Bir insan birini hiç tanımadan, bir yaşantı geçmiş biriktirmeden nasıl seks yapar?

Kast ettiğim şey f*ck boddy olayı. Ekşi Sözlükte entryler girilmiş. Yazanların geneli erkek tabi ki 🤦🏻‍♀️😏 çünkü ben erkeğim bana mesaj atmasın hemcinslerim yazmışlar. Kadınlardan da tek tük gördüm yazan. Genel olarak erkekler yazdığından bulamamaktan veya bulduklarından da memnun olmamaktan şikayetçiler. Bulabilenlerden bazıları demiş ki kadınlar belli bir zaman sonra duygusallığa vuruyor. Sonra ben hayatımda daimi olan, bana ilgi gösteren birini istiyorum diyormuş. Ya da sevgiliyiz zannedip sürekli mesaj, gün içinde arama, iltifat güzel söz falan bekliyormuş. Ya da çok iyi bir stalkermış (doğru yazmamış olabilirim şeyimde değil) çevresindeki herkesi biliyormuş. Adam demiş ki biraz kızdırsam, huyuna suyuna gitmesem gittiğimiz yaptığımız her şeyi doküman doküman hazırlayıp etrafa döker. Allah f*ck boddynin de iyisini versin gibi bir şey yazmış. 😂😂 Kadının biri demiş her önüme gelenle yatmıyorum. Tanımadan seks yaptıklarımla tanıyıp da seks yaptıklarımı ayrı tutabiliyorum çürüyen bedenlerinize çok anlam mana yüklemeyin demiş.
Şimdi arkadaş mağarada falan yaşamıyoruz. İlkel klanımıza da yok hani hep belli başlı erkek ve kadınlardan oluşan. O kadar toplu taşıma, cafe, sahil kenarında yürüyüş yaparken, işe gider gelirken bazı kadın/erkekleri etkileyici bulabiliyoruz. Beğeniyoruz. Genelde fizikseldir. Karakteri beğenmek çok daha zor ve uzun sürer. Ama ben beğendiğim seksi bulduğum bir erkekle seks yapma ihtimalim olsa bile ona cinsel olarak dokunamam. Beyin olarak, psikoloji olarak buna hazırlanma sürecimin olması gerekir. Bunlar olacak ki arzu hissedip, teni tenime değdiğinde heyecan, ıslanma vs olsun seks yapayım bundan zevk alayım. Arkadaş desen arkadaşın samimiyetine göre değişir. Zaten karşı cins arkadaş olup, seksüel olarak onu düşünüyorsan ve bu karşılıklıysa sevgili olup evleniyorlar ya da evlenmeseler de sevgili olup öyle yaşıyorlar. Ve ortak çevreye sahip olduğunda da arada kavga/çatışma olunca intikam almak için seninle yaşadığını etrafa dökme ihtimali var. Bunu kadınlar bile birbirine çok kolay yapar. Erkeler de yapar. Demek çevrenden olmayacak. E peki ortak yaşandı, belli bir zamanlık tanışmışlık olmayınca o yabancılık hissini nasıl aşıyorsunuz? Bu onaylı tecavüz gibi bir şey olmuyor mu?

Bir de bir şey diyeyim biz her görüşü, ideolojiyi, düşünceyi, modayı, gıdayız, teknolojiyi Batıdan almak zorunda mıyız ya? Bu kelime bile son 20-30 yıllık. 90’lardan önce çıkmamış bir şey. Tüketim toplumu oldukça, popüler kültürün karşısına sağlam temellendirilmiş bir kültür, hayat görüşü ortaya koyamadığımızdan ya da toplumsal, kültürel DNA’ya aykırı olduğundan sorunlar oluyor. Alışmadık 🍑’te don durmuyor. Bu benim için geçerli değil. Çok tutulmayan bir ilişki çeşidi olmasından belli. Şimdi sorsak evleneceğiniz kadın/erkek f*ck boddy ilişkisi yaşadığını öğrensen evlenme kararını etkiler mi desek hem KS hem Türkiye geneli %99.5 etkiler der.

Bir insan birini hiç tanımadan, bir yaşantı geçmiş biriktirmeden nasıl seks yapar?