Cinsel Yaşam Prezervatif kullanır mısınız? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Prezervatif kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fbuddy59 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Prezervatif şart. Sen nasıl istersin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Prezervatifsiz asla. Yorumla fbuddy59 +1 yıl Aferin sana. Bakire misin? Yorumla fhenomen +1 yıl Yk kanka kiz bakire analda istior prezervatifi. d. d Yorumla
GizliKullanıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Et ete dil dile deymeli arkadaş 😊 0 1 Yorumla GizliKullanıcık +1 yıl Şafak abimizden bu soruya cevap 😃https://youtu.be/Fs19rQCAyFA Yorumla
dumencihaydar Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Askerliği çoktan yaptı bizimki.. 0 0 Yorumla
OlurÖyleArada Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ben karsiyim. 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Neye? Yorumla OlurÖyleArada +1 yıl Prezervatif kullanimina. Yorumla jackdaniel0 +1 yıl Gaz maskesine benziyor :) Yorumla mamuli +1 yıl neye Yorumla
seroka Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl O kadar safmi bu kizlar ya :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Safı da var yani. Yorumla seroka +1 yıl Hee peki sen safmısın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Omrum boyunca hic gerek duymadim, duymayacamda... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya karşı taraf diretirse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık için diretirse eyvallah ama tanımadığım biriyle yapmayacağım için onda da sıkıntı olmaz. BEnde canlı sperm yok hanım abla, o yuzden kızlar bayılıyo bu duruma :) Yorumla
BigŞeff Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Saf sevgiliyle ne isim var ya😄 0 0 Yorumla
kızlarvematematik Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. saf kız yoktur :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçine boşalmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok farklı bir cevap vermişsin sağol. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
o olmadan olmaz... bakireysede olmaz..
işi şansa bırakmam yanımda taşırım
Hic bir sey bulamazsam poset baglar devam 😀
Şişirip şişirip balon yapıyoruz.
işi şansa bırakmam. kendimi kontrol ederim.
Prezervatif şart. Sen nasıl istersin?
Prezervatifsiz asla.
Aferin sana. Bakire misin?
Yk kanka kiz bakire analda istior prezervatifi. d. d
yok bim poşeti kullanırım
tadı olmaz öyle et ete değecek
Et ete dil dile deymeli arkadaş 😊
Şafak abimizden bu soruya cevap 😃
https://youtu.be/Fs19rQCAyFA
Askerliği çoktan yaptı bizimki..
kullanırım karşımdakine saygıdan
Ben karsiyim.
Neye?
Prezervatif kullanimina.
Gaz maskesine benziyor :)
neye
O kadar safmi bu kizlar ya :)
Safı da var yani.
Hee peki sen safmısın?
Omrum boyunca hic gerek duymadim, duymayacamda...
Ya karşı taraf diretirse?
Sağlık için diretirse eyvallah ama tanımadığım biriyle yapmayacağım için onda da sıkıntı olmaz. BEnde canlı sperm yok hanım abla, o yuzden kızlar bayılıyo bu duruma :)
Ne sansi tedbirli ol yeter
Et ete değmesi lazım yahu :)
birşey yaparız hamile kalmasın diye :)
balon yaparım genelde
yok biz poşet geçiriyoz kafasına genelde :D
kullanmam ama şansada bırakmam
Sansa birakirim heyecani orda:)
Saf sevgiliyle ne isim var ya😄
Ben kendimi tutuyorum rahatça girebilirim
İçine bosalmam anı bozmam
kendimi kontrol edebiliyorum
Şapka ya ne gerek var ya
şansa bırakırım et ete değmeli :)
Almam Şans'ada Bırakmam Kontrol Bende...
Ten tene değmeli sevmiyorum ve kullanmıyorum
boşalacağım zaman içinden çıksam olmaz mı? :)
Yapmam.
mecbur
kullanmam.
ne zaman gelceğini hissedebiliyom kullanmam
Sen nasil istiyorsan oyle kullancam
ordan geri dönüsü yok onsuz yola devam ederdim.
ayıpsın
Alıp gelmem
et ete değmeli
tene ten
Et ete sürtecek aga
Hap daha iyi
saf kız yoktur :D
Et ete değecek
İçine boşalmam
Çok farklı bir cevap vermişsin sağol.
kullanırım
Hergün mutlaka.