vs vs Geçmişe dayalı düşünüldüğünde Erkeklerin seks konusunda kadınlara oluşturttukları mit “İşini bitirdi kıçını döndü yattı” ise kadının derdi ortaya çıkıyor. Tabii ki kadınlar da misyoner pozisyonundan öteye gidemez yeniliklere açık olmazlarsa bu problemler devam eder. Ne de olsa brazzers daki KEL ADAM değiliz...
Burada yanlış bir kanı var. Tek taraflı değerlendirme yapmak hiç doğru değil. Çünkü ne kadın ne de erkek hiçbir zaman mükemmel değil diye bir kanı yok. Uyuşmak kelime manasını açıklayacak kadar kolay değil. En doğru olan karşılıklı olandır. Kadın ben yatayım herşeyi o yapsın, erkek ben yatayım her şeyi kadın yapsın derse kimse memnun olmaz. Heyecan tek kişilik değildir
Bence yanlış cinsellik algısından dolayı. Cinsellik kadının eşine görevi olarak algılanıyor. Erkek kendi işi bitince kadını umursamadan yatıp uyuyor. Kadın zaten zevk alamadığı bir şeyde neden kıpırdasınki her türlü erkek birkaç dakikada işini bitirip yatacak zaten. Ama erkek kadını önemser, sevişmeyi uzun tutar kadına zevk vermeye çalışırsa tabiki kadın da aktif olur.
Kötü demek yanlış bir terimdir.Öncelikle bilgisizler kadın-erkek ayırt etmeden insan beden ve anatomisini bilmeden olduğuna bırakmak zevksiz bırakmakla aynı şeydir. Ten, hücre, sinirler, sıvılar, damarlar, kokular bunları bilmeli bir insan. Sevişmek vucüdun ihtiyacıdır. O yüzden bunları bilmek demek bir adım önce olmak demektir. Kulaktan dolma bilgilerle, doğru bilinen yanlışlarla sevişiyorlar insanlar o tutkuya kapılıyorlar. Ne yaptığını ne istediğini bilen birisi ile bilmeyen birisi arasındaki fark işte o dediğin kötü anlamını ortaya çıkarıyor.
Bunun nedeni açık ve net. Nedenini söylemeli bile beni sinir ediyor aslında. Ama yine de söyleyem. Evet bu ülkede kadınların seks hayatı kötü çünkü özgürce yaşayabilecekleri bir seks hayatları yok. Şimdiye kadar hep seks kötü bir şeydi, arzu duymak bile ayıplanır oldu. Bir kadın p*rno izlerse kaç kişi çıkıp da p*rno izleyebilir sonuçta o bir kadın diyebilir? Bazı kişiler orgazm kelimesinin bile ben anlama geldiğini bilmiyor. Ciddiyim çok var bu insanlardan. Daha da kötüye gidiyoruz. Sonuçta kadının bildiği tek şey vücudunda bir delik olduğu, erkek oraya girerken tiksinmesin diye tüm kıllarını alması gerektiği, kocasını tatmin etmesi gerektiği. Kendi zevklerinden bile haberdar değiller. Ama bu ülkede doğrusunu yapıyorlar, o da başka bir konu.
Bizim kadınlar seksi aşk zannettiği için böyleler ve böyle düşündükleri sürece de değişen bir şey olmaz , hep söylerim seks asla bir aşk değildir... Bu sitede cinsellik kategorisinde kadınların yorumları ki bu soruya yorum yapanlar da dahil aseksüel yaşayıp dururlar. Elbette erkek te de çok iş var ancak kadın sekste cekimserse suçluluk psikolojisine sahipse erkeğin yapabileceği bir şey yok. Dünya kadınları neden farklı çünkü onlar bizim kadınlar gibi sekse saçma sapan anlamlar yüklemez zevkini yaşamaya bakar. Şimdi bizde sürekli tabular tabular denir durulur aslında alakası yok tur yapamadiklari yaşamaya cesaret edemedikleri şeylere hep bir bahane bulunur. Zira evlilerin bile büyük çoğunluğunun seks hayatı bitiktir sadece skiş sokuş olsun diye yaparlar.
Valla ne yalan söyleyeyim bence büyük bir çoğunluğu yatakta ne yapacağını nasıl davranacağını bilmiyor , bunun da şundan kaynaklandığını düşünüyorum , küçük yaşlarda o günah bu günah diyerek herşeyi gizleyerek bişeyler öğrenmemizi kısıtlıyorlar , yazdıklarım yanlış anlaşılsın istemiyorum küçük yaşlarda her cinsellik öğrenilsin demiyorum ama bu tabuların bir miktar yıkılması gerekiyor diye düşünüyorum ben Bu sebeplerden ötürü birçok bayan bu konuda yetersiz bence , diğer bir grup ta kendini tanıdığından itibaren okumuş araştırmış kendi içini biliyor ve kendini geliştiriyor onlar herşeyin farkında ve ne yapacağını nasıl davranacağını biliyor ve partnerini nulutların üzerine çıkarabiliyor
Evet gerçekten kötü. Çünkü Türk kadını cinsel tabularla büyütülüyor ve cinsellik onun için hep bir yasak ve utanç kaynağı olarak kalıyor. Evlense bile bu duyguları aşamıyor. Kısaca kadınlığını dışaraya vuramıyor. Sonuç, yatakta odun gibi yatan kadın.
Abd rusuada dahil cok avrupa ülkesini gezdim fuarlar ndeniyle dünya kadinlarinda ego kapris diye bir sey yok her konuda ha tanlis anlman 😂😂 kadınlarımızın en buyk hatası her şeyde olduğu gibi yataktda egolarını yenemiyrlar okul zamanı sayfamız vardı cok evlilerle konuştum kadinlar kocam zevk almasin diye öylesine uzaniyom diyor ya nasil kafa sende zevk almasin diyncde ellerim yetiyor bana bir keeyle doymuyom diyor kocandan ikinciyi işte diyince yok ben demem ona gurur ederim yok böyle kaflar ya kendi hatalari kadinlar kendilerine halsizlik etkilerininse farkında değil gördüğüm su bizim kadınlarımız cok egolu bunu dünyada biliyor
din ve kültür olarak evlenene kadar yaşamadıgımız dan, geç ögreniyoruz, cinsellik de tecrubeyle ilerledigine göre,2tarafında memnun olmaması normal ögrenincede yaşlanmış oluyorlar bir işe yaramıyor:)))
Kimler yapılıyor bu araşttırmaları, kimler çıkıpta "eveyt ben çok kötü şapppıyorum der? Üstelik bu tür araştırmalarda, Türk erkekleri nedensr en kötü çıkıyor, peki Türkiyede hangi erkeğe sorsak, o "ben çok kötü şağıyorum, hiç beceremiyorrum" der? İnanmam böyle araştırmalarra, tamamın toplum mühendisliği.
Kadın yatakta bir müzik aleti gibidir. Sen kötü çalarsan kötü ses çıkar, iyi çalarsan iyi ses. Kadını çıldırtamıyorsan odun gibi yatıyor dersin tabi a'q.
Aslında bütün suçu kadınlara atmamak gerekiyor. Birçok kadın tecrübesizlik den dolayı odun gibi yatıyor olabilir. Ama erkekte birlikte olurken tek pozisyon ve stabil hız gidiyor. Zevkin min. yaşandığı her birliktelik sadece acı verir o yüzdendir ki ''isini bitirdi poposunu döndü ve yattı'' cümlesi baş ağrıtır.
Kadın görevim diye yapıyor erkekler coguda zevk diyorki kadın erkek gibi oldu bitti bakmıyor ee boşalınca da kendi zevkini bitirip gidince haliyle kadın kötü diyor aslinda başta uzun uzun sevisip kadını ilgilense ben böyle birşey olacağını düşünmüyorum.
Genel olarak kötüler bence. Hayatlarında daha mastürbasyon yapmamış, kendi zevklerini bilmeyen, hayal dünyası geniş olmayan kişilerin odun gibi yatması normal. Kişinin fantezilere sahip olması ve zevklerini bilmesi için cinsellik yaşaması gerekmez. Sonra erkeklere bencil diyip zevk almıyorum. Tabi almazsın
Maalesef, utangaçlık ve çekingen tavırlar yıllarca evli olup aynı yatakta 1 milyon pozisyonda yapsanız geçmiyor. Türk kadınındaki bu iktidarsız ve isteksizlik ömrümüzü bitiriyor. Herkes üstüne alınmasın vardır istisnalar ama onlar bile gizli üye olarak bastırılmış duyguları yazarlar sadece başbaşa kalınca aynı garipsellik devam eder
Genelde tabularla öğretilerle günahla yetişen çocuklar büyüdükleri zaman bilinç altı ile hareket ettiği için erkek ne kadar bilgisiz ise genel olarak kadınlarda öyle her şeye ayıp günah denilerek büyütüldükleri için örnek kadınların karanlıkta sevişmelerinin en büyük bu durum. erkek de öyle büyütüldüğü için gerekliliklerini öğrenmeden performans düşük oluyor.
Erkeklerin de iyi olduğunu sanmıyorum. Kadın zevk alırsa erkeğine de yaşatır.
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türkiyede cinsellik sıkıntılı durumda genelde. Erkeklere baksan, çoğunluğu kendim tatmin olayım yeter kadını boşver diyor. Kadına baksan genelde ilişki istemiyor bile. Hemen olsun bitsin uğraşmayayım derdinde. Böyle düşünen hemen bitsin diyenler de şekillere girmeye kocasına hoş görünmeye uğraşmaz bence. Birbirini cinsel tatmin edebilecek kişiler denk gelmesi büyük şans oluyor bu yüzden
Kadından kadına değişiyor ama bu genelleme elbette yapılmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kadınlar partnerlerini seçmeyi bilmiyolar çoğu kadın bakir erkeklerin sexin üstesinden gelemiyceyni sanıyo bunun doğruluk payı vardır illaki ama sonuçta bakir olmasına rağmen sexe dair çoğu bilgiyi bilen insanlar var yani, bide unutmayın burası cinselliğin afrikası erkeklwr için saha çok geçeeli bu bence 2 tarafta bunu kabul eder
Bir kadın yatakta kötü ise ya cinsel ilişki sırasında rahat olamıyor kendini kasıyor kendini ilişkiye veremiyordur ya da erkek, kadını yatakta iyi yönlendiremiyordur gevşetip rahat olması için gereken ortamı sağlayamıyordur. bence
Yine birbirimizi suçluyoruz. Kadınlar erkeklere suç atıyor erkekler kadınlara. Seksi geçtim kadın erkek ilişkilerinde bile birbirimizi anlayamıyoruz. Birbirini anlayamayanlar birbirini mutlu edemez elbette
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet gerçekten öyle bunu ego yapıp kabul etmememizlik yapıyor bazi kadınlar bende kadınım kabul ediyorum doğru. Evleniyor adamla birlikte bile olmak istemiyor. Sonuç adamın gözü dışarıda oluyor
Odun gibi yatan kadında degil sorun onu o hale getiren erkekte türk kadınlarının içindeki cevheri goremeyenler utansin yatakta aynı dili konustugun zaman turk kadınları adama yeryuzunde cenneti yaşatır
Kadın ayrı erkek ayrı kötü istisnalar dışında Hep ayıp yasak günah baskısıyla büyüdük Erkek erken geliyor kadın patates çuvalı gibi yatıyor Biraz içinden geldiği gibi davranan kadına kötü gözle bakılıyor Kısaca nerden baksan dikiş tutmaz
Kadınlar küçüklükten beri kapalı bir kutu gibi yetiştirildikleri için ne yazık ki performansları da kötü oluyor. İlişkiye korkarak girenler çoğunluklu. Bunların yanı sıra kendini rahat hissetmeyenler de oldukça fazla.
bence eğitim arttıkça cinsel yetenekler de artıyor. Bu sebeple istatistik hangi eğitim düzeyinde yapılmış ona bakmak lazım. Türk kadınlarının iyi olduğunu düşünüyorum
Bu durumun müsebbibi bizim toplumda ki cinsellik algısı... Kadın cinselliği tabular üzerine kurulu. Ancak yeni nesil bomba gibi geliyor :D :D Benim dediğim 30 yaş ve üzeri...
Aslında Türk erkeklerinden kaynaklı bir sorun bu, kadını sanki erkeği boşaltması için koymuşlar yatağa, varsa yoksa erkek memnuniyeti. Direk sonuç odaklılar, ama ilk önce partnerini memnun edesin ki, o da daha sonra hünerini ortaya koysunn
Bir kadınla yatmak cinsel seçimlerim/yönelimlerim arasında olmadığından Türk kadınlarının nasıl seviştiğini bilemiyorum ve çevremde de pek Türk kadınıyla yatan birileri olmadığından Türk kadınlarıyla ilgili bir şikayet duymadım. Neyseki ben de Türk erkeğiyle yatmadım/yatmıyorum ve bu araştırmadaki kadınlarla ortak bir şikayetim yok; cinsel yaşantımdan, partnerimden memnunum.
Her iki kesimde bence kötü performans sergiliyoruz. Genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ne istediğini bildikten sonra Türk kadınının eline su dökemezler😀💘
Cinsellik çok acayip birşeymis gibi görüyorlar türk kadınlari tabi böyle olunca beklentide yüksek oluyor ama beklentileri karşılanmayinca böyle oluyor kadından kadına değişir ama
Türk kadinlari dizinde yabanciladinlarla tercihim olmadı ama yinede bizimkiler fena değil ya Helede şimdiki gençler işi daha iyi biliyor idare eder bana yetiyo
Mızmız hemen canım yandı diyen ota boka sınır koyan, ilişki sırasında hadi boşalmadın mi hala diyip hevesi kursakta bırakan tipler çok var ne yazık ki bence cinsellikte aşırı katı kuralcı okunmamalı.
Kankam yabancılara göre daha sınırlılar, bazı erkeklerin fantazileri var fetişleri falan var, türk kadını bunları gerçekleştirmez belki, ama yabancılara normal geliyor 😃
Ya hareketsiz kalma eğilimleri var ve birçoğunda pratik eksiği var bu yüzden ortalama kalite düşük. Ama toplumun direttiği sınırlardan taşan ilik gibi hatunlar da mevcut. Hedefleri doğru seçince seks kalitesi yüksek oluyor bu sayede.
Genellemeye kapalı bu konu. Çok çok iyiside var ki ruhunu içinden çıkartır. Çok kötüsü de var maalesef :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler iyi değil kadınlar da iyi değil. Kültürel olarak bir mit olduğundan ne adam akıllı bilgi aktarımı oluyor ne de tecrübe kazanabiliyorlar. Tecrübe olarak da evet çoğu türk kadını gayet kötü