Erkek arkadaşımla 1 senedir birlikteyiz bu süreçte birkaç kere sevişme aşamasına geldik neyse işte cinsellik yaşamamış bir erkek sevişirken nasıl davranır? Bizimkinin eli kolu başka yerlere gidiyor , kıyafetlerimiz üzerimizdeyken üstümde sanki seks yapıyormuşuz gibi hareketler yapıyor sonra göğsümü avuçluyor öpüyor yine elleri benim cinsel organıma gidiyor parmaklarıyla oramı okşuyor ( kıyafetim üzerinden ) sizce tecrübesi olan bir erkek mi? Bazı erkekler ben hiç yapmadım dese bile yalan söyleyebiliyor o yüzden merak ettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence tecrübe önemli yapamaz
Ön sevişmeyi iyi yapması lazım sevgilisine güzel bir masaj, arkasından iyi bir ön sevişme, kaliteli bir oral seks uzun ama çok yavaş dili ile dudakların arasına ayırarak dudakları tek tek emerek kriter ise daireler çizerek dil darbeler atarak, diliyle içine girerken daireler çizerek dil darbeleri atıp dudaklarını emerek haz vermesi lazım sonra değişik hikaye ve fantazilerle eğlenceli bir şekilde okşayarak öperek koklayarak ufak ısırıklar atarak tatlı küfürler ederek farklı pozisyonlarda ilişkiye girmesi lazım bunların hepsini yavaş hem de çok yavaş itinayla incitmeden sevgiyle yapabilmesi lazım ama ilk yapacak olan adam heyecandan eli ayağı titrer sadece öpmeyi bile bilmez dudaklarını ve dilini kullanmayı bilmez ellerini nasıl kullanması gerektiğini bilmez heyecanlanır seksim sadece sok çıkar olduğunu bilir. Oysaki seks bir sanattır bir sanat eserine davranır gibi narin ve muhteşem bir şekilde davranmalı hakkını vermelidir bir kadına kadın olduğunu hissettirmek gerekir bunları acemi yapamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi kelimesi kullanmak demek tecrübe demektir. hiç svişmemiş birisi iyi sevişemez. iyi nasıl elde edilir bir sonrakini daha iyi yapabilmek için eksikleri hataları gidererek olur. bu da ne demektir sürekli ilişki yaşamaı ki doğruya iyiye doğru ilerlesin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Günümüzde sosyal medya herseyi öğretiyor, sen onu nasıl mutlu ederim diye araştırırken oda kadınları nasıl mutlu ederim diye araştırmış sende uygulanmıştır sonuçta hoşuna gittiği seni iyi tahrik edip sulanmasıni sagladımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur sosyal medya hiç bilmiyorum diyene bile öğretiyor
+1 yılEğer utangaç değilse yapabilir. En bilgiliyim ama utangacım gidip sarılamam öpmemem dokunamam mesela. Ayrıca elini oraya götürdü ise ne olmuş? Senin geçmişinde bir cinsellik oldu mu?
024 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki olmadı ben böyle şeyleri bile ilk defa onunla yaşadım benim liseden beri sevgilim bile olmadı
Soran+1 yılBu kişiyi de öyle sağda solda ben bulmadım , ablamın eşi tanıyordu kendisini ikimizinde yaşı ilerliyor abisi demiş ki tanıştıralım görüşsünler diye..
- +1 yıl
Peki senin geçmişinde sevgilin oldu mu?
Soran+1 yılOldu ama şöyle en son lisedeydim o da başka şehirde yaşıyordu 2 kere görüştüm onda da hep arkadaşımı yanımda götürdüm sonra ayrılmıştık bir de yalan olmasın ablam komşumuzun bir akrabasını söylemişti evde ailecek görüştük ama ben anlaşamayınca sevgili aşamasına gelmeden bitmişti
- +1 yıl
O zaman sevgilin olmadı aslında anlattığına göre.
Soran+1 yılYani olmamış gibi aslında
- +1 yıl
Anladım. Dediğim gibi ben utangacım ondan dokunamam bile yoksa ne yapmam gerektiğini biliyorum. Yani utanmasam korkmasam tepkisinden yapabilirim. O benim gibi değildir belki. Benimde hiç sevgilim olmadı cinsellik yaşamadım. Sen bu kişiyle yaşamaya başladın. Evlenmez iseniz durum ne olacak?
Soran+1 yılEvlenmez isem de bir şey olmayacak kadınlar üstünden bunun yargolayıcı bir duruma dönüştürülmesi kadar gereksiz bir durum yok. Hiç öpüşmemiştim öpüştüm hiç birinin elini tutup sevgilim diye gezmemiştim gezdim hiç sevişmemiştim seviştim yani illa ki bunları biriyle yaşayacaktım ne kadarını ne derecesini bilemezdim ama biri olmasa biri olacaktı. Ben kendimi bu konuda kötü hissetmiyorum. Erkekler yapıyor sonra hayatlarına başkaları giriyor karşı taraf diyor mu sen herkesle sevişmişsin diye.. daha biz kadınlar olarak erkeklerin bizden önce birileriyle birlikte olup olmadıklarını bile anlayamadan hayatımıza dahil ediyoruz ama onlara gelince aman şöyle olsun aman böyle olsun lafları işitiyoruz. Benim de kendimce cinsel ihtiyaçlarım var illa ki kütük değilim.
- +1 yıl
Benim bahsettiğim o değil. Karşı taraf içinde aynı şey geçerli. Ayrıca illa yapacaksın diye de bir şey yok. Yapamadan ölen bir sürü insan var. Yani illa olacak diye de bir şey yok. Onlar için ihtiyaç değil miydi? O zaman neden yaşayamadan öldüler? Yaşayamadıkları için mi?
Diğer bir konu ise kırmızı hapa göre erkeğin diğer kızlardan ilgi görmesi onu kadının gözünde daha çekici yapar ama erkek için diğer erkeklerden ilgi gören bir kadının çekiciliği azalır. Bu benim fikrim değil kırmızı hapa göredir.
Soran+1 yılFikirlerine saygı duyuyorum ama konuştuğumuz konu ile kadın / erkek arasındaki çekicilik durumu alakası nedir? Konuyu nasıl oldu da oraya bağladın anlayamadım.
Basit anlattım aslında hayatımda uzun zamandır sevgilim diyebileceğim birisi var ve bu kişiyi ben sağda solda bulmadım ailem önerdi tanıştırdı aynı şekilde onun ailesi de beni önerdi biz tanıştık birbirimizi beğendik ve bu süreçte yalnız kaldığımız birkaç zamanda yakınlaşmalarımız oldu ama gidip de birlikte olmadık olmayız da. Yapamadan ölen insan çoktur şimdi onlar ölü olduğu için maalesef bize neden yapamadan öldüklerini açıklayacak durumda olamazlar. Diğer konu dediğin kısma gelirsek inan ki bizim peşimizden erkekler de kızlar koşmuyor kendi halimizdeyiz.- +1 yıl
Ben peşinizden erkek kızlar koşsun demedim. Kırmızı hapın dediği çekicilik konusunu söyledim. Nasıl bağladım, bana kadınlar yapınca olmuyor da erkekler yapınca mı oluyor anlamında bir şey dedin bu yüzden bende bunu söyledim. Basit yani. Yapamadan ölen insanlar nedenini kendileri de bilmiyor belki. Anlayacağın yapamadıkları için de ölmediler. Bu yüzden cinsellik ihtiyaç değil aslında. Bu kişiyle olmasa öbürü ile olacak diye de bir kural yok olmayadabilir. Bunu söylemeye çalışıyorum. Mesela benim büyük ihtimal hiç sevgilim falan olmayacak cinsellik vs. Büyük hiçbirisi olmayacak.
Soran+1 yılŞu an böyle düşünmen normal çünkü hayatında kimse yok bana da hayatımda kiöse yokken sorsalar bende çok takmazdım
Ya zaten bende illa hayatıma biri girmeli , illa evlenmeliyim demiyorum ki bu bir süreçtir olur veya olmaz başka hayatıma girer veya girmez. Sen istekli bir insan olmayabilirsin olabilir ama ben öyle olmadığımı pekala dile getiriyorum. Niye saklayayım yani. Ben sevgilim olmadan önce düz duvarlara tırmanmıyordum şimdi de öyle değil ama oturup da cinsel içerikli filmler izliyordum yine izliyorum değişen bir şey yok burada.- +1 yıl
Bende istekli biriyim oldukça. Zaten hayatıma birinin gireceğini düşünmüyorum. Biri girdikten sonrası diye bir şey yok. Girse bile ben gidip bir şey isteyemem ondan veya elimi kolumu atamam elimi vajinasına falan götüremem. Bunlara hep kendiliğinden oluyor falan diyenler var ama yalan bunlar baş başa kalsan da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Aileniz sanırım muhafazakar biraz çünkü görüştürme falan diyorsun. Aileniz yalnız kaldığınızı falan da bilmiyor muhtemelen.
Soran+1 yılAma herkesin özeli kendinedir içten içe yaşadığı hissettiği duygular olabilir ama olmayabilir de.. bu kişiden kişiye kişinin yapısına göre değişir. Ben istekli bir insan olduğum için dışlanıp hor görüleceksem görüleyim umrumda değil hayatım boyunca yalnız kalıp öyle de ölebilirim ama bu yine dediğim gibi içimdeki o duyguyu değiştirmez.
- +1 yıl
İçimdeki duygu benimde değişmez. Ben de isterim biri olmasını falan ama muhtemelen olmayacak yani.
Soran+1 yılYalnız kaldığım dedim yer onun arabası kaldı ki beni arabayla aldığını herkes biliyor kapımın önğnden gelip alıyor
- +1 yıl
Arabada ne kadar bir şey yapabilirsiniz ki?
Soran+1 yılİşte sen böylesin senin gibi biriyle de tanışabilirdim yaşamayabilirdim de ama karşımdaki insan senin gibi değil o da istekli ama daha önce bazı şeyleri yaşamış etmiş ve ilişkinin başından beri böyle olduğu belliydi.
- +1 yıl
Hani ilişki falan bir şey yaşamamıştı kendisi? Öyle demedi mi sana? İnanmıyor musun dediklerine? Eğer yaşadı ise bazı şeyler nasıl kabul ettin onu?
Soran+1 yıl@EricaFeuer şöyle yeni tanıştığın bir insana sen biriyle yattın mı daha önce diye soramayız tabii ki ama biraz ilişki ilerleyince o sevişme durumu olunca ben sormak istedim dedim ki evlilik amacıyla tanıştığımızı benden daha çok sen söylüyorsun ama ben merak ediyorum hiç biriyle birlikte oldun mu dedim o da buna istinaden benim çevrem kalabalık çok ortama girdim çıktım allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ama yapmadım dedi. Bende dedim ki ben her söylenen söze gözü kapalı inanan biri değilimdir ama sen böyle diyorsan sana inanmayı tercih etmekten başka bir seçeneğim olamaz dedim ama o bana böyle bir soru yöneltmedi , yöneltemez de zaten. Nasıl bir aileden geldiğimi nasıl bir hayat yaşadığımı gayet iyi biliyor ama o benim gibi yetişmemiş. Ben bütün gün evdeyim ama işe gidip çalışan o yani bir nevi sürekli dışarda olan o ve haliyle ben dışarda olan insanı sorgularım. Bir de eski yaşam tarzını da anlatınca utana sıkıla da olsa sordum.
- +1 yıl
Niye yöneltemez böyle bir soru
- +1 yıl
İlişki başında neden geçmişini sorup ona göre ilerleyip ilerlememeye karar vermedin?
Soran+1 yılÇünkü ilk kriterim geçmişi değildi geçmişüne göre yargılama yapmıyorum zaten benim amacım gerçeğin ne olduğuyla ilgili aslında. Karşı tarafa bazen bir şeyleri eksik veya yalan dolanla anlatırız ben bunun olmasını istemiyorum.. yapmışsa yapmıştır saklamasın ben aman hiç yapmamış olsun diye bir beklenti içinde değildim zaten.
- +1 yıl
Neden öyle bir beklentin yoktu? Sonuçta senin olmamış. Yargılamakla alakalı bir şey demedim zaten.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
68Cevap
+1 yılBana tecrübeliymiş gibi geldi davranışları çünkü. Evet p*rno izleyerek görselde deneyim kazanılır fakat uygulamalı deneyim bambaşka bir şey. Yüz kızarması utanma çekingen davranışlar olur. Şöyle düşünmek lazım bir işi yeni ilk defa yapıyorsak hani biraz içe kapanık çekingen acemi yavaşça filan yapılır. Erkek arkadaşının günahını almayayım tabi net bilemeyiz ama bana deneyimliymiş gibi geldi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben de hiç yapmadım ama p. rno yıldızı kadar teorik bilgiye sahibim.
yani ne yapacağımı nasıl davranacağımı falan biliyorum.
doğru cevap o kişide fakat, hiç cinsellik yaşamamış biri de pekala çok iyi teorik bilgiye sahip olabilir, pratiği yoktur sadece.12 Yorumla
Soran+1 yıl"Doğru cevap o kişide " evet buna katılıyorum burada ne yorum yapılırsa yapılsın bana gerçek cevabı vermeyecek. Ben de 23 yaşındayım bende hiç yapmadım ama bende biliyorum ne yapmam gerektiğini.. artık eskisi gibi değil her şeyi öğrenmek daha kolay
- +1 yıl
gayet hoş bir cevap :) :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvarsın yapmamış olsun. ne güzel hastalık yok bir şey yok. al eğit elemanı. hep hazır mı yiyeceksiniz, azıcık emek verin. uçuk iş ilanları gibisiniz 20 yaşındaki elemandan 15 sene iş tecrübesi istiyorsunuz. bütün kadınlar tecrübeli isteriz diye bununla yapmazsa bu genç nasıl tecrübe edinsin. eskorta gidene de çemkiriyorsunuz. ne yapsın bu çocuk. azıcık insaf edin yav.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim derdim bilmesi değil ki zaten ben de isterdim ki hiç tecrübesi olmasın benimle yaşasın her şeyini ben mesela rahatlıkla ilk öpüştüğüm kişi sensin diyebiliyorum ama onun öyle değil zaten bunu saklamıyor diğer sevişme olaylarını da ne kadar yaşadı bilmiyorum ama her defasında şunu diyor bak diyor ben yapacak olsaydım inan ki durmazdım çünkü karılı kızlı ortamım çok oldu bana sarkanlarda oldu ama ben öyle bir şey yapmadım çünkü eşimle yapmak istiyorum demişti ha ne kadar doğrudur orasını da allah bilir kimseye inanmam inanıyorum desem bile bu yüzden de millete özelimi anlatmaya meraklı değilim sonuçta biz dışarda öyle mıç mıç davranan insanlar bile değiliz ama yani yaşadığım şeyi de anlatmadan bu soruyu soramazdım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları yapmak için illaki tecrübeye gerek yok yani bir şekilde bir kadının okşanması gereken dokunulması gereken yerler belli adam da oralar odaklanıyor Ha şöyle bir durum var siz flört ödeminde doğrudan Eğer bunları yapmaya başlamışsanız Demek ki adamın alışkanlığı var ki Geçmişte de yaşamış ondan dolayı bu kadar kolayca sizinle bunları Yaşamaya çalışıyor da olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yapmamışsa bile eğer istekliyse tabiki yapabilir ne kadar istekli olduğuna bağlı ama düzgün yapamayabilir ilk olduğu için düzgün yapabilmesi için tecrübe lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında kendisi tabii ki istekli bir insan ben de 23 yaşındayım bende de var o istek.. o en başından beri istekli birisi olduğunu belli ediyordu zaten evlenince eşini öyle rahat bırakcak birine benzemiyor ama eğer olur ds onunla evlenirsem cinsel hayatımızın iyi olacağını biliyorum en azından. Mesela öpüşürken bile dahs ilk öptüğünde bile dilini kullanıyordu bu benim midemi bulandırmıştı ilk başta çünkü öpüşmeyi böyle hayal etmiyordum sonraları alıştım artık iğrenç gelmiyor hatta hoşuma gidiyor diyebilirim.
- +1 yıl
İstekli olması güzel bu ikinizide doyurmaya yeter bence öpüşmeyi biliyorsa daha önce bazı şeyler yaşamış demektir belkide sadece öpüşme olarak yaşamıştır seks olarak değil ama buda bir tecrübedir...
+1 yılGayet güzel olur ben de yapmadan önce çok bilgiliydim, hatta ilk ilişkilerim de sorgulandım emin misin ilk olduğuna fazla iyisin diye yorumlar aldım 🤭🤭
22 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁😁
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkek arkadasın bakir degil yapmış ama cok aptalca emin ol sevişmeyi bilmiyor bu yaptıkları onu gösteriyor:) yangından mal kacırır gibi saldırmış resmen cinsellik arada romantizim arada tutku ister
00 Yorumla
+1 yılBirliktelik yaşayıp yaşamadığını ancak denediginizde ogrenebilirsin, sevişmeyi zaten daha önce birçok kez yaşadığı için, senin anlattıklarını yapması, vucudunu okşamasi gs gayet normal, bu seks yapıp yapmadığı konusunda pek fikir vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de ilkimsin diyor ayni seninki gibi davraniyor, ilk seninle opustum dedi ama cok iyi öpuyor anliyamiyorum bende isterdim herseyinde ilki olmayi ama iste bilemiyor insan
31 Yorumla
Soran+1 yılBenimki öpüşme ve ileriki olayları yaşamış onu inkar etmiyor sadece birlikte olmadım diyor
+1 yılErkek tecrübesiz ise çok net beli olur zaten heyecanlari çok oluyor
311 Yorumla- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
Kesinlikle doğru 👍👍👍
- +1 yıl
Derdiniz ne gençler
- +1 yıl
Ben özür dilerim bişey demedim dediğin doğru için kesinlikle doğru dedim k. bakma
- +1 yıl
Manyak çok yaa benim nicki gören laf çarpma peşinde kimin kaşıntısı var acaba direk gelsin söylesin ammmjjjjjlkk
- +1 yıl
Tamam ya yaa. kafa sktiniz yazıp durmayın kaza yapacam ya
- +1 yıl
Senin kafan çoktan hal olunmuş
- +1 yıl
Yavrum ben şimdi sana küfür mü ettim sapıklık mi yaptım senin söylediğinin aynısını söyledim
- +1 yıl
Oke 🤞
- +1 yıl
Hayatta başarılar 🖐️
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 o anı gözümde canlandırdımda , elbise üstünden aletini sağına soluna sürtüyorsa kimseyi bcermemiştir
11 Yorumla- +1 yıl
@kendinezelişh haksız mıyım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sevişmeden nasıl tecrübe kazanacak peki?
42 Yorumla- +1 yıl
illa heyecan yapar
Soran+1 yılÖyle tabii ki ama böyle detaylı anlatınca moralimi bozdular biraz sanki hayatlarındaki insanla kardeş kardeş oturuyorlarmış gibi.. baş başa kalıp da öpüşmeyen koklaşmayan var mıdır yani..
Yapmış olmasa bile video izlemesi yeter. Anladığım kadarıyla biraz aceleci. Oda yaşına ve libidosundan kaynaklanıyor
00 YorumlaAnasının karnından tecrübeli gelmiyor herhalde ne bekliyorsunuz bizden, siz neyseniz bizde oyuz snbxjsbxbd
00 Yorumla
+1 yılValla kendini egittiyse ne yapacagini ne istediğini hayalindekini fantazilerini gervek iliskiye dokebiliyorsa mumkun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende hic yapmadim sadece opusme oldu o da da hatta kotu mu diye sordum hayir sacmalama dedi ama o cok krz yapmistir en azindan onun ilki ben degildim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokda sorun değil bu dönemde p*rno izlemiş cinsel konularda araştırma mutlaka yapmıştır e tabi çok okuyan değil gezen bilir cinsinden ginede belli edecektir ama ne olabilir ki eğit o zaman istediğin kıvama gelsin
00 Yorumla
+1 yılAllah kolay etsin bacım ne diyeyim inşallah zevk yaşataýim derken canını yakmaz çok bu işler tecrübe işidir
00 YorumlaBen iyi sevişebileceğini düşünüyorum. Ne yapması gerektiğini p*rno öğrenmemişse elbette.
11 Yorumlabence çok iyi sevişir çok azgındır çünkü o an seni parçalayabilir
10 YorumlaHiç tecrüben olmasa bilee az meraklıysan bir kadına neler yapılabileceğini çözmüş olman gerekk 👌🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişir tabi niye sevişemesin hem Videolarla öğrenmiştir o 😄
40 YorumlaHiç yapmamış olabilir ama illaki video izliyor izlediklerini de üstünde uyguluyor
00 YorumlaÖğretebilirsin. burada bu var filan. Seviyosan öğret yani nolcak mdmdmd
00 YorumlaHayr en kalitesiz seks tecrübesiz veya uzun zamandr sevismeyen erkekle yapılan sekstir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYılların birikimi ve film izleme tecrübesi ile iyidir brlki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzleyerek öğrenmiştir. Ben de belimi kırmayı ve dans eder gibi kıvrılmayı 40 yıllık şey gibi video izleyerek öğrenmiştim :D
713 Yorumla- +1 yıl
Oha 😂
- +1 yıl
ilk defa yapıyor gibi değildin öylemi?
- +1 yıl
demekkı cok izledın
Cevap sahibi+1 yılİlk defadan sonra baktım kırmam gerekiyormuş, odun gibi durmuşum :D Nasıl kırılır bilmiyordum. Bazı videolar izleyip pratik yaptım nasıl durulur, nasıl kıvrılır. Sonra eski kocam offf yılan gibi nasıl kıvrılmıştın öyle diye durup durup söylenmişti:)
- +1 yıl
eski kocan?
şimdi yokmu? - +1 yıl
doggyde kıvrılmak da önemlı
Cevap sahibi+1 yılEvet o doggyyi unutamamıştı. Ama ben başka bir gün de onu yatağın kenarına getirip üstüne binip kıvrılmıştım ona da şaşırmıştı 😂
- +1 yıl
Sen gercekmisin ya
- +1 yıl
Kocan eski , peki yeni var mı?
- +1 yıl
kadın da arastırmalı ztn kıvırıp kökledı mı ztn benım bosalma pozısyonum
- +1 yıl
Kız ne milleti azdiriyorsun 😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunlar her erkekte oluşan istekler doğal yani. Tecrübesizliği asıl iliskide olur tek derdi boşalmak olur buradab anlarsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübesiz hiç yapmamış birini arıyoduysan evlenmeden yapmayalım deseydin
09 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben yaptım dedim mi? Veya öyle birini arıyorum aramıyorum da demedim.
Cevap sahibi+1 yılSon cümlenden dolayı böyle dedim
Soran+1 yılBen yalan söylenmesine kızıyorum kendimce diyorum ki böyle sevişebiliyor ama bana hiç yapmadım evliliğe sakladım kendimi diyor diye düşünüyorum sonra diyorum ki aman ne alakası var kendimi düşünüyorum sende diyorum çoğu şeyi yapmadın ama bilgin var diyorum
Cevap sahibi+1 yılSana sunu söyliyim evliliğe sakladım diyen hiçkimse sevişmez yapıyosa yalsndır orasını burasını elleyip evlilşğe sakladım masalına inanma
Soran+1 yılArtık genel geçer konuşmasanız olmaz mı yok efenim şunu yapan şunu yapmaz, bunu yapan şunu yapmaz gibi bir sizin isteğiniz var bizim yokmuş gibi davranmaktan vazgeçin yanii.. sevgililik döneminde ister istemez bazı temaslarda bulunuyor insan ve açıkçası hiç yaşamadığım için ve özel hayatımda da istekli birisi olduğum için merak ediyorum kendimi açıklamak zorunda bırakmanızdan bile nefret ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılİster istemez olmuyor zaten sevgililik başlı başına haram tek başınıza buluşmanız bile haram bunu biliyosundur ama biz inanmıyoruz sadece kendimizi sakınıyoruz dersen anlarım ama dini olarak sevgililik haram
Cevap sahibi+1 yılBuluşmassanız ister istemez diye bir şey ortadan kalkar bulusuncada yanınızda biri olcak
Soran+1 yılBen dindar bir insan hiç olmadım ailemde de böyle sevgiliye karşı çıkma olayı olsaydı baştan o kişiyle beni tanıştırmazlardı. Adamls dışarı yollamazlardı açıkcası ben adamın evinde buluşmuyorum her görüştüğümde de sevişmiyorum o anlık gelişen bir durum. Evet senin dediğine katılıyorum olması gereken seninki gibi ama günümüzde bunu ben uygulayan biri dğilim öyle birini de aramadım açıkcası ama sen bunu uygulayabiliyorsan ne mutlu sana en doğrusunu yapıyorsundur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç tecrübesi olmayan güzel yapamaz yaparsa da şansa olur bu işin doğrusu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZannetmiyorum. Zihinsel olarak çok şey bilebilir ama uygulama konusunda çok problem yaşar.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa yapıyorsa kalbi yerinden çıkacak gibi atar çok heyecanlanır ve kasık ağrısı başlar çünkü ilk olduğu icin
00 Yorumla
+1 yılYapmıştır sende bütün detayı anlattın bir video paylasmasıgin kaldir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmadan nasıl onun bir şeyleri yaşayıp yaşamadığını size sorabilirdim ki? Hani bende meraklı değilim yani millete bunları anlatmaya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan içgüdüsel olarak iyi sevişebilir. Tecrübeye gerek yoktur…Çok tecrübeli olupta beceriksiz olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce yapmamış birini istiyorum ya:(
567 Yorumla- +1 yıl
Ben oyleyim bende yapmamis isterim ama yok
Cevap sahibi+1 yıl@samedjackson var ben
- +1 yıl
Vay nadir de olsa varmis
Cevap sahibi+1 yıl@samedjackson aynn
- +1 yıl
Yapmamış birini bulsan yapacakmisin?
- +1 yıl
Kizlar yapmaz garanti ve guven isterler ne kadar cani istedikleri ikinci planda
Cevap sahibi+1 yıl@samedjackson imza attım
- +1 yıl
Yapmamış kız var mı ki yapmamış erkeği bulacaksın?
Cevap sahibi+1 yıl@Profesyonelşerefsiz Tabi var
- +1 yıl
Benim cevremde de yok ama cikiyor bazen
- +1 yıl
Bu devirde bulmak zor eğer ben varım diyorsan ne mutlu seni alana
- +1 yıl
Guzel ozellik
- +1 yıl
Tabi var diyon ama güvenen seven kız da zina yapar diyon o ne alaka?
Cevap sahibi+1 yıl@Profesyonelşerefsiz anlamadım
- +1 yıl
Bende anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 😄
- +1 yıl
Yav bide varya en pis nickname benim diyordum profisyoneli görene kadar piskolojimi bozdu
- +1 yıl
😂
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 hangisi daha masum acaba bilemedim
- +1 yıl
Nasi bilemedim kız libudosu yüksek olmak zararlımı?
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 değil tabii ki de
- +1 yıl
Demekki neymiş?
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 🤷♀️
- +1 yıl
Kizzzzzzzz ben tabiki
- +1 yıl
Kızlar güvenirse yapar diyen adamin yorumuna imzamı atarım dedin demekki güvendiğin biri olsa yapcan
- +1 yıl
E zaten oyle guvense neden yapmasin onundeki engel ne
Cevap sahibi+1 yıl@Profesyonelşerefsiz garanti ve güven bizde aile kurmak oluyo
- +1 yıl
Dine getirecek konuyu bence ondan dedi
- +1 yıl
@samedjackson biliyorum namuslu kız yok zaten. Hicbir kız zina olduğu için değil de güvendiği olmadığı için yapmıyor. Güvendikleri olunca veriyorlar zaten bekaretini
Soran+1 yıl@Profesyonelşerefsiz doğru erkekler de bu durumda çok namuslu oluyor ya.. namus muhabbetiniz batsın.
- +1 yıl
Konu iste namusun disinda olay olay namus meselesi de degil kizlik ya da bekaret neyse ne illaki yasayacak insan kendini omur boyuda tutacak diye bir sey yok ki yasamak istiyorsa yasar bunun namusla alakasi yok devir cahiliye devri degil o sekilde bakmaktan cikmak gerek
- +1 yıl
Onu bunu bilmem de allahdan korkuz yoksa erkek ya da bayan yapın bence
- +1 yıl
Yapmak isteyen yapar tek konu allah korkusu olsaydi o zaman yalan da kufurde ayni sey ama yapiliyor
- +1 yıl
@samedjackson insan dayanacagi ateş kadar günah işlemeli
- +1 yıl
- +1 yıl
Demek ki sen güvendiğin olsa hemen vercen bedenini
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz inkar etmiyorki zaten sadece guvenecegi adama denk gelmemiş
- +1 yıl
@Doyumsuz53 denk gelse hepsi yapar zaten. Allah korkusu olan kız kalmamış
- +1 yıl
İkinizinde nicklerine bakiyorum sonra yazdiklariniza bakiyorum cok komik lan ahhahahshsjsja
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 yooooo güvendiğim de denk geldi hatta zorladı ona rağmen yapmadım.. Çünkü yapmadım açıklamam bukadar
- +1 yıl
Sen ilk degildin diyemi yapmadın yoksa kendini kocana saklamak için mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 evlenmek istiyordu benimle bende onunla ama yapmadım bilemiyorum doğru bulmadım
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın ya ne oldu ayrıldınız mi simdi
- +1 yıl
Guven olsa da hazirlikli olmak onemli ve guvendigi kisi olsa da daha da garanti olan evlilik var bazilari o olmadan da yapiyor o ayri bazilari daha temkinli iste
- +1 yıl
@samedjackson temkinli olmak lazım gardaş biz erkek milletine güven olmaz her şey çıkar bizden
- +1 yıl
Dogru erkegi kizlar daha iyi gorur erkekler zaten tipinden anliyor ama kizin sadece o gibi durumlard kalbini degil aklini kullanarak dusunmesi önemli
- +1 yıl
@samedjackson kızlar sanal da çok fena ama yüz yüze görüşme oldumu hemen baglaniyor
Cevap sahibi+1 yıl@samedjackson evlilik dışı birlikteliği normal ve doğru ve doğal bulmuyorum tamamen istek arzu ve bence bu isteğe karşı koymak lazım her istediğimizi yaparsak ohoo
- +1 yıl
Aferin kizzz bak bize sakın güvenme uyyy biz erkeler var ya istediğimizi elde ettikten sonra resmiyette bişe yoksa varya resmi nikah ya da çoluk çocuk karismamissak hemen kacariz
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 4 4 lük değilim ama doğruyu söylemekten de kaçmıyoruz.. Sen de Mesela yapıp yapıp kızları kenara atma sende uzak dur madem bana katılıyorsun kadıni erkeği yok bu işin yapmaman gerektigini biliyorsun anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Kizzz alahina kurban senin samimiyetine inandım sende benim samimiyetine inan hiç bir kıza bir şey yapmadım yapmamda yarı yolda koymadım koymam da bazı kızlar vardır evlenilecek kesinlik le onlara zarar verecek ilerde onları zora dusurecek bişe yapmadım ama onlardan da hep zarar gördüm
- +1 yıl
Yarı yolda bırakıldım hayallerim umutlarım gelecekteki guruslerim yerle bir oldu kızlara inancımı insanlara olan güvenimi yıktılar ama hiç birine zarar vermedim
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 ismin doyumsuz
- +1 yıl
Bilerek yazdım artık iyi bir insan olmak dan zarar gorunce kötü olmaya karar verdim özelliklere kızlara ama hicde başarılı değil im bu konuda gördüğün gibi
- +1 yıl
Yaralarımı kanattin kabuk bağlamış di ne guzel
- +1 yıl
Siz kızlar varaya sizi gercekten seveni değil sizi sahipleneni değil de sizi seviyorum diyen hediyeler ile yalanlar ile kandirani seviyorsunuz
- +1 yıl
@Doyumsuz53 kızlar cidden çok saf ya hemen inanıyorlar dediklerimize
- +1 yıl
Saf degil inanmak istiyorlar cunku erkeklere guvenmis veya o kişiyi sevmis
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz 🤣
- +1 yıl
@samedjackson saflar ki gerçekten sevenle yatağa atmak isteyeni anlayamiyorlar
- +1 yıl
@Doyumsuz53 evlilik vaadiyle kandırılıp bekareti alınan terk edilen çok kız gördüm. Kızlar cidden saf oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Profesyonelşerefsiz yorumum çok tutmuş ilk defa bi gidin artık yeter
- +1 yıl
TM başka bir yorum yap oraya gelelim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
ya da istek at seni takip edelim
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 okadar ahkam kestikten sonra mı
Cevap sahibi+1 yıl@Doyumsuz53 başka yorumlar da artık tartışırız
- +1 yıl
Şimdi kimle fikir tartışması yapacam sen gidersen
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmadım diyorsa yapmaz bence belki çok p*rno izlemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonucta izleyerek de ogrenmis olabilir onemli olan seni yeterince tahrik edip islanmani saglamasi :) bunu yapabiliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübeli olan daha iyidir 😂🙂
52 Yorumla- +1 yıl
Seni hinzir seni😁
+1 yılBu herkeste kodlanmış bir olay.
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamasa bile böyle sevişebilir mi demek bu? Yani şöyle beniim de çok fazla cinsellik hakkında bilgim vardır hiçbirini gerçekte uygulamadım ama evlendiğimde yapmamış olsam dahi izlediklerimden ve kendi arzularımdan yola çıkarak bunları gerçekleştirebilirim
- +1 yıl
Bu bilgisayardaki bir program gibi herkeste yüklü, tek kötü yanı tecrübesiz birinin hamile bırakma riski daha yüksek çünkü duracağı yeri bilrmez
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBeceremez. seks bir sanattır.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlattıklarıma göre sen diyebilir misin bu adam daha önce birliktelik yaşamıştır diye? Yoksa oradan buradan gördüklerini veya daha önce seviştiği için bildiklerini mi uyguluyordur? Benden 4 sene önce en son kız arkadaşı varmış 1 sene sürmüş dediğind göre..
- +1 yıl
Öpüşmeyi bilmiyorum diyen kız arkadaşımın p#rnosunu izledim. Kimse bişey diyemez.
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Acemi oldugunu sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır yüzde 1 milyon yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılEvet içgüdüsel bir şey bu
00 YorumlaYapmadım, öyle bir düşüncem de yok
01 YorumlaO anki azgınlıkla sevişebilir
00 Yorumla
+1 yılMax 5 dakika içinde boşalır.
00 YorumlaHemde hayvan gibi 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Patlama yapar. Yeter ki ona bu şansı ver
00 Yorumla
+1 yılSevisemez tecrübesi yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Pek bir etki gösteremez ilk başlarda...
00 YorumlaLibido tavan senin gizlican
00 Yorumla
+1 yılsevisir ic gudusel dir seks
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli naz ama tecrübe daha iyidir her zaman
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılİşini biliyorsa avel değilse sevişir
00 Yorumla
+1 yılEğer biliyorsa sevisebilir neden sevisemesin
00 YorumlaZamanla alışır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen tecrübelisin herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olacağımı düşünüyorum. Açım çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılel zaten oraya gıtmelı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzlediği p*rno uyguluyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!