Kast ettiğim şey f*ck boddy olayı. Ekşi Sözlükte entryler girilmiş. Yazanların geneli erkek tabi ki 🤦🏻♀️😏 çünkü ben erkeğim bana mesaj atmasın hemcinslerim yazmışlar. Kadınlardan da tek tük gördüm yazan. Genel olarak erkekler yazdığından bulamamaktan veya bulduklarından da memnun olmamaktan şikayetçiler. Bulabilenlerden bazıları demiş ki kadınlar belli bir zaman sonra duygusallığa vuruyor. Sonra ben hayatımda daimi olan, bana ilgi gösteren birini istiyorum diyormuş. Ya da sevgiliyiz zannedip sürekli mesaj, gün içinde arama, iltifat güzel söz falan bekliyormuş. Ya da çok iyi bir stalkermış (doğru yazmamış olabilirim şeyimde değil) çevresindeki herkesi biliyormuş. Adam demiş ki biraz kızdırsam, huyuna suyuna gitmesem gittiğimiz yaptığımız her şeyi doküman doküman hazırlayıp etrafa döker. Allah f*ck boddynin de iyisini versin gibi bir şey yazmış. 😂😂 Kadının biri demiş her önüme gelenle yatmıyorum. Tanımadan seks yaptıklarımla tanıyıp da seks yaptıklarımı ayrı tutabiliyorum çürüyen bedenlerinize çok anlam mana yüklemeyin demiş.
Şimdi arkadaş mağarada falan yaşamıyoruz. İlkel klanımıza da yok hani hep belli başlı erkek ve kadınlardan oluşan. O kadar toplu taşıma, cafe, sahil kenarında yürüyüş yaparken, işe gider gelirken bazı kadın/erkekleri etkileyici bulabiliyoruz. Beğeniyoruz. Genelde fizikseldir. Karakteri beğenmek çok daha zor ve uzun sürer. Ama ben beğendiğim seksi bulduğum bir erkekle seks yapma ihtimalim olsa bile ona cinsel olarak dokunamam. Beyin olarak, psikoloji olarak buna hazırlanma sürecimin olması gerekir. Bunlar olacak ki arzu hissedip, teni tenime değdiğinde heyecan, ıslanma vs olsun seks yapayım bundan zevk alayım. Arkadaş desen arkadaşın samimiyetine göre değişir. Zaten karşı cins arkadaş olup, seksüel olarak onu düşünüyorsan ve bu karşılıklıysa sevgili olup evleniyorlar ya da evlenmeseler de sevgili olup öyle yaşıyorlar. Ve ortak çevreye sahip olduğunda da arada kavga/çatışma olunca intikam almak için seninle yaşadığını etrafa dökme ihtimali var. Bunu kadınlar bile birbirine çok kolay yapar. Erkeler de yapar. Demek çevrenden olmayacak. E peki ortak yaşandı, belli bir zamanlık tanışmışlık olmayınca o yabancılık hissini nasıl aşıyorsunuz? Bu onaylı tecavüz gibi bir şey olmuyor mu?
Bir de bir şey diyeyim biz her görüşü, ideolojiyi, düşünceyi, modayı, gıdayız, teknolojiyi Batıdan almak zorunda mıyız ya? Bu kelime bile son 20-30 yıllık. 90’lardan önce çıkmamış bir şey. Tüketim toplumu oldukça, popüler kültürün karşısına sağlam temellendirilmiş bir kültür, hayat görüşü ortaya koyamadığımızdan ya da toplumsal, kültürel DNA’ya aykırı olduğundan sorunlar oluyor. Alışmadık 🍑’te don durmuyor. Bu benim için geçerli değil. Çok tutulmayan bir ilişki çeşidi olmasından belli. Şimdi sorsak evleneceğiniz kadın/erkek f*ck boddy ilişkisi yaşadığını öğrensen evlenme kararını etkiler mi desek hem KS hem Türkiye geneli %99.5 etkiler der.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşte mesela sen f*ck. buddysine akşamında aşık olacak bir kızsın çünkü beynin o şekilde çalışıyor. Bir ilişkiden ne beklediğine göre değişir bütün bunlar. Seks yapan, dışarda da oturan kahve içip yemek yiyen ancak birbirlerine karşı duygusal hiçbir şey hissetmeyen insanlar da tanıyorum, seks yapıp bir sonraki sekse kadar asla iletişime geçmeyenler de. Bunun da çeşitleri var. Büyük ihtimalle hiç cinsellik yaşamadın ve tam olarak ıslanmayı, tahrik olmayı, bir adamı arzulamayı bilmiyorsun. Hiç aşık olmadığın bir insanla harika bir seks yapabilirsin aynı şekilde sevdiğin adamla seksin berbat geçebilir. Bunlar konuşarak, birlikte karar vereceğiniz bir şey.
Orgazm oldum. Seks yapmadım. Ama bu yüzden de f*ck boddy’e de aşık olmam. Zaten aşık olmadan seks yapmam/ yapamam. Önce beğenmek➡️Tanışmak➡️Hoşlanmak➡️Vakit geçirmek➡️Hayatına yavaş yavaş almak➡️Arzulamak➡️Tanımak tanıdıkça hoşlantının aşka dönesi tutku da eş zamanlı gelişecek➡️SEKS!➡️ Aşkın alevlenmesi harlanması➡️Birlikte yaşama arzusu ve ortak kararla evlilik o da olursa.
Yani f*ck boddye aşık olmam bir defa seks yapmayı isteyemem. Yine hiç sevmediğim aşık olmadığım vakit geçirmeye katlanamadığım insanla yiyip içmem, birlikte olmam. Konuşmam sohbet etmem. Aynı mekanı bile paylaşamam.
Genelde f*ck boddysine aşık olanlar bu şekilde seks yapanlar oluyor. Aldıkları zevki aşk olarak görüyorlar. Sevgililik olarak görüyorlar. Öyle olmasa bunca erkek böyle olduğunu oraya yazıp yakınmazdı.
Olmaz yanlış bişey. Aslında seks yapıyosan biriyle ömürlük olacak senin için
Şimdi ömür boyunca o insanı sevebilmek, hiç sıkılmamak, güzel anlaşabilmek güzel olurdu ama bu bir hayal. Neden? Benim annem babam bile kaç yıllık evlilikse 30 senelik vardır. Evde çok büyük kavgalarını gördüm boşanma raddesine kadar geldiler. Ama boşanamadılar. Gerek annemin ekonomik durumu ama ondan da önemlisi biz vardık. Bizim için sürdürdüler. İnsan aynı anadan babadan kanından canından olanla bile anlaşamıyor. Sevgiliyi/seks yaptığım kişiyi onlarla kıyaslamıyorum ama seks yaptığım kişi ömürlük olmayabilir. Kadın için de erkek için de geçerli. Benim merak ettiğim şey. Sadece fiziksel beğeni fiziksel olarak seksi bulmak seks yapmak için nasıl yeterli geliyor? Yabancı bir eşyaya eve mekana gittiğimde bir yabancılık hissi oluyor. Toplu taşımada kadın/erkek vücuduma değdiğinde bir yabancılık oluyor. Ne oluyor diyorsun. Bırak ki çırılçıplak yatağa gir. İçine al/gir falan. Çok tuhaf yav
Seksi genelde heyecan verdiği için çekici buluruz. Oysa birleştircidir asli gorevi. Yoksa diğer vücudun sistemleri gibi, ornegin diskilamakran farkı kalmaz. Hayvanlar gibi olunur. Zaten uzmanlar gercek sevgi olmadan yapılan seksi hastalik, neomfani olarak görüyorlar. Benim anne, babamda oyleydi. Babam öldu uzun zaman önce. Ama hala annem için bir tek o var. Ve her zaman uzun birliktelikler kötü olmaz. Teyzem 65 , enistem 78 yaşında ve hala ilk evlendikleri zaman gibiler. Hatta daha ileri. Bir gerçek olay vardı, erkek 105 , kadin 100 yasindaydi. Ve sorunca hsla srvgi var mı diye? Cevapları, birimiz kapidan çikinca bile özlüyoruz diye
Bu kadar uzun detay okuyamam asla ama yapılır yani basit
Okusan basit olmadığını göreceksin.
Sana basit gelmemesi de gayet doğal