Bunu kendi isteginizle mi yapmadiniz yoksa gunah diye mi ya da karsiniza uygun biri mi cikmadi sorum ozellikle 25-30-35 yaş araliginda olan kisilere?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem günah diye hem evlenmeden olmaz hemde evlenilecek düzgün bir erkek çıkmadı bütün sebebler bu
ama en önemlisi evlilik dışı birliktelige karşıyım evlenecegim erkek ilk ve son olsun tabi oda benim gibi olsun
gerçi yaş 29 oldu daha bulamadık düzgün birini ya
o kadar erkekle düşüp kalkan evleniyor ben şaşıyorum nasıl rahat kocasının gözünün içine bakıyor igrenç
allah böylelerinden uzak tutsun ama toplum nerdeyse b öyle olmuş
biz evde kaldık anlayacagın77 Yorumla- +1 yıl
Bravo sana be :)
Soran+1 yılOyle dusunme mutlaka senin kismetin de biyerlerde bekliyordur gunu geldimi karsina geliverir uzulme ;)
- +1 yıl
Allah büyüktür devam et böyle İnş gönlünce olur herşey
- +1 yıl
10 yıl daha bulamazsan bekler misin peki?
Cevap sahibi+1 yılbeklerim
evlilik dışı birliktelik olmaz allah korusun- +1 yıl
Helal olsun kardeşim.
En İyi Cevaplar
Kızlık zarı 35 yaşından sonra damarlanıyormuş ve bozulurken daha çok acı ve kan geliyormuş.. 35 yaşından önce evlenirim umarım
00 Yorumla
+1 yılBirincisi gunah diye yapmadim. Ustelik bu yuzden nisanlimdan ayrilmak zorunda kaldim. Ikincisi evlilik disi iliskim olsun istemiyorum. Ilkim de sonum da esim olsun istiyorum. Evlilik sonrasi da baskasi olmasin istiyorum. Mevlana evlilik namaz gibidir niyet edilince etrafa bakilmaz demistir. Ben bu gorusu benimsedim. Allah gayri mesru her turlu iliskiyi benden uzak etsin.
52 Yorumla
Soran+1 yılInsallah bulursun istedigini
- +1 yıl
Allah büyüktür. Elbet buluruz. Yasimiz tamam artik. Allah razi olsun.
+1 yılgünah diye yapmadım ama 23 yaşındaykenden bozdum bu kuralımı maaelesef. parayla birlikte olduğum bayanlar oldu son 2 senede. ama tanıştığım bir kızla yapma derecesine geldiğim anda bile yapmadım, yapamadım. benimde ailem var, ilerde çocuklarım olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel takdir ettim seni zaten olmasi gerekeni yapmissin.
- +1 yıl
teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Şu cevaplara bak dünya üzerinde daha az seks yapan bir ülke daha yoktur.. ondan sonra neden kabayiz neden erkeklerimiz odun kadinlarimiz bakimsiz neden basarisiziz neden mutlu degiliz sorularini sorariz.. bence herseyin temelinde yatan bisi bu herkesin duzenli bir seks hayati olmali bu cok cok dogal bisi aciyorum garip garip dusunen insanlara
15 Yorumla
Soran+1 yılSana kesinlikle katiliyorum gercekten bende aciyorum..
Soran+1 yılBu kafalarla zor degisir
Soran+1 yılSordugum her soruda aldigim cevaplardan anliyorim bende bunu cinsellik ulkemizde cehalet boyutunda bundan artik eminim..
haram olması bir yana EVLENECEĞİM KIZA HESAP VEREMEMEKTEN KORKUYORUM
yarın evlenince veya evlenmeye niyetlenince sevdiğim kız kimseyle beraber olmamış ben birileriyle olmuşum bana bunun hesabını sorup yüzüme çarpar hesap veremem
yani yapmıyorum işte10 YorumlaBen hiç yapmadım sevişme dudaktan dudağa öpüşme dahi hiç yapmadım.. Bir kızın elini tutup gezme onunla çıkıp dolaşma gibi olaylara neredeyse bir kaç kere karşılaştım daha fazlasını yapmadım 20 yaşındayım İzmir doğma büyümeyim dinime çok bağlı biri değilim ancak neyin ne olduğunu bilirim..
14 Yorumla
Soran+1 yılSen daha 20 sin normal ama 5 yil sonrasina kadar olmicagini sanmam eger profildeki senin foton sa kizlar zaten seni bos birakmaz ;)
Soran+1 yılO yuzden dedim zaten :)) hadi hayirlisi :))
+1 yılbu tamamen bir tercih meselesi. Doğru insan çıkmadı felan tamamen düşünce tarzı. Eğer gerçekten cinselliği yaşamak istiyorsan bunu yaşarsın. İki tarfında arzularını gidereceği bir ortam her zaman olur :))
02 Yorumla
Soran+1 yılGunah diye yapmayanlar cok
- +1 yıl
bunun arkasına sığınan çok o günahtan çok cesaret ile alakalı :)) yoksa bana göre gün içinde ne kadar çok günah işliyoruz bir düşünsün herkes. Pek adil gelmiyor bunun arkasına saklanmak..
+1 yılben yapmadım yapmamda Allahtan korkarım onun gazabından o öyle bir gazap verir ki ne olduğunu şaşırır insan ben kendimi eşime saklıyorum mahremime gözüm ondan başkasını görmesin şeytanın oyununa gelmemek için ha ilk geceden korkuyor muyum evet
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimden örnek vereyim.
tabiki günahın etkisi çok ama bazı şeyler olsaydı günah dinlemiyecektim sanırım. Allah bu yönümü bildiği için engeller koydu önüme belkide. öyle geneleve falan gitmem. parayla yapılan seks bana mutluluk vermez zaten.
kısacası zina işlemememin en büyük sebebi sevgilimin olmaması. olsaydı ileriki zamanlarda muhakkak başbaşa kalacağımız anlar olacaktı. ben kendimi tutamıyacaktım. o da karşı koyamayacaktı yanlış yapacaktık.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşımın gazına gelip 1 kez hayat kadınıyla birlikte oldum pişmanim bu sayılır mı bilmiyorum sayılmaz ise eşime sakladim kendimi ve saklıyorum. .. günah bir taraftan da ben bakire eş istediğim için desek?
05 Yorumla
Soran+1 yılGunah kismi icin tamam da esine saklama olayi gereksiz gunah diye de daha iyi
Cevap sahibi+1 yılyok hayır sen yanlış dusunuyorsun bence sana ne dedim arkadasim? Ben bekar kız istiyorum bnde uçkuruma sahip cikmam lazım ki hiç ilişki yaşamamış eş isteme hakkim olsun anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılElbette günah ben ikisini de düşünüyorum
Soran+1 yılUmarim hayirlisi olsun
Cevap sahibi+1 yılSağolun ummaniza gerek yok öyle yani ;)
25,5 yaşındayım. hiç yapmadım son noktayı eşimle aynı ilkimiz olsun diye. ama diğer haltlari yedim biraz anlık uçuşlarla
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm bir iliskye girmedin yani?
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım 25 yapmama nedenim Öncelikle zinadır. Ben kendimi eşime saklıyorum Eşiminde böyle olmasını isterim eğer ben bakir değilsem bakire bir kızı haketmiyorumdur. allahım inşallah böyle birini çıkarır karşıma hayırlısı..
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır yapmadım. Açılmadan iade olucam öbür tarafa :)
510 Yorumla
Soran+1 yılAllah iyiligini versin obur taraf nere:)
Cevap sahibi+1 yılArtık cennet mi olur, cehennem mi bilemem.
Soran+1 yılSacmalama tabiki evlenirsin sende herkes artik 30 larda evleniyorki
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmiycem.
Soran+1 yılNiye?
Cevap sahibi+1 yılEvlenip elin oğlunun derdini mi cekicem. Bekarlık sultanlıktır.
Cevap sahibi+1 yılSigaramı bu keyif yapayım @hawk75m
Cevap sahibi+1 yılMerak etme üstesinden geliyorum ben o duyguların.
Kimse kendi isteği ile yapmaz böyle bir şeyi günah boyutunu düşünür ancak.
Yoksa parasını verir biriyle birlikte olur bu tür şeylerde elbette.03 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptin yani:)
Soran+1 yıl:))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah, karşım çok çıktı ve kendi isteğimle yapmadım. dövmeye kalkan hanımlar oldu, inancım bu. evliliğede saygısı olsun milletin. özünüzü kaybetmeyin.
00 Yorumla
+1 yılseks ypma eylemını fazla abartıyorsunuz
ne var yanı yemek ıcmek kadar degerlı bırsey mı sankı04 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle diyosun da yasin 30 sa cok da gereksiz oldugunu dusunmezsin tabi insan hic yasamayina bilmeyince o duyguyu daha sabirli olabilir ama yinede hormonlar insani zorlar insan biyolojisinin geregi bir ihtiyac
- +1 yıl
yoo cok defa da yasadım ve cıdden soyluyorum abartı bısı deıl
kızlar ıcın daha bır vazgecılmez tabı
o yuzden evlenmek ıstıyorsunuz ztn :)
Soran+1 yılAsil erkekler icin vazgecilmez :)
- +1 yıl
erkekler ıcın vazgecılmez olması ıcın erkeklerın kadınlardan on kat daha fazla zevk alması gerekırdı :))
+1 yılcitilemek lazım hıc leke kalmasın ruhunda zerre kadar... :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe citiliyosun camasir mi:))
- +1 yıl
sen camaşır sandın! :D :D
Onu bilmem ama onlara Allah acisin
Nelerden mahrumlar nan :)02 Yorumla
Soran+1 yılZor durum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin cogu karşısına cinsel ilişki yaşamak isteyen cıkmadı diyedir
ama kızlara sorarsan onlar da aynı gunah diye düşünen cok az kişi var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneredeyse 25 ama daha yapmadım biraz günah diye birazda eşim için
17 Yorumla
Soran+1 yılAnladim yani iliski mi sevisme mi?
Cevap sahibi+1 yılhiçbirşey
Soran+1 yılGunah icin diyenlere saygi duyuyorum ama bilemiyorum bu konu biraz karisik
Cevap sahibi+1 yılkarışık olan ne? günah konusu var evet ama ben çok temiz çok namuslu erdemli bir insan olduğumu iddia etmiyorum herkes günahkar sonuçta kimseyi yaptığı şeylerden yargılayamam biri onu yapar biri başka birşey sadece biraz dikkat ettim
Cevap sahibi+1 yıleğer ikilemde kalıyorsan kalbinin sesini dinle.. karşına çıkacak erkekler büyük ihtimal temiz olmayacak ama sırf bu yüzdende yapmak pek hoş değil açıkçası bence
Soran+1 yılYok o anlamda demedim peki sen yarin bigun evlenince nasil bilmedigin hic yasamadigin biseyi uygulicaksin? ya da bu konusa bir rahatsizligin var mı yok mu bileceksin? Bana bazi seyler tuhaf geliyor yinede saygi duyarm
Cevap sahibi+1 yılbilinmeyecek birşey değil ki artık. eskisi gibi cahil değilsin sadece pratik kısmında kuşkularım var evet zira günümüz insanları buna saygı göstermeyebiliyor sen karına özel olabilmek için çaba sarfediyorsun belki onun umurunda bile olmayacak senle dalga geçecek ilk zamanlar beceriksizliğinle :) korkularım yok değil
+1 yıl2 kere yaşadım oda para karşılıgı idi onun haricinde biri çıkmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünah diye. yoksa illa karşına çıkıyor ( para ile olanı deiyorum zaten normal çıkıyor ) iyi bir kız istiyorsam iyi biri olmam lazım diye düşünüyorum bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarsimdaki kizlar genelde kiz olduklari icin yapmadim. En azindan benden sonraki kisiye boyunlari egik olmasin diye.
14 Yorumla
Soran+1 yılKadinla?
Cevap sahibi+1 yılKadini affetmem. Ama onunlada yapiyorsam ileriye donuk bir iliskidir.
Soran+1 yılYani yaptinmi yapmadinmi kadinla?
Cevap sahibi+1 yılbu sebeple yaptım.
+1 yılBen değilde çevremde var. İnançları sebebiyle yapmayan
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende duydum bikac kisi ama onlarin da cogu erken yasta sirf iliski icin evleniyor bu da kotu
- +1 yıl
Bu benim yorumum dışında girmek istemediğim bir konu
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Sırf ilişki için evleniyorlar demek yanlış çünkü. Bu doğru değil. Şimdi paragraf halinde anlatabilirim bunu ancak üşeniyorum. O yüzden girmek istemediğim bir konu. Yani ben bunu anlatamam
Soran+1 yılSirf iliski icin evleniyorlar demedim iliski yasamadiklari ve buna aç olduklari icin erken evleniyorlar dedim
günah diye yaşamadım. karşıdakine de yazık. eşya gibi göremezdim onu
00 Yorumla
+1 yılHelal dairesi keyfe kafidir harama girmeye lüzum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuçta tipsiz bile olsa 50 liraya herşey oluyor, günah Allah korkusu var, yoksa zor bir şey değil sizin gibi olmak
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi olmak?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben29 yaşındayım :) hiç bir kızla birlikte olmadım... eşimi bekliyorum... günah diye yapmıyorujm yoksa çok istekliyim sabrediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 22yim hala bakirim bu gidişle 25 tede bakir olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmaz
Cevap sahibi+1 yılGeneleve gitmeyi düşünüyorum miğdem bulanır die gitmiyorum. yani biz bakir geldik öyle gideriz bu şansla ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 45 yaşındayım hala ilişkiye girmedim..
Yaş kısmınıda yanlış girdim soracaksan.01 Yorumla
Soran+1 yılNeden girmedin neden evlenmedin peki?
o yaşlarda bunu yaşamayan erkek çok zor bulunur
110 Yorumla
Soran+1 yılVar baksana
Soran+1 yılYa iste bende gunah oldugu icin yapmayanlar disindakilere inanmam tabi kizlar icin durum degisir
Soran+1 yılHaklisin katiliyorum ama iste enteresan olan erkeklerin bicogunun hala zara onem veriyor olmasi oysa dedigin gibi gidip diktiriyor cikiyor yeniden kiz oluyor beyinlerin degismesi gerek.. herseyi yapip bir iliskiye girmeyince namuslu oluyor girince namussuz oluyor bunlar tuhaf seyler ya..
Soran+1 yılCok dogru
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 yasindayim yapmak istedim. yuzlerce firsat gecti elime. hepsini elime yuzume bulastirdim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. uygun biri çıkmadı ve evlilik dışı ilişki günah
01 Yorumla
Soran+1 yılZor isiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kizligim kalsin diye :)
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl24 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılMalum burasi Turkiye. Zar benim icin onemsiz. Ama sevdigim adamin zar takintisi varsa onunla evlenemem.
Soran+1 yılHaklisin canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah diye istemedim. ama artik fena sekilde ihtiyac oldugunu anladim ne yapcm bilmiyorum
00 Yorumlatanrıdan korksaydık geneleve gitmezdik :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYas?
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. samanlikta igne ariyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir bak cevaplara
+1 yılharam. başka söze gerek yok
10 Yorumlaona göre yapıcakmısın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alakasi var
+1 yılben soruda kapsam dışındayım.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
soru ilişki yaşamayanlara değil mi :)
Soran+1 yılHa oyle tmm:))
- +1 yıl
:))
Doğru bir kişiyi bulasıya kadar bulaşmam
00 YorumlaBen meçhul eşimi bekliyorum o iş için :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYas kacki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşım 29 sadece bir defa yaşadım
00 Yorumlagunahtan kaçtım
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşin kac?
Soran+1 yılBekarmisin?
Soran+1 yılTam dogru kisisin o halde peki gunah oldugu icin yapmadin evlilik neden dusunmedin?
Soran+1 yılSenin icin cok zor bir durum insallah cikar karsina bunun icin caba sarfet biraz ama 28 sen olur yakindir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah olduğu için
00 Yorumla
+1 yılyerimizi alalim
00 Yorumla
+1 yılbakir degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadım ben
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılinancım gereği evlenmeden yanlış olduğnu düşünüyorum çünkü evet canım çekiyor ama :)
Soran+1 yılHicbisey mi yapmadin?
Cevap sahibi+1 yılazıcık başladık pişman oldum durdum :) sen peki?
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 25-30-35 yaş aralığında olup hiç cinsel ilişki yaşamayanlar? Detaya bakınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler