Penis boyuyla verdiği zevkin hiç bir önemi yoktur. şöyle ki: bi kadın vajinasının ilk 5-7 cm inden zevk alır.böyle olunca penis 20 cm olsa çok mu önemli? tabiki hayır. penis ne kadar büyük olursa erekte olası o kadar uzar ve erekte kalma süreside kısalır. örn:zencileri düşünün. penis boyu 8-9 cm ve daha büyük herkes bi kadını kolaylıkla tatmin edebilir. O yüzden boya çok takılmamak lazım. Katılıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhocam şimdi;
spiral takılırken vajinayı açmak için kullanıma bir aparat var. 25-30 cm uzunluğunda normal bir penisin 3 katı kalınlığında.. bunu rahatlıkla alan bu elastik yapıya ne soksan gider.
büyük olmasının en büyük avantajı pozisyon bolluğu yaşarsın.
büyük olmasının dezavantajı yaş 50 dediğinde ses gelmez...:-)
küçük olmasının dezavantajı: reklamını yapamazsın:-)
küçük olmasının avantajı: dibine kadar girersin. istediğin an ereksiyon olabilirsin.
oral seks sırasında köküne kadar ağıza girer. ve yaş 70 desede dikiş makinası gibi olursun.
çap ve performans önemlidir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Büyük penis, yalnızca "yeterlilik" için bir tercih değil. Estetik olarak büyük penis daha uyarıcı, ve seksapeli küçük bir penise göre daha fazla.
Bu durumu, erkekler için meme fetişi ile bağlantılandırabiliriz. Büyük meme sevenler olduğu gibi, küçük meme sevenler de var. Aynısı penis için de geçerli. Birisi "en az 17" diyor diye, herkes böyle düşünüyor değil. Şimdiye kadar ilişkide bulunduğum en büyük penis 16 santim olduğu halde, birçok ilişkim "mutlu" geçti. Önemli olan boyu değil, işlevi. Ancak boyu, güzel bir uyarıcı faktör, olması şart değil.43 Yorumla
Gizli Soranhaklısın belki görünüşü filan oral seksete ie yarar..
Öncelikle, kullandığınız üslup, yanıt vermeyi hak etmeyecek derecede saygısız ve kaba. Sorunuza gelecek olursak, ilişkilerimi "şu, şundan daha iyiydi" gibi bir sıraya sokmuyorum zira böylesi etik olmazdı. Dediğim gibi, sonuç olarak birçok ilişkim mutlu geçti. Soru için önemli olan da bu.
- +1 yıl
çok namusluda cevap ve üslup beğenmemiş hanfendi :) bide ilişkiye girdiği penisleri ölçmüş. gülmekten öldüm. eminim, müslüman da değil. ilişjkilerinide sıraya sokmamış :))
Boyla alakası yok bu işlerin.. 20-21 cm napıyım hayvan mıyız biz? büyük zevk vermiyor. büyük penis sadece erkekler arasında hava atma unsuru... kadın için boy hiç önemli değil. hele ki sevdiği adamla yapıyorsa isterse 3 cm olsun
51 Yorumla
+1 yılçekicin boyu değil çaktığı çivi önemli bee tatlım :)))))
281 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
37Cevap
sevdiğinle sevişir sevmediğinle si..şirsin eğer seviyosan ve oda seni seviyosa bunu kafasına takmaması lasım bende bunu kafama çok takıyorum sevgilimin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum benimkinin boyuda 16 falan ve bana küçük gelio ama en önemlisi karşındakine sadece penisinle değil daha farklı neler hissettirebildiğindir ve bu seni diğerlerinden farklı yapar ve penisinin boyunu o kadar önemsemez seks sadece penis ve vajinadan oluşmuyo :)
00 Yorumla
+1 yıltabiki de önemli.penis boyundan daha önemli bişey varsa o da kalınlığı:)
84 Yorumla- +1 yıl
tamam ona diyecek bi şey yok haklısınız.
- +1 yıl
sen işi biliyon :)
+1 yıl8-9 santimle zevk alacak kadın ben görmedim hiç. ideal olanı 18-20cm dir. tabiki birde kalınlığı önemlidir. penis vajinaya girerken ne kadar sürterek girerse o kadar zevk verir. incecik bir penis 50cm olsada zevk vermez. boy=kalınlık doğru orantılı olması gerekir. zaten 10cmlik bir penisi girip çıktığını kadın hissetmez bile(tabiri caizse mecazi sölüyom)
11 Yorumla- +1 yıl
ne uzun olanı ne kısa olanı önemli olanı içinde en çok kalını (haydar dümen)
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. 52 Yorumla- +1 yıl
bu ne ya çocuğun biri benimkisi küçük diye diye bunalıma girmiş:D:D
- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 cm boyu yeter ama bilekten az ince kalınlığı olsun bi de başı gövdesşnden daha kabarık olsun.. anca :)) seninki nasıl
83 Yorumla- +1 yıl
benimki mi nasıl:))) anlatamam nasıl olduğunu görmen lazım:)))
- +1 yıl
Utandım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe çok uzunu ne çok kalını. Ne incesi ne kısası herşeyin ortası makbul
91 Yorumla- +1 yıl
sizce 13 cm normal mi bayanlar kalınlıgıdanormall
+1 yılbütün çükler toplandık diyesim geldi :) o kadar çok penis kelimesi kullanmışsın ki. :D
77 Yorumla- +1 yıl
:))))))))) çükler yine kazandık:D:D
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
çükümüzü bu işe karıştırma derim
- +1 yıl
hayırdır
- +1 yıl
milletin dilinde dolaşması hoş değil :)
- +1 yıl
napim ama soran bile 3-4 tane penis demiş ben çük demişim çok mu :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz , kimin neyi niye sevdiğini .
Herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı , bence sen fazla takmışsın boyutlara .20 YorumlaCinsellik konusunda 641 cevap paylaştı. boy önemlidir sadıc, ne dersen de, insana 2 göz oda da yeter ama boğazda yalı daha fazla tatmin eder.
30 Yorumlaaga boyut önemli penetre ve pozisyon zenginliği açısından kaldıki bizim türk kızları kültürden dolayı acı çekmeyi severler masa ayağı bile kesmez zamanla gözlerini doyuramayız.ha 15-16 arası bide 4-5 cm kalınlıkla uçuramıyacın kadın yoktur 14'ten aşağısı üremeye ve belli pozisyonlara yetsede(hatuna yapışman lazım) zıplatma pozisyonları olmaz
11 Yorumlagozleri doysun baska bişi diill.. herkes en fazla uc tabak yemek yiyebilir ama sofranin donatilmasini ister=)) gerci bu bilimsel calişmayi yapan adaminkinide olcmek lazim zencileri cekemio olabilir=))
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru bi tespit aslında gözleri doysun derken.Ama korkutmamakta lazım derim ideal olan her zaman iyidir.Needen böyle bi konu açtım biliyormusun? bakıyorumda bazı konularda çok bahsediliyor soruluyor. özelliklede bayanlardan çok soru geliyor.öğrensinler diye boyun çok önemli olmadığını. sanki 20 cm olunca hepsini alabileceklerde ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli . Büyük desek, seninkinin bu saatten sora buyume imkani varmi sanki
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmoralini bozmak gibi olmasın ama eşiminki 20,21 civarı.bence boyu da önemli. en azından bence..çünkü bir çok erkeginki 15 16 civarı birçok kadın da buna alısık.ama ben büyük olusundan memnunum daha küçük olmasını da istemezdim...
117 Yorumla- +1 yıl
benim eşiminde daha büyük ama geç boşalması çok sorun oluyor 40 dakka gidip geliyor tam boşalacak sıkıyor böyle alışmış bekarken mastürbasyondan alıştığını söylüyor
- +1 yıl
insanla mı evlisin ?
Cevap sahibi+1 yılgeç yada erken boşalması boyuyla ilgili degil.40 dkka dayanamam valla çünkü ben minyon bir kadınım.zaten esim de o kadar anlayışsız degil .beni okadar hırpalamaz...
Cevap sahibi+1 yılve sen kadınmısın nereden bilecen kadının 5 6 cmden zevk aldıgını?evet alır ama bir yere kadar.15cmde bir yere kadar.20cmde daha fazla .boy arttıkça zevk artar.tabi burada rahimin esneyebildigi yere kadar olan boydan bahsediyoruz.kadınların bir çok g noktası vardır.7 cmin ulasabildigi noktayla 20 cmin ulaşabilği yer aynımı?.
