Sevgilim zorla yaptı?

Üniversiteye gidiyodum hemşirelik bölümü okuyorum. Babamın arkadaşı var benim yaşım 22 onun 40. Bir gün babam onun telefonundan beni aramak durumunda kalmıştı şarkı bittiği için ve numaramı o şekilde almış. Bana yazmaya başladı işte merhaba nasılsın gibi sözlerle normal yazdım bazen geç ama çok komik birisi esprili ve beni etkiledi gerçekten. Bir gün cafede buluştuk çok farklı hissediyorum gerçekten seni düşünmeden günüm geçmiyor demeye başladı ben resmen uçacaktım mutluluktan birisini böyle etkilendiğim için ve bana o gün teklif etti ben de kabul ettim ilişkimiz basladi. Ilk zamanlar öpüşüyorsun sadece ileri girmiyorduk sonra beni evine götürdü. Ilişki istiyorum erkeğim sonuçta dedi bende evlenmeden istemiyorum böyle bir şeyi dedim merak etme kızlığına dokunmuycam arkadan yapalım biraz yapıp bırakırım dedi istemedim ama o kadar dil döktü kıramadım kabul ettim. Krem sürdü zaten hazırlık yapmıştı kayganlaştırıcı parmakladı ilk sürerek yavaş orayı ben yapmasak mi derken arkamda üçünü hisettim nolur çek lütfen dedim dur Kiprasma dedi birazdan alisicaksin dedi biraz daha girdi bağırdım resmen lütfen lütfen dedim ama dinlemedi gelinceye kadar yaptı beni sevdiğini biliyorum ama bu hareketi beni dinlemeyisi acı cektigimi biliyor neden durmadın sen bana değer vermiyorsun dedim o da sana ihtiyacim olduğunu söyledim başka kızlara mi gidiyim bunu mu istiyorsun dedi hayır tabi dedim o zaman akıllı olup beni dinliyceksin ne dersem yap mutlu olalım dedi ilişkinin ilk başlarında düzgün kibar birisi iken sanki tam bir kanka dönüştü adam bu kadar değiştiren etki nedir bir erkeği? Ayrılmayı bile söyledim böyle devam edersen diye sen o işi unut seni kimseye yar etmem benim canımı sıkma kötü olur dedi eve giriş çıkış saatlerini de istiyorum benden habersiz markete bile gidemezsin artık dedi resmen bir canavara dönüştü ayrılmayı bile dusundurtmuüyor bana baskı yapıyor hergün nasıl kurtulucam?
Sevgilim zorla yaptı?