Sevgilim benimle zorla iliskiye girdi?

Bizim iliskimiz yaklasik 5.6 ay surdu ve bir kac ay sonrada zorla benim kizligimi bozdu cok agladim neden yaptin diye oda seni alicam falan diyince yumusadim. Herneyse ben ona dedim sen benimle birkez yaptin ve bidahasi olmicak dedim oda tamam dedi. Bugunde yanindaydim arabada dolasiyorduk oyle sonra bana dedi arkaya gec neden dedim sen gec dedi bende gecmiyorum dedim gec seni istiyorum diyip iliskiye girmek istedi bende asla olmaz dedim sonra vurmaya basladi geciceksin dedi ve beni arkaya alip zorla vura vura ben hüngür hüngür agliyarak canimi acitarak zorla yapti Şu an bunu yazarken bile gozlerim doluyo bugun gercekten cok kotu bir durum yasadim artik beni vurmaktan hertarafimi morartti sonra kendisinden ayrildim kapima falan geldi beni affet dedi ben istemiyorum seni dedim git dedim. Sonra ayrildik bide bana diyor bir kadın olarak bir erkegin isteklerini yerine getiremiyosan sorun bende degil sendedir sizce dogru bisey mi yapti arkadadlar siz bir soyleyin bana ben napicam simdi :( 😓
Sevgilim benimle zorla iliskiye girdi?