- +1 yıl
bence kesinlikle haklısın. Belki çok mühim değil aldatacak karar, bilemem ama buda bi gerçek ki büyük olması kızlar tarafından dikkate değer bir özellik. Kimse bunalıma girmesin diye politik cevaplar veriliyo ama olmuşken biyik olsun diyede eklemeyi unutmuyolar. O yüzden evet tamamen haklısın ve direk doğruları söylediğin için de tebrik ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek:)
- +1 yıl
arkadasım kız arkadasım artık acı veriyor die yatmıyor benle ve ayrıldık bu yuzden 24 cm benimki gecelik ilişkilerimde bile zorluk yasıyorum. dog pozisyonunda ten tene degmiyo. kadın için belki iyi ama uzun olunca erkek bi zaman sonra zevk bile alamıyo. keske 15 16 olsaydı. hareket kabiliyetini bile azaltıyo uzunluk:(:(:(:(yardım edin nasıl küçültcem bunu benç...
- +1 yıl
abla sana bizim evdeki hortumu verek eşininkini bulamazsan arasıra idare edersin. hatta bu o boyutlardan daha uzun. eminim bunun kocasıda kendiside, kendini beğenmiştir. bu kadında fizik yoktur. bide kendini saklamış cevap vermiş.
katılmıyorum. ve duyarlı kısmı ilk 4-6 santimdir ortalama.. bu ortalama bir rakam olduğu için değişkenlik gösteriyordur...
ama boy önemli.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzunluğundan öte kalınlığı önemli tabi. vajina duvarına tam temas etmesi için belli bir kalınlık gerekiyor.
47 Yorumla- +1 yıl
ideal boyut sence kaç olmalı peki?
Cevap sahibi+1 yılkadından kadına değişir o. şimdi rakamlarla konuşmam çok zor
- +1 yıl
anladım.verdiğin cevaba sevindim:))))
- +1 yıl
kalınlık önemli hissetmek ve hissettirmek için ama uzuluğu da es geçmeyelim :)
Cevap sahibi+1 yılben minimum zevkten bahsediyorum. uzunkluk da eklenirse buna insan daha ne isteyebilir ki?
- +1 yıl
meme ve kalca büyüklüğüde önemli, öyle süper kadın yok denecek kadar az.
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. buyur link
30 Yorumla
+1 yılbayanların çoğu çantasında mezura ile geziyor olurda bir sex anı yaşanacak olursa herhangi bir an herhangi bi yerde ölçüyolar penisi istedikleri kriterlere uymuyolarsa yatmıyolar artık erkeklerle :D
06 Yorumla- +1 yıl
ulan birde patent aldınmı varya paranın dibine vurursun fikir benden çıktı ama herkez şahit mahkeme kararı ile alırım o patentin yarısını :D
- +1 yıl
onun yerine siteyi tyakip ediyorumda genelde erkekler kız, kızlar erkek bulamaamktan şikayetçi çöpçatan ajans kursak asıl ozaman paranın dibine buluruz herkezi kayıt yapıp kriterlerini alcaz birbirine uyanlarıda görüştürücez komisyonu alcaz nasıl fikir?
- +1 yıl
:D olsun biz kurmadık bizimki farklı gayrimüslim evlilik sitesi :D
benim kisi cok uzun değil ama söylediğinde biraz sacma olmuş bırader. uzun olursa pozisyon zenginliği artar. kamasutra ya bak anlarsın
13 Yorumla- +1 yıl
peki sana bi soru?p*rno izlemişsindir her genç gibi.zencilerinki çok uzun neden dim dik tutamıyorlar yada çok kısa bi zaman tutuyorlar hiç sordunmu kendine?Ben bilimsel olarak düşünüyorum gerçekten bilimsel tarafını bildiğim için böyle bi konu açtım ve tartışıyorum.
- +1 yıl
tabiki yanlış sadece örnek vermek için kullandım. p*rnoya kesinlikle hayır diyeblerdenim bununla ilgili bi konu açtım kapatıldı her nedense zararları konusunda.
+1 yılher sabah bu soruyla başlamazsam günüm zehir oluyo :))
10 YorumlaBir Penisin herzaman işlevi önemlidir. boyu hikayeee !
20 YorumlaCinsellik konusunda 312 cevap paylaştı. Kalın ve büyük penisim küçük olsun isterdim ilişkilerde sorun oluyor
00 Yorumla
+1 yılbu kadar olgun hanımı hiç bir arada görmemiştim, büyük penisi duyan gelmiş. Demekki gerçekten büyüğü makbul
00 YorumlaHernekadar bende buna anlam veremezsem de 8 cm yeterli cevabı doğru herhalde çünkü G noktası ilk 8 cm de diye biliyorum.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa uzunca araştırdım benimki 12cm korkuyodum ama boy çok önemli değil ya da uzmanalr bizi kandırıyor
Gizli Soran+1 yılaynen kalınlık önemli
bunu bir kadına anlatamazsın her ikisininde tadına bakmadıı sürece kendi erkeğininki harika gelir onlara. görsel şölen isteyen at çüküne baksın şölen dediğin öyle olur
10 Yorumlabüyük penis görsel bir şölendir 18cm ve üzeri kalın olan :))
62 Yorumla- +1 yıl
eminim bu eşini aldatmıştır :))
önemli olan işlevi dicekler. Ama hepsi küçük penisle dalga geçerler.
42 YorumlaCinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. walla 5 santimle çık karşısına, istiyorsan amutta seviş; yemez.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılKısa penisle bir erkek partnerini mutlu edebilir. Ama uzun penisle kısa penise oranla daha çok pozisyona girebilirsin.
10 Yorumla 2 veya 3 parmak kalınlığında çapı olmalı, uç kısmı daha kalın veya daha ince olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla20 olsa da 10 cm giriyor 15 olsada 10 cm giriyor o 17 20 30 diyenler ya aynı anda 2 penis alıyor içine ya da atıyor bir yerinden
01 Yorumla
Gizli Soranİşlev önemli dostum erken boşalma yeter
İki parmak kalınlığı normal sayılır
92 Yorumla- +1 yıl
elindekiyle yetinmek dedikleri bu olsa gerek :) o kadarcığı gerçekten normal sayılır mı?
+1 yılneden kafana takıyorsunki hiç takma aldıgın zevke bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılölçtürdüm sevgilime şimdi 16,5 cm çıktı :D zaten kalın baya
21 Yorumlabüyük aletli olanların iyi sevişemediği varsayılarak işlevi önemli diye cevap veriliyor büyüklük tabiki önemli
10 Yorumlavalla tecrübelerime dayanarak büyük önemli değildir diyen kızlara nedense pek inanamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaranızda duygusal olarak hiç bir bağ olmayan kadın için önemli.
00 Yorumla
+1 yılrahim duvarına kadar olan bölüm 7-8 cm fazlasını cebinde taşısa nolur _? :)
00 Yorumlabenmkinin boyu 15 cm kalınlıgı 8 cm yeterlimi lütfen cevap verin
02 Yorumla- +1 yıl
benimde kalınlık 32 cm yetermi acaba ?
- +1 yıl
benimkini bazen köprü olarak kullanıyorum yetermi acaba :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş büyük olunca her pozissyona rahat giriyorsun ufak olunca çıkıveriyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılkatılmıyoruz.
64 Yorumla- +1 yıl
soruya net cveap verdim :))
- +1 yıl
yürü de endamını görelim diyorsun yani:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 cmle tatmin olmuyor mu kadın?
48 Yorumla- +1 yıl
tabiki oluyor ama hepsi girmez içeri bu da iyi bi şey değil. erkeğin kasıklarının yumuşak dokunuşlarını kalçanızda hissetmek istemez mi bi bayan?
Cevap sahibi+1 yılGirer 20 cm sen kafanı yorma :)).
- +1 yıl
nasıl girecek ya? o kadar derinlik yok.istisnalar varsa bilmem:ben bana profesörün anlattığından yola çıkarak söylüyorum.anca zencilerde girer.
Cevap sahibi+1 yılFisting yaz çıkan videoları izle.
+1 yılsoba borusu gibi olmalı :D
00 Yorumlayok bazen penisede ihtiyaç yok ...
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil ama 4-5 cm kalınlık yeterlidir.
00 Yorumla
+1 yılbenm 13cm sizce nasıl kızlar kalınlıgı normall
10 Yorumlayha ben penıse metrey doluyom 14 cm cıkıyo
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkinin kalınlığı 4-4.5.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki 4.5 cm kalınlık
00 Yorumla
+1 yılIslev onemli
20 Yorumlasen öyle san...
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi