Erkekler güzel çekici bir kadınla mı cinsel ilişkiye girerken çabuk boşalır yoksa sıradan normal bir kadınla mı?(kadının zevk almasını önemsemeyen bir erkek için soruyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşalma nedenleri çok fazla etken içerir
Senin sorunda bile o etkenler farklilasabilir
Kadının boşalmasını onemsememe durumunda bile değişiklik olabilir
Kadının sulanması çekiciliği cinsel organın zevk vermsi görünüş bakımından erkekte yarattigi tutku isve cilve her şey değişebilir
Ama sonuçta güzel bakımlı tatlı seksi işveli bir hatun daha çok etkileyici olacaktır daha çabuk boşalmaya etki edebilir012 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan yapıyoruz. 22 yaşında yüz ve sütyenimi görnce 4 dk de boşaldı zor oldu ama boşaldı. Göğüs ve yüz görünce 2 dk de boşaldı. Normal mi?
- +1 yıl
Bilemem ki
Bunlarda da kriterler var
Hiç daha önce ilişki yaşamısmi
Gerçekte kadın vücudu görmüşmü
Spor yapiyormu dik tutabiliyormu
Zor oldu dediğin devamlı mastürbasyon yapınca zor oldu diyorsan kısa sürmüş derim ama Türkiye'de iki sn de boşalan erkeklerde var bı saat surenlerde
Kilosu bile önemli çünkü bu kalp hormon ve libido işi
Ama sanırım o biraz tecrübesiz pek görmemiş birazda aceleci
Soran+1 yılNorveçli çocuk djsjjs
Soran+1 yılseks hayatı aktif değil o zaman. Bu yüzden mi hemen boşalıyor ki
Soran+1 yılUmarım aşıktır hsjss sanaldan bağladıysam gerçekte daha iyi bağlarım
Soran+1 yılDanimarkalı beni evine davet etti ama bu etmiyor! Ama ben bunu seviyorum sanırım :(
Soran+1 yılAhahah evet haklısınız teşekkür ederim :)))
En İyi Cevaplar
+1 yılAlakası yok erkek için amaç bolamak olmamalı amacı boşalmak olan bir erkek cinselliği keşfetmemiştir ne tatmin olur nede tatmin edebilir, kadın için durum farklı bir kadının gerçekten tatmin olabilmesi için en az 3 defa orgazm yaşamalı ve erkek tatmin etmekten daha çok zevk almalı, tabi bunun için cinselliğin yatakta sınırsız yaşanabilmesi gerekiyo süre olarak ön sevişme dahil bir ile birbuçuk saat arası bir cinsellik iki tarafıda hem ruhen hem bedenen tatmin eder
00 Yorumla
O kadının herşeyine bağlı inlemesine hatta gözlerini kapatıp dudak ısırmasına kadar bir çok detay var daha güzellik ve çekicilik oda ayrı bir ödül diyelim
020 Yorumla
Soran+1 yılPeki sanalda kızın güzelliğinin önemi var mı?
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Soran+1 yılBiz sanaldan yapıyoruz :D o yüzden merak ettim
Soran+1 yılAslında soru şu. Sütyen ve yüzümü görünce 4-5 dk de boşalıyor. Yüz ve göğüs görünce 2 dk de. Çocuk 22 yaşında ve normal mi?
Soran+1 yılAhahhaa umarım :D
Soran+1 yılBen iddialı değilim ama çocuk beni çok mu beğeniyo da erken boşalıyor acaba ahahha
Soran+1 yıl22 yaşında ve norveçli korkuyorum ya sapıksa? Bu bi ihtimal mi
Soran+1 yılYa cinsel sapıksa…
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm :))))
Soran+1 yılEvet çok güzel bir sohbetti iyi akşamlar :))))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılBunun sıradanlık ya da cekicilikle alakası yok o an çok azdirirsan ve seni gerçekten arzular isterse ve uzun süredir de seks yapmanızda hemen bosalabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken boşalmayı tetikleyen bir çok erken var dediğin gibi
normal sevişirken 40 dakika yaptığım oldu
ama kızın birinin göğsünü okşarkende boşaldım07 Yorumla
Soran+1 yılSizinle ilgili bir durum yani
Cevap sahibi+1 yılhayır sizinle
Soran+1 yılGöğüsünü okşadığınız kız güzel miydi?
Cevap sahibi+1 yılher yeri güzeldi
Cevap sahibi+1 yılsen güzel misin
Soran+1 yılGüzel olunca erken boşalıyorsunuz yani
Cevap sahibi+1 yılevet
Tecrübesizlik ve konsantrasyon eksikliğidir çabuk boşalmak.
07 Yorumla
Soran+1 yılKadının Güzelliğinin etkisi var mı?
Soran+1 yılMastürbasyon bağımlılarının seks hayatı pek olmuyor mu?
Soran+1 yılBunlar hem seks hem mastürbasyon mu yapıyor diye düşünüyordum. Peki sanalda güzelliğin önemi var mı?
Soran+1 yılSanaldan yaptığım çocuk yüzümü ve sütyenimi görüp 4 dk de boşaldı ama göğüsleri görünce 2 dk de falan boşalıyor normal mi?
+1 yılaslında kadının çekiciliğide etkiler ama en büyük etken fazla masturbasyondur...
010 Yorumla
Soran+1 yılFazla mastürbasyon yapan erkek erken mi boşalır?
- +1 yıl
aynen öylee erken boşalır...
Soran+1 yılGüzel kadınla da erken boşalır dimi
- +1 yıl
Aslında kadının güzelliğinden ziyade yatakta aktifliği daha etkili bence...
Soran+1 yılSanalda yapılınca düşün?
- +1 yıl
denemek lazım... ama sanalda çekicilik etkilidir bence...
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim :)))
- +1 yıl
rica ederim... kadınlar günün kutlu olsun... :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)))
- +1 yıl
video izlemeye devam :)
erkeğin çabuk boşalması uzun süre seks yapmamasına bağlıdır
00 Yorumla
+1 yılgüzel çekici bir kadınla ilişki tercihimdir ama saatlerce sevişirim
00 Yorumla
+1 yılHem güzel hemde seksi ise bakışlar falan ozaman cok farkeder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzellikle alakalı değil aslında ten sıcaklığı tadı vs ama erkektenden kaynaklı psikolojik yani kadını düşünerek yaparsa biraz geç boşalır
011 Yorumla
Soran+1 yılSanalda?
Cevap sahibi+1 yılsanalda mı sanal zor ya boşalmak ben şahsen içine girmeden zor ama sanalda göğüsler kalça vajina daha önemli güzellikten ziyade
Soran+1 yılSanaldan yaptığım çocuk yüzüm ve sütyenimi görerek 4 dk de boşaldı. Sırf göğüs görünce 2 dk falan boşalıyor. Normal mi?
Cevap sahibi+1 yılergenmiydi o kaç yşaındaydı
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılergen sayılır daha yüz ve sütyen görerek boşalmak saçma gibi şahsen ben öyle boşalamam
Soran+1 yılHer duyan şaşırıyor bende anlamadım bu durum normal mi değil mi? Hani beni üzmemek için erken boşalıyor olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerini görse boşalsa tamam sütyen ve yüzünü görüp boşalma olmaz normal dğeil
Soran+1 yılZor boşaldı sütyen ve yüzle ama boşaldı, fantezi kurucam dedi. Göğüs görüp 2 dk normal ama diğeri değil yani?
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerine bağlı oda yani gizli olmasna açık açık anlatacamda işte
Cevap sahibi+1 yıltamam çıktım gizliden
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yok b u cünkü erkeğin kendini kontrolü ile alakalı daha cok.
053 Yorumla
Soran+1 yılİsterse erkenden boşalabilir mi bir erkek 2-3 dk de mesela
Cevap sahibi+1 yılİstediği için boşalmaz. Uzun tutamadığı için 2-3 dk çinde boşalır
Soran+1 yılYüzümü ve sütyeni görüp 4 dk de boşaldı. Yüz ve göğüs görünce 2 dk boşalıyor normal mi?
Cevap sahibi+1 yılO zaman demek ki normal bir sekste 1 dk bile sürmez. Kesinlikle normal değil
Cevap sahibi+1 yılBen dünn yaptığım sexting de 1 saatten fazla sürdürdük ve bizde ses falan da vardı.
Soran+1 yılBizim durumumuz ne o zaman?
Cevap sahibi+1 yılÇabuk boşalan biriyle seksting yapıyorsun. Umarım sevgili değilsinizdir.
Soran+1 yılDeğiliz ama onu seviyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılGönlüne göre olsun ama sana yetecek biri olmayacaktır.
Bütün sekstiniz 3 dk mı sürdü yani şimdi szin.
Soran+1 yılOnun boşalması o kadar. Lafla daha uzun sürüyor ama o videocall yapıp boşalmayı seviyor. Lafla olunca boşalmıyor
Cevap sahibi+1 yılSen boşalıyor musun peki bu süreçte
Soran+1 yılHayır ahhaha
Cevap sahibi+1 yılAhaha üzücü cidden :D :D Eee çocuk bari seks olarak yüzyüze yapıcak olsa seni kurtacak mı :D
Soran+1 yılAhahah hiç bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAy düşünsene azıcık sulanmışsın, tam değecek daha girmeden içine üstü döl olmulş 😁😂😂😂
Soran+1 yılBen beni çok arzuladığını düşünürüm ahahha
Cevap sahibi+1 yılGaribim fakr avutması lan bu resmen hahahaha :D :d
Eee bir böyle oldu iki böyle oldu :D Senin vajina demicek mi istiyom LAAAAN BEN diye haha
Soran+1 yılAhahah ya peki sapık olabilir mi? Bu ihtimalden de korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSapık derken? Neyi kastediyorsan
Soran+1 yılHani böyle cinsel sapık
Cevap sahibi+1 yılFantezi bakımından ucuk sacık fikirleri var mı diye yoksa direk ifşa anlamında sapık mı
Soran+1 yılMesela vajina içerisine obje girmeyi izlemeyi seviyor. Benden istedi (bakireyim) yapmadım tabiki. Ses falan istiyordu onları da atmadım
Cevap sahibi+1 yılŞimdi obje var, obje var. Bakire oldugun için zaten yapmazsın ama normal durumda diş fırcası normal ama gidip mk koca teneke kola şişesi derse bir sorgulatır :D
Soran+1 yılDiş fırçası istedi o da ahahah ben çok tuhaf karşıladım. Tarak sapı falan da dedi
Cevap sahibi+1 yılBunlar çok sapıkça değil ya ama ben abes buluyorum :D:D
Ben istediğimde genelde parmak sokmasını isterim :D
Soran+1 yılDiş fırcası tarak erkek dünyası için normalde iyi en azından :D kız arkadaşlarıma söyleyince ben dahil tuhaf karşıladık
Cevap sahibi+1 yılYa onun altında yatan sebep p. rno sitelerinde çünkü görülen şeyler. Türkiye'de biri istese hiç şaşırmazdım bak hatta :D Ama galiba bu yurtdısıdnanmıs öyle gördüm yorumdan birinde :D
Soran+1 yılEvet Norveçli ve bence seks hayatı yok bu çocuğun
Cevap sahibi+1 yılOnu nasıl başarmış ki🤣🤣
Degiskk, ulan bizim burada oluyor ahaha
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk sert falan nasıl yapacak seni merak ettirmedi değil 🤣 her kadın sert becerilmeyi ister öyle ya da böyle 😆
Soran+1 yılİlk tanıştığımızda en son 3 hafta önce seks yaptığını söylemişti ama sanki tecrübesiz bir çocuk gibi. Yani bana öyle geldi sanki işlerini sanalda hallediypr gibi
Cevap sahibi+1 yılOyle bir ülkede olup sanala bu kadar bağlı kalması tuhaf ve anlamsiz
Soran+1 yılEvet herkes bunu söylüyor. Neden ordaki bir erkek sanal sexting bağımlısı olur
Cevap sahibi+1 yılDüzenli bir seks hayatı varken diyelim sekstung yapıyorsa bu sefer artık bu hastalık haline geliyor
Soran+1 yılEyvah. Ya öyle bir erkekse…
Cevap sahibi+1 yılO zaman direk vah haline
Seninle iken başkasıyla da yapar üzücü okul
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılEvet :(((( size teşekkür ederim zaman ayırdınız bu çocuğu daha çok tanımam lazım, iyi geceler :)))
Cevap sahibi+1 yılSiz ne kadardır tanıyorsunuz bir birinizi
Rica ederim ya güzel sohbet gitti
Soran+1 yılHaziran ayından beri. Sosyal medya kullanmayan bir çocuk sırf snapten konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılGüven olmaz ona pek
Soran+1 yılVe evet güzel sohbetti :))
Cevap sahibi+1 yılHazirandan beri sadece snap ise bu sadece seks amaçlı bir muhabbet
Cevap sahibi+1 yılHazirandan beri 3 dk like bosalmaya mi kaltlandin 😆😁😁
Soran+1 yılİlk aylar seks muhabetti çoktu şimdi daha az seks daha çok diğer konular ama 2-3 günde bir konuşuyoruz
Soran+1 yılAhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılHmmm anladım valla gönlüne göre olsun ama çok bel bağlama derim ben. Dost acı söyler 😅
Cevap sahibi+1 yılGerceklesme olayını geçtim ihtiyacını karşılamak noktasi da sıkıntı gibi
Soran+1 yılAhahah evet evet haklısınız teşekkür ederim sizinde her şey gönlünüzce olsun :))))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ya muhabbetine buradayız lafı bile olmaz
Varsa sorun alırım her zaman ne ile alakalı okursa olsun
Soran+1 yılGerçek ilişkiye girme kısmı dimi sıkıntılı gibi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm :))) sizde aynı şekilde her konuyu sorabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılGerçek ilişki kismi tamamen sıkıntılı çünkü cidden 2 3 dakika bir kadın için aşırı yetersiz. Senin cinsel zevk eğilimini bilmem ama doyurmaz diye tahmin ediyorum yine
Sorarım kesinlikle 😄🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzellik falan hikaye. bunlara şey olsun yeter ya adını duysa bşlır bunlar boşversene..
18 Yorumla- +1 yıl
Karşına nasıl insanlar çıktı bilmiyorum ama herkes öyle değil emin ol😉 ayrıca yüz güzelliğinin çok önemi yoktur cinsellikte evet ama vucut orantıları, cinsellikte sınır tanımaması, enerjisinin yüksek olması 1 saatte ben bittim demesi mesela ve bakımlı olması benim için vazgeçilmez kriterler
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 prenses gibi hatun arayıp veya takılıp sonra en çirkinleriyle de olanlar gördüm
- +1 yıl
İşte bende onu söulüyorum prenses herkes öyle değil diyorum
- +1 yıl
Ayrıca ben prensesler gibi hatun aramıyorum çünkü bende ingiltere kıralı değilim biraz bakımlı olsun cinselliği sevsin fiziğine dikkat etsin yeter ya çokmu şey istiyorum, asıl konu çabuk boşalmaktı konu dağıldı işte o istesemde olmuyo 1 satten önce olmaz hem olsa bile beni de partnerimide tatmin etmez haksızmıyım
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 1 sa nedir ya ahahah y uh diyorum
- +1 yıl
Neden bunun 20 25 dakikası ön sevişme zaten ön sevişme benim için çok önemli 1 saat çokmu abartı geliyo sana spor yapıyomusun bilmiyorum ama sportmen erkekler öyledir🙂
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 evet çok uzun gereksiz bence. sıkıcı ve yorucu. yarım sa bile fazla. 5-10 dk giriş gelişme olsa 5-7 dk sonuç iyidir. spor yapmam
- +1 yıl
Tamam sen 7 dakkaya devam ozaman 😂 gün gelir sana gerçekten tatminedici bir cinsellik yaşatacak adam çıkar karşına ozamanda gereksiz dersin😉
+1 yılOndan ziyade kadının sekste ne kadar istekli olduğuna bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yaşadığı biriyle geç boşalir
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik etkiler mi? Etkilerse nasıl?
- +1 yıl
Hayır o kadar etkisi yok sadece seksi kıyafetler etkiler ama
Soran+1 yılPeki sanalda?
- +1 yıl
Görüntülü ise dediğim gibi ten rengi bile etkiler güzellik sekste erken boşalma ya neden olmaz
Soran+1 yılAma sanalda boşalmayı etkiler yani
- +1 yıl
Yok ya o kendiyle alakalı bir durumdur manken biri varsa karşısında saniye sürmez o mantıkla
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. erkek boşalmasını kontrol edebilir aslında
00 YorumlaAnı yaşa takılma gerisine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadının tecrübesine bağlıdır
00 Yorumla Evet 1 saate olanda oldu 5 dakikaya olanda
00 Yorumla
+1 yılDaha çok bencilligine bağlıdır
00 Yorumlakarı güzelse 2 sn
01 Yorumla
Soran+1 yılBir yazı okudum. Biri şey demiş türk kadını olduğu için erken boşalıyoruz rus olsa 1 saat sonra boşalırız. Ve kafam karıştı güzel olunca geç mi boşalıyosunuz diye
aynen hersey kadina bagli
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026