sizce bir sorun olur mu bir 10-15 yıl sonra o daha isteksiz mi olur acaba ?
?
?
O iliskinin devamliligi olmayacak zaten bu kadar da net konusuyorum. Daha yasin cok kucuk ve mantigini kullandiginda kafan karisiyor. Hayatinin sonuna kadar devam edecek bir karar vereceksin. Yasina daha yakin biriyle birlikte olmani tavsiye ederim. 10 yas farkla mutlu evlilikler cook eskilerde kaldi. Cinsel anlamda zaten cok erken bitecek adamin isi. 20 yasinda gencecik kizsin, kendini 30 yasinda bir adama feda etme. Anlatamadigim cok sey var ama sana sadece bu adamla evlenmemen gerektigini bil yeter.
haklısın karar veremiyorum arada kalıyorum sürekli ama onu gördüğümde de etkileniyorum , geleceği olmayan bir ilişki olacak onu da biliyorum :/
Bana hak vermene sevindim. Cabami bosa harcamayacaksan uzun uzun ilgilenip kafandaki soru isaretlerine yardimci olacagim ama lutfen o iliskiden nasil kurtulacagim diye dusun tamam mi?
bir yıl sonra sende istek kalacakmı ?
şimdi gözün gönlün aç evlenince aynı duyguları hissedeceğinimi sanıyorsun ?
yemekten örnek vereyim
karnın kurt gibi aç aklna yemekle ilgili şunu yesem bunu yesem falan karnını doyur iyice canın hiç birşey istemez taki acıkıncayakadar yemek ihtiyaçtır cinsellikte ihtiyaç gibi görünür ama değildir bunu hiç bir zaman unutma
cinsellik ihtiyaç değil midir yani ?
ben daha 20 yim ama bu kadar çabuk mu azalıcak istiğim yani .hiç yapmadım bilmiyorum tabi o da var.
cinsellik ihtiyaç değildir vajina yda penisle ilgili değildir asıl beyinle ilgilidir beyin vajinayı ya da penisi araç olarak kullanır cinsellik ihtiyaç değildir
gine yemekten örnek vereyim zenginliği ve fakirliğide katalım pahalı ve lezzetli bir yemek düşün nekadar az yersen ya da yılda bir kez yiyiyorsun hergün o yemeği yiyen birisi ile aynı şeyleri hissetmezsin çok yiyen kişiye göre sen daha fazla zevk daha fazla haz alırsın hergün yiyen bıkmıştır cevabı bitiremedim yazma hakkımbitti
evet dediklerin çok mantıklı ama yaşamadan bu ayrımı anlayamam gibi.
kimsenin hayatı mükemmel değil keşke tek sorunun bu olsa cinsellikle kafanı bozma
eğer tek sorun bu ise evlenmiş kişilere sor daha net yanıtlar alırsın
bende 30 yaşındayım 28 yaşına kadar kimseyle evlenmeyi hiç bir şekilde düşünmedim benim çevremdeki erkeklerde benim yaşımda 28 yaşına kadar evleneni yok bunun sebepleri iş ve maddi imkanlar seni yanlış yönlendirmek istemem eğer tek sorunun bu ise emin ol çok basit çok kolay tek derdin bu olsun
30 yaşında evleneceğin kişi 25 ten büyük birini düşünürsün değil mi , aslında onun da sorun etmesi lazım o etmeyince kafam karışı oluru varmış gibi geliyor. cinselliğe çok takılıyorum o da doğru yaştan dolayı mı benle mi ilgili anlamıyorum ama .
Hangi konuda
bakış açın yanlış
benim yaş 30 seçme şansım olursa 22 - 25 yaş arası tercihim olurdu fakat sebebini burada yazamam
sen seviyorsan eğer yaşa takılma sebebi senin yaşındaki erkekler sevse dahi evlenmesi çok zorr diyelim evlendi yürütmesi zor köyde yaşamıyoruz. büyük şehirde imkanlar ve şartlar çok zor
senin evleneceğin iyimidir kötümüdür bilemem yazdıklarım fikirlerini değiştirmesin sadece
cinselliğe ve yaşa takılman doğru değil onu anlatmak istiyorum
Cevap
34Cevap
10-15 değil belki ama daha İLERİKİ YAŞLARDA erkeğin performansı düşerken , kadının isteği arttığında, bu ikisi yaş farkından dolayı aynı zaman dilimine denk geldiğinde, kadının istekleri karşılanamamaya başlar ve ikili ilişkide sorunlar yaşanmaya başlayabilir.
Bariz yaşanır. Erkek ilerde güçten düşer tam bu anda bayan cinsel ilişkiden en çok zevk alacagı yaşa gelir erkeği performansının düşmesi sonucu sevgilisini tatmin edemez bu durumda bayan farklı arayışlara girer sonuçta evlilik tehlikeye düşer. Yaş aralıgınızı iyi ayarlayın en fazla 4-5 olmalı bence ilerisi bence ilerde sorunlar yaratır.
Ne alaka yaa erkek 35 kıza 17 bunları da görüyoruzz hiç bir şeyy olmaz böylee olupta insanları ayıran çok şerefsizz insanlar var özellikle bayanın yanındaki kız arkadaşlarrr gayet mutlu bir evlilik olur cinsellikte cabasııı
o kadarcık fark hiç sorun değil bence eşimle aramızda 9 yaş fark var öyle olmasına ragmen bazen o isteksiz kalıyor hiç dert etme bence
Erkekler genel olarak sorun olur demiş :/
Sen kendine iyi bakan birisin demek ki senle ilgili .
Kendim için.
Sevgili değiliz ben kabul etmiyorum yani o hiç sorun etmiyor zaten.
bence tecrübeli erkek yaşıtın olan birinden daha çok sana hitap eder bayanlar aynı yaştaki erkeklerden daha çabuk olgunlaşıyor cinsel istek konusuysa seni rahatsız eden akıllı bir erkek kendinden 20 yaş kadını bile mutlu eder tabi bu ileri yaşlardakilerden bahsediyorum kabul etmediğin kafana takılan nedir
ya burada da erkekler senin isteğin arttıgı dönemde onun ki azalır falan demişler o yüzden .
Hiç bir sakıncası olmaz, erkek 20 kadın 30 olmasın yeter ki Tabiki erkek kedine iyi bakmalı ve sağlıklı olmalı
erkekte bir problem yoksa yaşanmaz.zaten adam elden düşünce kadın da menapoz a girmiş olur.fakat adamın dış görünüşü erkenden ihtiyarlaşırsa kadın gözüne hoş geleni tercih edebilir
sana bunu armagan ediyorum...
tabiki olur 15 yıl sonra biri 45 diğeri 35 olacak ve byanlar 35lerde çok aşırı seksi olur ve seks isteği duyarlar. 45 inde bir erkek tabikji pipisi kalkar ama çokda yararı olmayabilir.
Deneyimlidir. Full performans boş bırakmaz yanliz birakilmayada gelmez
deneyimli değil ki.hem ben ilerisi için nolur onu sordum.
niye öyle olsun ki ilerde yaşı ilerliyo sonuçta , hem illa yaşamış olması gerekmiyo her 30 una gelen seks yapmıştır diye bişey yok.
senin yaşın kaç neye göre söylüyosun merak ettim .
Kişinin beslenmesi yeme içmasi, alkol v.b zararlı maddeler kullanıp kullanmaması performansını beliriler, sağlıklı yaşam koşulları içerisinde ve düzenli dengeli beslenmede hiç bir sıkıntı olmaz.
15-20 yıl sorun olmaz ama sen 40lı yaşlarına geldiğinde sen üstte çıkmak zorunda kalırsın. her pozisyonu yapamazsın. düşünsene seni kucağına alıp ayakta s*kebilrimi?
kızlarda doğurganlık menepoza kadardır , ama erkeklerde cinselliğin belli bir yaşı yoktur..
hic bir sorun olmaz erkekte performans düsebilir,
Zamanla kadinlar icinde menepoz olayi devreye giriyor.
kendine iyi bakarsa ve bakımlı olursa hiç bir sorun olmaz. beslenme düzeni ve spor çok önemli. yoksa erkenden yaşlanır sende tutkulu ve şehvetli bir kadın olarak kalırsın öylece
10 yaşsa kendinede bakarsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum
bu erkeğin yaşam tarzına bağlı, iyi beslenirse, spor yaparsa , strese maruz kalmazsa hiç bir sorun olmaz.
olmaz cogu genc kadın o yastakı erkeklerden hoslanıor onları ılskde daha ıyı bluor
öyle de ilerisi sorun olur mu acaba ondan korkuyorum ben .
bak eger keneden ıcın soruorsan bu sıze baglı brbrnze katlanmanıza anladn mı
anlamadım.
bırbırınıze olan anlayısnızdan baglılıgndan kaynaklarnır sorun ollması eger bunu dengede tutarsanz anlayslı olursanz brbrnze karsı her konuda en cokta cınsellıkte bu skntı olmaz
of çok kararsızım hic birinden emin de değilim :/
sen kac yasndasn o kac yasnda
20 ye 30 işte.
bak u sızın duygsal bagnızla ılglı bsey anladn mı kıslgnzle ılglı bence sorun olmaz ama karar ver en kotu karar kararsızlktan ıyıdr
adamınki kalkmaz :) yani bir 10 sene erken veda ediceksin cinselliğe.
ben 32 yaşındayım sevgilim 19 yaşında ve gayet düzenli ve ateşli seks hayatımız var herhangi bir sorun yok
ee adam bir süre sonra psostat olur gerisini demeyim artık :)
30 daha ya :/
şaka bir yanada sorun olabilir benim görüşüm, daha fazla yaş farkına rağmen evlenenlerde var sonuçda, bu tamamen aranızdaki iletişime bağlı, peki böyle bir durumda senin ailen ne düşünür?
olumsuz bakar büyül ihtimal ama ben önce kendim ne hissettiğimi anlamaya çalışıyorum.
duygularınla değil mantığınla karar vermeye çalış, ailenin karşı geldiği bir işede kalkışma derim, o zaman yapılan işin hiçbir hayrı olmuyor çünkü,
zor bir karar bol şans dilerim..
mantıgımı dinlemekten yoruldum artık :/,teşekkürler yine de.
neden yoruldun ? mantığın ne diyor ki?
mantıgım dediğin şeyi söylüyor pek dogru gelmiyo zaten bana da hadi onu geçtim böyle bir ilişki hayal etmediğim için pişman olmaktan korkuyorum biraz da ama onunla konuşmayı vakit geçirmeyi de seviyorum ,hani şu ana kadar hiç bişey umrumda değil farklılıklar çok uç kişilikler olmamız felan diyererk bir ilişki yaşamadım hep temkinli davrandım ilerde nolur , ne gibi sorunlar olur , ailesi arkadaşları nasıl diyerek hep mantıken baktım ama bu yapptıgım dogru mu emin değilim ,cok önyargılıyım belki de.
yukarıda ki yazılardan anladığım yaşın 20 sanırım, okul veya iş durumun varmı?
okuyorum .
bence sen hiç bunlarla kafanı yorma okuluna ağırlık ver, şimdi sen okulu bitirdim iş buldum, evlendim diyene kadar adam 34-35 olacak, sorunlarda illaki yaşanacaktır diye düşünüyorum, hadi bütün bunları geçtim önünde ki en büyük engel ailen olacaktır zaten
haklısın okul da ayrı bir sorun olacak zaten en doğrusu da böylesi gibi.
bol şans sana ;)
teşekkürler ;)
sanmıyorum ama yirmimyaşındaki kızı bana gönder iliklerine kadar yerim halsiz kalır.
yaşamaz ben 45 yaşındayım doyumsuzum gecede 6 7posta atarım
Nali nirca bile jarp jarp pata küte iş gördüyse yaş sikinti yok :D
hiç bir sorun olmaz benim sevgilim ile su an aramda 21 yas fark var ve o devam ettirmek istiyor
Şu an olmayabilir ama ilerde nolur o var.
ilerisi yok ki zaten ne zaman kendine birini bulup evlenecek o zaman bitecek zaten görüştüğü biride varmış sanırım
işte ben ilerisini düşünüyorum .
erkeğin performanına bağlı bence güçlü bir erkekse 55-60 ınada gelse işini görür
Tek derdiniz bu olsun...
60 a kadar yolu var yaş 60 mış iş bitmiş :)
HİÇ BİR ŞEY OLMAZ... 10 YAŞ DEDİĞİN NE Kİ
İleride pmp sız kalırsın...
yaşamtarzıyla alakalı
valla birazdaha genç olmalı bence 25 ideal
Hiç bir sorun olmaz
Erkegin 70 e kadar yolu var
sıkıntı olacağını düşünmüyorum
erkeğine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar