çooook oldu baloncuk kısmından tutup çıkarttığım. atalarımız boşuna et ete değecek dememiş. şapka ile sabaha kadar yolu var yoksa hiç hissetmiyorum çok sıkıyor. boyutlarda standart. bakalım denemeye devam şu ana kadar en incesinide denedim aynı. şapkada sürtünmeden yanma oluşacak artık.
00 Yorumla
o iş şansa bırakılırmı laa 9 ay sonra kucağına verdimi bebeği ahhh dersin keşke şapka takaydım dersin
10 Yorumla
prezervatif asla kullandırmam zaten sonrası için ilaç kullanılır
54 Yorumla- +1 yıl
ilaçlarda yan etki yok mu?
- +1 yıl
sorularım olabilirmi özelden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Herşeyin farklı bir yolu vardır giyin git markete bul al gel ulan saf dedikte robotta değil istek arzu sıfır karşı tarafıda düşünmek lazım
10 Yorumlaaıdıyet duygusunu yok eden bır katıl o.. bınbesyuz tane korunma yontemı varken cok gereksız, haa bu gebelık ıcın dusunduklerım hastalık ıcın yapacak tek sey boylesı ılıskıden kacınmak ınsanlar tek eslı ıse hastalık kapma rıskı neredeyse yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen paralı ilişkide prezervatif takmiyorum ilk ilişkimde cok kötü olmustu
1 kere kullandim bir daha kullanmadim
Zevk için et ete degmeli ama saglik acisindan ise kondom şart
Benim yaptiklarim haftada 1 kere doktora gidiyorlar ama yine de güvenmemek lazim bence :)00 YorumlaAhanda sorunun cevabi;
www.kizlarsoruyor.com/.../q1566549-kondomsuz-iliskiye-girer-misiniz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Niye kondom alayım ki? hem onun ıslaklığını ve sıcaklığını hissetmeyeceğim hemde o benim atımlarımı hissetmeyecek fitil alırım hem daha garantili...
00 YorumlaAlır gelirim. Ne olur ne olmaz.
Hem de durex select alırım.
Meyveli olanından...
Diğerleri kokuyor çünkü...
Kokmuşken meyve koksun bari. :)00 YorumlaHayır kesinlikle alman kondom kullanmayı sevmiyorum hatta kullanamıyoruz diyebilirim.
Et ete değecek arkadaş, ben geri çekme yöntemini kullanıyorum00 YorumlaPrezervatifle seks olacağına hiç olmasın daha iyi..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbetteki kullanırım tecrübeli biri geri çekilme yöntemi uygulayabilir ertesi gün hapı kullanabilirsiniz (ama ben pek güvenmiyorum) onun dışında düzenli doğum kontrol hapı kullanılıyorsa sıkıntı olmaz aksi takdirde hep bir risk var demektir
00 YorumlaYanımda yoksa alıp gelmem yanımdaysa da önce ilk girişi aracısız yaparım prezervatifle bozmak olmaz hissetmek gerek o darlığı sonra takarım ama.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkondom almaya giderim ama geç vakit ya da uzaktaysa alacağım yer geri çekmeyle falan idare edirim.
00 Yorumla
+1 yılula konrol bende. gidip ne alacam. tam boşalacakken çıkarır dışarı boşalırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yılı aşkın birlikte olduğum bir sevgilim var öğrenci olduğu için okul bitmeden evlenemiyoruz ama cinsel birlikteliğimiz düzenli olarak devam ediyor. prezervatifsiz asla ilişkiye girmem evimde de yedekte sürekli prezervatif bulundururum
00 Yorumla69 yaparım yarıda bırakıp almaya gidemem yoksa eczanede kim varsa yazık olur!
04 Yorumla
Soran+1 yılEn başında gider misin peki?
Soran+1 yılOnun evindeysen?
Gidip almam. İşi şansa bırakırım. Ama Hamile kalacağını sanmam. 😎
00 Yorumla
+1 yılKorunmasız olmaz kanks. Korunmak şart. Sonra ortalık piç kaynıyor
00 Yorumla
+1 yılBazen..
Kullandım mı "Okey Çifte Haz"ı kullanırım..00 YorumlaBunun sansla nexalakasi var yaa tecrubeli olan, erkek ne zaman bosalacgini anlar bu soruyu sorduguna gore hicbir bilgin yok
00 YorumlaKizim senin annen baban prezervatif mi kullaniyo sanki ole her yaptiginda olsa asiret olurdun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkında olmadan kaçabilir ama cahilce konuşma.
Hayir disari bosaliyorum. Dogal yontemleri kullaniyorum yani. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kızı hamile bırakmayacak kadar tecrübeliyim, prezervatifi sadece HPV virüsü için kullanırım, eğer kız eşim veya eş adayımsa prezervatif kullanmam.
00 YorumlaKız sağlıklı ise kendini kontrol edeceksin. Yoksa yandı yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı derken?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben korunurum , evli olmadan yapmam korunmadan o işi ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Saf sevgiliyle alakası yok kornulması gerekiyorsa korunulur
00 Yorumla
+1 yılişimi görürürm içine boşalmamaya çalışırım boşaldıysakta yapıcak bişe yok ertesi gün hapı denen bişi var condoma gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. dışarı boşalırım çare yok başka. Prezervatif almaya gidemem ben o an.
00 YorumlaKullanmam. Sevmiyorum. Zaten 1 defa seks yaptım ondanda hiç bişey anlamadım
00 Yorumla
+1 yılkullanıyorum her zaman kullanmassam ella yetişiyor :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben prezervatıfsız karımla bıle yatmam ya da korunmadan..
00 YorumlaHayat kadini degil ise şapkaya gerek yok. Vakti geldiginde ben cekerim kendimi :-)
00 Yorumla
+1 yılgaz maskesiyle gül koklamam
66 Yorumla
Soran+1 yılOoo master gelmiş sorumaa güzel cevap ama sorumluluk yüklü.
- +1 yıl
neden sorumluluk yüklüymüş:D
Soran+1 yılHamile kalma olasılığı var
- +1 yıl
atın ölümü arpadan olsun be boşver:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer prezervatif kullanırsam 2. postada ağlatırım. Sebebi:hissiyat azalınca iş daha da uzuyor iş uzayınca hatun kişi kasıklarında sancılar başlıyor
00 Yorumla
+1 yılkzmış mermi namluda azmış pipi donda durmaz... Onun için o esnada prezervatif akla gelmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. İşimi şansa bırakırım olursa baba der olmazsa elveda der
00 Yorumlaprezervatif ya da hap gibi hamilelik önleyici şeyler yoksa dokunmam kıza
00 Yorumlabu zaman kadar hıc kullanmadım... bu zamandan sonrada düsünmüyorum.
00 Yorumlasaf ise onun bu halini kötüye kullanmak insanlık değil dir
00 YorumlaBalon gibi birşey var o mu kanka söylediğin şey :-( ne işe yarıyor o :-(
00 YorumlaGeri çekmek diye bir sey var yüz yıllardır kullanılıyor ve çok güvenli.
00 Yorumlaet ete deyecek prezervatif kullanmam kendimi kontrol edebilirim..
00 Yorumlaİşi şansa bırakmam hemen bir tane kondom alır gelirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes o an kimse prezervatif dusunmez kontrollu bir bicimde isini halledersin supe kalmamsi icin iliskiden sonra ilac alirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceli erkekler var ama.
Cevap sahibi+1 yılDusunen kim :)) yorum yapanlarin yuzde 70 milli olmamistir
+1 yılRezervatif kullanmiyom bosalmadan hemen cikariyom penisimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissetmekten daha çok zevk veren bir hazz'dır tohum atma duygusu. Bu nedenle kullanmam.
00 Yorumlabu enyakın anında aranıza bişey girmemeli, ben kullanmam risk almak heycan verir...
00 Yorumlaişi garantiye alır devam ederim ya vazgeçerse saf sevgilim :P
00 Yorumlahiç ertesi gün hapı ya da kondom kullanmadım. geleceğimi anladığım an dışarı boşalıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif takarim ne olur ne olmaz işimi şansa bırakmam ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmam. Sevmediğim kızla yatmam. Yattığım kızı yarı yolda bırakmam , Olursa çocuk bana baba desin ; )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharbiden saf ama bir b*k bilmemesi üzücü. takvim günlerini sorsaydı ya... ya da geri cekme diye bişey var illa icine mi boşalıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsimi sansa birakmayi severim isimi hallederim et ete deyecek yani deymezse zevk felan alinmaz snra yeni cikab prezervatifleri bir bir dener kullanirim...
00 Yorumlaöyle bir ihtimal varsa prezervatifi yanımda taşırım
00 YorumlaHamile kalabilelcek icin deyil ikimizin sagligi icin onsuz Hic iliskiye girmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok tam boşalacakken geri çekerim şimdiye kadar işe yaradı :)
00 Yorumla
+1 yılBen isi sansa birakmam boşa kurşun atmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiorum kullanmayi ama ne olur ne olmaz diyede sonlara dogru takarim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsimi sansa birakmam. Guvenmedigim biriyse kullanırım. Ama tanıdığım sevdiğim biriyse kullanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçorap morap idare ederim olsada süzme olsun çocuk napalım :D
00 Yorumla
+1 yılet ete değicek... okadar.
00 YorumlaPatlıyor... Asla güvenmem.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne